HomeViestejäEmmanuel DagherHuhtikuu 2012 - Energiaennuste: Ja ... toimikaa!

Huhtikuu 2012 - Energiaennuste: Ja ... toimikaa!

Energiaennuste
JA … TOIMIKAA!
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Huhtikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kaunis ystäväni,
 
Taivaalliset energiat ovat nyt hyvin aktiivisia, mikä tekee tästä täydellistä aikaa meille ryhtyä toimeen luodaksemme valitsemamme maailman. Aivan kuten vuodenajat, energia kaikkialla ympärillämme ja eetterissä kulkee myös horroksen ja suuren aktiivisuuden kiertoa. Kun aloitamme sisäänpäin katsomismatkamme, alamme tuntea näitä energiakiertoja. Harmonisoitumisen myötä tulee luonnollinen intuitiivinen kyky tietää, milloin meidän on aika pitää tauko ja milloin ryhtyä toimeen. Tällä hetkellä astumme toiminta-aikaan.
 
Toimeen ryhtyminen
 
Miltä toimeen ryhtyminen näyttää henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti? Henkilökohtaisella tasolla se näyttää erilaiselta jokaisella meistä. Tässä on vain muutamia esimerkkejä siitä, miten meitä saatetaan kutsua toimeen tällä hetkellä:
 
* uusien projektien tai seikkailujen aloittaminen
* menneisyyden keskeneräisten asioiden viimeistely (henkilökohtainen, taloudellinen jne.)
* uuteen paikkaan muuttaminen
* uuden työn aloittaminen
* ruokavalion tai "hyvinvointiprotokollan" muuttaminen
* uusien suhteiden aloittaminen tai vanhoista lähteminen
* tavoitteisiin ja unelmiin pyrkiminen
* matkustaminen
* tunne opastuksesta kuntoilla tai olla fyysisesti aktiivisempi
* uuden kurssin tai tunnin aloittaminen
* taitojen ja lahjojen käyttäminen, joita emme ole hetkeen käyttäneet
* asunnon siivoaminen ja sellaisen antaminen tai heittäminen pois, mitä emme enää käytä.
 
Jos tunnemme opastusta mihinkään näistä asioista elämässämme, nyt on sen aika.
 
Maailman tietoisuuden kasvamisen myötä meistä tulee herkempi kaikelle ympärillämme. Voimme huomata, ettemme voi enää syödä ruokia, joita söimme ennen. Saatamme myös huomata suhteiden ystäviin ja perheenjäseniin muuttuvan. Meitä pyydetään vain luottamaan universumiin, ilman tarvetta aina ylianalysoida kaikkia tapahtumia.
 
Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mitä voi tapahtua maailman tasolla suuren aktiivisuuden jaksoina:
 
* maanmuutosten ja -liikkeiden jatkuminen
* muutokset säämalleissa
* uudet teknologiat, läpimurrot ja saavutukset, joilla on kollektiivista vaikutusta
* korostunut tietoisuus asioista, jotka vaikuttavat ihmiskuntaan
* vallankumoukset ja muut yhteiskuntamuutokset
* häiriötekijät ja vastustus (kummuten tavallisesti vanhoista rakenteista, jotka eivät pysty ottamaan vastaan suurta muutosta)
* ajattelu/toimintamallin muuttumistapahtumat.
 
Vaikka jotkut näistä asioista voivat näyttää vähän ylivoimaisilta, ne ovat vahvistuksia siitä, että maailma sopeutuu korkeampaan taajuuteen. Koska maailma ei aina rentoudu muutokseen, pieni vastustus on hyvä merkki suurista läpimurroista lähihorisontissa.
 
Kaksi toimeenryhtymismenetelmää
 
On kaksi menetelmää ryhtyä toimeen. Voimme joko yrittää saada toimintaa tapahtumaa tai voimme sallia toiminnan tapahtua.
 
Silloin kun yritämme saada toimintaa tapahtuman, kohtaamme tavallisesti paljon vastustusta. Jonkin laittaminen tapahtumaan vaatii, että kulutamme paljon aikaa ja energiaa johonkin, mikä ilmentyy tai ei ilmenny elämäämme. Yhteiskuntana monet meistä ovat oppineet, että jonkin saaminen tai pakottaminen tapahtumaan elämässämme tuo sen lähemmäs meitä. Meille opetettiin, että olemalla aggressiivinen unelmiemme toteuttamisessa, kokisimme optimipalkkiot ja -tyydytyksen. Meille opetettiin, että mitä kovemmin teemme työtä, sitä enemmän voisimme hankkia asioita tekemään meistä onnellisen. Vaikka tämä menetelmä on voinut toimia muutamilla väliaikaisesti, useimmiten sen tuli jonkinlaisen kustannuksen kera.
 
Silloin kun toimimme tästä pakottamistilasta, aiheutamme tavallisesti suurta painetta tai stressiä tunne- ja mentaalikehoomme. Tämä vuorostaan voi lopulta ilmentyä jonain epätasapainona fyysisessä kehossamme.
 
Parempi menetelmä toimeen ryhtymisessä on salliminen. Silloin kun sallimme toiminnan tapahtua, aloitamme tavallisesti siltä vakaalta perustalta, että luotamme täysin universumiin. Tämän luottamuksen myötä meidän ei enää tarvitse valvoa tai kontrolloida jokaista yksityiskohtaa elämässämme. Sallimisen myötä tulee helppouden ja sujuvuuden tunne, koska tiedämme, että universumi huolehtii kaikista yksityiskohdista.
 
Sallimismenetelmä ei merkitse, että istumme tekemättä mitään tavoitteidemme ilmentämiseksi. Se merkitsee kuitenkin, että päätämme jatkuvasti harmonisoitua läsnä olevaan hetkeen, missä olemme voimakkaimmillamme. Tässä läsnä olevassa hetkessä meistä tulee mestari-ilmentäjä. Läsnä olevassa hetkessä myös kiinnitämme eniten huomiota kaikkiin tilaisuuksiin ympärillämme. Ja silloin kun näille tilaisuuksille tulee aika esittäytyä, ryhdymme niihin vaadittavaan inspiroituun toimeen tavalla, mikä tuntuu helpolta ja sujuvalta meille.
 
Moninkertainen vaikutus
 
Aktiivisten energioiden aikana on välttämätöntä varmistaa, että keskitymme siihen, mitä haluamme luoda elämäämme, emmekä vastakkaiseen. Syynä on se, että sillä mihin keskitymme nyt, on hyvä mahdollisuus ilmentyä kokemukseemme nopeasti. Käytetään tämä aika kaikkien siunausten inventoimiseen jatkuvasti elämässämme ja kiitollisuuden ilmaisemiseen oikeasti kaikista niistä, jotta voimme jatkuvasti vetää luoksemme vielä lisää siunauksia, joista olla kiitollinen.
 
Seuraavaan kertaan saakka, taianomaisesti sinun,
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >