HomeViestejäMuita kirjoittajia9.1.2019 - Conscious Reminder - Emme tapaa ketään vahingossa - kuusi kosmista yhteystyyppiä

9.1.2019 - Conscious Reminder - Emme tapaa ketään vahingossa - kuusi kosmista yhteystyyppiä

EMME TAPAA KETÄÄN VAHINGOSSA – KUUSI KOSMISTA YHTEYSTYYPPIÄ

Kirjoittanut Conscious Reminder (https://consciousreminder.com)
9.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pidä aina mielessä, että kaikki elämässäsi tapahtuu tietystä syystä, etkä tapaa koskaan ketään puhtaasta sattumasta. Kaikella mitä käyt läpi, on jokin erityismerkitys, joka vie sinua sinne, missä sinun täytyy olla. Niille joille synkronismi ei ole tuttua, ne ovat "merkittäviä yhteensattumia".
 
Itse asiassa elämääsi tulee yksilöitä näyttämään tietyn asian tai panemaan niitä asioita tapahtumaan, jotka aloittavat ketjureaktion. Heitä voi tulla myös eri muodoissa. Jokaisella ihmisellä joka tulee elämääsi, on jokin oppitunti kanssasi. Opit toisilta, ja toiset oppivat sinulta. On ihmisiä, jotka tulevat elämääsi repimään sinut rikki, kun taas toiset kasvavat yhdessä kanssasi. Tässä on kuusi tavallista ihmistyyppiä, joiden kanssa saatat olla kontaktissa elämäsi aikana. Kaikki nämä ovat synkronistisia yhteyksiä.
 
1. Ihmiset jotka tulevat muistuttamaan sinua
Nämä ihmiset tulevat elämääsi muistuttamaan jostain todella tärkeästä. He tekevät tämän herättämällä tiedon sisälläsi ja auttamalla sinua ymmärtämään tuon tiedon. He pysyvät merkittynä sieluusi iäti, vaikkeivät olisi pysyvä osa elämääsi.
 
2. Ihmiset jotka saavat sinut kasvamaan
Heitä pidetään sielusi opettajina. Siis he tulevat elämääsi auttamaan sinua tulemaan paremmaksi ihmiseksi. He auttavat sinua myös silloin, kun tarvitset heitä, ja heidän avullaan ymmärrät myös, kuka olet tai kuka sinun on tarkoitus olla.
 
3. Ihmiset ovat jäädäkseen
He ovat osa elämääsi ikuisesti. He ovat tukesi ja aina sinua varten, kun tarvitset heitä. Heidän kanssaan keräät paljon kokemuksia, ja yhteydestä välillänne tulee vahvempi, kuin aiemmin kuvittelit.
 
4. Ihmiset jotka tulevat herättämään sinua yhtenään
He tulevat elämääsi ravistelemaan todellisuuttasi. Tavallisesti he ovat niitä, joita et ole koskaan halunnut tavata, mutta opit monia asioita heiltä. Jokainen tapaamasi henkilö ei ole positiivinen. Kasvusta puhuttaessa negatiivisuus esittää perustanlaatuista roolia. Universumi tietää sinusta ehdottomasti paljon enemmän, kuin sinä.
 
5. Ihmiset jotka pitävät tilaa sinulle
Nämä ihmiset tulevat elämääsi lyhyeksi aikaa. Niinpä he ohittavat sinut läheltä kyeten antamaan sinulle tunteen, ettet ole yksin tässä maailmassa. Lisäksi he jakavat muutaman sanan kanssasi tai pelkästään katseen. He vaikuttavat juuri silloin, kun tarvitset sitä.
 
6. Ihmiset joiden on tarkoitus lähteä
Sinun täytyy tiedostaa, etteivät he ole elämässäsi pitkää aikaa. He tulivat elämääsi, jotta oppisit heiltä jotain, mutta muista ettei jokainen oppimiskokemus ole positiivinen, niitä on negatiivisiakin. He tulivat elämääsi, rakastuit heihin, ja sitten he satuttivat ja särkivät sydämesi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >