HomeViestejäEmmanuel DagherToukokuu 2013 - Energiaennuste: Taianomainen ilmentymiemme kasvattaminen

Toukokuu 2013 - Energiaennuste: Taianomainen ilmentymiemme kasvattaminen

Energiaennuste
TAIANOMAISTEN ILMENTYMIEMME KASVATTAMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Toukokuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, kaunis ystäväni.
 
On suuri kunnia olla taas yhteydessä kanssasi. Oletko huomannut sen muutoksen, mikä on tapahtunut muutaman viime viikon aikana sisällämme ja ympärillämme? Täydenkuun pimennykseen 25.4. johtavista päivistä lähtien jokin on muuttunut. Monet ihmiset tuntevat enemmän kuin koskaan opastusta "tehdä" itsensä uudestaan tavalla, mikä on harmoniassa korkeamman kuvan kanssa itsestä.
 
Suuri osa tästä uudelleentekemisestä liittyy kaiken sen irtipäästämiseen, mikä ei enää tue korkeinta visiotamme. Tämä sisältää myös irtipäästämisen suhteista, joiden olemme sallineet jäykistää itseämme jollain tavalla. Monilla meistä on taipumusta uskoa hyvää tapaamistamme ihmisistä. Kuitenkin silloin kun alamme antaa tämän varjostaa oman intuitiomme selkeyttä, on ehdottomasti aika päästää irti ja antaa mennä. Omaa intuitiotamme vastaan kulkeminen on suurin syy, miksi hyvin monet eivät koe sitä hyvinvointia, minkä he tietävät mahdolliseksi.
 
Irtipäästäminen suhteista jotka eivät enää palvele suurinta hyväämme, ei merkitse, että rakastamme näitä olentoja yhtään vähempää. Se merkitsee vain, ettemme enää tue tarinoita, jotka on luotu pelon, puutteen ja erillisyyden motivoimana.
 
Itse asiassa päästäessämme irti tällaisista suhteista, sillä on mahdollisuus voimaannuttaa niitä ihmisiä heräämään tietoisuuteen kaikkivoimaisesta itsestään, jotka vapautamme tarinoistaan. Jos siis tunnet, että jo riittää, niin nyt on aika antaa itsellesi lupa ympäröidä itsesi ihmisillä, paikoilla ja asioilla, jotka tukevat sinua elämään korkeimman visiosi.
 
Taianomaisten ilmennystemme kasvattaminen
 
Muutosta jota koemme nyt, nostetaan pykälällä, kun siirrymme läpi täydellisestä auringonpimennyksestä 9./10.5. riippuen sijainnistasi.
 
Auringonpimennyksen henkinen merkitys antaa meille tilaisuuden vahvistaa sisäistä voimaamme ja suurentaa rakkausmääräämme. Tämä voi ilmetä niin, että annamme itsellemme luvan puhua täysin omaa totuuttamme ja ilmaista itseämme vapaasti itsevarmemmin. Tämä ilmenee myös sitoutumisena uudelleen itsemme rakastamiseen ja hoivaamiseen. Upeita tapoja maadoittaa näitä energioita enemmän elämäämme ovat meditointi, matralaulanta, kiitollisuus, palveleminen tai jonkinlainen fyysinen toiminta, kuten tanssi ja kuntoilu.
 
Pimennyksen ydintarkoitus on antaa meille muistutus kaiken olevaisen täydestä hyväksymisestä ja ankkuroida meidän valoisampaan/kevyempään olemistapaan. Meitä pyydetään olemaan hikoilematta enää pikkujutuista ja sen sijaan keskittämään tietoisuutemme lahjoihin ja siunauksiin elämässämme, niin että voimme alkaa luoda niitä vielä enemmän.
 
Äskettäinen osittainen kuunpimennys, auringonpurkaukset ja tuleva auringonpimennys luovat meille voimallisen tilan aloittaa sen todistaminen, kun ilmentymiä kasvaa niistä siemenistä, joita olemme kylväneet jonkin aikaa. Nämä ilmentymät voivat olla mitä tahansa - uusien suhteiden alkaminen, uratilaisuudet, uudet projekti-ideat, fyysinen ja tunneparantuminen, vain muutamia mainitakseni.
 
Jos olemme halunneet jotain jonkin aikaa, nyt on aika tiedostaa, miten universumi esittelee halutut ilmentymämme meille. Ne ovat yhtä lähellä kuin seuraava hengenvetomme.
 
Fyysisyyden haluaminen
 
Jokin osamme haluaa nyt syvempää yhteyttä kokemuksemme fyysiseen puoleen. Myös niillä jotka usein jäävät enemmän tunne- ja mentaalipuoleensa, on enemmän halua yhdistyä fyysisesti.
 
Jos tunnemme opastusta olla enemmän läsnä kehossa, on täydellinen aika tehdä se. Tapoja olla enemmän läsnä kehossamme ovat aerobiset harjoitukset, kuten tanssi, pikakävely, uiminen tai muu liikunta, mikä tuntuu hyvältä meistä. Jooga tai muu samantapainen toiminta auttaa myös meitä yhdistymään kehoomme. Fyysisen liikkeen kautta pystymme yhdistymään taas kaikkien muiden puoliemme kanssa. Itsestämme huolehtiminen fyysisesti on yksi henkisimmistä asioista, minkä voimme tehdä.
 
Toinen osa kokemuksemme fyysisen puolen vastaanottamisessa on avautua fyysiseen kontaktiin ja läheisyyteen. Monilla henkistä polkua kulkevilla on taipumusta eristäytyä toisista menneiden kokemusten vuoksi tai pelkästään siksi, että he ovat niin omistautuneet keskittymään omaan hyvinvointiinsa ja henkiseen kasvuunsa.
 
Kuitenkin suuri osa optimiterveyden kokemista fyysisessä kehossa on sallia itsemme päästä lähelle toista olentoa intiimisti. Tämäntyyppinen yhteys vapauttaa tunne-energioita ja fyysisiä kemikaaleja kehossa ja tämä tukee terveempää fyysistä kokemista.
 
Pidetäänpä siis tässä kuussa hyvää huolta antamalla itsellemme lupa sanoa "kyllä!" haluamillemme ilmentymille, tiedostaen, miten ne ilmestyvät, ja tunnistaen, että elämämme fyysinen puoli on pelkästään henkisen laajentuma.
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >