HomeViestejäEmmanuel DagherToukokuu 2023 - Uuden maan ankkuroiminen

Toukokuu 2023 - Uuden maan ankkuroiminen

TOUKOKUU 2023 – UUDEN MAAN ANKKUROIMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (emmanueldagher.com)
Toukokuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä, onnellista toukokuuta!

Tässä kuussa on paljon tulienergiaa, ja meille on varastossa uusia siunauksia.

Tuli tuo esiin tunteen elämänpolkumme uudelleenarvioinnista.

Sen vuoksi meillä voi olla uuden tason tyytymättömyyttä nykyiseen työhömme ja elämäntilanteeseemme ja halu tehdä muutoksia.

Jos olemme usein herkkä energialle, voimme sisäistää tämän tulen turhautumisena ja vastarintana mielessä ja kehossa.

Kuitenkin turhautuminen ja vastarinta voivat olla lahjoja valepuvussa – seuraavalla tavalla.

Jos tunnemme nousevan turhautumista tai vastarintaa, sen sijaan että yritämme sivuuttaa nämä reaktiot tai tuomitsemme itsemme niiden kokemisesta, voimme tunnistaa ne tilaisuuksiksi kehittyä.

Turhautuminen ja vastarinta ovat mielemme tapa kertoa, että se haluaa käyttää luovaa energiaa eikä se ole vielä harmoniassa minkään antoisan tekemistavan kanssa.

Mielen luova energia käyttää turhatumista ja vastarintaa pyytääkseen apua meiltä. Mieli pyytää opastusta ja tukea suuntaan, joka tuntuu antoisalta ja laajentavalta.

Niinpä ne reaktiot jotka usein tuntuvat epämiellyttäviltä ja tuskallisilta meille, voivat palvella nyt kultaisina tilaisuuksina ja työntää meidät suuntaan, joka tuntuu hyvältä ja voimaannuttavalta.

Tässä on muutama ehdotus, miten voimme alkemisoida turhautumisen ja vastarinnan antoisaksi intohimoksi, rauhaksi ja täyttymykseksi:

* Fyysinen aktiivisuus ja kehomme liikuttaminen – Kun kanavoimme turhautumisen ja vastarinnan "tavallista vaikuttavampaan" fyysiseen aktiivisuuteen, pysähtynyt energia jota meillä on kehossamme ja mielessämme, alkaa avautua, sallien sen virrata ja parantumisen tapahtua.

Kehon ja mielen käyttäminen avaa tilaa käsitellä positiivisemmin turhautumisen ja vastarinnan kaltaiset jumiutuneet energiat, sallien niiden muuttua joksikin tuottavaksi, kuten motivaatio, päättäväisyys ja sinnikkyys.

* Kuuntele, mitä turhautuminen ja vastarinta sanovat – Kun näitä reaktioita nousee, se on usein mielen tapa sanoa, että se tarvitsee jotain meiltä. Ja tuo asia on aina rakkaus, tuki ja opastus.

Jos olemme hyvin reagoivassa tilassa, olemme liian tolaltamme kuulemaan, mitä mieli pyytää meiltä.

Kun näin tapahtuu, mielestä tulee luova ja se käyttää aina vain äänekkäämpiä ja epämukavampia tapoja saada huomiomme.

Kaiken sen ytimessä mielemme haluaa vain saada rakkautta, myötätuntoa, hyväksyntää ja tunnustusta meiltä.

Kun mieli tuntee, että annamme sille tunnustusta ja rakastamme sitä, sillä on vähemmän tarvetta käyttää tuskaa ja kärsimystä huomiomme saamiseen.

Mieli alkaa tuntea riittävästi turvaa antaakseen koko itsemme/henki-itsemme opastaa tietä eteenpäin.

Siis kun turhautumista ja vastarintaa seuraavan kerran tulee, kysy mieleltäsi ja keholtasi: "Mitä tarvitset minulta tässä läsnäolevassa hetkessä?"

Sitten ole valmis antamaan sitä.

Jos et saa selkeää viestiä, mitä mielesi ja kehosi tarvitsevat, kuvittele niiden paistattelevan puhtaassa ruusuntuoksussa, joka edustaa myötätuntoa ja ymmärrystä.

Tunteet ja aistimukset joilla on eniten kamppailua, saavat silloin eniten myötätuntoa.

Tämä lempeä harjoitus auttaa mieltä ja kehoa alkemisoimaan hankaluutensa parantumistilaisuuksiksi.

* Kanavoi turhautuminen ja vastarinta harrastukseen, jota rakastat – Harrastus on asia, jota teemme, koska rakastamme sitä. Emme tavallisesti laita siinä painetta itsellemme ansaita rahaa tai saada jotain siitä, paitsi puhdasta nautintoa.

Silloin kun kanavoimme turhautumisen ja vastarinnan jokin sellaisen tekemiseen, mitä rakastamme, energioista tulee antoisia. Kun laitamme tulienergiaa harrastukseen, meistä tulee omistautuneempi, ja tämä voi johtaa siihen, että meistä tulee asiantuntija tuolla alueella.

Sitten kun meistä tulee asiantuntija jossain, seuraava luonnollinen etenemistapa voi olla, että asiantuntemuksellamme on muiden kysyntää, mikä johtaa uuteen uraan ja bisnekseen.

Sillä taikuudella ei ole rajoja, jota voimme luoda siirtyessämme tähän suuntaan!

Tuliset energiat tässä kuussa auttavat meitä polttamaan viipyilevät illuusiot ja tarinat, joita olemme uskoneet itsestämme ja muista, mikä sai meidät uskomaan, että meiltä puuttuu jollain tavalla.

Edellisessä ennusteessa mainitsin, että meistä tuntuisi erilaiselta huhtikuun loppuessa, kuin meistä tuntui sen alkaessa.

Jos kiinnität tarkkaa huomiota sisäiseen ja ulkoiseen maailmaan, olet luultavasti huomannut, että suuria muutoksia tapahtuu elämässäsi ja maailmassa – tuntuvat ne sitten hienovaraisilta, tai vähemmän hienovaraisilta.

Missä olemme nyt?

Vaikka huhtikuussa tapahtui paljon liikettä ja toimintaa, oli myös paljon epävarmuutta, epävakautta, ja ovia näytti sulkeutuvan joka paikassa.

Jos koimme enemmän jälkimmäistä, huhtikuun loppuun mennessä näimme silti pilkahduksia suuremmasta selkeydestä, vakaudesta ja mahdollisuuksista edetä.

Uuden Maan ankkuroiminen

Juuri nyt olemme erityisessä aikaikkunassa, jossa saamme ankkuroida ja materialisoida uutta Maata kvanttihyppyinä. Monet tiennäyttäjät, parantajat, empaatit ja valotyöntekijät laittoivat tämän liikkeelle jo vuosikymmeniä sitten.

Olemme hyvin kiitollisia niille, jotka viitoittivat tietä, jotta voimme olla kaikki tässä nyt.

Vaikka uusi Maan on ollut pitkään tekeillä, muutamana seuraavana kuukautena on hyvin vahva aikajana, joka hyödynnettynä auttaa toteuttamaan valtavan hypyn ihmiskunnan tietoisuudessa.

Tämä ilmenee myös tavalla, joka tuo meidät yhteen sieluheimojemme kanssa. Tämä sieluheimo heijastaa meille takaisin tunteen kodista ja turvasta.

On tärkeää olla tietoinen ihmisistä, joita tulee elämäämme muutamana seuraavana kuukautena, kun monet heistä ovat osa sieluheimoa, joka auttaa meitä yhdistymään enemmän uuden Maan verkkoon.

Uuden Maan verkko on rakkauden ja jumalaisen logiikan kultalankaa, joka muodostaa uuden Maan joustavan ja horjumattoman perustan, kun se nousee nyt planeetan joka nurkassa.

Miten uuden Maan verkkoon yhdistytään

On monia tapoja yhdistyä uuden Maan verkkoon. Yksinkertaisin, nopein ja tehokkain tapa tuodaan esiin tässä ennusteessa.

Aitous ja läpinäkyvyys

Yksi tehokkain tapa jolla voimme yhdistyä välittömästi uuden Maan verkkoon, on olla täysin rehellinen – ennen kaikkea itsellemme ja sitten maailmalle ympärillämme.

Ensimmäinen askel on tehdä nopea inventaari, missä kohtaa olemme elämässämme jo täysin aito, rehellinen ja läpinäkyvä ja mitkä alueet voisivat hyötyä enemmän noista ominaisuuksista.

Rehellisyyttä ja aitoutta ei pidä sekoittaa tarkoitukselliseen epäystävällisyyteen, töykeyteen tai loukkaavuuteen, erityisesti tavassa ilmaista totuutemme. Jälkimmäisillä käyttäytymistavoilla ei ole sijaa uuden Maan verkossa.

Yksinkertaisia kysymyksiä joita voimme esittää itsellemme herättämään suurempaa aitoutta: "Millä asioilla on eniten merkitystä minulle elämässä?" ja "Kuka olen, kun ilmaisen itseäni vapaasti ja täysin sydämestä?"

Halukkuus parantua

Usein parantuessamme jostain epätasapainosta elämässämme, se valtava taakka joka oli vienyt huomiotamme, nostetaan pois energiastamme.

Vaikka Henki rakastaa matkustaa kevyesti, mieleltä kestää vähän pidempään vakuuttua siitä, koska se on tottunut kantamiinsa taakkoihin.

On erilaisia halukkuustasoja, erityisesti kun kyse on parantumisesta. Monilla ihmisillä, vasta sitten kun heidän ajatuksensa tuntuvat aina vain epämukavimmilta, he ovat valmiita ja halukkaita parantumaan ja päästämään irti tarinoista, joihin he ovat samaistuneet hyvin pitkään.

Nämä ovat tarinoita, joilla mieli vahvistaa sitä ajatusta, että yksilö on rikki tai riittämätön jollain tavalla.

Periaatteessa nämä ovat tarinoita, jotka luovat uhri/selviytymistietoisuuden, joka on itse asiassa ihmistietoisuuden alin aspekti.

Olemme nyt kuitenkin ainutlaatuisessa ajassa, jolloin meidän ei tarvitse enää samaistua uhritietoisuuteen tai toimia uhritietoisuudesta käsin.

Meillä on nyt tilaisuus muuttaa henkilökohtaisia ja kollektiivisia aikajanoja niin, että voimme todella alkaa toimia voimaantuneimmasta ja täysivaltaisimmasta osastamme käsin.

Tämä tunnetaan myös Henki/Jumala/Jumalatar/korkeampi itse -aspektinamme.

Siis kysymys silloin on: olemmeko todella valmis ja halukas parantumaan?

Eli olemmeko halukas päästämään irti draamamalleista, epävarmuuksista, tarinoista, pelosta, huolesta, puutteesta, riippuvuuksista, syyllisyydestä, häpeästä, itsesabotoinnista, syyttelystä tai muista käyttäytymistavoista, jotka vahvistavat uhritietoisuutta?

Sitten kun saamme sisäisen "kyllä", voimme alkaa esittää sellaisia kysymyksiä kuin: "Kuka olen niiden rajoittavien tarinoiden ulkopuolella, joihin mieleni on samaistunut?" ja "Mitä askelia olen halukas ottamaan saadakseni sen selville?"

Jos huomaat, ettet parannu niin nopeasti, kuin haluaisit – "parantumisen" ollessa vain toinen sana sen eheyden, täydellisyyden ja yltäkylläisyyden muistamiselle, joka on ollut sisälläsi ja ympärilläsi kaiken aikaa – kehota mieltäsi pohdiskelemaan, miten se vielä samaistuu ehkä vanhaan uhritietoisuuteen.

Mieli voi vastustaa välittömästi ja ajatella jotain tällaista: "En halua vanhoja malleja! Haluan todella parantua."

Kyseenlaista se kuitenkin.

Kysy: "Haluatko oikeasti parantua? Koska näyttää siltä, että saatat löytää vielä lohtua vanhasta epämukavuudesta."

Kun alat kyseenalaistaa mielesi tällä tavalla, se alkaa valaista niitä osia aivoista, jotka ovat olleet käyttämättä.

Nämä ovat mielen osia, jotka sallivat korkeimman viisauden ja oivalluksen tulla läpi, kovaan ääneen ja selkeänä.

Rakastaminen sydän avoimena

Rakkauutta on käsitteenä tulkittu monta kertaa väärin useimmissa yhteiskunnissa.

Meille on opetettu uskontojen, doktriinien, median ja traditioiden avulla, että voidaksemme kokea rakkautta meidän täytyy olla huolissamme siitä, etsiä sitä ulkopuoleltamme, uhrautua ja kokea tuskaa ja sydämen särkymistä ja kärsiä sen vuoksi, luopua haluamistamme asioista saadaksemme sitä, uskoa, että se on ehdollista tai meidän täytyy ansaitse se, ja niin edelleen.

Todellinen rakkaus on aina helppoa, ehdotonta, laajentavaa, iloista, ikuista, vankkumatonta ja tuomitsematonta. Ainoastaan ihmisten tapa tulkita väärin rakkaus on luonut illuusion, että se on jotain vähemmän kuin nämä ominaisuudet.

Muutaman seuraavan kuukauden aikana yksi tärkeimmistä asioista jonka voimme tehdä yhdistyäksemme uuden Maan verkkoon, on löytää uudelleen, mitä rakkaus oikeasti on, ja sitten alkaa kohota rakkaudessa.

Ennen kaikkea rakkaus itseämme kohtaan ja sitten maailmaa kohtaan ympärillämme.

Monta sukupolvea useimmille ihmisille on opetettu, että meidän on väärin rakastaa ja kunnioittaa itseämme samalla tavalla, kuin meidän pitäisi rakastaa ja kunnioittaa muita.

Tämä perinne on itse asiassa yksi pääsyy, miksi ihmiskunta lakkasi tuntemasta sen jumalan, kuka oikeasti olemme.

Meidät opetettiin etsimään itsemme ulkopuolelta vastauksia, kun ne olivat olemuksemme joka solussa koko ajan.

Luojan kiitos nuo päivät ovat nopeasti loppumassa ja ihmiset ymmärtävät enemmän ja enemmän, että voidakseen olla laajentunein, avoimin, onnellisin ja rakastavin versio itsestämme tässä maailmassa, meidän täytyy ensin alkaa rakastaa itseämme oikeasti.

Mielelle tämä ei ole aina helppoa, koska meille ei ole opetettu, miten rakastetaan itseämme.

Niinpä voimme esittää itsellemme sellaisia kysymyksiä, kuin: "Miten ehdoton rakkaus kohtelisi minua, jos se olisi ruumiillistunut ihmiseen? Ja miten voin avautua olemaan tuo ihminen?"

Kehotan sinua tekemään luettelon kaikista tavoista, joilla ehdottomasti rakastava ihminen kohtelisi sinua.

Onko hän antelias, ystävällinen, tuomitsematon, hauska, leikkisiä, kunnioittava? Saako hän tuntemaan, että olet nähty, kuultu, arvostettu?

Tekeekö hän sinulle lahjoja, laulaa sinulle, vie erityisille luontokävelyille? Ja luettelo tietysti jatkuu.

On aina upeaa yhdistyä jonkun sieluheimomme sielukumppanin kanssa – sellaisen joka pystyy peilaamaan näitä ominaisuuksia meille. Kuitenkin tämän tapahtumiseksi niin, kuin haluamme syvällä sisällämme, meidän täytyy ensin alkaa olla oma sielukumppanimme.

Merkkien näkeminen

Tästä lokakuuhun joillain suurimmilla muutoksilla elämässämme ja maailmassa on myös tilaisuus olla henkeäsalpaavan kauniita.

Jos olemme sallineet mielemme pysyä fokusoituneena kaikkiin asioihin, jotka eivät toimi elämässämme, meiltä saattaa mennä ohi (tällä hetkellä) nämä kauniit kokemukset, joita tapahtuu suoraan nenämme edessä.

Mutta jos teemme tietoisen päätöksen olla aito ja rakastava niin usein, kuin voimme, ollen samalla ennakoiva ja sitoutunut sisäiseen matkaamme ... niin valmistaudu monien elämien juhlan alkamiseen!

Lempeä muistutus – pelosta irtipäästämisen aika nyt enemmän kuin koskaan

Tämä on lempeä muistutus kaikille sydänkeskeisille ystäville – tiennäyttäille, empaateille ja rauhanluojille.

Nyt enemmän kuin koskaan teitä pyydetään katsomaan pelkoilluusion ohi ja ymmärtämään, mitä oikeasti tapahtuu kollektiivitietoisuudessa.

Median ja vanhojen rakenteiden johdolla, jotka haluavat pystyä kontrollissa, tällä hetkellä on suurta työntöä siihen, että ihmiset fokusoituvat erillisyyteen ja uhritietoisuus jatkuu.

Tämä on häiriötekijä estämään kollektiivia heräämästä suurimmalle potentiaalilleen, jossa rauha, ystävällisyys, yltäkylläisyys, vapaus ja kunnioitus kaikkea elämää kohtaan on normi.

Mielenkiintoista on, että tiesimme kaikki tämän olevan tulossa. Kun seurauksena on kaaosta, kuten tällä hetkellä, ilmapiiri on kypsä valtavien läpimurtojen tapahtumiselle.

Polku näihin läpimurtoihin nopeutuu suuresti, kun valitsemme pysyä vankkumatta rakkaudessa.

Rakkaus ei ole "höttöä", eikä se ole heikko. Rakkaus on vankka ja fokusoitunut.

Se on universumin suurin voima, joka yhdistää kaikki elävät asiat.

Rakkaus kuuntelee, hoivaa ja kunnioittaa aina ja sillä on myötätuntoa kaikkea elämää kohtaan, myös silloin kun "mieli" haluaa luoda erillisyysilluusion ryhmien tai yksilöjen välille.

Siis ystäväni – tiennäyttäjät, empaatit ja rauhaluojat – tämä on teidän aikanne nähdä totuus siinä, mitä oikeasti tapahtuu nyt, ja olla uskomatta niitä pelkopohjaisia tarinoita, joita leijuu ympäri maailmaa.

Olemme yhtä perhettä, riippumatta rodustamme, sukupuolestamme tai kansallisuudestamme tai mistään muusta leimasta, jonka mieli on luonut itselleen.

Ne ovat vain leimoja. Ne eivät sido sielua.

Leimat ovat vain uskomuksia/tapoja, joihin mieli on samaistunut, luodakseen tunteen vakaudesta ja rakenteesta itselleen.

Miltä maailmamme näyttää, sitten kun olemme kaikki muistaneet jumalaisen luontomme?

Sinulla on kyky/voima luoda avoin tila tuon päivän saapumiselle nopeasti, olemalla ensin halukas tunnistamaan jumaluuden itsessäsi ja sitten kaikissa olennoissa.

Olemme kaikki tässä yhdessä.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >