HomeViestejäEmmanuel Dagher31.5.2010 - Energiaennuste: Tässä sitä mennään

31.5.2010 - Energiaennuste: Tässä sitä mennään

ENERGIAENNUSTE: TÄSSÄ SITÄ MENNÄÄN!

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
31.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei uskomaton ystäväni!

Miten monumentaalista aikaa elämmekään! Toukokuun 27. päivä merkitsi merkittävää astrologista tapahtumaa, missä Uranus (joka edustaa valtavia läpimurtoja ja nopeita massiivisia muutoksia) siirtyi Kalojen lempeistä energioista - missä se oli ollut seitsemän vuotta - Oinaan voimakkaisiin ja tulisiin energioihin. Mitä tämä merkitsee? Kera muutamien muiden tärkeiden astrologisten asetelmien, joita on viime aikoina tapahtunut, toukokuun 27. päivä merkitsi tärkeää käännekohtaa henkilökohtaisessa ja maailmanlaajuisessa transformaatioprosessissa, millaista emme ole yhteiskuntana nähneet tai kokeneet hyvin pitkään aikaan.

Monet niistä jotka ovat tehneet sisäisen työnsä, tunsivat tai tulevat tuntemaan sellaista keveyttä ydinolemuksessaan, mitä he eivät ole tunteneet vuosiin. Tulevina kuukausina tunnemme myös suurempaa energiaa fyysisesti, kuin olemme tunteneet pitkään aikaan - sitä voi verrata auton akun käynnistämiseen kaapelilla! Pakahduttavista rakkauden, kiitollisuuden ja myötätunnon tunteista elämää kohtaan alkaa tulla normaali tila monille, jotka ovat jatkuvasti ilmaisseet aikomuksekseen harmonisoitua ajankohtaisen universaalin virtauksen kanssa.

Niillä jotka vasta alkavat herätä siihen tietoisuuden energiamuutokseen, joka on jatkunut monta vuota, tietoisuus laajenee valonnopeudella, mikä voi johtaa toisinaan vähän hämmentävään tunteeseen. Innostava uutinen on, että on hyvin monia ihmisiä, jotka ovat jo väsymättä käyneet läpi tämän laajentumisprosessin ja periaatteessa vapaaehtoisesti (tietoisesti tai tiedostamatta) muuntaneet tiheitä energioita muiden ihmisten puolesta ja jotka pystyvät nyt pitämään yllä korkeaa värähtelytilaa niitä varten, jotka ovat vasta heränneet. Tämä tekee prosessista paljon helpompaa uusille.

Jokainen ihminen planeetalla jatkaa nopeasti laajentumista ja avautumista suurimmalle itselleen, uusille ideoille, näkemyksille ja käsitteille, joita he eivät ole koskaan aiemmin kokeneet, ajatelleet tai välttämättä uskoneet mahdolliseksi. Niillä jotka huomaavat vastustavansa sitä luonnollista etenemistä ja muutosta, mitä tapahtuu kaikkialla ympärillämme, on edelleen vaikeaa, kunnes he ovat halukkaita ja valmiita siirtymään pois niistä vanhoista käsityksistä elämiseen liittyen ja tavoista, jotka ovat estäneet heitä elämästä aidosti. Voimme nähdä tätä tapahtuvan maailmanlaajuisesti siinä, etteivät maailman rahajärjestelmät enää toimi, suuret öljy-yhtiöt kaatuvat ja kaikki muut järjestelmät hajoavat, jotka perustavat erillisyyteen tai pelkopohjaiseen taktiikkaan. Näitä energioita ei enää tarvita!

Kiitämme ja siunaamme niitä kaikista arvokaista oppitunneista, joita ne ovat opettaneet meille. Olemme kuitenkin nyt valmiita siirtymään sellaisiin käsityksiin elämästä ja tapoihin, jotka tukevat ykseyttä! Näemme nyt merkittävää henkilökohtaista ja maailmanlaajuista transformoitumista tapahtuvan valoa nopeammin! Tästä eteenpäin, erityisesti seuraavien kesäkuukausien aikana, tulee hyvin helpoksi tunnistaa, että ympärillämme tapahtuu muutosta, ja kyllä, myös ne jotka eivät ehkä vielä ole huomanneet, tulevat huomaamaan!

Henkilökohtaisella tasolla monet meistä ovat viime kuukausien aikana kokeneet vain jonkin verran edistymistä henkisen laajentumisen, ammatin, terveyden, suhteiden, henkilökohtaisen täyttymyksen jne. alueilla. Olemme edelleen olleet ikään kuin "odotustilassa". Meille annettiin nämä kuukaudet päästääksemme lempeästi irti syvälle juurtuneista kysymyksistä, jotka eivät ole enää harmoniassa aidoimman itsemme kanssa. No, tuo hitaasti laahannut jakso on tulossa loppuunsa ja nopeasta transformaatiosta tulee yleinen teema. Tämä on erinomaista aikaa nähdä, missä voimme tulla joustavammaksi elämässämme ja missä voimme päästää irti tiukkuudesta.

Tänä aikana ilmentämisestä tulee lähes välitöntä, kuten monet meistä ovat alkaneet kokea. Ilmentäessä on tärkeää ilmaista aikomuksemme ja päästää irti kaikista kiintymyksistämme ja odotuksistamme siihen liittyen, miten se tapahtuu tai miltä ajattelemme ilmennyksemme pitävän näyttää. Tämä avaa meidät vieläkin uskomattomammille kokemuksille ja ilmentymisille, kuin ajattelimme mahdolliseksi.

Maailmanlaajuisesti näemme ihmisten edelleen yhdistyvän ihmiskunnan suurimman yhteisen hyvän puolesta. Kyse ei enää ole "me tai he" -asenteesta, vaan enemmän me-perustaisesta yhteiskunnasta. Tiedän, että joidenkin on hyvin vaikeaa uskoa tähän kaikkien niiden dramaattisten ja pelkoon perustuvien tapahtumien vuoksi, joilla mediakanavat yrittävät päivittäin harhauttaa meitä. Vain tietäkää, että kaikki esittää omaa osaansa täydellisesti ja kaikki mitä näyttää tapahtuvan ympärillämme, on vain puhdistumisprosessin viime vaihetta. Upea työkalu jota voimme käyttää tämän prosessin nopeuttamiseen, on antaa anteeksi itselle  ja toisille menneisyytemme ja kaikki muu, mitä meidän vielä pitää antaa anteeksi. Monet asiat keskittyvät tulevina kuukausina planeetan tiheimpien paikkojen muuntamiseen, jotta niiden värähtely kohoaa. Olemme jo kokeneet tätä Haitilla, Islannissa, Chilessä, Indonesiassa, Meksikossa ja Kiinassa. Pitäkää myös silmällä uusia transformatiivisia teknologioita, jotka alkavat raivata tietään valtavirtaan.

Jos on jotain, mitä voisimme tehdä tänä aikana, niin se on olla sydämessämme. Avataan sydämemme ja lähetetään rakkautta kaikelle, myös kaikille maailman tai henkilökohtaisille tilanteille, joiden kanssa emme välttämättä resonoi. Rentoudutaan sen tietämiseen, että universumi tukee, ihailee ja rakastaa meitä eikä se muutu koskaan, ja muistetaan, että tämä tervetulleeksi toivotettu transformaatioon on täysin sitä, mitä olemme odottaneet!

Tässä sitä mennään!

Seuraavaan kertaan saakka,

Emmanuel

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev