HomeViestejäMuita kirjoittajia29.10.2016 - Breanne Katherine - Tähtisiementen, empaattien ja valotyöntekijöiden ero

29.10.2016 - Breanne Katherine - Tähtisiementen, empaattien ja valotyöntekijöiden ero

TÄHTISIEMENTEN, EMPAATTIEN JA VALOTYÖNTEKIJÖIDEN ERO

Kirjoittanut Breanne Katherine (mybreality.com)
29.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Planeetalla tapahtuu suuri muutos tällä hetkellä. Ihmisiä elämän kaikilta alueilta ympäri maapalloa herää todelliseen voimaansa ja sisäiseen kutsumukseensa. Tämän liikkeen alkusiemeniä oli 60- ja 70-luvulla, jolloin kukkaislapset syntyivät ja levittivät viestiään rauhasta ja rakkaudesta. Myöhemmin kollektiivitietoisuuden globaali herääminen alkoi todella saada vauhtia oletetun "maailmanlopun" aikana, jota ennustettiin Maya-laskelmien perusteella.
 
Kuitenkin 21.12.2012 oli astinkivi. Virallinen merkkipaalu joka aloitti Kalojen ajan häntäpään ja ajankohtaisen uskaltautumisemme Vesimiehen ajan alkuun. Periaatteessa näiden aikakausien rajakohta, siirtymä niiden välillä ja transformoituminen uusille ajattelutasoille ja new-age ideoihin. Yhden aikakauden loppu ja toisen alku.
 
Tänä aikana tähän päivään saakka, tähtisiemeniä, empaatteja, valotyöntekijöitä, indigoita, kristallilapsia ja monia muita alkoi inkarnoitua tälle planeetalle joukoittain. Heidän tehtävänsä? Nostaa värähtelyä. Avata kaikkien niiden mieli ja sydän, joiden kanssa he ovat kontaktissa, jotta nämä hyväksyvät paremmin suvaitsevuuden ja rakkauden, parantuvat, yhdistyvät ja nostavat energiataajuuttaan.
 
Monet meistä ovat yhdistelmä näistä nimikkeistä ja ruumiillistamme sieluaspektin niistä kaikista jonain yhdistelmänä, tai olemme ainoastaan yksi niistä. Joka tapauksessa jokainen niistä on tärkeä omalla tavallaan – ei ainoastaan oman polun ohjaamisessa ja oppimisessa, vaan myös toisten kannustamisessa tekemään saman.
 
Joitain eroja ovat:
 
* Tähtisiemenet … inkarnoituvat tavallisesti jostain erityissyystä. Kuten nimikin antaa ymmärtää, he "siementävät" mahdollisuuden energeettisiin muutoksiin tietoisuudessa integroitumalla olosuhteisiin, jotka parhaiten palvelevat tätä tarkoitusta. He ns. kylvävät itsensä elämäntyyliin ja tilanteisiin, jotka ovat korkein paras heidän sielutehtävälleen sekä kaikkien niiden ihmisten evoluutiolle, jotka tulevat kontaktiin heidän kanssaan.
 
* Empaatit … ovat uskomattoman taitavia virittymään omiin ja toisten tunteisiin ja tuntemuksiin. Empaattisuutensa tuloksena heistä tulee eronomaisia psyykkisiä olentoja, kun heidän intuitionsa ja havaintokykynsä on tavallisesti korostunut. Yhdistymällä toisten tunteisiin ja tuntemuksiin he pystyvät auttamaan tuskan ja vastarinnan parantamisessa, kun sitä syntyy. He harjoittavat rakkautta, rauhaa, ymmärrystä, hyväksyntää ja anteeksiantoa. Näin tehdessään he ohjaavat planeettaa uutta loiston ja yhtenäisyyden aikaa kohti.
 
* Valotyöntekijät … ovat periaatteessa keitä tahansa, jotka inkarnoituvat tälle aineelliselle maatasolle sielutarkoituksenaan elää valossa ja jakaa ja kunnioittaa valoa, tuon "valon" ollessa universaalia energiaa ja ääretöntä rakkautta. Se ei heitä sivuun pimeyttä ja egoa, vaan paremminkin hyväksyy täysin ja puhdistaa kummankin. Sielun jin- ja jang-kaksinaisuus. He kannustavat toisia elämään omassa valossaan ja auttavat meitä siirtymään uudelle tiedostamistasolle ja heräämään sisimpään vahvuuteemme. Siirtäen ihmiskunnan korkeammalle tietoisuustasolle.
 
Näiden lisäksi on useita muita metafyysisiä nimikkeitä siihen liittyen, miten hahmotamme korkeamman itsemme ja yritämme ymmärtää sitä. Sellaisia nimikkeitä kuin indigo- tai kristallilapset, joista kumpikin on sieluaspekti, joka on yhtä tai useampaa yllämainituista, mutta myös eri herkkyystasolla. He ovat syntyneet korkeamman värähtelytaajuuden kera. Joillakin saattaa olla yliaistillisia kykyjä, kuten selvänäköisyys, selväkuuloisuus tai selvätietoisuus.
 
Näistä termeistä riippumatta olemme kaikki päättäneet olla tällä planeetalla juuri tänä aikana ja elää juuri ne kokemukset, jotka olemme käyneet läpi, tarkoituksenamme kehittää omaa sieluamme ja Maan sielua kokonaisuutena. Riippumatta siitä, resonoitko yhden tai useamman yllämainitun nimikkeen kanssa tai et yhdenkään, tiedä, ettei koskaan ole liian myöhäistä tulla siksi, kuka haluat olla, ja auttaa maailmaa parantumaan.
 
Rauhaa, rakkautta, ykseyttä ja kunnioitusta.
 
Breanne Katherine
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >