HomeViestejäMuita kirjoittajia12.10.2020 - James McConnell - Yhden vaiheen loppu ja seuraavan alku

12.10.2020 - James McConnell - Yhden vaiheen loppu ja seuraavan alku

YHDEN VAIHEEN LOPPU JA SEURAAVAN ALKU
 
St. Germainia kanavoinut James McConnell (www.ashtarcommandcrew.net)
12.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen Saint Germain. Kuten aina, on ilo olla kanssanne, kyetä jakamaan ja avaamaan uusia näkymiä ja uutta ymmärrystä teille. Kun pohditte, mitä kaikkea tapahtuu nyt ympäri planeettaanne, kun katsotte näkymää edessänne, kolmannen ulottuvuuden tietoisuutenne ihmettelee, mitä tapahtuu, miksi tämä tapahtuu, miksi emme voi vain jatkaa eteenpäin. Monet teistä esittävät tuon kysymyksen: miksi se ei voi vain olla ohi, miksi emme voi lopettaa tätä peliä nyt?
 
Ja vastaus joka teille tulee noina hetkinä, ei ehkä ole se, mitä etsitte, mutta tiedätte sen olevan totuus. Tiedätte, että teidän täytyy jatkaa tämän pelin pelaamista vielä vähän aikaa. Ja luottaa suunnitelmaan, kuten sanoitte aiemmassa keskustelussanne.
 
Tuo suunnitelma on kaikki. Tuo suunnitelma on ollut toteutuksessa tuhansia ja tuhansia vuosia, ja se on vain tällä planeetalla. Se on vain tällä planeetalla. Mutta on suurempi suunnitelma, universaali suunnitelma, joka on ollut miljoonia ja miljardeja ja miljardeja vuosia. Ja se kaikki on fokusoitunut tähän hetkeen nyt, jossa olette. Kaikki tulee yhteen juuri niin, kun tarvitsee. Kuten olette kuulleet monta kertaa, kaikki on järjestetty. Siis luottakaa vain, nyt. Luottakaa siihen.
 
Ja katsokaa kaikkea, mitä tapahtuu, mutta vain katsokaa – älkää menkö mukaan siihen. Älkää menkö tunteillanne mukaan siihen. Nähkää vain, mitä se on. Mutta tietäkää, että hyvin paljon mitä tapahtuu kulissien takana vielä tänä päivänä, on osa tätä suunnitelmaa.
 
Ja tällä hetkellä tapahtuu salainen operaatio. Ja se ylittää kaiken, mitä voisitte mitenkään ymmärtää tällä hetkellä, koska se on niin valtavan laajaa. Se mitä täällä tapahtuu, on hyvin paljon osa laajempaa suunnitelmaa.
 
Ja teidän täytyy vain luottaa. Luottaa itseenne. Luottaa siihen sisäiseen tietämiseen jokaisen teidän sisällä, että olette suunnitelleet ja tehneet työtä tullaksenne tähän hetkeen omassa elämässänne, ja tähän hetkeen kollektiivisessa elämässänne.
 
Tätä tulitte tänne tekemään. Ja olette juuri nyt sen partaalla, juuri nyt lähestytte sitä. Emme voi sanoa, että tuo tapahtuma on aivan vielä, mutta se lähestyy. Emme voi antaa teille päivämäärää. Emme voi antaa teille aikapuitteita. Mutta voimme sanoa, että kaikki johtaa tuohon hetkeen – myös se ilmoitus, jonka saitte juuri presidentistä. Sekin on osa tätä kaikkea.
 
Mutta taas kerran, teidän täytyy luottaa. Teidän täytyy tietää, että kaikkeen tässä – mitä ikinä se onkin – on suurempi syy. Mutta me voimme kertoa teille, minä voin kertoa teille siihen liittyen, mitä tapahtuu nyt presidentillänne, että hän selviää siitä läpi. Ei ole edes vähäinen mahdollisuus, ettei hän pääse siitä läpi, koska se on suunniteltu operaatio. Teidän täytyy ymmärtää se. Se kaikki on suunniteltua. Ja se kaikki on osa suurempaa suunnitelmaa, suurempaa operaatiota joka on nyt toteutuksessa. Salaisuus vielä, mutta paljastuu pian.
 
Voisiko tämä olla se suuri ilmoitus, josta on puhuttu? Hyvin mahdollisesti. Mutta tulee sarja ilmoituksia. Yksi toisensa jälkeen. Ja tämä on nyt yhden vaiheen loppu, ja lähestytään seuraavan vaiheen alkua.
 
Ja seuraava vaihe tuo vielä nopeammin ilmoituksia, nopeampia kehitysaskelia, mihin olette tottuneet. Niitä tapahtuu perä perää. Siis kun olemme kehottaneet teitä "kiinnittämään turvavyönne, koska tulee karikkoista", emme ole laskeneet leikkiä – kuten olette nähneet jo tänä vuonna, jossa olette, vuonna 2020. Tämä on ollut melko kivinen vuosi, ja se saattaa tulla vielä kivisemmäksi.
 
Mutta kun se on tapahtunut, kaikki tasoittuu, ja voitte taas avata turvavyöt ja huokaista kunnolla helpotuksesta, ottaa mukavan asennon ja alkaa todella levätä. Koska olette ansainneet sen.
 
Olette kaikki nyt siinä osassa, jossa ns. ansaitsette ylöspitonne. Olette tulossa kohtaan, jossa saavutatte sen tason, sen heräämisen, johon olette valmistautuneet ja jota olette suunnitelleet kokonaisuutena, kollektiivisena kokonaisuutena.
 
Totta, kaikki eivät herää. Ja aivan varmasti eivät samaan aikaan. Mutta monia, monia enemmän on tuossa heräämisprosessissa tällä hetkellä. Se vaatii vain pientä tönäisyä siellä täällä. Ja siinä kohtaa te tulette kuvaan mukaan – te, valotyöyhteisö, valonsoturit. Antamaan pienen tönäisyn, kun vaaditaan. Vaikka se olisi vain maskin riisuminen ja näyttäminen muille, ettei teidän tarvitse käyttää sitä tai olla huolissanne viruksesta. Sillä tiedätte, ettei se ole sitä, miltä vaikuttaa.
 
Mikään mitä tapahtuu tällä hetkellä, ei ole sitä, miltä vaikuttaa. Jos yritätte analysoida, jos yritätte käyttää kolmannen ulottuvuuden mieltä ymmärtääksenne suunnitelman tämän osan, ette kykene siihen.
 
Mutta jos nousette sen yläpuolelle – jos nostatte värähtelyänne ja nousette sen yläpuolelle – ja katsotte sitä 5D-kokemuksesta, 5D-näkökulmasta, kuten me, niin pystytte katsomaan tuota alemmalla värähtelevää ulottuvuutta ja alatte saada tolkkua siitä. Siitä tulee ymmärrettävää, koska tarkastelette sitä tuosta neutraalista pisteestä, tuosta pisteestä hetkessä. Aina kun teette sen, niin kaikessa – ja tarkoitan tosiaan kaikkea – on tolkkua teille.
 
Olen Saint Germain, ja julkaisen tämän kanavoinnin nyt sille, joka palvelee.
 
Jatkakaa vain kulkemista siihen suuntaan, johon kuljette. Älkää antako periksi! Vaikka mikä olisi, älkää antako periksi. Älkää sanoko: "En pysty enää selviytymään tästä", koska te pystytte. Voitte jatkaa eteenpäin. Voitte edistyä, koska, ystäväni, olette tiennäyttäjiä. Näyttäkää tietä. nyt!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >