HomeViestejäEmmanuel DagherHeinäkuu 2014 - Energiaennuste: Herääminen 2.0

Heinäkuu 2014 - Energiaennuste: Herääminen 2.0

ENERGIAENNUSTE: HERÄÄMINEN 2.0
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Heinäkuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei ystäväni!
 
Kiitos, että annat minulle tilaisuuden yhdistyä kanssasi tällä tavalla.
 
Muutaman viime viikon energiat ovat työntäneet meidät suurempaan henkilökohtaiseen ja maailmanlaajuiseen transformaatioon. Juuri kun monet meistä valmistuivat pieneksi jääneistä aikajanoista hyppäämättä tahtiakaan yli, meidät työnnettiin uusille aikajanoille täyttä vauhtia.
 
Sopeutuminen uusiin aikajanoihin
 
Ensinnäkin monet näistä uusista aikajanoista saavat tuntemaan, että olemme ottaneet askelia taaksepäin matkallamme suurempaan henkilökohtaiseen laajentumiseen.
 
Tämä voi tuntua lannistavalta, erityisesti jos olet satsannut paljon aikaa, energiaa ja omistautumista korkeimman vision luomiseen elämästäsi.
 
Tämä "taaksepäin menemisen" tunne voi näyttäytyä useilla tavoilla. Se voi hämmentää esiin vanhoja, ratkaisemattomia tunteita, joihin täytyy vielä tarttua, ja parantaa ne. Se voi myös ilmetä jumissa olemisen tunteena – ikään kuin elämäsi tilanteet olisivat pysähdyksissä.
 
Jos sinulla on monien muiden ihmisten tapaan ollut näitä tunteita muutamana viime viikkona, tiedä, että se on vain osa integroitumistasi uusiin aikajanoihin, joihin olet astunut.
 
Usein tällaisten kokemusten ilmeneminen on itse asiassa vahvistus suuresta laajentumisesta. Ne antavat meille tilaisuuden katsoa lähemmin sisäistä elämäämme ja tehdä tarkoituksenmukaisia muutoksia harmonisoituaksemme sellaiseen todellisuuteen, mistä pitäisimme enemmän.
 
Muutoksen seuraavat heräämisaallot
 
Oletko pannut merkille viime aikoina epätavallisen sään ja seismisen aktiivisuuden lisääntymisen? Entä maailmanlaajuisen levottomuuden?
 
Ensisilmäyksellä nämä tilanteet voivat aiheuttaa huolta, erityisesti niille jotka elävät edelleen pelkomallissa. Kuitenkin ne jotka tekevät tietoisen valinnan elää ja toimia sydämestään, voivat nähdä selvästi voimakkaat pohjavirtaukset.
 
Mitä siis oikeasti tapahtuu?
 
Maailmanyhteisömme perusta on hyvin pitkään toiminut pääasiassa patriarkaalisilla periaatteilla. Jos tämän olisi sallittu jatkua, nämä periaatteet yhdistettynä siihen, että mieli on unohtanut sielun todellisen jumalaisen luonteen, kyvyt ja tarkoituksen, olisivat luoneet lopulta maailman, mitä motivoi täysin kontrollointi, erillisyys ja pelko.
 
Sen sijaan tämä patriarkaalinen järjestelmä minkä alaisuudessa olemme eläneet, murenee. Voimme nähdä selvästi tätä tapahtuvan ympäri maailmaa. Kaikki järjestelmät ja ideologiat jotka toimivat salassa ja itsekkäästi, ilman rehellisyyttä, eivät enää voi jatkaa toimintaansa.
 
Raportit joita tulee näistä järjestelmistä, voivat yrittää vakuuttaa meille, että asiat vain pahenevat, kun on poliittista levottomuutta ja ilmastomuutoksia.
 
Mutta tämä ei voisi olla kauempana totuudesta, mitä oikeasti tapahtuu.
 
Tapahtuvat muutokset ovat itse asiassa vahvistuksia, että kollektiivitietoisuus ja maapallo heräävät korkeampaan tietoisuustilaansa. Nämä muutokset johtuvat puhdistusvaikutuksesta, mikä tukee siirtymistämme vanhasta toimintamallista uuteen.
 
Muutoksen uudet heräämisaallot ovat pyhiä aktivointeja, joita sielumme ovat kutsuneet kauan ennen tulemistamme tähän toimintamalliin. Nämä pyhät aktivoinnit siirtyvät meitä nopeasti elämään, toimimaan ja hengittämään sydämestä. Nämä energiat pyytävät meitä ajattelemaan vähemmän ja tuntemaan enemmän.
 
Ne lisäävät kykyämme rakastaa enemmän. Ne myös opastavat meitä hyväksymään intuitiomme sekä kunnioittamaan ja kuuntelemaan sitä.
 
Intuitio on tapa, millä henki kommunikoi kanssamme. Silloin kun seuraamme intuitiota, siirrymme takaisin niiksi voimakkaiksi luojiksi, joita olemme aina olleet – takaisin paikkaan missä mikään ei voi koskaan satuttaa tai vahingoittaa meitä mitenkään.
 
Intuitiota ei pidä sekoittaa vaistoon. Vaikka onkin hyödyllinen toisinaan, vaistossa on enemmän kyse selviytymisestä. Jos toimimme aina selviytymismoodista (pelon motivoimana), mieli alkaa uskoa olevansa irrallaan hengestä.
 
Selviytymismoodissa oleminen koko ajan aiheuttaa myös suurta stressiä tunne- ja fyysiselle keholle, mikä johtaa hyvinvoinnin epätasapainoon.
 
Siksi sellaiset asiat kuin meditointi, tietoinen hengittäminen, luovuus, rukoilu, kiitollisuuden osoittaminen ja lepääminen ovat tärkeimpiä asioita, joita voimme tehdä tällä hetkellä, koska ne vahvistavat mielen yhteyttä henkeen.
 
Sitten kun yhteys on vahva, alamme seurata intuitiota elämänpolullamme.
 
Valaistuminen
 
Kun kehitämme vahvemman yhteyden intuitioomme, polku valaistumiseen voi tulla esiin. Monet suurista viisaista jotka tulivat ennen meitä, tiesivät, ettei valaistumisessa ole kyse menemisestä tiettyä määränpäätä kohti ja ettei sillä ole ehdottomasti mitään tekemistä järjestäytyneen uskonnon tai täydellisyyteen pyrkimisen kanssa.
 
Aidon valaistumisen kokeminen on itse asiassa paljon helpompaa, kuin olemme koskaan ajatelleet. Vastaus voi todellisuudessa löytyä itse sanasta.
 
Valaistuminen (engl. sana) merkitsee keventymistä ja olemista ottamatta itseämme ja elämää niin vakavasti. Kuulostaa helpolta, eikö?
 
No, kun yhteiskunta on panostanut paljon älyn kehittämiseen ja ylistämiseen ja vähän intuition kehittämiseen, voi olla haastavaa muuttaa syvään juurtuneita malleja.
 
Silloin oivallamme, että on välttämätöntä "oppia pois" tarpeesta analysoida ja mutkistaa kaikkea. Tässä kohtaa monet henkiset harjoitukset, kuten meditointi, tulevat mukaan ja auttavat meitä hiljentämään mielen.
 
Sitten kun olemme oppineet poisoppimaan tarpeen yrittää tajuta kaikkea, elämän sulo ja ilo palaavat meille.
 
Ja tässä yksinkertaisuudessa voidaan kokea suurin valaistuminen.
 
Seuraavan kertaan,
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >