HomeViestejäEmmanuel DagherLokakuu 2015 - Jumalaisia valmisteluja

Lokakuu 2015 - Jumalaisia valmisteluja

JUMALAISIA VALMISTELUJA
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Lokakuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Suuria uutisia! Ennusteet on saatavilla nyt myös YouTubessa!
 
Ystäväni,
 
On kunnia yhdistyä kanssasi taas tällä tavalla. Meillä on paljon päivitettävää, joten mennäänpä suoraan siihen.
 
Syyskuun taivaalliset tapahtumat ovat muuttaneet ihmiskunnalla kaikkea. Hyvin latautuneet energiat alkoivat rakentua osittaisen auringonpimennyksen aikana, joka oli 12./13.9., ja ne saavuttivat huippunsa 27./28.9. superkuupimennyksen aikana.
 
Kahden pimennyksen välinen energiaportaali oli niin voimakas, että se sai paljon puhetta aiheuttaneet vuoden 2012 talvipäivänseisausenergiat tuntumaan lasten leikiltä.
 
Taivaallinen ilotulitus
 
Syyskuu toi meille luultavasti voimakkaimpia energioita, mitä olemme koskaan kokeneet tässä elämässä. Niille jotka ovat herkkiä energialle, voin sanoa vain: luojan kiitos se on takanamme ja olemme nyt päässeet sen läpi.
 
Kuten aiemmin mainittiin, se alkoi osittaisesta auringonpimennyksestä. Pimennykset kuuluvat voimakkaimpiin astrologisiin tapahtumiin, joita voimme kokea, koska ne ohjaavat usein sisään merkittäviä uusia alkuja ja sulkevat aiempia syklejä.
 
Pimennyksen aikana meitä "päivitetään" aina energeettisesti, joten on helppoa tuntea olonsa hyvin latautuneeksi ja joskus pakahduttavaksi.
 
Pimennykset ovat myös upeaa parantumisaikaa. Hyvin monia meistä pyydettiin katsomaan syvälle monia tunne-, mentaali- ja fyysisiä tasapainottomuuksia, joita meillä vielä on, ja selvittämään ne.
 
Osittaisen auringonpimennyksen meille korostama yleisteema oli päästää irti erillisyysharhasta ja muistaa, että olemme aina olleet yhtä universumin ja toistemme kanssa.
 
Meitä opastettiin tekemään se luopumalla itsemme ja toisten kritisoinnista, harmonisoituen samalla enemmän sydämen ohjaamaan olotilaan.
 
Jos sinulla oli tunteita, jotka matkivat ahdistusta sydämessä ja ylävatsan alueella, tiedä, että karistit elämien aikaista tiheyttä, joka ei enää palvele sinua tietoisena ja heränneenä ihmisenä, joka sinusta on tullut.
 
Sitten siirryimme päiväntasaukseen 23.9. Tämä on aikaa, jolloin planeettamme pohjoisella pallonpuoliskolla elävät alkavat valmistautua syksyyn, kun taas ystävillämme eteläisellä pallopuoliskolla alkoi kevään tulon.
 
Äskettäinen päivätasaus antoi meille tilaisuuden moninkertaistaa sen tapahtuvan parantumisen vaikutukset, joka oli tulosta ensimmäisestä pimennyksestä 12./13.9., erityisesti suuremman tasapainon luominen elämäämme.
 
Hyvin latautuneiden syyskuun energioiden aikana tapahtui jotain hyvin merkillepantavaa. Pluto joka on perääntynyt huhtikuusta 2015 saakka, alkoi lopultakin kulkea suoraan!
 
Tämä nopeutti viime hetken oppimista, joka liittyi niihin oppitunteihin, jotka meidän oli tarkoitus oppia Pluton perääntymisestä. Se on kuin opiskelija, joka odottaa viime hetkeen lukeakseen suureen kokeeseen.
 
Kun Pluto kääntyi suoraan, tunsimme paljon raskautta nousevan pois. Asiat jotka elämässämme tuntuivat olevan jumissa tai estettynä, alkoivat liikkua taas eteenpäin, erityisesti suhteiden, uran, työn, henkilökohtaisten projektien ja henkilökohtaisen onnellisuutemme alueella.
 
Tämä sai aikaan syvällisen tunteen valmiudesta uuteen alkuun ja antoi meille energiapotkun, jota tarvittiin jalansijamme löytämiseksi taas kerran.
 
Tämä äskettäinen kuunpimennys edustaa energeettistä huippua, joka palvelee ankkurina edesauttamaan suurempaa henkilökohtaista ja maailmanlaajuista muutosta. Olet ehkä huomannut, että asiat liikkuvat erittäin nopeasti ympärilläsi tällä hetkellä ja joskus on vähän haasteellista pysyä kaikessa mukana.
 
Syyskuun taivaallisen ilotulituksen grande finale tuli superkuun täydellisenä pimentymisenä. Tämä pimennys merkitsi viimeistä täyden kuun pimennystä ennen vuotta 2018!
 
Olet ehkä huomannut, että tunteesi olivat valtoimenaan tuona aikana, mistä syystä on tärkeää pysyä nesteytettynä aina täydenkuun aikaan, koska vesielementti symboloi tunteita ja meissä on yli 70% vettä.
 
Tämän kuunpimennyksen myötä meitä opastettiin harmonisoitumaan aidoimman osamme kanssa.
 
Meitä pyydettiin myös saattamaan loppuun kaikki, mikä liittyi nykysykliimme ja mistä olemme valmis kasvamaan yli, jotta voimme aloittaa uuden todellisuuden harmonisoituneena korkeimpaan visioomme.
 
Valo mitä virtasi sydämeemme ja mieleemme viime viikkojen aikana, on ollut voimakkainta, mitä olemme koskaan voineet vastaanottaa "suuren lankeamisen" jälkeen, joka tapahtui tuhansia vuosia sitten ja joka sai mielemme unohtamaan, kuka oikeasti olemme ikuisena henkiolentona.
 
Jos et vastaanota näitä valoenergioita kovin hyvin, anna itsellesi vähän aikaa integroida. Kaikki on hyvin – jatkuvasti.
 
Yksinkertaista valmistautumiseksi
 
Seuraavina viikkoina meitä pyydetään yksinkertaistamaan elämäämme ja tekemään tilaa uusien siunausten tulemiselle.
 
Ajan kuluessa useimmat meistä keräävät ylimääräistä tiheyttä, fyysistä tai tunteellista.
 
Useimmat ihmiset joilla on jatkuvia epäterveitä suhteita, huono taloustilanne, matala energiataso ja muita toistuvia haasteita elämässään, ovat usein keränneet paljon tunnepuolen ja aineellista tiheyttä. Tälle on yleismaailmallinen ydinsyy.
 
Ihmiset usein jatkavat kiinnipitämistä tiheydestä kahdesta syystä:
 
1. Tiheys on tavallaan haarniska, jonka he ovat rakentaneet ympärilleen itsensä suojelemiseksi.
 
On helppoa nähdä, miksi ihmisten täytyy rakentaa tavallaan energiahaarniska ympärilleen ja suojautua maailmalta.
 
Elämme yhteiskunnassa, joka opettaa meitä keskittymään asioihin, joista emme pidä itsessämme, niiden väärien kuvien ja standardien kautta, joita luovat televisio, elokuvat, aikakauslehdet ja muu media.
 
Tämän perfektionististandardin lisäksi monet ihmiset kasvoivat kodissa, jossa vanhemmat jatkuvasti kritisoivat siitä, ettei perhestandardeja täytetä – ei oltu riittävän fiksu, lahjakas, laiha tai ei ollut sellaisia kiinnostuksia tai sellaista persoonallisuutta, joita vanhemmat halusivat heiltä.
 
Tuo paine luo hyvin varovaisen ja hämmentyneen lapsen, josta sitten kasvaa hyvin pidättyväinen ja katkera aikuinen, jos noita ongelmia ei käsitellä.
 
2. He ovat samaistuneet tuohon tiheyteen niin kauan, että he ovat unohtaneet, kuka ovat ilman sitä.
 
Useimmat meistä käyttävät haarniskaansa riittävän kauan alkaakseen sallia sen määritellä, millaisena näyttäydymme maailmassa. Meitä estetään siten huomaamasta ja täysin vastaanottamasta siunauksia kaikkialla ympärillämme, koska emme ole avoin ja tietoinen aito itsemme.
 
Voimme alkaa päästää haarniskasta irti ja purkaa tiheyttä, mitä olemme kantaneet monta vuotta. Yksi tehokkaimmista asioista joita voimme tehdä tunne- ja aineellisesta tiheydestämme irtipäästämiseksi, on yksinkertaistaa elämäämme ja tilaa ympärillämme.
 
Olen huomannut, että se ympäristö jonka luomme itsellemme ulkoisesti, on suora heijastus sisälle luomastamme ympäristöstä.
 
Fyysisen ympäristömme yksinkertaistaminen ainakin puolen vuoden välein tekee tilaa lisäsiunausten tulemiselle elämäämme. On upea aika tehdä se, erityisesti kaikkien niiden intensiivisten energioiden jälkeen, joita on kulkenut lävitsemme viime viikkoina.
 
Jos et ole käyttänyt jotain tavaraa yli vuoteen – vaatteita, kirjoja, paperityötä tai muuta, joka kerää vain pölyä – on aika lahjoittaa, myydä tai hankkiutua eroon niistä!
 
Jos on muutamia esineitä, joilla on erityismerkitys meille, tietysti voimme löytää paikan niille. Kuitenkin mitä harvempiin esineisiin kiinnitymme, sitä enemmän tilaa luomme uusien ihmeiden tulemiselle elämäämme.
 
Joidenkin ihmisten on helppoa alkaa yksinkertaistaa ja karsia tilaansa, kun taas toisista se on vaikein asia, mitä he ovat koskaan tehneet.
 
Jos pidät tilasi yksinkertaistamista haasteena, ole lempeä itsellesi ja ota pikkuaskelia.
 
Esitä itsellesi sellaisia kysymyksiä kuin "Kuka voin olla, kun vapaudun kaikesta tästä taakasta?" tai "Miten paljon tilaa voin luoda siivoamalla tilani uusien siunausten tulemiseksi elämääni?"
 
Pohdi oikeasti vastauksia, joita sinulle tulee. Nämä kysymykset auttavat luomaan uusia hermoratoja aivoihin, jotka alkavat tuoda sisään korkeampia ajatuksia. Nämä auttavat sinua voimaantumaan ja hajottamaan ne vanhat kuviot, jotka ovat rajoittaneet sinua ja estäneet sinua elämästä suurinta elämääsi.
 
Terve ympäristö johtaa lopulta terveeseen mieleen. Yksinkertaistamalla elintilamme luomme mielelle tilaisuuden päästää irti tyhjästä pulinastaan.
 
Annamme sille sen tilan, minkä se tarvitsee tietääkseen, miten rentoutua ja olla riittävän hiljaa paikoillaan ollakseen läsnäolevassa hetkessä.
 
Kun mieli osaa täysin toimia ja elää läsnäolevassa hetkessä, siirrymme lineaarisesta ajasta epälineaariseen aikaan, joka tunnetaan myös "flow'na".
 
Ollessamme flow'ssa avaudumme niille valtaville siunauksille, joita universumilla on tarjottavana.
 
Flow'ssa oleminen merkitsee, että olemme päättäneet pitää elämän yksinkertaisena – ja silloin taikaa ja ihmeitä voi tapahtua.
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun
 
Emmanuel
 
P.S. Olen hyvin innoissani yhteistyöstä rakkaan ystävän ja energiaennustekaverin, Lee Harrisin, kanssa 7.11. Los Angelesissa, uppoutuen koko päiväksi vaurausparantumiseen.
 
Jos olet alueelta tai tunnet opastusta osallistua siihen voimakkaaseen vaurauspyörteeseen, jonka luomme tuona päivänä, kaikki yksityiskohdat löytävät täältä.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >