HomeViestejäMuita kirjoittajia14.7.2020 - Steve Clayton - Eläinten auttaminen selviytymään stressistä

14.7.2020 - Steve Clayton - Eläinten auttaminen selviytymään stressistä

ELÄINTEN AUTTAMINEN SELVIYTYMÄÄN STRESSISTÄ

Kirjoittanut Steve Clayton (clayhuthealing.ca)
14.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden 2020 tapahtumat ovat muuttaneet joka tasolla maailman tapaa toimia. Monille nämä muutokset ovat olleet stressaavia ja pelottavia. Mutta ihmiset eivät ole ainoita, joihin tämä myllerrys vaikuttaa – eläinkumppanimme ovat yhtä lailla haavoittuvia odottamattomassa muutoksessa.
 
Elämä on jakamiskokemus, ja tuo jakaminen vain parantuu elämistä, joiden kanssa matkustamisella meitä on siunattu. Eläinkumppanimme esittävät tärkeää avainroolia hyvinvoinnissamme, aivan kuten me niiden.
 
Miten eläinkumppaneihimme vaikutetaan
 
Eläimet ovat hyvin virittyneitä energiamuutoksiin ja pystyvät havaitsemaan hienovaraisimmatkin vaihtelut. Ne ovat myös erittäin tietoisia meidän reaktioistamme näihin odottamattomiin ja joskus ei-haluttuihin muutoksiin.
 
Yrittäessään auttaa meitä, nämä rakastavat kumppanimme toimivat suodattimena tunteillemme ja "imevät" mahdollisimman paljon pois tätä huolta ja negatiivisia tunteita. Monet eläinkumppanit ylikuormittavat omaa energiakenttäänsä ja ottavat enemmän meidän energiaamme, kuin pystyvät käsittelemään.
 
Miten voit auttaa
 
Huomaa merkit
 
Silloin kun eläin on ylikuormittunut stressistä, ahdistuksesta tai liikaenergiasta, saatat nähdä joitain seuraavia käyttäytymistapoja:
 
* muutos ruokavaliossa ja/tai syömistavoissa
* juo enemmän tai vähemmän vettä kuin tavallisesti
* velttous tai hyperaktiivisuus
* liikanukkuminen
* ailahtelevuus, masennus
* kova läähätys koirilla
* eroahdistus
* eristäytyminen/piiloutuminen
* ääntelyn lisääntyminen
* tärinä
* aggressiivisuus
* hypervalppaus
 
Miten tahansa energiaylikuorma ilmeneekin, on välttämätöntä olla sivuuttamatta noita merkkejä.
 
Tyydytä sen tarpeet
 
* Liikunta. Fyysinen aktiivisuus on mahtava tapa auttaa eläinkumppaneitamme vapautumaan ei-halutusta tai liikaenergiasta, ennen kuin se alkaa vaikuttaa niihin negatiivisesti.
 
* Leikkiminen. Hauskanpito eläinkumppanisi kanssa on erittäin hyödyllistä teille kummallekin. Se edistää hyvää mielen ja tunnepuolen terveyttä ja vahvistaa sidettänne.
 
* Rauha. Hiljainen ja rentouttava aika yhdessä auttaa rauhoittamaan hermostoa.
 
* Energiaparannus. Hyvin suotuisa ja luonnollinen tapa auttaa eläintä selviytymään ja parantumaan stressistä ja epämukavuudesta/sairaudesta, on energiaparannus. Autan mielelläni eläinkumppaniasi, jos haluat. Lisäinformaatiota täältä.
 
Paljon rakkautta teille ja rakkaille eläinkumppaneillenne!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >