HomeViestejäEmmanuel DagherHelmikuu 2014 - Energiaennuste: Liikevoiman tunteminen

Helmikuu 2014 - Energiaennuste: Liikevoiman tunteminen

ENERGIAENNUSTE: LIIKEVOIMAN TUNTEMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Helmikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei ystäväni,
 
Nyt kerätään liikevoimaa, minkä monet ihmiset ympäri maailmaa tuntevat hyvin kouriintuntuvasti. Vauhtia kerätään, silloin kun muutos on kohta tapahtumassa.
 
Jos olet ollut levottomampi, pirstoutuneempi tai tunteellisesti latautuneempi kuin tavallisesti, tiedä, että se on osa tätä liikevoima-aaltoa.
 
Uusi tasapainotila
 
Viimeiset 11 vuotta ovat olleet melkoista vuoristorataa, täynnä äärimmäisiä ylä- ja alamäkiä.
 
Kun astumme henkilökohtaisen ja kollektiivisen matkamme seuraavaan aikajaksoon, meillä on tilaisuus tuntea enemmän tasapainoa. Tällaista tasapainoista tilaa ei tarvitse enää saavuttaa äärimmäistoimenpitein, vaan se saadaan lempeämmällä, rauhallisemmalla ja jalostuneemmalla tavalla.
 
Ihmisiä on ehdollistettu vuosituhansia sekä tietoisesti että alitajuisesti. Tuona aikana olemme sisäistäneet sen kollektiiviuskomuksen, että laajentuaksemme, kasvaaksemme, kehittyäksemme, saavuttaaksemme tasapainon ja oppiaksemme, on oltava jonkinlaisia äärimmäistunteita tai -tapahtumia.
 
Tällaiset äärimmäisyydet palvelivat eräänlaisina mielen vihkimyksinä, jotta se voi tuntea olonsa etevämmäksi ja tyytyväisemmäksi voitettuaan ne. Oli pelkästään opittua käyttäytymistä, että näiden äärimmäisyyksien tarve välitettiin sukupolvelta toiselle.
 
Kuitenkin siirtyessämme korkeampaan tietoisuuteen, meidän ei enää tarvitse luoda vaikeita vihkimyksiä itsellemme voidaksemme laajentua, kasvaa ja saavuttaa tasapainoisen olotilan.
 
Olemme tulleet uuteen aikaan, jossa kaikki mitä olemme kuvitelleet itsellemme ja maailmalle, voi tapahtua vaivattomasti.
 
Mielen auttaminen hyväksymään rauhan ja helppouden
 
Mieli voi alkaa välittömästi vastustaa lukiessaan yllä olevan kaltaisen toteamuksen. Se johtuu kuitenkin vain siitä, että mieli on tottunut tiettyyn tapaan kokea itsensä tässä todellisuudessa.
 
Voimme oikeasti luoda rauhallisemman ja halutumman todellisuuden itsellemme ja maailmalle. Avain mielen auttamisessa pysymään siinä mukana on kertoa sille, ettei se menetä mitään harmonisoitumalla tähän uuteen perspektiivimuutokseen - se saa paljon enemmän sen tuloksena.
 
Mieli rakastaa käyttää epäilyä, huolehtimista ja pelkoa itsesuojeluna. Niinpä aina kun jokin uusi perspektiivi esitellään mielelle, sillä on taipumus suojautua.
 
Lempeys mielelle ja sen kiittäminen suojeluyrityksestämme, on upea tapa, millä voimme auttaa sitä tekemään tämän siirtymän. Tämä hävittää sen vastustuksen, mitä meillä on sen reaktioihin. Se voi sitten alkaa tehdä samaa ja päästää irti meidän vastustamisestamme.
 
Sitten kun tällainen ystävyys saavutetaan mielen kanssa, mieli alkaa hitaasti päästä mukaan ideoihin, oivalluksiin ja uskomuksiin, joita kohtaan se on ennen saattanut olla epäluuloinen.
 
Mieli voi sitten siirtyä sen tietämiseen, että voimme todella tyydyttää suurimmat halumme, tarvitsematta ensin luoda vastoinkäymisiä itsellemme.
 
Uusi alku
 
Kun astumme elämämme seuraavaan lukuun, meillä on tilaisuus hienovirittää aikomuksiamme ja valintojamme, jotta ne ovat enemmän harmoniassa sen kanssa, mitä haluamme luoda.
 
On aika aloittaa alusta ja päästää irti ylimääräisestä lastista, mitä olemme kanniskelleet kaikki nämä vuodet.
 
Ilmassa on nyt paljon taikaa ja energiaa, joten varmistetaanpa, että sanomme "KYLLÄ" tilaisuuksille, joita esitellään meille tämän taian tuloksena.
 
Nämä tilaisuudet voivat paljastua ystävinä, luovina ja bisneshankkeina, hyvinvointina, henkisenä laajentumisena ja tukena. Tiedämme, onko jokin tilaisuus harmoniassa oman visiomme kanssa, kun tarkistamme itseltämme, tuntuuko se laajentavalta ja innostavalta.
 
Koska 2014 on toimintavuosi, se antaa meille tilaisuuden tehdä suuria harppauksia henkilökohtaisessa, ammatillisessa ja kollektiivielämässä. Ja koska se on suuri energiavuosi, on tärkeää määrätä tahti ja maadoittua usein.
 
Kuten mainittiin aiemmin tässä ennusteessa, koska tässä vuodessa on vauhtia tai liikettä, monet ihmiset voivat sisäistää nämä uudet energiat levottomuutena. Maadoittuminen ja eläminen päivä kerrallaan tukee todella meitä.
 
Korkeampaan totuuteen yhdistyminen
 
Toinen uuden alun aspekti on, että paljon totuutta tulee esiin. Voimme oppia kokemistamme ihmisistä, paikoista ja asioista monia uusia piirteitä, joita emme ole aiemmin tiedostaneet.
 
Jotkut näistä totuuksista voivat avata silmiä, kun taas toiset voivat olla upeita vahvistuksia.
 
Mitä tahnansa totuuksia paljastuu, ne antavat meille tarvittavaa palautetta yhdistyäksemme ihmisiin, paikkoihin ja kokemuksiin, jotka ovat enemmän harmoniassa sen kanssa, mihin matkamme seuraava osa on menossa.
 
Eeppinen rakkausaktivointi
 
Vaikka olympialaiset alkoivat tarkoituksenaan edistää kilpailua ja erinomaisuutta tietyillä urheilualueilla, ne antavat meille nyt tilaisuuden siirtää erimielisyytemme sivuun ja seistä rinnakkain yhtenä perheenä.
 
Olympialaiset ovat ainutlaatuinen siinä, että vaikka niiden ympärillä onkin suuri määrä poliittista retoriikkaa, ne voivat edelleen aktivoida ja herättää maailman sydämen. Paras aika tämän tapahtumiseen on tavallisesti avajaisseremonia, jolloin miljardit ihmiset ympäri maailmaa katselevat iloisena, kun heidän maansa edustajat kulkevat valtioparaatissa.
 
Voimme avajaisseremonian aikana lähettää ehdotonta rakkautta, myötätuntoa ja kiitollisuutta kaikille ihmisille, jotka osallistuvat olympialaisiin ja jotka ympäri maailmaa katselevat täsmälleen samaan aikaan.
 
Näin luomme välittömästi yhtenäisen verkon, mikä yhdistää meidät kaikki ja antaa meille tilaisuuden kanssaluoda uutta rauhan aikakautta. Kyllä, olemme NIIN voimakkaita ja voimme käyttää tätä tilaisuutta luodaksemme tietoisuuden kvanttihypyn.
 
Odotan innolla yhdistymistä kanssanne silloin!
 
Ovet uuteen aikaan ovat avautumassa meille, joten nauttikaa matkasta.
 
Taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >