HomeViestejäEmmanuel DagherElokuu 2015 - Uusia seikkailuja

Elokuu 2015 - Uusia seikkailuja

UUSIA SEIKKAILUJA
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Elokuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ystäväni,
 
Olen hyvin innostunut yhdistymään taas kanssasi tällä tavalla. Meillä on paljon päivitettävää, joten mennään suoraan asiaan!
 
Pyhä portti
 
Heinäkuun viime päivistä noin 23.8. saakka tapahtuu monia muutoksia, jotka pitävät asiat hyvin kiinnostavina ja kovatahtisessa liikkeessä.
 
Parhaillaan on energia-aukko, joka auttaa meitä ilmentämään ne syvät toiveet, jotka olemme halunneet täyttää. Jos olemme päättäneet harmonisoitua aitoon sydänkeskeiseen polkuun ja tiedämme selvästi, mitä haluamme luoda lisää, niin tänä aikana monia miellyttäviä siunauksia alkaa ilmestyä elämäämme.
 
Jos voimme nopeasti katsoa taaksepäin tammikuusta tähän saakka, on selvää, että kuluneena vuotena elämäämme tulleet muutokset ovat tehneet tästä erilaisen kuin mikään vuosi, jonka muistamme. Niiden muutosten määrä joita on tapahtunut sisällämme ja ympärillämme, on muuttanut elämää – lievästi sanottuna.
 
Ja elokuu peittää meidät superkorkeilla energia-aalloilla, jotka vaikuttavat meihin monilla tasoilla. Riippuen siitä valinnasta, mitä päätämme tehdä tällä energialla, meidät joko singotaan korkeimman visiomme suuntaan tai viedään kiertotielle oppimaan lisää kontrastista.
 
Tapahtumista riippumatta kaikki luo muutosta!
 
Varmistamaan, että olemme harmoniassa aidon sydänkeskeisen polun kanssa, jotta meitä työnnetään korkeimman visiomme suuntaan, tämä yksinkertainen tarkistuslista voi auttaa:
 
Olemmeko niin ystävällinen itsellemme ja toisille, kuin voimme olla?
 
Meditoimmeko usein?
 
Teemmekö sattumanvaraisia ystävällisiä tekoja?
 
Puhdistammeko mielemme rakastavilla ja voimaannuttavilla ajatuksilla?
 
Hoivaammeko kehoamme ruuilla, jotka rikastavat sitä?
 
Liikutammeko kehoamme liikunnalla?
 
Harjoitammeko anteeksiantoa?
 
Kunnioitammeko luontoa ja vietämme aikaa siellä?
 
Ajattelemmeko vähemmän ja tunnemme enemmän?
 
Kommunikoimmeko avoimesti rehellisellä ja rakastavalla tavalla?
 
Kiinnitämmekö huomiota kaikkiin siunauksiin, joita on jo elämässämme, ja arvostamme niitä?
 
Uusia seikkailuja!
 
Tämä on aikaa sallia tuon tulen syvällä sisällämme tukea niitä hämmästyttäviä muutoksia, joita elämä tuo meille! Tämä on aikamme herätä ja elää elämäämme täysillä. Tämä on aikaa laskea puolustuksemme, riisua energiakenkämme ja aloittaa uudet seikkailumme!
 
Yksi asia joka estää useimpia ihmisiä elämästä täysillä, on tuntemattoman pelko. Totuus on, ettei ole mitään tuntematonta, koska se osamme joka tunnetaan Henkenä, tietää jo kaiken.
 
Kyllä, Henkemme tietää kaiken tavalla, millä ei ole ehdottomasti mitään tekemistä egon kanssa. Nautitaan siitä tosiasiasta, että Henkemme tietää täsmälleen, mitä sen täytyy tehdä huolehtiakseen parhaiten meistä, ja että ainoa tehtävämme on kunnioittaa sitä opastusta, mitä se antaa meille.
 
Kuvittele ne poikkeukselliset mahdollisuudet, joille avaudumme välittömästi, kun päästämme irti tuntemattoman pelosta!
 
Juuri nyt on aika päästää irti tuntemattoman pelostamme, koska auringon energioiden ollessa Leijonassa, ne energisoivat meidät menemään yli aiempien rajoitusten, joita olemme asettaneet itsellemme.
 
Tämä on aikaa huomata ne hämmästyttävät tilaisuudet, joita alkaa esittäytyä meille rikastuttamaan elämäämme. Ja silloin kun jokin tuntuu hyvältä, annetaan mennä!
 
On kyse sitten suhteista, ympäristöstä, urasta, terveydestä, hyvinvoinnista, luovuudesta jne., tämä on aikaa avautua odotetuille ja odottamattomille siunauksille, joita tulee eteemme!
 
Kun aloitamme uudet seikkailumme, on tärkeää olla joustava ja sopeutuva. Sallitaan Henkemme/elämämme opastaa matkalle, mille se haluaa viedä meidät.
 
Tämä voi olla joskus vähän haastavaa mielelle. Kuitenkin nyt jos koskaan, on täydellinen aika antaa itsemme juosta vapaasti!
 
Tämä ei ole talviunien aikaa. Tämä on aikaa mennä maailmaan ja osallistua ja jakaa siinä rakkaudessa, iloisessa naurussa ja korkeammissa energioissa, joita on käytettävissämme!
 
Vakaus
 
Elokuun puolivälissä uusi vakaudentuntu alkaa nousta tietoisuuteemme ja kollektiivissa.
 
Tässä uudessa vakaudessa on kyse itsemme ankkuroimisesta todellisuuteen, missä emme enää hikoile pikkujutuista. Elämä on vain liian kaunis keskittymiseksi asioihin, jotka aiheuttavat meille tarpeetonta stressiä.
 
On harvinaista, että vakauden kaltaista, maanläheistä energiaa ilmestyy auringon ollessa tulisessa Leijonassa – tämä vuosi on kuitenkin poikkeus. Meillä on tilaisuus löytää vakautta yksinkertaisista elämän asioista ja muistaa, miten todella maadoittunut voimme olla niissä.
 
Sellaiset asiat kuin kiitollisuus siunauksistamme ja oleminen ystävällinen itsellemme, toisille ja luonnolle sen sijaan, että keskitymme siihen, mitä luulemme, ettei meillä ole, auttaa meitä vakautumaan kaikkialla ympärillämme tapahtuvien kiivastahtisten muutosten keskellä.
 
Tämä on aikaamme lentää, leikkiä ja nauttia elämästä täysillä! Tehdäänpä se siis yhdessä, ja odotan innolla asioiden päivittämistä kanssasi taas pian!
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >