HomeViestejäEmmanuel DagherSyyskuun 2023 energiaennuste - auringonvalohiukkaset

Syyskuun 2023 energiaennuste - auringonvalohiukkaset

SYYSKUUN 2023 ENERGIAENNUSTE – AURINGONVALOHIUKKASET

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (emmanueldagher.com)
Syyskuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni,

minulle on aina lahja yhdistyä kanssasi tällä tavalla. Meillä on paljon päivitettävää, joten mennäänpä suoraan asiaan!

Auringon voimistunut aktiivisuus

Jo hyvän tovin, ja vielä enemmän viime aikoina, aurinko on ollut hyvin aktiivinen, ja tuo voimistunut aktiivisuus on vaikuttanut suoraan Maan magnetosfääriin.

Auringon sähkömagneettinen varaus ja yleisvärähtely on erittäin korkea nyt ja kipuaa edelleen ylöspäin, ja lisäksi hyvin voimakkaiden auringonpurkausten lukumäärä kasvaa.

Tämä aktiivisuus vaikuttaa Maan värähtelyyn ja sähkömagneettiseen varaukseen, joka sitten vaikuttaa kaikkiin eläviin olentoihin planeetalla.

Kaikki tämä toiminta on osa värähtelyn lisääntymistä, jota tapahtuu koko universumissamme, mukaan luettuna värähtelyn kohoaminen kaikilla planeetoilla ja tähdistöissä, samoin kuin omassamme.

Voimakkaat auringonvalohiukkaset jotka saavuttavat meidät nyt, puhuvat meille energeettisesti ja auttavat meitä nostamaan tietoisuutta, olemuksemme joka osassa.

Tämä on iso matka mielelle, keholle ja tunteille sopeutua, ja voimme tuntea sisäiset ja ulkoiset muutokset vähän häiritsevillä tavoilla.

Esimerkiksi, huomaatko, että ajatuksesi ovat sekaisin?
Oletko vähän tunteellisempi ja väsyneempi kuin tavallisesti?
Tuntuvatko huiput äärimmäisen korkeilta, ja alhot – no, saat kuvan tästä!
Tuleeko sinulle tavallista enemmän muistoja menneisyydestä?

Jos näin on, tiedä, ettet ole yksin. Tätä tapahtuu, kun hyvin paljon aurinkoenergiaa tulee planeetan ilmakehään ja vaikuttaa meihin kaikkiin samanaikaisesti.

On hyödyllistä tässä kohtaa, että monet meistä ovat alkaneet oivaltaa, että kaikki on energiaa.

Siis tämän myötä tiedämme, että silloin kun jonkinlainen energiamuutos tapahtuu (eli on geomagneettimyrskyjä jne.), se vaikuttaa kaikkiin ja kaikkeen jollain tasolla.

Miten muuten auringon aktiivisuus vaikuttaa meihin?

Globaalilla tasolla Maassa tapahtuu voimakkaita puhdistuksia ja liikkeitä, jotka auttavat sitä valmistautumaan kaikkien sen asukkaiden nopeasti kehittyvään tietoisuuteen.

Tämä prosessi ei ole pelkkiä perhosia ja sateenkaaria, kuten olemme nähneet kuluneina kuukausina voimakkaiden sääilmiöiden, maastopalojen, poliittisen maiseman ja vanhentuneita instituutioita koskevien protestien myötä, muutamia mainitakseni.

Se kaikki on kuitenkin osa parantumisprosessia, joka ohjaa meitä korkeampaan globaaliin tietoisuustilaan.

Koska olemme kaikki keskenään yhteydessä, kehitymme kollektiivina, Maan kanssa yhdessä.

Henkilökohtaisella tasolla monet meistä kokevat myös paljon fyysistä ja tunnepuhdistusta, joka työntää meitä hyväksymään korkeamman tietoisuustilan.

Kyllä, monet ovat lannistuneita ja väsyneitä. Kuitenkin sitten kun olemme päässeet perille melko lähitulevaisuudessa, katsomme taaksepäin ja tunnistamme, miten paljon kasvua tapahtui ihmisten mielissä ja sydämissä tänä aikana.

Juuri nyt on tärkeämpää kuin koskaan olla jäämättä kiinni pelkokampanjoihin, joita harvat ja valitut luovat, auttaen itseään uskomaan, että heillä on valta muihin.

Kuten aiemmin mainittiin, olet saattanut huomata, että tunteesi ovat sekaisin, eikä vain reaktiona siihen, mitä maailmassa tapahtuu.

Yhtenä hetkenä saatat olla tyytyväinen, tasapainossa ja omassa voimassasi, ja seuraavana olet turhautunut, irrallaan/yhteydetön ja tolaltasi.

Kun tätä tapahtuu, ole ekstralempeä ja rakastava itsellesi, koska luultavasti koet jotain isoa parantavaa puhdistusta.

Mielellä on taipumus vastustaa muutosta, koska se pelkää, mitä sen jälkeen on (tuntematon). Mieli haluaa sinun vain vahvistavan, ettei sitä jätetä taakse.

Siis kun huomaat pelkoa nousevan, tiedä vain, että se on mieli, joka pyytää sinua vakuuttamaan, että turvaat sen selustan ja pidät sen turvassa. Tämä tietoisuuden lempeä uudelleenohjaus voi auttaa sinua saamaan lisää myötätuntoa mieltä kohtaan, luoden samalla tilaa sinun ja mielen vanhojen selviytymistapojen välille.

Tässä on joitain asioita auttamaan sinua navigoimaan näitä intensiivisiä energia-aikoja:

* tee rauhallisia kävelyjä
* istu luonnossa tai puun alla, laittaen jalkasi nurmikolle tai maahan
* kuuntele musiikkia, joka saa olosi tuntumaan hyvältä
* tanssi/laula
* pidä päiväkirjaa ajatuksistasi ja tunteistasi
* vietä aikaa joen, järven tai meren rannalla
* meditoi
* tee satunnaisia ystävällisiä tekoja yhteisössäsi/palvelussasi
* ota merisuolakylpy, rauhoittavan eteerisen laventeliöljyn kera
* naura
* ole tietoinen sanoistasi ja teoistasi ja siitä, miten kohtelet itseäsi ja muita
* tee hengitysharjoituksia
* ilmaise kiitollisuutta
* työskentele jonkin holistisen terapeutin tai parantajan kanssa
* käy hieronnassa
* varmista, että olet nesteytetty ja syöt elämää kohentavia ruokia
* ennen kaikkea muista, ettet ole koskaan yksin ja olemme kaikki tässä yhdessä!

Monille elokuun energiat tuntuivat kirjaimellisesti, kuin kunnon potkulta persuuksille.

Juuri nyt oppitunteja, opetuksia ja lahjoja, joita meidän oli tarkoitus saada tästä ja muista elämistä – tietoisuutemme kielet, tasot ja ulottuvuudet, alkaen ensimmäisestä hedelmöityksestämme – vaaditaan/otetaan nyt hyvin nopeutetulla tahdilla.

Muistatko ne päivät, jolloin meille annettiin tilaisuus oppia oppituntimme pitkien aikojen kuluessa?

Käsittelemme nyt henkilökohtaisia oppituntejamme paljon nopeammin.

Mitä nopeammin opimme oppitunnit, jotka meidän oli tarkoitus oppia, sitä pikemmin voimme siirtyä pois niistä kaavoista, jotka estävät meitä ankkuroimista korkeampaa tietoisuustilaa.

Vaikka meistä saattaa toisinaan tuntua, että ajankohtaiset muutokset ovat liian paljon käsiteltäväksemme, on tärkeää ymmärtää, että Henkemme tiesi ennen tulemistaan tähän fyysiseen elämään, että tekisimme kaiken, mitä voimme, muistaaksemme jumalaisen suurenmoisuuden itsessämme ja muissa.

Ja että muistamalla tämän olemme alkuna korkealle kehittyneelle olemassaololle, joka perustuu rakkauteen, ystävällisyyteen ja kaiken elämän kunnioittamiseen. Niistä monista muutoksista huolimatta, joita voi tapahtua!

Integrointi

Mitä tahansa parantumista tai aktivointia seuraa tavallisesti integrointijakso. Jos huomaat olevasi vähän tunteellisempi tai tavallista enemmän mielessäsi, tai sinulla on edelleen kaavoja, jotka vahvistavat pelkoa tai erillisyyttä, tiedä vain, etteivät ne ole enää sinä.

Ne ovat pelkästään mielen tapa prosessoida ja sisäistää niitä uusia läpimurtoja, joita olemme kanssaluoneet tietoisuudessamme ja ihmiskunnan tietoisuudessa.

Näemme myös edelleen suuren määrän asioita tulevan pintaan muutamana seuraavana kuukautena, vapautettavaksi kollektiivipsyykestämme.

Avaimena tässä on tietää vankkumatta, että se kaikki tapahtuu, koska korkeampia valotasoja ankkuroituu jatkuvasti maailmaan, siirtäen meitä kauniiseen korkeamman tietoisuuden suuntaan.

Riippuen siitä, missä kohtaa kukin ihminen on tietoisuustasollaan, kaikki integroivat täydellisellä tavalla omalta kannaltaan, omana aikanaan.

Lempeys itsellemme ja myös muiden matkan kunnioittaminen – missä ikinä he ovat nyt (vaikkei se ole, missä "ajattelemme", että heidän pitäisi olla) – auttaa kovasti nopeuttamaan niitä mieltä parantavia läpimurtoja, joita olemme tuoneet todellisuuteemme.

Toinen asia jonka voimme tehdä tänä aikana integroimaan nopeasti jonkin mieltä parantavan läpimurron, on esittää seuraavanlaisia kysymyksiä:

Kuka olen pelon, puutteen ja erillisyyden ulkopuolella?
Kuka olen, kun valitsen hyväksyä egoni/mieleni Henki-itseni laajentumaksi?
Kuka olen, kun olen vapaa rakastamaan ja olemaan koko minä?
Kuka olen, kun päästän irti tarpeesta tuomita?
Kuka olen, kun tiedän ja luotan täysin, että Henkeni pitää minut turvassa, aina?
Kuka olen, kun muistan jumaluuteni?

Sitten kun kaikki nämä muutokset menevät täysin perille, niitä läpimurtoja joita tapahtui nyt elokuussa, katsotaan tulevina vuosina taaksepäin merkittävänä käännekohtana ihmiskunnan siirtymisessä korkeampaan tietoisuuteen.

Jos et ole vielä tuntenut eroa, pian tunnet.

Asioiden viimeisteleminen

Siis missä olemme energeettisesti tällä hetkellä?

Koettuamme juuri merkittävän irtipäästämisjakson matkallamme, meillä on nyt tilaisuus viimeistellä asioita elämässämme.

Saatamme huomata, että ihmisiä ja olosuhteita menneisyydestämme tulee takaisin elämäämme (vaikka vain hetkeksi), mikä antaa meille tilaisuuden selvittää kaikki epäsopu, velat, lupaukset, velvollisuudet, valat, sopimukset, katkeruudet, katumiset ja muut tasapainottomuudet, jotka tarvitsi vielä hoitaa, mikä esti meitä menemästä eteenpäin.

Kun viimeistelemme asioita, on luonnollista, että käymme läpi jonkinlaisen uudelleenarvioinnin nähdäksemme, mikä on oikeasti tärkeää meille jatkossa.

Tämä voi ilmentyä monilla oivalluksena, ettemme ole enää siinä ympäristössä, paikassa, kumppanuudessa, ammatissa tai muussa tilanteessa, joka on paras meille.

Samaan aikaan syvälle haudattuja toiveita, jotka olivat kerran tärkeitä meille, tulee takaisin pintaan, jotta voimme yhdistyä niihin ja toteuttaa ne.

Monta vuotta monet meistä ovat tyytyneet suhteisiin (perheen, ystävien, kumppanien kanssa), ammatteihin ja tilanteisiin, jotka vaativat meitä himmentämään valoamme ja lakaisemaan omat halumme maton alle, kuin niitä ei olisi.

Kun oivallamme enemmän ja enemmän, että on tärkeää kunnioittaa aidoimpia halujamme (jotka ovat  myös universumin haluja, joka haluaa ilmaista enemmän itseään kauttamme), alamme nähdä tiemme eroavan sen vanhan todellisuuden kanssa, johon ennen tyydyimme.

Nyt kun menemme syys- ja lokakuun läpi, ratkaisuja moniin henkilökohtaisiin ja globaaleihin ongelmiimme alkaa tulla esiin.

Ainoa vaatimus meille on pysyä tietoisena, avoimena ja halukkaana työskentelemään ideoiden ja käsitysten kanssa, jotka ovat ehkä näyttäneet tähän saakka ylittävän ihmiskapasiteetin.

Tasapainon luominen

Kun kuljemme matkamme seuraavan vaiheen läpi, meitä pyydetään luomaan tasapainoisempi olemassaolo.

Kun astumme tasapainoisempaan olemassaoloon, huomamme, ettei meidän tarvitse enää ryhtyä äärimmäisiin toimiin voidaksemme kehittyä ja kasvaa matkallamme. Pystymme lähestymään lempeämmin ja rennommin elämämme elämistä.

Sisäisen tasapainon luominen voi joskus tuntua vieraalta käsitteeltä mielelle. Syynä on, että ihmiset ovat keränneet tuhansia vuosia itseensä kapeita mentaalisia ehtoja, joita kulttuuriperinteet, yhteiskuntarakenteet ja uskomusjärjestelmät ovat vaatineet.

Nämä mentaaliset ehdot vaikuttavat sekä tietoiseen että alitajuiseen mieleen. Monilla niistä on taipumus pitää meidät sisäisessä epätasapainossa, jonka olemme alkaneet hyväksyä normaalina.

Emme ehkä edes tiedosta, että nämä ehdot ovat pelkästään opittua käyttäytymistä.

Esimerkiksi, kokemustemme alusta saakka tällä planeetalla, olemme kollektiivisesti sisäistäneet uskomuksen, että voidaksemme laajentua, kasvaa, kehittyä ja saavuttaa toiveemme, elämämme täytyy olla haastavaa ja kovaa.

Tämä uskomus on selviytymismekanismi, jota mieli käyttää suojelemaan meitä.

Uskomus, että meidän täytyy kamppailla tai tehdä kovasti työtä sen eteen, mitä haluamme, on myös palvellut eräänlaisena vihkimyksenä mielelle, auttaen sitä tuntemaan suurempaa taitavuutta ja tyydytystä voitettuaan ulkoisia haasteita.

Mutta näillä uskomuksilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka todella olemme.

Ne ovat vain energiakaavoja, joihin mieli on samaistunut aioneita, jotta se voisi oppia oppitunteja, kasvaa ja kehittyä.

Voimme olla kiitollisia esi-isillemme ja kaikille aspekteillemme menneisyydestä ja nykyisyydestä sen uskomisesta, että asioiden täytyi olla rajoittuneita tai vaikeita, jotta voisimme kasvaa ja oppia niistä. Koska kaikki se toi meidät siihen, missä olemme nyt – paljon valaistuneempaan tietoisuuteen itsestämme, muista ja ympäröivästä maailmasta.

Energiaviestikapula voidaan nyt antaa tiedostamattomalta itseltämme heränneelle itsellemme.

Voimme nyt alkaa nähdä, että elämän ja sen haasteiden läpi meneminen voi olla helppoa, iloista ja myös hauskaa!

Kun siirrymme korkeampiin tietoisuustiloihin, Henkemme antaa meille tilaisuuden päästää irti tarpeesta uskoa, että elämän täytyy olla kovaa voidaksemme kasvaa.

Sen jälkeen voimme alkaa saavuttaa tasapainoisen olotilan.

Oletko valmis menemään tähän suuntaan?

Jos olet, affirmoi itsellesi ja ääneen universumille: "Olen valmis laajentumaan ja kehittymään helposti, huolettomasti/armollisesti ja ilon kera. Ja niin se on!"

Vilpittömän kiitollisena, seuraavaan kertaan.

Rakkaudella,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >