HomeViestejäEmmanuel Dagher8.11.2010 - Suuri kosminen tasapaino alkaa

8.11.2010 - Suuri kosminen tasapaino alkaa

SUURI KOSMINEN TASAPAINO ALKAA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
8.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei uskomaton ystäväni!

Olemme nyt saapuneet kollektiivisesti monumentaaliseen kosmisen tasapainon pisteeseen, mikä muuttaa ikuisesti sitä maisemaa, miten kanssaluomme ja elämme yhteiskuntana. Ollessamme jatkuvasti valmiita ponnistelemaan ja omistautumaan sisäisen työmme tekemiseen tällainen transformaatio ilmentyy hyvin nopeasti. Ne henkilökohtaiset ja maailmanlaajuiset läpimurrot joita nyt kanssaluomme, ovat juhlimisen aihe!

Monet meistä ovat alkaneet ymmärtää, että jos haluamme tapahtuvan muutosta ulkoisesti, meidän on tehtävä sen ensin sisällämme. Miljoonat ovat saavuttaneet tietoisuuden, että jokainen meistä ON itse asiassa se universaali lähde tai Luojaenergia, joka ilmaisee enemmän jumaluudestaan fyysiseen muotoon eli kirjaimellisesti olemme makrotason mikrotaso. Vau, voisiko niin olla? Voisiko olla niin, että se mitä olemme etsineet, on ollut kaiken aikaa me? Kyllä, kyllä, kyllä! Se ON me, se on aina ollut me, vaikka meidät onkin hyvin pitkään ehdollistettu uskomaan muuta!

Vaikka monien on vielä rentouduttava käsityksen, että OLEMME kaikki Lähde-energiaa - vanhasta pelkopohjaisesta ohjelmoinnista johtuen - hekin tulevat pian samanlaiseen käsitykseen. Silloin kun tästä oivalluksesta tulee luontaista tietämystä ihmisen sisällä, verho nousee ja uusi maailma syntyy. Sen tiedon kera, että olemme kaikki tosiaankin jumalaista Lähde-energiaa, tulee paljon helpommaksi ymmärtää, että meillä on voima muuttaa maailmaa kääntymällä sisäänpäin. Meistä ei enää myöskään tunnu, että meidän on pakko taistella saadaksemme muutosta tapahtumaan.

Suuri kosminen tasapaino alkaa

Olemme kokemassa nyt suuren kosmisen tasapainon jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden välillä.

Vuosituhansia olemme kokeneet huomattavan patriarkaalista yhteiskuntaa, mikä jumaluutemme unohtamalla on ilmentynyt maailmaksi, jossa keskitytään raskaasti kontrollointiin ja pelkoon. Tämä ei edusta aitoa jumalaista maskuliinienergiaa. Patriarkaalinen yhteiskunta jossa olemme eläneet hyvin pitkään, on ilmentymä siitä unohtamisesta, minkä päätimme kokea. Monet meistä tietävät nyt, että vaikka päätimme unohtaa ja kokea erillisyyden harhaa, sielumme muistaisi aina ja johdattaisi meidät takaisin alkuperäiseen suunnitelmaamme täysin heränneistä olennoista, joita olemme aina olleet.

Jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden suuri kosminen tasapaino näkyy poikkeuksellisin tavoin. Selvin ilmentymä on, että jokainen järjestelmä tai olemistapa jota edelleen motivoi ahneus, kontrollointi tai pelko, ei yksinkertaisesti pysy hengissä ajankohtaisessa edistysmielisessä ilmastossamme.

Suuri tasapaino itäisen ja läntisen filosofian, sydämen ja mielen ja tieteen ja henkisyyden väillä on ottamassa pääosan ja siitä on tulossa pääpainopiste tietoisuudessamme. Tulee vieläkin helpommaksi nähdä tasapainon muuttuvan näillä alueilla, erityisen selvästi tästä maaliskuuhun 2011.

Jumalainen feminiinisyys avaa lempeästi sydäntämme ja korkeampaa sydäntämme. Sen kasvava läsnäolo vahvistaa kykyämme tuntea, luottaa, hoivata, rakastaa ja yhdistyä intuitioomme. Intuitio on tapa, jolla henkemme (todellisin itsemme) kommunikoi kanssamme. Kun seuraamme intuitiotamme, siirrymme takaisin voimakkaiksi luojiksi, joita olemme aina olleet, jolloin mikään ei koskaan voi loukata tai vahingoittaa meitä mitenkään.

Intuitiota ei pidä sekoittaa vaistoon. Vaikka vaisto on edullinen toisinaan, siinä on kyse enemmän selviytymisestä. Jos olemme aina selviytymismoodissa (enimmäkseen pelko- tai puutemallin motivoimana), tunnemme tavallisesti yhteydettömyyttä Lähde-energiaan sisällämme ja ympärillämme. Selviytymistilassa oleminen koko ajan aiheuttaa myös suurta painetta tunne- ja fyysiseen kehoon, mikä johtaa tasapainottomuuteen ihmisen hyvinvoinnissa. Siksi meditointi, hengittäminen, luovuus, musiikki ja rentoutuminen monien muiden asioiden ohessa on hyvin tärkeää tänä aikana, koska tämä vahvista yhteyttä intuitioomme ja palauttaa tasapainon ydinolemukseemme. Se että sallimme intuitiomme aina johdattaa meitä, merkitsee perimmiltään toimista kanssaluojina.

Jos huomaat joitain vanhoja tunteita tulevan pintaan tänä aikana, ei ole mitään tarvetta analysoida tai tuomita, mitä tapahtuu. Itse asiassa kehottaisin teitä olemaan kiitollinen siitä, että jokainen viimeinenkin pisara energiasta, joka ei palvele suurinta hyväänne, tulee pintaan vapautettavaksi. Meidän tarvitsee vain sallia prosessin kehittyä itsestään. Suurin osa prosessoinnista tapahtuu unitilassa, joten panette luultavasti merkille, että unistanne tulee elävämpiä. Kaikkia oppitunteja joita meidän oli tarkoitus oppia tasapainottomuuksista henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti, opitaan valonnopeudella. Ei enää ajatuksella leikittelyä - meillä on uuden maan tietoisuus maadotettavana ja koettavana.

Ykseys

Tasapaino joka on astumassa massatietoisuuteemme tänä aikana, luo vakaan perustan ykseyden kukoistamiseen maailmamme oletusasetuksena. Tästä uudesta, kuitenkin ikuisesta ykseyden tilasta, yksilöllisen ja kollektiivisen elämämme suurimman vision luomisesta tulee iloinen, helppo, taianomainen ja jokapäiväinen kokemus. Monet ovat jo siinä. He ovat ylläpitäneet vuosikymmeniä pyhää ykseyden tilaa maailman astumiseksi siihen.

Suuri kosminen tasapaino on alkanut. Nyt on aika.

Seuraavaan kertaan saakka,

Taianomaisesti teidän

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >