HomeViestejäEmmanuel DagherMarraskuu 2013 - Energiaennuste: Jumalainen interventio toiminnassa

Marraskuu 2013 - Energiaennuste: Jumalainen interventio toiminnassa

ENERGIAENNUSTE: JUMALAINEN INTERVENTIO TOIMINNASSA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Marraskuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, ystäväni, minulle on etuoikeus jakaa tämä pyhä hetki taas kanssasi.
 
Hyvin paljon on tapahtunut viime kerran jälkeen, kun tarkistimme tilanteen keskenämme ja olen hyvin innostunut jakamaan sen teidän kaikkien kanssa.
 
Viime kuun energiaennusteessa mainittiin, että syyskuun lopusta lokakuun puoliväliin olisi lepo- ja rentoutumisaikaa. Tuo aikajakso antoi meille tilaisuuden valmistautua energiamuutokseen, mikä alkoi muutamaa päivää ennen täydenkuun puolivarjopimennystä 18.10.
 
Kuunpimennyksen merkitys
 
Äskettäinen kuun puolittainen pimentyminen loi oven korkeampaan tietoisuuteen. Silloin kuu on maan varjossa.
 
Tämä pimennys antoi meille tilaisuuden päästää irti syvään juurtuneesta vastustuksesta ja energiatukoksista, joita olemme kantaneet varjoitsessämme. Tämä vapautuminen tuki meitä kvanttihypyn tekemisessä korkeampaan tietoisuuteen henkilökohtaisella ja kollektiivisella matkallamme.
 
Kuunpimennys tuki monia meistä valaisemaan itseämme sisältä ja motivoi meitä jakamaan lahjojamme ympäröivän maailman kanssa avoimemmin ja aidommin. Pimennyksen aikana tunteet ovat aina pinnassa, joten asiat tuntuivat melko intensiivisiltä ja voimakkailta. Kuitenkin ne asettuivat melko pian sen jälkeen.
 
Maailman tasolla näimme ja edelleen näemme, että miljoonat maailman kansalaiset pitävät sellaisia järjestöjä kuin NSA (mikä edustaa suurta osaa kollektiivin varjopuolesta) tilivelvollisena epäeettisistä vakoilutaktiikoistaan ja toimistaan, joita on käytetty henkilökohtaisen edun tavoitteluun. Tällainen varjo ei voi mennä takaisin piiloon tultuaan valoon kaikkien nähtäväksi. Tämä NSA-tilanne on nopeuttanut monien heräämisprosessia. Media voi luoda pelkopohjaista pyöritystä yrittäen vakuuttaa ihmisille, miksi tällaisia rakenteita on tärkeä olla. Ei ole mitään tarvetta ostaa tätä pelkoa, koska tiedämme, että sen on tapahduttava välttämättömien positiivisten maailmanmuutosten tapahtumiseksi.
 
Aurinko herää
 
Aurinko alkoi taas täristä, rämistä ja vyöryä 25.10. sarjalla X-luokan purkauksia. Voimakas auringon aktiivisuus on merkki, että kollektiivitietoisuudessamme tapahtuu suurta heräämistä. Näinä aikoina meillä on erinomainen tilaisuus kohdata kaikki haasteet elämässämme suoraan. Tämä johtaa tavallisesti siihen, että koemme valtavia läpimurtoja, erityisesti niillä elämämme alueilla, jotka johtavat voimaantumiseen ja syvempään yhteyteen Luojan tai Lähde-energian kanssa.
 
Silloin kun on paljon auringon aktiivisuutta, kuten viime aikoina on ollut, suuria valomääriä (energiaa) tulee maan ilmakehään.
 
Henkilökohtaisessa elämässämme tämä voi tilapäisesti ilmentyä poissaolevuutena tunteellisesti, ajatuksissa tai fyysisessä kehossa. Olemme ehkä vähän tavallista väsyneempi, meillä on pää/ontelopainetta, ylimääräistä kuumuutta tai punehtumista, ahdistusta, olemme tavallista tunteellisempia, korvat soivat ja on ailahtelevuutta - muutamia oireita nimetäkseni.
 
Voimakas auringon toiminta voi ilmentyä elämässämme myös inspiraatioräjähdyksinä ilman selvää syytä, yhteytenä laatikon ulkopuolisiin ideoihin, jotka voivat parantaa elämäämme jollain ennen ajattelemattomalla tavalla, ekstratyöntönä totuutemme puhumiseen sen puolesta, mikä on reilua ja oikeudenmukaista, ja värikkäämpinä unina.
 
Jotkut näistä asioista voivat tuntua epämukavilta. Tiedä, että se on täysin ok. Vaihtaminen korkeampiin tietoisuustiloihin ei ole aina helppoa. Kuitenkin tulokset ovat aina sen väärti, sitten kun olemme täysin integroituneet energioihin, joita ankkuroidaan kulloinkin.
 
Voimme tehdä useita pikkuasioita auttamaan voimakkaiden auringon aktiivisuusjaksojen läpi, kuten
 
* juo paljon vettä
* lepää
* puhu tietoisesti totuuttasi
* ole luonnossa
* syö ravitsevaa ruokaa, joka sisältää suuren määrän elämänvoimaa
* yhdistyy tukevien ja ystävällisten ihmisten kanssa
* valitse tietoiset ajatukset, sanat ja teot
* meditoi
* ole kiitollinen
* ole lempeä itsellesi ja toisille (pitäen asiat kevyinä)
* lohduttaudu sillä tiedolla, ettet ole yksin tällä matkalla korkeampaan tietoisuuteen
* elä läsnä olevassa hetkessä.
 
Jumalainen interventio toiminnassa
 
Kaikki muuttuu tällä hetkellä hyvin nopeasti henkilökohtaisessa elämässämme ja maailmassa, koska jumalainen interventio on toiminnassa.
 
Syvällä meissä jokaisessa on universumin (Luojan tai Lähde-energian) jumalainen siemen. Kun meditoimme, rukoilemme ja keskitymme sisäiseen parantumiseemme ja henkilökohtaiseen kehitykseemme, ruokimme ja ravitsemme tätä universaalia jumalaista siementä. Riittävän ravitsemisen jälkeen tämä siemen kukoistaa ja ilmentyy fyysisiin kokemuksiimme korkeampana tietoisuutena toiminnassa.
 
Jumalainen siemen meidän jokaisen sisällä ilmentyy elämässämme myös jumalaisena interventiona toiminnassa. Monet meistä ovat kuulleet ajatuksen: "Olemme yhtä kaiken olevaisen kanssa" eli olemme fyysinen ruumiillistuma universumista, joka kokee lisää itsestään meissä.
 
Kun siis pohdimme tätä ajatusta, oleta, että tämä "me olemme yhtä" on oikeasti totta. Miltä se näyttäisi? Mitä jos kutsumme todella esiin kaiken elämässämme, myös taivaalliset asetelmat jotka näyttävät tulevan väliin puolestamme?
 
No, tätä juuri tapahtuu. Jumalainen interventio voi vaikuttaa tapahtuvan ulkopuolellamme, mutta oikeasti me olemme kutsuneet ajankohtaisen tietoisuusmuutoksen tapahtumaan elämässämme, planeetalla ja sen yli.
 
Auringonpimennys tönii meitä eteenpäin
 
Meillä oli 3.11. viimeinen pimennyksemme, mikä oli auringonpimennys.
 
Auringonpimennykset luovat täydellisen ilmapiirin suurten henkilökohtaisten ja planetaaristen transformaatioiden tapahtumiselle. Kun siis yhdistetään tämä pimennys viime aikojen voimakkaaseen auringon aktiivisuuteen, on ehdottomasti suuren merkityksen ja toiminnan aikaa.
 
Tämä pimennys tukee meitä ankkuroimaan lisää tasapainoa suhteessa itseemme, toisiin, talousasioihin ja maailmaan ympärillämme. Jos kamppailemme edelleen näiden elämämme alueiden kanssa, tämä on aikaa katsoa tarkemmin kaikkia tilaisuuksia, joita universumi esittelee meille noustaksemme lopultakin niiden rajoitusten yli, joita olemme luoneet ja jotka ovat pitäneet meidät kamppailemassa.
 
Miten nousemme kamppailun yläpuolelle? On kyse vain riittävästä avoimuudesta oppia siihen liittyvä oppitunti. Sitten kun se on opittu, kamppailu häviää tai sillä ei ole enää samaa voimaa meihin kuin ennen.
 
Auringonpimennys inspiroi myös täysin uusiin ideoihin ja käsityksiin, jotka tukevat vielä positiivisempia muutoksia maailmassa. Nämä ideat alkavat levitä kulovalkean tavoin ympäri maailmaa ja johtavat maailmanlaajuisiin liikkeisiin, joita tarvitaan transformaation materialisoitumiseksi täysin kollektiivikokemuksiimme.
 
Heiluri heilahtaa takaisin
 
Heiluri on heilahtamassa takaisin maailmasta, joka on toiminut egon voimalla, maailmaksi joka toimii todellisella voimalla, mikä perustuu etiikkaan, myötätuntoon ja rakkauteen. Kerron tästä enemmän seuraavien kuukausien kuluessa, joten pysy kuulolla.
 
Pystyään nyt sydämessämme ja pidetään hyvää huolta itsestämme sisältä ulospäin. Elämä on todella poikkeuksellinen matka ja se tukee meitä aina. Kaiken yhteenvetona, tämä on erinomaista aikaa ryhtyä inspiroituun toimintaan ja toteuttaa todellisimmat ja aidoimmat toiveesi. On aika sanoa "kyllä" kaikille tilaisuuksille, joita elämällä on tarjottavana sinulle ja jotka tuntuvat olevan harmoniassa korkeimman ja suurimman hyväsi kanssa. Ei ole enää tarvetta pidätellä. On meidän aikamme säteillä.
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >