HomeViestejäEmmanuel DagherHeinäkuu 2013 - Energiaennuste: Suuri tunnepuhdistus

Heinäkuu 2013 - Energiaennuste: Suuri tunnepuhdistus

Energiaennuste
SUURI TUNNEPUHDISTUS
Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Heinäkuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rauhaa ja siunausta, ystäväni.
 
Minulle on suuri kunnia yhdistyä taas kanssasi tällä tavalla. Vau, emmekö olekin poikkeuksellisessa ajassa? Planeetallemme tällä hetkellä virtaavaa rakkausmäärää ei todella pidätellä.
 
Silloin kun näin paljon rakkautta ja valoa ilmentyy kerralla, se voi ravistella meitä todella ytimeen saakka. Voi tuntua hyvin hämmentävältä, kun paljon entisiä tunteita ja haastavia tilanteita, jotka luulimme jo hoidelleemme, palaa kauniiden kasvojemme eteen ja näyttää olevan enemmän läsnä kuin koskaan. Tätä hämmennystä syntyy myös, koska mieltä tönitään laajentamaan rajoja, jotka se on luonut itselleen.
 
Tätä tapahtuu antamaan meille tilaisuuden reagoida eri tavalla kuin ennen. Jos huomaamme edelleen reagoivamme entiseen tapaan, se merkitsee, että meillä on melkoisesti parantamista, erityisesti irtipäästämislihastemme vahvistamisessa.
 
Tämän energiavirtauksen toisella puolella monet meistä tulevat tietoisemmaksi, kun saamme itsemme kiinni itse teossa ja oivallamme, että entisten tunteiden ja tilanteiden palaaminen pelkästään näyttää meille, miten pitkälle olemme jo tulleet. Tästä reagoimattomasta mielentilasta on paljon helpompaa olla ylireagoimatta niin kuin ennen, koska emme enää samaistu siihen, mikä aiheutti alun alkaen meille paljon vihaa. Tämä sallii meidän antautua elämänvirralle, vastavirtaan uimisen sijasta. Se sallii meidän tulla neutraalimmaksi.
 
Suuri tunnepuhdistus
 
Tällä hetkellä meitä pyydetään yksilöinä ja kollektiivisesti päästämään irti niiden tarinoiden kierrättämisestä, joita olemme luoneet itsellemme ja jotka ovat estäneet meitä olemasta täysin omassa voimassamme. Joitain näistä tarinoista saattavat olla:
 
* Ajatus, että meiltä tai joltain muulta puuttuu jotain, että me tai he ovat vähempiarvoisia, rikkinäisiä, uhreja, ei riittävän hyviä tai arvottomia.
 
* Ajatus, että tarvitsemme ulkopuoleltamme tulevaa hyväksyntää, että tarvitsemme jotain tai jonkun ulkopuoleltamme toteuttamaan toiveemme.
 
* Ajatus, että meidän on laitettava itsemme viimeiseksi.
 
* Ajatus, että vain toiset ovat siunattuja ja onnekkaita.
 
* Ajatus, että meillä on vain yksi sielukumppani tai kaksoisliekki.
 
* Ajatus, että raha ja henkisyys ovat erillisiä ja että henkisen ihmisen on väärin kokea taloudellista yltäkylläisyyttä.
 
* Ajatus, että meidän on pysyttävä piilossa ja esitettävä pientä.
 
* Ajatus, että meidän on oltava ankara itsellenne ja toisille tai kritisoitava.
 
* Ajatus, että olemme turvattomia ja meidän on elettävä maailmassa, missä on kyse parhaimpien selviytymisestä.
 
* Ajatus, että olemme jostain syystä erillään joistakin.
 
Kaikki nämä energiamallit joita olemme kantaneet omasta ja esi-isiemme puolesta, tulevat pintaan irtipäästettäväksi kerta kaikkiaan. Kuten mainittiin aiemmin tässä päivityksessä, tämä voi tuntua hyvin voimistuneelta ja saa monet ihmiset tuntemaan, että he ovat kadottaneet itsetuntonsa. Tämä on vain mielen tapa suojella itseään, joten tietäkää, että se on ehdottoman normaalia. Meitä rakastetaan ja tuetaan kaiken tämän läpi kaikin tavoin, vaikkei mielemme tunnistaisikaan sitä oitis.
 
Avaintekijänä tämän jakson läpikulkemiseen on pysyä joustavana itsemme, toisten ja ympäröivän maailman osalta. Tämä sallii meidän surffata energia-aalloilla paljon tasaisemmin.
 
Hulluusmittari näyttää muutamaa pykälää enemmän
 
Kun kuljimme kolmen pimennyksen läpi huhti-toukokuussa ja tämä yhdistetään lisääntyneeseen auringon aktiivisuuteen ja astrologisiin asetelmiin, mm. äskettäinen päivänseisaus 21.6., olemme luultavasti jo panneet merkille, että hulluusmittari näyttää muutamaa pykälää enemmän.
 
Koska olemme kaikki hyvin ainutlaatuisia tavassamme kokea todellisuutta, on tärkeää ymmärtää, etteivät kaikki prosessoi samalla tavalla. Tässä tapauksessa "hullu" ei liity mitenkään sanan tavanomaisimpaan sanakirjamääritelmään.
 
Suurena erona on useimpien sanakirjojen vihjaus, että jonkun ollessa "hullu", häneltä puuttuu jotenkin jotain. Useimmissa tapauksissa se olisi järki tai hän olisi mieletön. Jos tämä on oikea määritelmä, niin "hullu" olisi hyvin suotuisaa energiaa, koska se siirtyy ulos mielen rajoista, sydämeen, missä ydinolemuksemme asuu ja mistä voimme aina löytää rauhan.
 
Viittaan tässä kuitenkin sellaiseen hulluuteen, että ihminen on niin jumissa mielessään, että hän alkaa olla sen ajatuksen vanki, että ympäröivät olosuhteet todella päättävät, kuka hän on maailmassa. Hän alkaa joutua selviytymis- ja uhritietoisuuteen. Monet meistä huomaavat, että tällainen "hullu" käyttäytyminen tulee lopultakin esiin ja huomatuksi.
 
Emme kenties ole panneet ennen merkille tämäntyyppistä hulluutta tietyissä ihmisissä (perhe, ystävä, työtoverit tai myös vieraat ihmiset), koska se tavallisesti hallitaan tai piilottaan hyvin - jopa koko elämän ajaksi joillain. Älä ota sitä henkilökohtaisesti, jos tämä "hullu" osoittaa sinua. Energiat missä olemme tällä hetkellä, eivät vain salli tämäntyyppisen hulluuden jatkua enää pidempään, joten se etsii kanavaa vahvistaakseen itselleen, että se on edelleen ajajan paikalla. Tämä energia on estänyt meitä olemasta aito itsemme ihan liian kauan. Vuorovesi on vaihtunut eikä katsota enää taaksepäin.
 
Tällaisen hullun tapauksessa kova rakkaus on tarpeellista. Kovaa rakkautta ei pidä sekoittaa tuomitsemiseen, ilkeyteen tai tahalliseen loukkaamiseen jollain tavalla. Kova rakkaus merkitsee kuitenkin, että päätämme edelleen määrätietoisesti ruumiillistaa sen, kuka olemme, kaikissa olosuhteissa ja siinä määrin, että aikanaan myös toiset voimaantuvat harmonisoitumaan siihen, keitä he oikeasti ovat. Kovan rakkauden ilmentymiä ovat mm.:
 
* terveiden rajojen muodostaminen
* irtipäästäminen tarpeesta korjata tai muuttaa toisia
* itsemme vapauttaminen vastuista, jotka ovat pitäneet meitä riippuvuussuhteessa
* itsemme ilmaiseminen vapaasti, rehellisesti ja avoimen tietoisesti, puhuminen suoraan
* suurempi myötätunto sen sijaan, että säälimme itseämme ja muita
* aitona oleminen, omaan voimaan astuminen
* hyvinvoinnistamme huolehtiminen
* oleminen istumatta enää elämämme sivurajalla
* lahjojemme jakaminen täysin maailman kanssa
* rauhan tekeminen suhteiden kanssa, jotka eivät enää palvele suurinta parastamme, ja niistä irtipäästäminen.
 
Energiat joiden läpi kuljemme, ovat jumalaista rakkautta toiminnassa. Saattaa tuntua muulta toisinaan, mutta nämä energiat ovat täydessä touhussa. Energiat ovat hienovirittäneet meitä ja tämä jatkuu henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti kaikin tavoin sisältä ulos, kunnes me kaikki toimimme ja loistamme korkeimmasta olotilastamme.
 
Olemme kaikki tässä yhdessä!
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >