HomeViestejäMuita kirjoittajia10.2.2020 - EldoRa Rose ja Siman-Ra - Maailman näyttämöllä kulissien takana

10.2.2020 - EldoRa Rose ja Siman-Ra - Maailman näyttämöllä kulissien takana

MAAILMAN NÄYTTÄMÖLLÄ KULISSIEN TAKANA

Kirjoittanut EldoRa Rose ja Siman-Ra (www.facebook.com/simanra)
10.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä on ajankohtainen kuva korkeammasta perspektiivistä katsottuna siitä, mitä "kulissien takana" tapahtuu maailman näyttämöllä.
 
*** Ylösnousemusprosessi on täydessä vauhdissa, ja olemme maailmanlaajuisen massaheräämisen partaalla. Tähän mennessä Pohjois- ja Etelä-Amerikka ovat olleet suurimpia keskipisteitä, joihin on fokusoiduttu heräämismielessä. Hyvin pian koko maailma tuntee vaikutukset massiivisella asteikolla, ja uskomattomia ja voimakkaita muutoksia alkaa tapahtua ympäri planeettaa. Meistä jotka olemme olleet ylösnousemuspolulla, tulee hyvin kiireisiä aivan lähitulevaisuudessa – apuamme ja palvelujamme tarvitaan ja kysytään kovasti, kun massat tarvitsevat opastusta ja tukea monin tavoin.
 
*** Pimeät sielut jotka ennen kontrolloivat planeettaamme, pakotetaan nyt lähtemään. Tämän planeetan valomäärän värähtely on tehnyt niille sietämättömäksi pysyä tällä enää pidempään. Tämä merkitsee, että valovoimat ovat täysin kontrollissa kulissien takana – siitä massakaaoksesta huolimatta mitä ehkä näkyy pinnalla.
 
*** Vanha talous on massiivisen romahduksen partaalla, ja se korvataan uudella järjestelmällä, joka jakaa varallisuuden ja resurssit uudelleen tämän planeetan asukkaiden keskuudessa. Raha poistuu kokonaan ja korvataan uudella korruptoitumattomalla järjestelmällä. Ajan kuluessa tämä merkitsee loppua palkkaorjuudelle ja merkittävää parantumista keskivertoihmisen elintasossa. Kaikilla on sellaiset perusvälttämättömyydet kuin vesi, ruoka, vaatteet ja katto pään päällä. On kompensaatiojärjestelmä, joka perustuu yhteiskunnalle annettuun panokseen. Kuitenkin köyhyys, kodittomuus, nälkä jne. poistuvat täysin koko ihmiskunnasta.
 
*** Useat maan ulkopuoliset voimat jotka ovat Galaktisen federaation jäseniä, rakentavat Maan ympärille magneettikenttää, mikä huipentuu suureen energiavälähdykseen, johon viitataan myös "Tapahtumana". Tämä auttaa vapauttamaan myrkyt kehostamme ja traumat aurakentästämme, poistaa negatiiviset tai toksiset ihmiset energiatilastamme, avaa uusia yltäkylläisyysovia ja aktivoi kaikki voimamme enkeliolentoina. <3 Tämä on jo tapahtunut monille meistä, joista tuntuu nyt sietämättömältä ahmia epäterveellisiä ruokia, joita ennen söimme, ja haluamme enemmän ja enemmän raakaruokaa ruokavalioomme. Samalla tavalla monet meistä erotetaan toksisista perheistämme ja ystävistämme maailmanlaajuisesti, ja tämä on kaikki suunnitelman mukaista.
 
*** Maa on saavuttanut kriittisen pisteen ja näyttämö on valmiina ihmisille kvanttihypyn tekemiseen tietoisuudessaan. Maa jakautuu kahteen aikajanaan. On ylösnoussut versio, jonka kaikki näemme ja josta nautimme. On myös alempi versio sieluille, joilla on vielä oppimatta sieluoppituntinsa, jotka liittyvät rakkauteen, rauhaan, kiitollisuuteen, myötätuntoon jne. Lopulta nämä sielut kuljetetaan eri planeetalle oppituntikiertoaan varten, kun Maa ei yksinkertaisesti enää sovi heidän tarpeisiinsa korkean valomääränsä vuoksi.
 
*** Tässä kohtaa pyhien jumalaisten liittojen on välttämätöntä muodostua auttamaan ylösnousemusprosessissa. Tämä voi tapahtua vain silloin, kun kumpikin osapuoli osaa ego-oppituntinsa ja on ankkuroinut itserakkauden sisäänsä tuomaan eheyden takaisin olemukseensa. Voimme odottaa, että paljon uusia jumalaisia sielunkumppani- ja kaksoisliekkiliittoja muodostuu vuonna 2020 ja tulevina vuosina tukemaan sitä laajempaa massaheräämistä, joka kohta tapahtuu. Kun pyhä jumalainen liitto muodostuu ja voittaa alkuesteet ja -koettelemukset suhteen 2–3 ensimmäisen vuoden aikana, heidän merkaba-valokehonsa sulautuvat yhteen tehokkaasti ja he pystyvät vaikuttamaan positiivisesti pyhän rakkautensa voimalla miljooniin sieluihin ympärillään. <3 Tämä on kaunis prosessi, jonka monet saavat kokea, ja tämän liiton avulla pystymme muuntamaan valtavia määriä negatiivisia energioita Gaian pinnalta. Tämä pyhä liitto kehittää myös korkean tason psyykkisiä, telepaattisia ja henkisiä kykyjä, joista ei ole kuultu ihmiskunnan historiassa.
 
*** Yhdysvallat nousee ensimmäisenä pimeydestä, ja se tunnetaan ylösnousseena valtiona, joka isännöi Atlantiksen yhdysvaltojen uutta energiaa. <3 Valonvoimat suunnittelivat tämän tarkoituksella, koska USA oli ennen salaseuran päämaja, joten oli tolkullista aloittaa prosessin purkaminen täältä.
 
*** Donald Trump vapautettiin äskettäin kaikista virkasyytteistä ja hän jatkaa palveluaan valolle sillä massiivisella siivouksella, jota tapahtuu Valkoisessa talossa kulissien takana. Trump on johtajana yhdessä maailman satanistisimmista ja rikoksia kuhisevimmista maista, ja hänen työnsä tekee historiaa! Trumpilla on ehdottomasti ilmiselvät puutteensa ja hän on kaukana täydellisestä. Nyt on kuitenkin laajasti hyväksytty tosiasia, että hän on tiedostamatta työskennellyt St. Germainin opastuksella, kehittäen hyvin mestarillista ja monisyistä suunnitelmaa salaseuran purkamiseksi. Hänen tweeteissään on myös kätkettyjä viittauksia osoittamaan epäilemättä, että hän työskentelee sen maanalaisen organisaation kanssa, joka tunnetaan nimellä Q-Anon (#wwg1wga wherewego1wegoall). Trump työskentelee Allianssi-nimisen valovoimatiimin kanssa, johon kuuluu maan ulkopuolisia sekä USA:n armeijan sotilasjohtoa. Hyvin lähitulevaisuudessa julkaistaan 144.000 sinetöityä syytekirjelmää, mikä johtaa korkean profiilin johtajien ja poliitikkojen pidätyksiin ja vangitsemiseen, ja monia pahoja skandaaleja tulee valoon, mm. lapsiseksikauppaa, satanistisia rituaaleja ja veronmaksajien dollarien massiivista väärinkäyttöä laittomien operaatioiden rahoittamiseen. Tämä aiheuttaa massahysteriaa, vihaa ja paniikkia, ja kaikkia valotyöntekijöitä valmistellaan säilyttämään voimakas rauhantunne, mikä sallii energian planeetalla tasoittua.
 
*** BREXIT ja Trumpin vapauttava tuomio ovat lisätodisteita siitä, että salaseura menettää valtaansa meihin. Tämä on vasta alkua. Valo on voittanut, ja pimeitä voimia vapautetaan tältä planeetalta ennenkuulumattomalla tasolla. Kaunis planeettamme palautetaan taivaalliseen tilaansa, joka tunnetaan Edeninä ja joka se kerran oli. <3 Ja olemme täällä todistamassa tätä suurta kehitystä. <3
 
*** Tähän saakka salaseura on salannut useita korkeatasoisia teknologioita ihmisiltä voidakseen säilyttää kontrollinsa meihin. Nyt on kuitenkin tullut aika, jolloin nämä teknologiat paljastetaan, ja se tapahtuu tulevan vuosikymmenen kuluessa. Näihin teknologioihin sisältyy kyky peruuttaa ikääntyminen, parantaa välittömästi mikä tahansa sairaus, kasvattaa menetetty raaja takaisin, korjata geneettistä epätasapainoa solutasolla. Tulee teknologioita, jotka sallivat meidän kulkea portaaleista ja mennä kuuhun minuuteissa sekä ulottuvuuksienvälisesti ympäri universumia kaukaisille asutuille planeetoille ja tähtijärjestelmiin.
 
****************************
 
Rakkain valoperhe, galaktiset sisaremme ja veljemme haluavat kertoa meille, että Maan valotyöntekijät ylittävät heidän hurjimmat odotuksensa!! Se kärsivällisyys ja sinnikkyys jota olemme osoittaneet tähän mennessä yhteisönä, on ollut ennenkuulumatonta, ja korjaamme kaikki palkkioita huolellisista ponnisteluistamme ja uhrauksistamme nauttimalla taivaasta maan päällä ikuisesti.
 
Sielut jotka valmistuvat maakoulusta, ovat kysytyimpiä ja tavoitelluimpia sieluja koko universumissa sen taitosetin vuoksi, jonka olemme hankkineet maan päällä. Sen tuloksena saamme ensimmäisenä valita minkä tahansa tehtävän, johon haluamme pestautua. Siihen voi sisältyä toisten 3D-planeettojen tai sivilisaatioiden auttaminen ylösnousemuksessa tai työskentely valoulottuvuuksissa, joita emme voi käsittää loogisella mielellämme.
 
Meidän on aika viimeinkin yhdistyä todellisen valoperheemme kanssa ja juhlia sitä, minkä olemme saavuttaneet yhdessä. Olemme megasieluja, jotka ilmoittautuivat ja jotka valittiin miljoonista auttamaan tässä siirtymässä tänä uskomattoman jännittävänä aikana. <3
 
Valmistautukaa nauttimaan matkasta, sillä paras on vielä tulematta. <3 Valo hallitsee aina!
 
Rakastemme teitä kaikkia sydäntemme pohjasta <3
 
– EldoRa Rose ja Siman-Ra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >