HomeViestejäEmmanuel DagherSyyskuu 2015 - Uusi aika varmistettu

Syyskuu 2015 - Uusi aika varmistettu

UUSI AIKA VARMISTETTU
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Syyskuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Suuria uutisia! Ennusteet on saatavilla nyt myös YouTubessa!
 
Ystäväni,
 
Kiitos, että olet niin suuri siunaus maailmalle. Läsnäolosi (riippumatta siitä, tietääkö mielesi sitä vai ei) nostaa planeetan tietoisuutta valtavasti ja universumi "syytää" sen tuloksena paljon lisää valoa koko ihmiskunnalle.
 
Tulen luoksesi tänään hyvin innostuneena ja iloisena siitä, mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä.
 
Valaisemisen maailmankongressi
 
Minulla oli suuri kunnia esiintyä 29. Valaisemisen vuosittaisessa maailmankongressissa ystäväni Patricia Cota-Roblesin kanssa elokuussa ja se mitä yhdessä (mukaan luettuna sinä) loimme ja näimme, oli aikakausien muutos.
 
Tämän eeppisen muutoksen pääpanos tuli SINULTA ja jatkuvasta omistautumisestasi ja halukkuudestasi tehdä sitä sisäistä henkityötä, jota tarvittiin meidän pääsemiseksi tähän.
 
Sen vaikutuksen ymmärtämiseksi, mitä on tapahtunut muutamana viime viikkona, haluaisin aloittaa jollain, minkä monet meistä ovat tienneet pitkään.
 
Mielen matka
 
Alussa, kun ensi kerran synnyimme fyysiseen elämään, meillä oli täysi tietoisuus jumalaisesta ja ikuisesta täysivaltaisesta itsestämme. Ymmärsimme, että olimme yhtä kaiken elämän kanssa ja olimme Lähde/Jumalaenergian fyysinen ruumiillistuma, sen kaikenkattavan energian joka on kaikkien universumien keskipiste.
 
Ymmärsimme, että tämä energia joka eli ja hengitti kauttamme, ei ollut rajattu mihinkään sukupuoleen, väriin tai muuhun piirteeseen, joka voi rajoittaa itseään jollain tapaa, vaan se pystyi täysin tunnistamaan itsensä kaikkina meinä ja kaikkena elämänä.
 
Kun meillä oli tämä täysi tietoisuus siitä, kuka ja mitä oikeasti olimme fyysisessä elämässämme, rauha vallitsi, rakkaus kukoisti ja ykseys hallitsi.
 
Kaikki virtasi ja oli rinnakkain täydellisesti. Ikääntymistä ei tapahtunut, kun kehotemppelimme pysyi nuorekkaana, elinvoimaisena ja kevyenä … turmeltumattomana ja ehjänä.
 
Matkan varrella mieli alkoi hitaasti unohtaa jumalaisen luontonsa, ikään kuin se päälle olisi laitettu verho. Näihin verhoihin sisältyi sellaisia asioita kuin epäily, huolestuminen, pelko, stressi, usko puutteeseen ja kaikki muu, joka vahvisti ajatusta erillisyydestä.
 
Nämä verhot alkoivat yksinkertaisesti tuloksena siitä, että mieli uskoi olevansa maailmasta, joka oli vain aineellisessa ulottuvuudessa, ja se unohti, että sen oli itse asiassa tarkoitus olla ikuinen ja vapaa. Unohdusjakson perusta oli pelkästään luottamuksen puute universumiin, joten itsensä suojelemisesta tuli opastava voima. Seurauksena oli pitkä unohdusjakso.
 
Koko tämän unohduksen ajan valo-olentoja materialisoitui jatkuvasti fyysiseen muotoon opettajiksi ja viisaiksi, jotka kylvivät korkeamman tietoisuuden siemeniä ihmiskuntaan.
 
Vaikka ulkoisesti suuri osa siitä viisaudesta, mitä nämä olennot jakoivat, on esitetty väärin kautta aikain, jumalaisen muistamisen siemeniä kylvettiin silti ihmiskunnan tietoisuuteen aktivoitavaksi oikeaan aikaan.
 
Sitten jotain ihmeellistä alkoi tapahtua. 1900-luvulla siemenet jotka oli kerran kylvetty ihmiskunnan tietoisuuteen, alkoivat aktivoitua.
 
Ihmiset ympäri maailmaa alkoivat samanaikaisesti vastaanottaa korkeampaa opastusta. Uusi teknologia ja uudet saavutukset alkoivat siirtää meitä eteenpäin sivilisaationa vauhdilla, josta emme olleet tienneet vuosituhansiin.
 
Kun ihmiskunta alkoi herätä, ihmiskunnan kollektiivinen ego-mieli alkoi myös toimia herpaantumatta, koska se tunsi ikään kuin "elantonsa" olevan panoksena.
 
Se alkoi tehdä kaikkea, mitä se saattoi ajatella, kaikilla mahdollisilla keinoilla, pysyäkseen siinä lohdullisessa erillisyysharhassa, johon se oli tottunut.
 
Niinpä nähdessämme kaaosta maailmassa, se on selvä vahvistus siitä, että kollektiiviego-mieli pitää kiinni henkensä edestä, koska se tietää suuren läpimurron olevan hyvin lähihorisontissa.
 
Puuttuva pala
 
Kerron tämän sanoakseni, että se mitä tapahtui elokuun loppupuolella 2015, miljoonien ihmisten maailmanlaajuisten, valoa ankkuroivien ponnistelujen tuloksena – tapahtuman aikana joka on synkronisesti vuosittain niinä päivinä, jolloin jumalainen harmoninen yhdentyminen tapahtui 1987 – varmisti ikuisiksi ajoiksi ykseyden, rakkauden ja tasavertaisuuden uuden ajan kaikille.
 
Näin se tapahtui:
 
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa tekivät 15.-20.8.2015 tietoisen (ja jotkut tiedostamattoman) määräyksen ja tehtiin sarja valoaktivointeja, jotka vahvistivat, että se tapahtuu välittömästi, mitä tarvitaan, jotta ihmiskunta saa läpimurron siirtyäkseen korkeampiin olemistapoihin.
 
Tapahtui massiivinen aktivointi sen voiman kautta, kun miljoonat ihmiset kokoontuivat intuitiivisesti ja tekivät saman määräyksen. Läpimurto oli tämä:
 
Sen sijaan, että yritämme hankkiutua eroon ego-mielestä, kuten monet opetukset, uskonnot ja rakenteet ovat vakuuttaneet meidän tarvitsevan tehdä, mitä jos yksinkertaisesti hyväksyisimme sen?
 
Mitä jos voisimme ymmärtää, että ego-mieli tekee vain parhaansa pitääkseen itsensä/meidät turvassa?
 
Mitä jos voisimme rakastaa ego-mieltä ja kiittää sitä yrityksestä suojella meitä tällä tavalla?
 
Mitä jos meidän ei enää tarvitsisi tuomita sitä tai olla ankara sille, kun se yrittää ilmestyä tietyllä tavalla meille?
 
No, hämmästyttävä ystäväni, tuo läpimurto tapahtui. Sanon innoissani, että miljoonien ihmisten ponnistelujen avulla – ja tietysti myös hämmästyttävien taivaallisten perheidemme jotka eetterissä ovat harmoniassa puhtaan rakkauden/Lähteen kanssa – ensimmäistä kertaa sen hetken jälkeen, kun mieli alkoi unohtaa todellisen jumalaisen luontonsa (puhumme miljoonista vuosista), mieli on vapautettu kerta kaikkiaan.
 
Se on vapautettu saamasta lohtua tuhon ja hävityksen skenaarioista ja avattu vastaanottamaan korkeinta viisautta, lahjoja, oivalluksia ja siunauksia, joita Henkemme haluaa meidän kokevan.
 
Jos haluat vahvistaa tätä pyhää läpimurtoa, affirmoi ääneen itsellesi ja universumille:
 
"Rakas mieli, rakastan sinua ja hyväksyn sinut koko sydämestäni tästä hetkestä eteenpäin. Olen pahoillani, että olen ollut niin ankara sinulle ja saanut sinut ajattelemaan, että yritin päästä eroon sinusta. Esität hyvin tärkeää roolia universumissa eikä sinun tarvitse enää pelätä identiteettisi menettämistä millään tavalla.
 
Lupaan olla nyt tässä sinua varten. Rakastaa, ravita ja opastaa sinua aina ja yhdistää sinut Henkemme kanssa. Sinä ja Henkemme olitte kerran parhaita ystäviä ja Henkemme odottaa syli avoimena syleilläkseen sinua taas kerran.
 
Sinä olet vapaa, minä olen vapaa. Sinä olet vapaa, me olemme vapaita.
 
Ja niin se on!"
 
Integrointi
 
Jokaista parantumista tai aktivointia seuraa tavallisesti integrointijakso. Jos huomaat olevasi vähän tunteellisempi tai enemmän mielessäsi kuin tavallisesti tai jos sinulla on edelleen malleja, jotka vahvistavat pelkoa tai erillisyyttä, tiedä, että nämä eivät ole enää "sinä".
 
Ne ovat vain mielen tapa prosessoida ja sulattaa uusia läpimurtoja, jotka olemme kanssaluoneet omaan tietoisuuteemme ja ihmiskunnan tietoisuuteen.
 
Näemme myös edelleen jatkuvasti paljon asioita tulevan pintaan muutaman seuraavan kuukauden aikana, päästettäväksi irti kollektiivipsyykestämme.
 
Tässä on avaimena pysyä päättäväisesti siinä tiedossa, että tämä kaikki tapahtuu, koska hyvin paljon valoa on ankkuroitunut ja ankkuroituu edelleen maailmaan ja siirtää meitä kauniiseen korkeamman tietoisuuden suuntaan.
 
Riippuen siitä, missä kukin ihminen on omalla tietoisuustasollaan, kaikki integroivat täydellisellä tavalla itselleen ja omana aikanaan.
 
Ollen lempeä itsellemme ja kunnioittaen myös toisten matkaa, missä tahansa he ovatkin (vaikkei se olisikaan sitä, missä meidän mielestämme heidän "pitäisi" olla), auttaa suuresti nopeuttamaan niitä mieltä parantavia läpimurtoja, jotka olemme tuoneet todellisuuteemme.
 
Työ on tehty. Se on sinetöity ja täysin aktivoitu.
 
Toinen asia jonka voimme tehdä integroidaksemme nyt mielen parantavat läpimurrot nopeasti, on esittää seuraavanlaisia kysymyksiä:
 
Kuka olen pelon, puutteen ja erillisyyden ulkopuolella?
 
Kuka olen, kun päätän hyväksyä ego-mieleni Henki-itseni laajentumaksi?
 
Kuka olen, kun olen vapaa rakastamaan ja olemaan minä kokonaisuudessaan?
 
Kuka olen, kun päästän irti tarpeesta tuomita?
 
Kuka olen, kun tiedän täysin ja luotan, että Henkeni pitää minut aina turvassa?
 
Kuka olen, kun muistan jumaluuteni?
 
Sitten kun kaikki nämä muutokset uppoavat täysin sisään, läpimurtoja jotka tapahtuivat tässä elokuussa, katsotaan taaksepäin monta tulevaa vuotta merkittävänä käännekohtana ihmiskunnan siirtymisessä korkeampaan tietoisuuteen.
 
Jos et ole vielä tuntenut tuota eroa, tunnet pian.
 
Nöyrän armollisesti seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >