HomeViestejäEmmanuel DagherTammikuu 2013 - Energiaennuste: Välitila

Tammikuu 2013 - Energiaennuste: Välitila

Energiaennuste
VÄLITILA
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Tammikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rauhaa ja siunausta.
 
On suuri kunnia yhdistyä kanssasi tänään siitä ykseyden laajentuneesta tilasta, minkä olemme kanssaluoneet yhdessä. Teimme sen!
 
Minulle tuo suurta iloa toivottaa sinut tervetulleeksi tähän pyhään tilaan, mikä on ollut meidän jokaisen sisällä ajan alusta saakka. Kiitos, että päätit olla alkuna tässä jumalaisessa rakkaustietoisuudessa miljardien samanhenkisten kanssa ympäri universumia, tietäen ennen tulemistasi tähän kokemukseen, että olisi suuri rutistus pelkästään päästä tähän kohtaan.
 
Yhdessä olemme kuristaneet harhaverhon läpi ja kutsuneet esiin ajan, minkä suuret esi-isämme uneksivat meille tuhansia vuosia sitten. On aika päästää irti siitä identiteetistä, että olemme vain pieniä maaolentoja, ja muistaa, että olemme valtavan suuria galaktisia olentoja.
 
Olemme nyt laittaneet vakaan perustan jumalaisen rakkauden ilmestymiselle ja tulemiselle planeettamme oletusasetukseksi. Se minkä olemme kanssaluoneet, on immuuni kaikelle, mikä on yrittänyt muuttaa tätä kurssia, koska jumalainen tahtomme on tehnyt näin olemaan. Kun nämä jumalaiset rakkausaallot jatkavat maapallon ja se asukkaiden jokaisen solun läpi pyyhkimistä, syntyy kultainen aikakausi, mitä ei voi verrata mihinkään, mitä olemme kokeneet lineaarisen ajan aioneina.
 
Välitila
 
Missä siis olemme nyt? Siirrymme parhaillaan välitilan läpi. Tämä vaihe seuraa tavallisesti loppuunsaattamista ja edeltää uusia alkuja. Tämä vaihe sallii meidän pysähtyä ja pohtia kaikkea, mikä on tuonut meidät siihen, missä olemme tänä päivänä. Se antaa meille myös tilaisuuden levätä ja ladata paristoja, jotta sitten kun meidän tulee taas aika kokea suurta liikettä, olemme valmiina.
 
Joskus näiden pohdintajaksojen aikana mieli käyttää hiljaisen ajan loihtiakseen uskomusjärjestelmiä, jotka monimutkaistavat tai häiritsevät. Se voi yrittää vakuuttaa itselleen sellaisia asioita kuin "Minun pitäisi tehdä … " Tässä äskettäisen 26000 syklin loppuunsaattamistapauksessa mieli ehkä yrittää vakuuttaa itselleen, että "Mikään ei ole oikeasti muuttunut" tai "Erityisodotukseni eivät toteutuneet, joten minun on nyt oltava pettynyt".
 
Välitilassa ihmiset voivat olla eksyneitä, pettyneitä, yksin, yhteydettömiä, tyhjiä, väsyneitä, hämmentyneitä, surullisia, epäileviä, katkeria tai mitä tahansa, mikä värähtelee samanlaisella taajuudella. Jos olet sellainen, joka kokee jotain tämäntyyppistä, tiedä ensinnäkin, ettet ole yksin. Joskus näitä energioita tulee pintaan, koska mieli ei tiedä, mitä tehdä, kun ne vanhemmat olemismallit jotka ovat jotain vähemmän kuin aito itsemme, ne vanhat mallit joihin se oli tottunut, eivät enää toimi. Tiedä myös, että nämä tunteet ovat vain tulosta mielen tavasta suojautua, mistä puhun usein. Mieli haluaa myös luokitella ja analysoida pysyäkseen kiireisenä. Niinpä nyt kun tiedämme, että mieli tekee näitä asioita, voimme päättää olla helppo itsellemme ja päästää vain irti kaikesta, mikä ehkä vie meitä poispäin siitä totuudesta, kuka oikeasti olemme.
 
Tämän laajentamiseksi vähän lisää - jos huomaamme edelleen reagoivamme joihinkin vanhoihin malleihin, joihin mieli on samaistunut hyvin pitkään, ollaan valmiita vain katsomaan sitä palautteena, mikä antaa selkeyttä siitä, mitä haluamme tai emme halua luoda lisää. Silloin voimme käyttää tuon palautteen ja voimaantua valitsemaan toisin.
 
Kenties voimme mennä sydämeen. Mieli ei osaa tuntea niin kuin sydän. Menemällä sydämeen siirrymme kaikkien mielen luomien rakenteiden yli. Täältä voimme ehdottomimmin tuntea, että jonkin maailmassa on muuttunut, vaikkemme ole nähneet sen vielä materialisoituvan. Ollessamme sydämessä, ohitamme kaikki ulkoiset häiriötekijät ja tiedämme, että kaiken sen on tarkoitus olla, mitä paljastuu.
 
Tämän ajan energiat ovat "kypsiä" kaikkien niiden menneisyyden tarinoiden parantamiseen ja irtipäästämiseen, joita olemme luoneet itsellemme ja jotka saivat meidät uskomaan, että olemme jotain vähemmän kuin niitä pyhiä olentoja, joita oikeasti olemme.
 
Ajan ylittäminen
 
Tuntemamme aika nopeutuu siinä määrin, että kaikki ne rakenteet romahtavat, jotka olemme muodostaneet sen ympärille. Tämä sallii meidän palata takaisin todelliseen aikaan, mitä haluan kutsua "ajattomuudeksi". Ainoa todellinen aika on läsnä oleva hetki. Olemme voimakkaimmillamme, silloin kun harmonisoidumme läsnä olevaan hetkeen. Läsnä olevassa hetkessä pystymme uhmaamaan logiikkaa ja siirtämään vuoria, kuten äskettäin teimme. Läsnä olevassa hetkessä pystymme ilmentämään fyysisyyteen näkymättömistä ulottuvuuksista.
 
Kun ylitämme aikaharhan, meidän on paljon helpompaa päästä korkeampiin oivalluksiin, tekoihin, viisauksiin, tunteisiin ja olemistapoihin, mikä lopulta sallii meidän suoraan nähdä fyysisessä todellisuudessamme, miten voimakkaita kanssaluojia oikeasti olemme. Kun tämä tapahtuu, alamme myös tuntea enemmän yhteyttä kaikkeen sisällämme ja ympärillämme, mikä sallii meidän kommunikoida universumin kanssa paljon helpommin.
 
Lopuksi mieleeni tulee lainaus Albert Einsteinilta: "On vain kaksi tapaa elää elämäämme. Toinen on se, ettei mikään ole ihme. Toinen on se, että kaikki on ihme." Ollaan valmiita astumaan tähän uuteen kultaiseen aikakauteen tietäen, että kaikki ympärillämme on todella lahja ja ihme.
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >