HomeViestejäEmmanuel DagherHuhtikuun 2024 energiaennuste - paikoillanne, valmiit, nyt!

Huhtikuun 2024 energiaennuste - paikoillanne, valmiit, nyt!

HUHTIKUUN 2024 ENERGIAENNUSTE – PAIKOILLANNE, VALMIIT, NYT!

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (emmanueldagher.com)
Huhtikuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni,

on jälleen ilo yhdistyä kanssasi tällä tavalla. Meillä on paljon päivitettävää, joten mennäänpä suoraan asiaan.

Suurimman osan huhtikuusta tuntuu siltä, että suuria voimia toimii kulissien takana, tarjoten voimaannuttavia energioita, jotka voivat nostaa meidät ilon, rakkauden, hyvinvoinnin ja vaurauden korkeammille tasoille.

Meitä pyydetään vain kiinnittämään huomiota tilaisuuksiin, sisäisiin tönäisyihin ja ulkoisiin merkkeihin, jotka pyytävät meitä ryhtymään lempeään, inspiroituneeseen toimintaan, joka voi johtaa meidät noille korkeammille tasoille.

Menemme parhaillaan hyvin aktiivisen energiasyklin läpi.

Hyvin aktiivisten energiasyklien aikana ilmassa on usein paljon sähköä, minkä tuntevat voimakkaimmin ne, jotka ovat herkkiä energialle.

Silloin kun näin paljon sähköä on ilmassa, se antaa meille erinomaisen tilaisuuden toimia luodaksemme valitsemamme todellisuuden.

Tämä ei ole aikaa istua sivussa katselemassa, kun elämä kulkee ohi.

Energia käy läpi erilaisia syklejä, aivan kuten vuodenajat. Joskus energia on horroksessa, ja toisilla kerroilla energia on hyvin aktiivista.

Tällä hetkellä olemme hyvin aktiivisessa syklissä.

Lämpö nousee

Silloin kun energeettistä lämpöä nostetaan, kuten tällä hetkellä, se ilmenee usein henkilökohtaisessa elämässämme seuraavanlaisilla tavoilla:

* uuden projektin, työn tai luovan hankkeen aloittaminen
* entisten velkojen selvittäminen (henkilökohtainen, taloudellinen jne.)
* päätös muuttaa uuteen kotiin tai paikkaan
* muutokset ruokahalussa ja syömistavoissa
* suurempi sosiaalisuus ja ystävystyminen uusiin ihmisiin
* terveen kanavan antaminen luovuutemme ilmaisemiseen
* uuden suhteen aloittaminen, tai entisen tai nykyisen suhteen uudelleensyttyminen
* motivoituneisuus ja toimintasuuntautuneisuus
* matkan suunnittelu tai tekeminen
* liikunta ja suurempi fyysinen aktiivisuus
* halu aloittaa uusi kurssi
* elintilamme siivoaminen/tavaroiden karsiminen

Jos jokin näistä esimerkeistä kuulostaa hyvältä sinulle, nyt on aika tutkia sitä.

Kahdenlaista toimintaa

On kahdenlaista toimintaa: inspiroitunut toiminta ja pakotettu toiminta.

Silloin kun yritämme pakottaa toimintaa, kohtaamme tavallisesti paljon vastarintaa.

Jonkin paneminen tai pakottaminen tapahtumaan vaatii usein, että kulutamme paljon aikaa ja energiaa sellaiseen, mikä ei ehkä ole luontaista meille. Se tuntuu vaikealta ja vaatii paljon ulkoista kontrollointia.

Kasvaessamme monille meistä opetettiin, että jonkin paneminen tai pakottaminen tapahtumaan tuo sen meille. Meille opetettiin, että jos olisimme jämäkkä unelmiemme toteuttamisessa, meidät palkittaisiin positiivisilla tuloksilla.

Meille opetettiin, että mitä kovemmin teemme työtä, sitä enemmän asioita voisimme hankkia, tekemään meistä onnellisen.

Vaikka tämä menetelmä voi toimia tilapäisesti, useimmiten sillä on kova hinta, kuten hyvinvointimme häiriintyminen.

Silloin kun yritämme aina panna tai pakottaa jotain tapahtumaan, se aiheuttaa tavallisesti paljon stressiä ja painetta tunne- ja mentaalikehollemme. Ajan kuluessa tämä näkyy epätasapainona tunne-. mentaali- tai fyysisessä kehossamme.

Mutta on sellaista toimintaa, joka ei vaadi meitä puskemaan kovaa, ja se on inspiroitunut toiminta.

Kun ryhdymme inspiroituneeseen toimintaan, teemme sen tiedostamisen, helppouden ja huolettomuuden paikasta. Olemme niin läsnä tilaisuuksille ja siunauksille, joita universumi tarjoaa meille, että astumme niihin helposti kiitollisuuden tilasta. Ei tarvita pakkoa, kontrollointia tai painetta.

Inspiroituneen toiminnan myötä tulee luottamus, että universumi/henkemme pitää meistä täysin huolta. Tuon luottamuksen myötä meidän ei tarvitse enää valvoa tai kontrolloida jokaista yksityiskohtaa elämässämme. Siirrymme pois selviytymis- tai uhrimallista.

Inspiroitunutta toimintaa ei pidä sekoittaa istumiseen odottamassa, että elämä saa asiat tapahtumaan puolestamme.

Se merkitsee, että valitsemme tarkoituksella olla läsnä ja avoin tilaisuuksille, joita tulee eteemme.

Universumi/henkemme antaa meille jatkuvasti uusia tilaisuuksia ja siunauksia, jotka auttavat meitä luomaan sellaisen elämän, jota todella haluamme.

Kuitenkin ollessamme fokusoitunut tulevaisuuteen tai eläessämme menneisyydessä, mitä useimmat ihmiset on opetettu tekemään, meiltä menee usein ohi, mitä meille esitetään läsnäolevassa hetkessä.

Läsnäolevassa hetkessä luomme elämäämme tehokkaimmin tarkoituksella.

Erityshuomautus: tämänhetkisten hyvin aktiivisten energioiden vuoksi meille on tullut hyvin haastavaksi ja melkein epämiellyttäväksi viivytellä – vastustaa aktiivisuutta.

Vaikka kyse olisi niin yksinkertaisesta asiasta, kuin lähteminen ulos kävelylle tai kehon liikuttaminen tanssimalla tai jonkinlaisella aerobisella liikunnalla, nämä inspiroituneet toimet palvelevat meitä suuresti tänä aikana.

Fyysiset muutokset

Silloin kun olemme hyvin aktiivisessa energiasyklissä, kehomme voi kokea jotain seuraavista:

* Näkökyky terävöityy.
* Kuulo-, maku-, tunto- ja hajuaisti tulee paremmaksi.
* Meitä huimaa vähän toisinaan, tai olemme sekaisin/pilvissä.
* Iho voi kutista vähän tavallista enemmän – vahvistus, että ”luomme vanhaa nahkaa” energeettisesti ja annamme terveen, uuden ihon tulla esiin.
* Paino vaihtelee.
* Unirytmi vaihtelee.
* Meillä on taipumusta menettää ajantaju.

Miten tahansa nämä energiamuutokset ilmenevätkin sinulla, tiedä vain, että se on normaalia ja osa tätä prosessia.

Tervetullut muutos

Huhtikuu palvelee katalyyttinä suuremman muutoksen tapahtumiselle, henkilökohtaisessa elämässämme ja kollektiivissa.

Nämä muutokset eivät tule siitä, että pakotamme tai puskemme mitään tapahtumaan, vaan ne kehittyvät helposti ja luonnollisesti inspiraation tilasta.

Ne ovat tulosta siemenistä, joita olemme aiemmin kylväneet ja hoivanneet, ja niillä on lopultakin tilaisuus kukoistaa ja menestyä.

Tämä pätee elämämme mille tahansa alueelle, mukaan luettuna henkilökohtainen kehittyminen, terveys, vauraus, ura, suhteet jne.

Jotkut siemenet joita kylvimme jokin aika sitten, olemme ehkä unohtaneet. Se merkitsee vain, että yllätymme iloisesti, kun näemme niiden palaavan kokemukseemme, täysin kukoistavina.

Tulen kanavoiminen kullaksi

Kuten mainittiin, tämä kuukausi on kuuma energeettisesti. Jos meillä on taipumusta olla enemmän tunteilla reagoiva ihminen, tämä voi ilmentyä viha-, turhautumis- ja närkästysenergioina kehossa ja mielessä.

Viha, turhautuminen ja närkästyminen on vain sitä – luovaa energiaa joka ei ole vielä löytänyt tuottavaa kanavaa. Tuo energia tarvitsee vain opastustamme siirtyäkseen oikeaan suuntaan.

Siis näistä samoista energioista jotka ovat tuntuneet epämukavilta ja usein tuskallisilta meille aiemmin, voi tulla nyt energeettistä kultaa – sitten kun niille on annettu terve kanava.

Tässä on muutamia ehdotuksia siitä, miten voimme transformoida viha- ja närkästysenergiat intohimon, rauhan ja täyttymyksen energiaksi.

* Ole fyysisesti aktiivinen ja liikuta kehoa – Silloin kun kanavoimme vihan ja närkästyksen voimakkaasti vaikuttavaan fyysiseen toimintaan, kuten nopeuskävely, tanssiminen, pyöräily tai urheilu, kehomme vihaenergia alkaa avautua vapautuskanavien kautta ja ratketa. Sitten kun keho alkaa tuntua rennommalta ja rauhallisemmalta, mieli usein seuraa, ja toisinpäin. Kehon liikuttaminen avaa mielelle tilaa tulla neutraalimmaksi vihaa kohtaan, sallien sen muuttua joksikin tuottavammaksi, kuten intohimo ja päättäväisyys.

* Kuuntele, mitä viha ja närkästys sanovat – Kun näitä energioita tulee esiin, se on usein mielen tapa sanoa, että se tarvitsee jotain sinulta.

Jos olemme reagointitilassa, emme tavallisesti pysty täysin kuulemaan, mitä mieli sanoo oikeasti haluavansa. Siis, mieli etsii tyydytystä haluamalla jotain itsemme ulkopuolelta.

Se voi luulla haluavansa enemmän rahaa, huomiota ystävältä tai kumppanilta, enemmän itseluottamusta, paremman työpaikan, tai että meistä tulee menestynyt tai työskentelemme kovemmin, ja niin edelleen.

Kaikki nämä tarinat joita mieli luo, ovat itse asiassa sen tapa sanoa, että se tarvitsee jotain sinulta.

Ytimessään mielesi haluaa vain saada rakkautta, myötätuntoa, hyväksyntää ja tunnustusta sinulta. Kun se saa näitä asioita, huomaat, että se aiheuttaa vähemmän vastustusta sinulle ja alkaa tuntea tarpeeksi turvaa, antaakseen henkesi/todellisen itsesi johtaa tietä.

Kun vihaa ja närkästystä tulee esiin, kysy mieleltäsi, mitä se tarvitsee sinulta, ja ole sitten valmis antamaan sitä sille.

Jos et saa selkeää vastausta siihen, mitä mielesi tarvitsee, ole vain myötätuntoisesti ja tuomitsematta läsnä sille, niin kuin ehdottomasti rakastava äiti olisi lapselleen.

Tämä auttaa mieltä tuntemaan, että sitä kuullaan ja se saa tunnustusta, ja viha ja närkästys joita se käyttää saamaan huomiosi, pehmenevät ja häviävät.

* Kanavoi viha, turhautuminen ja närkästys harrastukseen, jota rakastat – Harrastus on asia, jota teemme, koska rakastamme sitä. Emme tavallisesti aseta itsellemme painetta ”tehdä rahaa” tai ”saada jotain” siitä, paitsi puhdasta nautintoa.

Kun kanavoimme vihan ja närkästyksen jonkin rakkaan asian tekemiseen, nuo energiat transformoituvat intohimoksi. Kun laitamme tuon intohimon harrastukseen, meistä tulee omistautuneempi sille, ja tämä voi johtaa siihen, että meistä tulee ekspertti tuolla alueella.

Kun meistä tulee ekspertti jossain, seuraava luonnollinen kehitysaskel voi olla, että asiantuntijuutemme kohtaa suurta kysyntää muilta, johtaen uuteen uraan ja bisnekseen.

Sillä taikuudella ei ole rajoja, jota voimme luoda siirtyessämme tähän suuntaan.

Kun teemme ainakin joitain yllä olevia toimia, huhtikuun tuliset energiat voivat palvella siunauksina, joita olemme valmis vastaanottamaan.

Ne voidaan nyt kanavoida suuntaan, joka tuntuu laajentavalta ja jännittävältä meille.

Uutta vahvuutta ja sinnikkyyttä

Huhtikuun puoliväliä kohtia mentäessä huomaamme uutta vahvuutta ja sinnikkyyttä.

Meistä tuntuu rohkealta ja uskaliaalta. Tämä on täydellistä aikaa tarttua tehtäviin, jotka ovat tuntuneet haastavilta.

Energia on hyvin tukevaa korkeimpien ratkaisujen ja lopputulosten tapahtumiselle. Siis, mikä tahansa tuo tehtävä onkin, tiedä, että kaikki tulee olemaan ok.

Tämä on myös erinomaista aikaa aloittaa uusia projekteja, suhteita ja luovia hankkeita. Tänä aikana on suuri fokus ”rakentamisessa”, joten varmista, ettet kadota näkyvistä tärkeitä asioita elämässä.

On upeaa olla kunnianhimoinen ja luomismoodissa. Kuitenkin tuo energia voi olla vielä tyydyttävämpää ja pysyvämpää, kun otamme päivittäin aikaa nauttia elämän yksinkertaisista nautinnoista/iloista.

Sellaiset asiat, kuin yhteytemme henkeen, linnunlaulu, tyynen järven tai meren levollisuus, tietoisuus siitä, että hengitys yhdistää meidät kaikkeen, rakkaan ihmisen halaus … ovat tärkeimpiä asioita elämässä ja ruokkivat henkeämme eniten.

Silloin kun sielumme on täysin kylläinen, energiamme toimii 100-prosenttisesti. Olemme rauhassa. Olemme avoin, selkeä, innostunut ja kaikkien niiden siunausten käytettävissä, joita universumilla on varastossa meille.

Yleisesti ottaen, huhtikuun energiat antavat meille ekstraenergialisäyksen, joka auttaa meitä nousemaan matkamme seuraavalle polulle.

Seuraavaan kertaan, kiitollisuudella,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >