HomeViestejäEmmanuel DagherToukokuun 2024 energiaennuste - herääminen

Toukokuun 2024 energiaennuste - herääminen

TOUKOKUUN 2024 ENERGIAENNUSTE – HERÄÄMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (emmanueldagher.com)
Toukokuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni,

minulle on aina siunaus yhdistyä loistavan henkesi kanssa tällä tavalla! Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan, ja ihmisiä herää kaikkialla. Heräämisen seuraava vaihe tapahtuu nyt, ja olen hyvin innoissani, että saan jutella siitä kaikesta kanssasi.

Herääminen

Viime vuosisadalla on ollut monia otollisia tapahtumia, jotka ovat palvelleet ihmiskunnan heräämisen ankkuripisteinä.

Näitä tapahtumia on tullut aaltoina ja ajan kuluessa, jotta mahdollisimman moni ihminen voisi kehittyä lempeimmillä ja helpoimmilla tavoilla.

Heräämisessä on vähemmän kyse määränpäästä, jonka yritämme saavuttaa, ja enemmän olemisen tavasta, joka johtaa täysivaltaisuuteemme – vapauteemme tulla lisääntyvässä määrin todelliseksi ja aidoksi itseksemme.

Aina kun jokin ryhmä tai kulttuuri saavuttaa tiedostamisen tietyn tason, luodaan kypsä ympäristö energeettiselle avautumiselle. Tämä avoin ovi tunnetaan ”portaalina”, jonka läpi kuljemme kokeaksemme suurempia tietoisuusmuutoksia, jotka muokkaavat valtavasti yhteiskuntamme tapaa elää.

Ympäristö jossa olemme tällä hetkellä, on tuonut meidät ovelle, joka on yksi suurimmista tietoisuushypyistä, jonka ihmiskunta koskaan kokee.

Meille kaikille annetaan tilaisuus mennä nyt tästä energia-aukosta, jotta voimme herätä täysin ja vapauttaa itsemme matriisista, joka toimii pelossa, puutteessa, erillisyydessä ja kaikessa siltä väliltä.

Tämä jumalainen aukko ei ilmesty ulkopuolellemme.

Ei ole kyse siitä, että jokin ulkopuolinen läsnäolo, persoona tai kulttuuri, joka on kehittyneempi kuin me, pelastaa meidät.

Jotkut voivat olla edelleen siinä paikassa, että he uskovat heräämisen olevan sitä, että jokin heidän ulkopuolellaan pelastaa, ja se on ok.

Kenenkään kasvuprosessissa ei ole oikeaa tai väärää, ja on aina yksilön valinta, miten kasvu tapahtuu.

Suurempi kysymys on: haluammeko heräämismatkamme soljuvan mahdollisimman helposti, vai haluammeko sen olevan haastavampi?

Jokainen meistä on juuri siinä, missä meidän on tarkoitus olla. Tuo ovi joka johtaa meidät heränneempään versioon itsestämme, ei sulkeudu, ennen kuin olemme valmis menemään siitä.

Se ei jätä sinua tai ketään taakse.

Jokainen meistä kulkee omaa tahtiaan. Sitä ei tuomita, mikä tahti on ”oikea”. Jokaisen vauhti on täydellinen ja jumalainen sille kasvu- ja laajentumispolulle, jolla olemme.

Se ovi heräämiseen jonka kanssaloimme, on yhtä lähellä kuin pyhä hengityksemme.

Monet jotka ovat astuneet siitä, eivät edes oivalla tehneensä sitä, ennen kuin katsovat taaksepäin ja pohtivat, miten paljon he ovat muuttuneet muutamana viime päivänä, viikkona, kuukautena tai vuotena.

Saadaksesi selville, oletko astunut heräämiseesi, ajattele taaksepäin, missä olit kuukausi sitten, puoli vuotta sitten, tai kaksi, kolme tai viisi vuotta sitten. Ajattele myös, millainen maailma oli silloin ja millainen se on nyt.

Onko kaikki samanlaista? Vai ovatko asiat muuttuneet isosti elämässäsi ja maailmassa?

Kun pohdimme näitä kysymyksiä, on helppoa nähdä muutokset, eikö vain?

Heräämisen merkkejä

Kun valtava määrä energiaa ladataan planeetallemme joka päivä, on tärkeää kunnioittaa integrointiprosessiamme.

Monet meistä ovat alkaneet tunnistaa näiden integrointien merkit heräämis- tai ylösnousemusoireina.

Niille jotka eivät ehkä tiedä, mitä nämä merkit ovat, alla oleva luettelo antaa vähän selkeyttä siitä, mitä miljoonat ihmiset kokevat tällä hetkellä.

Jos sinulla on jokin fyysinen tai tunnepuolen oire, josta et ole varma, käy aina varmistamassa holistisella terveydenhoidon ammattilaiselta, että kaikki on ok.

Jos meillä on jotain seuraavista oireista, on tärkeää antaa itsellemme lupa tuntea ne, vastustamisen sijasta.

Niiden tunteminen sallii meidän mennä niistä läpi helpommin, sen sijaan että jatkamme niiden luomista uudelleen todellisuuteemme.

Tuntemalla ne sallimme integrointiprosessin edetä paljon nopeammin, jotta voimme päästä takaisin optimaaliseksi itseksemme.

Heräämisoireet voivat ilmetä fyysisesti tällä tavalla:

* ruokahalun muuttuminen
* painon lisääntyminen tai putoaminen
* muistinmenetys
* toisen korvan soiminen
* huimaus
* sekavuuden/hämmennyksen tunne
* paine kolmannen silmän alueella tai ohimoissa (melkein kuin päänsärkyä)
* lihaskrampit
* korostuneet aistit ja tietoisuus
* muutokset unirytmissä
* vatsakipu
* kuumat aallot
* väsymys
* jatkuva nälkä

Heräämisoireet voivat ilmetä tunnepuolella tällä tavalla:

* ahdistus
* tunnevuoristorata
* hajanainen mieli
* hyperherkkyys
* itkeminen
* viha/kiukku
* ailahtelevuus
* ärtymys
* naurunpurskahdukset
* huolissaan oleminen
* masennus
* tapahtumien tai tilanteiden ylianalysointi
* paljon selittämätöntä ja fokusoitumatonta fyysistä energiaa

Mitä tahansa sinulle tulee, pidä itsestäsi ekstrahuolta nyt, ja tiedä, että kaikki menee ohi, kun se hyväksytään, tunnetaan ja sitä kunnioitetaan täysin.

Henkilökohtaisessa elämässämme herääminen paljastuu kaikilla elämämme alueilla, mm. suhteet, ura, terveys/hyvinvointi, ajatukset, käyttäytyminen, halut ja henkilökohtainen kehitys.

Globaalisti näemme tulevan esiin paljon informaatiota, joka luo perustan monumentaaliselle parantumiselle ja muutokselle – planeetalla ja ihmiskunnassa kokonaisuutena.

Minkään organisaation, rakenteen tai ideologian joka ei toimi syrjimättömästä, sydänkeskeisestä, myötätuntoisesta, kunnioittavasta ja oikeudenmukaisesta tilasta, ei sallita jatkaa samalla tavalla enää paljon pidempään.

Tämä ravistelu tarjoaa meille kaikille tilaisuuden kehittyä, parantua ja laajentua yli kaiken, mitä olemme koskaan kokeneet.

Henkemme tiesi, että pystyisimme käsittelemään sen, ja siitä syystä valitsemme olla täällä ihmishistorian monumentaalisimpana aikana.

Olemme odottaneet tätä aikaa, jolloin siirrymme kollektiivina primitiivisestä olemistavasta (sota, erillisyys, pelko) heränneeseen olemistapaan (ykseys, rakkaus, myötätunto, rauha).

Näemme jo pilkahduksia siitä, ja näemme jatkuvasti muita kehityksiä, kuten:

Uudet keksinnöt – teknologioita ja löytöjä, jotka yhdistävät, herättävät ja inspiroivat meitä ja tuovat suurta parannusta ihmiskunnalle ja planeetallemme tavoilla, jotka olemme aiemmin siirtäneet ”kaukaahaetuilta” näyttäviin scifi-elokuviin.

Suuria edistysaskelia lääketieteessä, koulutuksessa, bisneksessä, globaalissa rahanvaihdossa, hallituksissa ja muissa instituutioissa. Ne uudistetaan ja päivitetään palvelemaan kaikkia, ei vain harvoja ja valittuja, jotka luulevat pyörittäneensä show’ta koko tämän ajan.

Liikettä vanhoista patriarkaalisista rakenteista uusiin olemassaolotapoihin, mikä sallii jumalaisten feminiini- ja maskuliinienergioiden tasapainon kanssaluomuksissamme.

Ihmisrakenteet muuttuvat lähitulevaisuudessa siinä määrin, että noita rakenteita ei tunnista enää.

Ne perustetaan rehellisyyden ja läpinäkyvyyden periaatteille ja olemaan kaikkien ihmisen hyödyksi.

Tämä siirtymä primitiivisestä olemistilasta heränneeseen tilaan ei välttämättä näytä tai tunnu siltä, mitä kuvittelimme. Mutta siirrymme silti ehdottomasti eteenpäin tässä suunnassa, poimunopeudella.

Herännyt mieli

Heräämisen aikoina mielestä tulee usein ekstrareagoiva, koska se haluaa selviytyä ja suojella itseään muutoksilta, joiden se tietää pian tulevan.

Mieli vastustaa muutosta, koska se näkee muutoksen tarpeena luopua jostain, mihin se on tottunut.

Mieli voi hyötyä kovasti muutoksesta, ja se on aina vain enemmän kyydissä mukana, kun kerromme sille, ettei sen tarvitse luopua mistään, mistä se ei halua, hyväksyäkseen muutoksen.

Se miten koemme elämän tällä hetkellä, riippuu yksinomaan siitä, mihin valitsemme fokusoitua ja kiinnittää huomiomme.

Jos fokusoidumme pintaenergioihin (pelko, puute, huoli, selviytyminen), löydämme itsemme luomasta todellisuuden, joka peilaa tätä meille kymmenkertaisena.

Kun valitsemme fokusoitua suurempaan kuvaan panemalla merkille, mitä pinnan alla tapahtuu, syvää ja kestävää parantumista alkaa tapahtua.

Meillä on tilaisuus nähdä monia ääripäitä nyt, henkilökohtaisessa elämässämme ja globaalisti.

Henkilökohtaisella tasolla, yhtenä hetkenä meistä voi tuntua, että olemme korkeammalla huipulla kuin koskaan, ja sitten aivan yhtäkkiä syöksymme aallonpohjalle, jonka luulimme voittaneemme jo kauan sitten.  

Mitä tahansa sinulla ilmenee, ole lempeä itsellesi ja mielellesi, kun se prosessoi näiden aikojen läpi.

Sama tapahtuu myös globaalisti. Tämä intensiivisyys edeltää niitä suuria muutoksia, joita on nyt tapahtumassa.

Meitä pyydetään nyt tulemaan vain tarkkailijaksi – tilanpitäjäksi.

Silloin kun pystymme siirtymään pois reagoivasta tilasta – missä ympäristö laukaisee tunteemme – ja meistä tulee tarkkailija, alamme nähdä jokaisen kokemuksen pelkästään palautteena, joka kertoo meille, minkä kanssa resonoimme ja minkä kanssa emme.

Tarkkailijamoodiin pääseminen vähentää välittömästi latausta siinä, mikä aiheuttaa ahdistusta.

Kun kohtaamme tästä tilasta ympäristömme äärimmäisyydet, tulee paljon helpommaksi pysyä keskuksessaan, eikä se kaikki vaivaa.

Tarkkailijana voimaannutamme itsemme pysymään keskuksessamme kaikissa tilanteissa (myös haastavissa), jotta voimme hienovirittää tietoamme siitä, mitä haluamme luoda enemmän.

Ääritilanteista ei tule enää yhtä äärimmäisiä, silloin kun katsomme tarkkailijana, koska emme enää salli itsemme jäädä niihin kiinni.

Aina kun huomaat mielen jäävän kiinni elämän yksityiskohtiin ja tarinoihin, jotka tuntuvat haastavilta, tämä yksinkertainen tekniikka voi auttaa:

1. Pysähdy hetkeksi, ja vedä kolme kertaa syvään henkeä.
2. Sulje silmäsi.
3. Kuvittele astuvasi (tietoisuus) ulos kehostasi ja näe itsesi istumassa siinä, silmät suljettuna.
4. Tarkkaile vain itseäsi 1–3 minuuttia.
5. Tuo tietoisuutesi takaisin kehoon. Aloita fokusoitumalla jalkapohjiin, siirry sitten kehoa ylöspäin kämmeniin, sitten sydämeen, sitten päälakeen.
6. Avaa silmäsi lempeästi.
7. Ilmaise kiitollisuutta Henki-itsellesi muistutuksesta ”nähdä” itsesi objektiivisesti.

Tämä yksinkertainen prosessi auttaa meitä välittömästi siirtymään selviytymismoodista tietoisen luojan moodiin.

Tunnet luultavasti myös, että kireys vapautuu kehosta ja mielestä.

Kun tätä tekee useita kertoja päivän aikana, se luo tilaa sille, että syvä parantuminen, rauha ja korkeampi tietoisuus voi tulla kokemukseemme.

Tukea universumilta

Koska monet meistä ovat tottuneet tekemään kaiken itse, meillä saattaa olla vastarintaa avun pyytämiseen.

Universumi auttaa meitä aina, vaikka mikä olisi. Universumi lähettää meille apua monin tavoin – ihmisten, olosuhteiden, viestien tai henkilökohtaisten oivallusten avulla.

Jos jatkuvasti asetamme itsellemme paineen huolehtia kaikesta ja kaikista ympäristössämme, voimme estää itseämme vastaanottamasta apua ja tukea, josta voi olla suurta hyötyä meille.

Jos haluaisimme vähän enemmän apua universumilta, meidän täytyy vain pyytää.

Kun teemme työn pyynnön, universumi alkaa esitellä meille runsaasti tilaisuuksia saada apua ja tukea, joka on harmoniassa korkeimman hyvämme kanssa.

Tuokoon tämä suuri herääminen meidät lähemmäs yhteen yhdeksi perheeksi, ja uuden päivän jossa olemme kaikki avoimia vastaanottamaan elämän iloisimpia ja yltäkylläisimpiä siunauksia.

Lempeä muistutus

Tämä on lempeä muistutus kaikille sydänkeskeisille ystäville – parantajat, henkiset soturit, tiennäyttäjät, empaatit ja rauhanluojat. Jos luet tätä, tarkoitetaan sinua!

Nyt enemmän kuin koskaan teitä pyydetään katsomaan pelkoilluusion ohi ja ymmärtämään, mitä oikeasti tapahtuu kollektiivitietoisuudessa.

Mediakanavien ja vanhojen rakenteiden johtamana, jotka haluavat pysyä kontrollissa, tällä hetkellä on suurta työntöä siihen, että ihmiset fokusoituvat erillisyyteen ja uhritietoisuus jatkuu.

Tämä on häiriötekijä, joka estää kollektiivia heräämästä suurimpaan potentiaaliinsa, jossa rauha, ystävällisyys, rakkaus, yltäkylläisyys, vapaus ja kunnioitus kaikkea elämää kohtaan on normi.

Mielenkiintoista on, että tiesimme tämän tulevan. Kun seurauksena on kaaosta, kuten nyt, ilmapiiri on kypsä valtavien läpimurtojen tapahtumiselle.

Polkua näihin läpimurtoihin kiihdytetään kovasti, kun valitsemme pysyä vankkumatta rakkaudessa.

Rakkaus ei ole ”höttöä”, eikä se ole heikkoa. Rakkaus on päättäväistä ja fokusoitua. Se on universumin voimakkain energia, joka yhdistää kaikki elävät asiat.

Rakkaus kuuntelee, hoivaa ja kunnioittaa aina ja sillä on myötätuntoa kaikkea elämää kohtaan, myös silloin kun mieli haluaa luoda erillisyysilluusion ryhmien tai yksilöjen välille.

Siis, ystäväni, tiennäyttäjät, empaatit ja rauhanluojat … teidän aikanne on nähdä totuus siitä, mitä nyt oikeasti tapahtuu, ollen uskomatta niitä pelkopohjaisia tarinoita, joita ajelehtii ympäri maailmaa.

Olemme yhtä perhettä – rodusta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai mistään muusta leimasta riippumatta, joita mieli on luonut itselleen.

Seuraavaan kertaan, kiitollisuudella,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >