HomeViestejäMuita kirjoittajia15.2.2019 - Patrick Davis - Ajatusenergia - yksinkertainen käsite joka voi tuoda syvällisen muutoksen

15.2.2019 - Patrick Davis - Ajatusenergia - yksinkertainen käsite joka voi tuoda syvällisen muutoksen

AJATUSENERGIA – YKSINKERTAINEN KÄSITE JOKA VOI TUODA SYVÄLLISEN MUUTOKSEN

Kirjoittanut Patrick Davis (www.in5D.com)
15.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Kaikki on energiaa, ja siinä on kaikki. Sovi yhteen sen todellisuustaajuuden kanssa, jota haluat, etkä voi muuta, kuin saada tuon todellisuuden. Ei voi olla muulla tavalla. Tämä ei ole filosofiaa. Tämä on fysiikkaa." –Albert Einstein
 
Energiaa on eri taajuuksissa. Energia joka on hyvin suuritaajuuksista, on tavallisesti näkymätöntä ihmissilmälle, muttei tämä merkitse, ettei sitä ole olemassa. Tästä on hyvin yleisiä esimerkkejä jokapäiväisessä elämässämme, esim. television kaukosäätimen käyttö. Sen nappulan painaminen vaikuttaa melkein välittömästi televisioruutuun. Fysiikan mukaan, painamalla kaukosäätimen nappulaa saa aikaan energian, joka värähtelee suurella taajuudella (ja on siksi näkymätöntä silmälle), ja se kulkee televisioon ja sillä on tietty vaikutus. Tämä selvä vaikutus on todiste, joka tyydyttää ihmisaivoja: on fyysinen reaktio ja siksi se on totta. Ja siksi emme ajattele siitä mitään. Se on pelkästään jotain, mitä tapahtuu joka päivä.
 
Mutta on energioita, jotka värähtelevät paljon suuremmalla taajuudella ja muodostavat osan elämäämme, paljon suurempien ja pitkäkestoisempien fyysisten seuraamusten kera. Ajatusenergia. Kaikki on energiaa, poikkeuksetta. Siis myös ajatus. Ei ole poikkeuksia. Jokainen ajatus joka sinulla on, lähettää jotain energiamuotoa. Fysiikan kannalta se ei eroa television kaukosäätimen käyttämisestä. Kun luot ajatuksen, lähetät energiaa.
 
Siis myös ajatuksen lähettämällä energialla on erittäin todellinen ja fyysinen vaikutus. Taas kerran, koet esimerkkejä tästä päivittäin, mutta ilman sen tarkoituksenmukaista tunnistamista. Esimerkiksi, miten negatiivinen ihminen voi aiheuttaa huoneessa negatiivisen tunteen (mihin usein viittamme "vibana") verbalisoimatta tai muuten kuvaamatta negatiivisuuttaan? Vastaus ei ole uskomuksessa tai uskonnossa. Se on fysiikassa. Negatiivinen henkilö on lähettänyt negatiivisilla ajatuksillaan energioita, joita virtaa hänessä ja hänen ympärillään, ja ympärillä olevat ihmiset poimivat ne sitten samalla tavalla, kuin televisio vastaanottaa energiaa kaukosäätimestä. Ympäröivät ihmiset voivat vastaanottaa tämän negatiivisen energian, jolla on todellinen, fyysinen vaikutus. Saat tuon tunteen tai "viban". Tuo tunne tai viba ei ole keksitty. Se on fyysinen reaktio sen negatiivisen energian vastaanottamisesta, jota lähettää toisen ihmisen pelkkä ajatus. Sama pätee positiiviseen ihmiseen, jonka ajatusenergialla on vastakkainen vaikutus.
 
Henkilön ajatusenergiaa voidaan välittää eri tavoin. Tässä artikkelissa mainitsen kaksi selvintä tapaa. Ensinnäkin, sitä kuljetetaan välittömästi ja suoraan ihmisiin, jotka ovat energiaa lähettävän ihmisen lähistöllä. Yllä kuvattu negatiivisen energian kuljettaminen on esimerkki tästä.
 
Ajatusenergiaa on myös se perustava energia, joka johtaa ihmisillä luomiseen – musiikki, elokuvat ja kaikki muut televisio-ohjelmat, kirjat, blogit, artikkelit jne. Siksi ja toiseksi, ajatusenergiaa voidaan välittää myös laitteiden kautta, jota käytetään sellaisen energian jakamiseen, kuten televisio, puhelin, tietokone, kirja ja vastaava. Esimerkiksi kun artisti kirjoittaa ja tuottaa laulun, ne ajatusenergiat jotka johtivat tuon laulun luomiseen, on vangittu ja tallennettu (mihin tahansa valittuun formaattiin), ja ne välitetään toisille, kun tuota laulua kuunnellaan radiosta, puhelimesta, tietokoneesta jne.
 
Tätä esimerkkiä käyttäen ääniaallot jotka luodaan soittamalla laulua, kuljettavat kuunteleville ihmisille sen ihmisen ajatusenergioita, joka kirjoitti ja tuotti tuon laulun. Tällä tavalla kuljetetuilla ajatusenergioilla on sama fyysinen vaikutus kun suoraan kuljetetuilla (kuten yllä selitetään). Tällä tavalla poimimme nuo alkuperäiset ajatusenergiat, jotka olivat laulun luomisen perusta, ja ne vaikuttavat meihin. Yksinkertaisesti ilmaistuna, ajatusenergiat virtaavat ääniaalloilla järjestelmääsi siitä laitteesta, jolla kuuntelet tuota laulua. Jos asetut lähelle tuota laitetta, voit kirjaimellisesti valita eräänlaisen "energiapolun" noissa taajuuksissa! Faktana – ei uskomuksena.
 
Yhteenvetona liittyen lauluihin joita kuuntelet, kirjat ja artikkelit joita luet, ihmiset joita ympärilläsi on, elokuvat joita katselet, televisio-ohjelmat ja muut lähetykset joita seuraat, jne. … ne kaikki välittävät ajatusenergiaa suoraan järjestelmääsi, ja sillä on fyysinen vaikutus sinuun. Vaikutuksen luonne riippuu ajatusenergian luonteesta. Korkealla värähtelevällä ja positiivisella ajatusenergialla on positiivinen vaikutus sinuun, sitä vastoin matalalla värähtelevällä ja negatiivisella ajatusenergialla on negatiivinen vaikutus sinuun. Ole myös vastuullinen ajatusenergiassa, jota itse luot. Tämän yksinkertaisen käsitteen massaoivaltamisella voi olla syvällinen vaikutus ihmiskunnan evoluutioon.
 
Kirjoittajasta: Olen lakimies ja lakiyrityksen toimitusjohtaja Etelä-Afrikassa. Minulle on suuri siunaus selvänäköisyyteni, jonka avulla saan kommunikointia liittyen jokapäiväiseen elämään ja laajempiin käsityksiin elämästämme Maassa ja sen ulkopuolella. Kaikkien kirjoitusteni ja opetusteni lähtökohta on suoraan siinä kommunikoinnissa, jota saan selvänäköisyyteni avulla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >