HomeViestejäEmmanuel DagherJoulukuu 2015 - Energiaennuste: Jumalainen vapaus ja oikeudenmukaisuus kaikille

Joulukuu 2015 - Energiaennuste: Jumalainen vapaus ja oikeudenmukaisuus kaikille

ENERGIAENNUSTE JOULUKUU 2015
JUMALAINEN VAPAUS JA OIKEUDENMUKAISUUS KAIKILLE
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Joulukuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ystäväni,
 
Jotain hyvin voimallista tapahtuu tällä hetkellä planeetan tietoisuudessa.
 
Syvällekäyvä muutos
 
Viimeisten kolmen vuoden aikana olemme kulkeneet läpi taivaallisesta tapahtumasta, joka tunnetaan Pluton ja Uranuksen neliönä. Tähän neliöön liittyvät energiat käynnistivät meissä innokkuuden tehdä suuria muutoksia henkilökohtaisessa elämässämme ja maailmassa.
 
Näiden kolmen vuoden aikana, joulukuusta 2012 saakka, uusi teema on otettu keskiöön miljardeilla ihmisillä ympäri planeettaa: motivaatio ryhtyä todellisiin toimiin ihmiskunnan parantumiseksi kokonaisuudessa.
 
Vaikka valtavirtauutiset yrittävät vakuuttaa meille muuta, niitä kontrollointi- ja manipulointimalleja jotka ovat hallinneet tuhansia vuosia, puretaan nyt kovasti.
 
Tästä syystä asiat näyttävät kovasti voimistuneilta tällä hetkellä – sillä tavalla, jolla uutiskanavat jakavat pelkopohjaista sisältöään.
 
Kuitenkin Maan asukkaiden valtaosa näkee suoraan pelkopohjaisen propagandan läpi eikä enää salli tämän taktiikan vaikuttaa siihen tapaan, jolla he elävät elämäänsä.
 
Siirryomme hiljattain pois Pluton ja Uranuksen neliöstä ja astuimme uuteen taivaalliseen tapahtumaan, joka tunnetaan Saturnuksen ja Neptunuksen neliönä. Tämä asetelma aktivoi ja käynnistää ihmisissä innokkuuden kokea merkittävä tietoisuusherääminen.
 
Tämä on erityisen totta itsemme tunnistamisessa henkiolennoiksi yhteydessä universumiin.
 
On erittäin selvää, että elämme tällä hetkellä radikaalia muutosaikaa.
 
Ja tietysti mieli pelkää usein muutosta, koska se pelkää menettävänsä oman roolinsa ja identiteettinsä.
 
Yksi henkemme merkittävä rooli suhteessa mieleen on taata mielelle oikeus olla juuri sellainen kuin se on – myös ne tarinat joita se on luonut itselleen – ja kunnioittaa sen kaikkien kokemusten arvokkuutta.
 
Mieli haluaa vain rakkautta, hyväksyntää ja hoivaa. Ajattele mieltä 3-vuotiaana lapsena. Silloin kun mieli tuntee, ettei se saa näitä asioita, se katsoo usein itsensä ulkopuolelle näiden halujen tyydyttämiseksi. Mieli käyttää silloin sellaisia selviytymismekanismeja itsensä suojelemiseen kuin pelko, tuomitseminen, syyttely, puute, huoli, syyllisyys ja häpeä.
 
Mutta tämän uuden tiedostamisen myötä, mielen ei tarvitse enää olla niin ankara itselleen.
 
Kun voimme pysähtyä hetkeksi ja pyytää henkeämme antamaan mielelle sen haluamaa rakkautta, hyväksyntää ja ravintoa, mielessä voi tapahtua toimintatapamuutos. Tämä muutos sallii sen omana aikanaan siirtyä mallista, jossa se elää erillään korkeammasta itsestä, uuteen olemistapaan, joka sallii sen olla iloisesti rinnakkain henkemme kanssa.
 
Se mitä näemme maailmassa, erityisesti niissä tiedostamattomissa teoissa, joita on tapahtunut hiljattain Libanonissa, Ranskassa ja muissa maailman osissa, on erittäin selvä avunhuuto kollektiivimieleltä vastaanottaa sitä rakkautta, hyväksyntää ja ravintoa, jota se on aina halunnut tunteakseen turvaa.
 
Tällaisten asioiden tapahtuessa, ensireaktiomme on tietysti usein alkaa pelätä tai syytellä. Mutta itse asiassa tämä johtuu siitä, että kun mieli sulattaa ja käsittelee informaatiota, joka tuntuu turvattomalta, se menee välittömästi niihin selviytymismalleihin, joita se on tottunut käyttämään.
 
Vaikka on tärkeä kunnioittaa tätä prosessia, on tärkeää myös ymmärtää, että jos jäämme pelkoon, lisäämme itse asiassa paniikkia maailmaan, joka kokee jo pelko- ja erillisyysaaltoja.
 
Pelkomatriisista poissiirtymisen ensimmäinen askel on muistaa, että olemme henkiolentoja, joilla on fyysinen kokemus – ei toisinpäin.
 
Tämä sallii ajatuksiimme ja tunteisiimme syntyä energia-aukon, mikä siirtää meidät reagoinnista Luojaosaamme.
 
Siitä voimme rakastaa jokaista aspektiamme, niitäkin osia joiden mieli yrittää vakuuttaa olevan ei-rakastettavia. Henki ei tuomitse! Se rakastaa meitä ehdottomasti.
 
Sitten kun kykenemme tekemään tämän itsellemme, voimme alkaa opetella, miten se tehdään toisille. Kyllä, myös niille, jotka ovat unohtaneet itsensä siinä määrin, että he syyttävät, loukkaavat ja vahingoittavat toisia ajatellen, että heidän on tehtävä se suojellakseen itseään.
 
Vuodenajan taika
 
Kuulen monien ihmisten henkisissä ja new age –yhteisöissä sanovan, miten joulu ja hanukka eivät ole henkisiä juhlapyhiä tai valosta.
 
Vaikka kunnioitan heidän perspektiiviään, tiedän myös, että sukeutuminen näiltä ja muilta perinteiltä jättää meidät ilman upeita tilaisuuksia antaa lahjojamme maailmalle.
 
Vaikka näiden juhlapyhien kehittämisen alkuperäinen syy ei ehkä ole ollut korkeinta värähtelyä, niin mitä jos vuosien saatossa ne ovat silti saaneet aikaan ainutlaatuisen ajankohdan joka vuosi, jolloin ihmiset laittavat syrjään erimielisyytensä ja uskovat taas taikaan?
 
Mitä jos tämän tekeminen on sallinut ihmisille tunteen lapsenomaisesta ihmeestä edes lyhyeksi hetkeksi, mikä on itse asiassa auttanut planeetan tietoisuuden nostamisessa?
 
Mitä jos nämä juhlapyhät auttaisivat meitä saavuttamaan kollektiivisen tietoisuusheräämisen, mikä siirtää meidät erillisyyden maailmasta rauhan, ykseyden ja kaiken elämän kunnioittamisen maailmaan?
 
Jos olet sulkeutunut ekstrataialta, joka on ulottuvillamme tähän aikaan vuodesta, älä ole liian ankara itsellesi.
 
Tänä jouluna kutsun sinua rakastamaan tuota 3-vuotiasta lasta sisälläsi – ja jokaisen kohtaamasi ihmisen sisällä – ja tekemään rauhan sen kanssa. Tämä on osamme, joka haluaa vain olla rakastettu, hyväksytty ja hoivattu.
 
Ihmeitä seuraa pian.
 
Seuraavaan kertaa, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >