HomeViestejäEmmanuel DagherHeinäkuu 2015 - Todellisuuden vaihtumisyllätyksiä

Heinäkuu 2015 - Todellisuuden vaihtumisyllätyksiä

TODELLISUUDEN VAIHTUMISYLLÄTYKSIÄ
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Heinäkuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaunis ystävä,
 
Minulle on kunnia yhdistyä kanssasi tällä tavalla. Kiitän sinua koko ihmiskunnan puolesta omistautumisestasi henkiseen polkuun, mikä harmonisoi nopeasti maailman tietoisuustilaa korkeampien olemassaolotasojen kanssa. Sinun vuoksesi näemme asioiden muuttuvan näin nopeasti!
 
Kesäpäivänseisaus 21.6.2015 oli monumentaalinen! Melkein kuin valokatkaisinta olisi painettu kaikkialla. Tapahtui energeettinen helpotuksen huokaus, mikä tuntui monien sydämessä.
 
Viime päivänseisaukseen saakka kollektiivissa oli paljon pakahtumista ja ahdistusta. Monille se tuntui painekattilalta, mikä oli suuren vapautuksen tarpeessa. Tunteita oli kaikkialla ja rauhan ja maadoittumisen tunteen löytäminen, valon virratessa auringosta ja muista taivaankappaleista, näytti kaukaiselta ja ohikiitävältä.
 
Kesäpäivänseisausovi on auttanut ja auttaa monia meitä palamaan takaisin tuttuun itseemme, vaikkakin jalostuneemmin. Päivitykset joilla meitä on suihkutettu useita kuukausia, ovat nyt täydessä integrointivaiheessa.
 
Heinäkuun alussa Venus ja Jupiter näyttivät olevan lähempänä toisiaan kuin hyvin pitkään aikaan. Tätä kutsutaan tavallisesti yhtymäksi ja se luo voimakkaan portaalin poikkeuksellisen muutoksen tapahtumiselle.
 
Venuksen ja Jupiterin yhtymä pystyi ohjaamaan meidät jumalaisen sisäisen opastuksen ja synkronismin kautta syvimpien ja aidoimpien halujemme täyttymiseen.
 
Polkumme tehdään täysin selväksi – energiamme auttavat meitä tietämään, mihin suuntaan haluaisimme siirtyä seuraavaksi. Venuksen ja Jupiterin yhtymä antoi meille esikatsauksen tulevasta Venuksen perääntymisestä 25.7.-6.6.2015. Venus jalostaa ja palauttaa elämänarvot perääntyessään, joten nuo kuusi viikkoa ovat kauniin laajentumisen hämmästyttävää aikaa!
 
Vahvistuksia seuraavasta heräämisaallosta
 
Huhtikuussa tapahtui sarja energiapäivityksiä ja taivaallisia asetelmia, jotka ovat luoneet voimakkaimpia heräämisaaltoja, joita olemme koskaan kokeneet tässä elämässä. Se oli yksi noista "hyvät hyssykät" –hetkistä! Mutta muista aina, ettei Henkemme anna meille enempää, kuin tietää meidän pystyvän käsittelemään.
 
Mutta voitko kuvitella, miltä niistä on varmasti tuntunut, jotka eivät tiedosta, mitä tapahtuu energeettisesti? Heräämisjakson aikana planeetan jokaisella ihmisellä on tilaisuus päästää irti vanhoista malleista, jotka ovat aikansa eläneet, ja siitä mikä saattaa edelleen rajoittaa heitä laajentumasta armon, virtauksen, ilon ja universaalin yltäkylläisyyden tilaan.
 
Joillakin elämien aikaisia vanhoja malleja vapautetaan, kun taas toiset ottavat pikkuaskelia. Minkä suuruisia puhdistuksia tapahtuukin, kaikki on täydellistä.
 
Näemme nyt konkreettisen vahvistuksen siitä, että uusi heräämisaalto on täydessä vauhdissa. On kyse sitten henkilökohtaisesta elämästä tai maailmannäyttämöstä, kaikki muuttuu salamavauhtia! Myös me!
 
Tämä seuraava heräämisaalto näkyy henkilökohtaisessa elämässämme monilla tavoin:
 
* Tunnemme voimakasta halua harmonisoitua kaikkien asioiden kanssa, jotka vahvistavat yhteyttämme Henkeen.
 
* Syvälle juurtuneet muistot ja uskomusjärjestelmät, joita olemme kantaneet menneisyydestä, tulevat nyt uudestaan pintaan. (Tätä tapahtuu aina, kun suuria puhdistuksia on käynnissä.)
 
* Koemme päivittäin synkronismia ja déjà vu –hetkiä.
 
* Sisäinen näkemisemme, tuntemisemme, kuulemisemme ja tietämisemme on laserin tarkkaa!
 
* Meistä tulee hyvin tietoinen ympäristöstämme.
 
* Meillä on selväjärkisiä unia, jotka tuntuvat hyvin todellisilta – melkein kuin eläisimme toisissa maailmoissa samanaikaisesti tämän kanssa.
 
* Uudet ideat kukoistavat ja niillä saattaa olla vaikutusta henkilökohtaisen ja ammatillisen elämämme suuntaan.
 
* Elämämme lisääntyvässä määrin "ääneen", ilmaisemalla itseämme täydemmin ja piilottamatta enää sitä, kuka olemme.
 
* Muodostamme uusia sieluystävyyksiä ja –yhteyksiä ja päästämme irti niistä, jotka eivät ole harmoniassa haluamamme rakkauden ja keskinäisen tuen kanssa.
 
* Meistä tuntuu vähän pahantuuliselta ja ärtyneemmältä kuin tavallisesti.
 
* Meillä on huimausta ja/tai sisäkorvan soimista.
 
* Näemme muutoksia syömistavoissamme.
 
* Haluamme katso tähtiin useammin.
 
Olemme nähneet myös maailmannäyttämöllä massiivisia muutoksia siinä, mitä ihmisille merkitsee kaikkien ihmisten kunnioittaminen, heidän rodustaan, sukupuolestaan, seksuaalisesti suuntautumisestaan, kulttuuristaan tai taustastaan riippumatta.
 
Kyllä, meillä on vielä ehdottomasti matkaa jäljellä, mutta suuria hyppäyksiä on tehty siinä, miten kohtelemme toisiamme. Kollektiivi alkaa nähdä, että ytimeltämme olemme kaikki samanlaisia.
 
Lisää yllätyksiä edessä
 
Tulevina kuukausina elämäämme ja maailmannäyttämölle on tulossa paljon lisää voimaannuttavia yllätyksiä. Erityisesti monet nyt kylvettävät siemenet kantavat hedelmää lokakuussa ja marraskuussa.
 
Avain yllätyksen saamiseen on elämävirran kanssa harmonisoituminen. Tämä merkitsee vain, että sallimme itsemme pysyä mieleltämme, tunteiltamme ja fyysisesti joustavana.
 
Mielellä on taipumusta rakenteisiin ja se voi olla usein vähän tiukempi luonteeltaan. Rutiinit ovat tärkeitä, mutta on tärkeää myös muuttaa asioita usein pitämään mielen, kehon ja tunteet joustavina ja sopeutumassa luonnolliseen elämänvirtaan.
 
Yltäkylläisen todellisuuden luominen
 
Silloin kun asiat muuttuvat nopeasti, monia vapaasti leijuvia ajatusmuotoja kulkee ympäri maailmaamme. Koska mieli ei ole kovin rento, silloin kun muutosta tapahtuu paljon kerralla, monet näistä vapaasti leijuvista ajatuksista korostavat asioita, jotka perustuvat pelkoon ja puuteuskomukseen, ja näitä sitten kierrätetään kollektiivissa. Tämä johtuu siitä, että mieli on tottunut pyörittämään näitä kahta energiaa tunteakseen turvaa.
 
Vapaana leijuva ajatusmuoto on pelkästään opittu malli, mikä kiertää kollektiivitietoisuudessa ja kiinnittyy niihin, jotka värähtelevät samalla taajuudella. Kuten monet meistä tietävät, oppitunteja voidaan saada puutemalleista, mutta ne tapahtuvat tavallisesti haastavalla ja epämiellyttävällä tavalla.
 
Minusta tuntuu, että sinä – kuten monet muut jotka ovat olleet matkalla henkilökohtaiseen parantumiseen ja laajentumiseen – olet valmis päästämään irti siitä epämukavuudesta ja niistä haasteista, jotka liittyvät oppituntien oppimiseen, erityisesti yltäkylläisyyden puutetta koskevista.
 
Hämmästyttävää nykyenergioissa on, että voimme oppia oppituntimme nopeasti ja helpommalla ja nautittavammalla tavalla. Tähän tavallisesti liittyy ylireagoimattomuus elämän tapahtumiin ja eläminen tarkkailijana, jolloin mukana on vähemmän tuomitsemista ja enemmän arvostelukyvyn käyttöä.
 
Ansaitsemme kukoistaa ja kokea elämää täysimmillään!
 
Jos huomaat mielesi menevän puutteen odottamisen malleihin, ole vain valmis tarkkailemaan, mitä se tekee, siihen reagoimisen sijasta. Etsi sitten tilaisuus tehdä jotain ystävällistä tai anteliasta ainakin yhdelle ihmiselle (mieluummin jollekin, joka ei ole kovin läheinen sinulle, jottei välillenne luoda odotuksia). Voit tehdä tämän paikallisessa kahvilassa vapaaehtoisryhmässä tai missä tahansa, missä voit osoittaa ystävällisyyttä jollekin. Katsele sitten, miten nopeasti universumi alkaa avata ovia sinulle.
 
Ensimmäinen malli johon monet ihmiset menevät joutuessaan puutemielentilaan, on "Missä voin leikata kustannuksiani, erityisesti asioita joita en oikeasti tarvitse?" Sitten ensimmäisenä lähtevät asiat, jotka luultavasti ravitsevat heitä eniten. Tämä malli vain vahvistaa puutetta, ei muuta sitä.
 
Niinpä silloin kun "puute" tulee esiin, niin sen sijaan, että päästämme irti jostain, mikä ravitsee meitä, etsitään heti tilaisuus palvella paikallisyhteisössä aikamme, lahjojemme ja energiamme avulla.
 
Tulet näkemään, miten nopeasti puute-energia häviää!
 
Toisaalta elämme aikaa, jota olemme kaikki odottaneet – sitä mistä esi-isämme puhuivat tuhansia vuosia sitten.
 
Korkeampi tietoisuus suutelee jokaisen mieltä ja sydäntä tällä planeetalla! Kyllä, niihinkin jotka näyttävät ehkä toimivan edelleen vanhassa erillisyysenergiassa, vaikutetaan jollain tavalla.
 
On vain ajan kysymys, ennen kuin hekin pehmenevät heräämisaaltoon, joka pyyhkii nyt maailman yli.
 
Seuraavaan kertaan,
 
Emmanuel
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >