HomeViestejäMuita kirjoittajia23.12.2018 - Mitch Gannon - Miten antaa värähtelynsä nousta ponnistelematta

23.12.2018 - Mitch Gannon - Miten antaa värähtelynsä nousta ponnistelematta

MITEN ANTAA VÄRÄHTELYNSÄ NOUSTA PONNISTELEMATTA
 
Kirjoittanut Mitch Gannon (www.in5D.com)
23.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiedätkö, miten helppoa on sallia värähtelynsä nousta vaivattomasti? Se on oikeasti hyvin yksinkertaista ja voidaan tehdä hetkessä milloin tahansa. Sinun ei tarvitse meditoida, toistaa mantroja tai tehdä hengitysharjoituksia.
 
Jos lennät jo korkeassa värähtelyssä, ehkä sinulle on ok se, missä energiasi on. Mutta haluatko nostaa värähtelyäsi vielä lisää? Tai kenties hetkessä värähtelysi on negatiivisessa paikassa. Sillä ei ole merkitystä, mihin kategoriaan osut, koska voit aina mennä korkeammalle. Lähde on ääretön eikä sillä ole korkealle värähtelylle kattoa. Koska olet laajentuma tästä Lähteestä, se merkitsee, että voit nostaa värähtelyäsi rajattomasti.
 
Voidaksesi antaa värähtelysi nousta automaattisesti, oivalla ensin, miltä sinusta tuntuu. Riippumatta siitä, tuntuuko sinusta negatiiviselta vai positiiviselta, voit aina mennä korkeammalle siitä, missä värähtelysi on tällä hetkellä.
 
Sitten kun heräät ja tulet tietoiseksi siitä, miltä sinusta tuntuu, seuraava askel on tarkkailla ajankohtaista tunnetilaasi ja ajatuksiasi. Ole vain tarkkailija. Älä vedä, työnnä, kallista mihinkään suuntaan, yritä vaikuttaa siihen, tuomitse tai kontrolloi sitä, minkä havaitset.
 
Seuraavaksi jatka tarkkailua ja "peräänny" ajatuksistasi ja tunteistasi. Tässä kohtaa taika alkaa tapahtua. Mitä pidempään tarkkailet ja katselet ajatuksiasi kiintymättä, värähtelysi alkaa nousta itsestään. Salli tämän tapahtua. Sinun pitäisi tuntea välitöntä helpotusta tehdessäsi tämän. Avaimena on, että samalla kun värähtelysi nousee hitaasti itsestään mielesi kiintymättömyyden myötä, älä kiinnity niihin ajatuksiin ja tunteisiin, jotka muuttuvat sisälläsi.
 
Sitten kun tunnet olevasi haluamassasi korkeassa värähtelypaikassa – on se sitten onnellisuus, ilo, rauha, kiitollisuus, autuus jne. – fokusoidu niihin uusiin ajatuksiin, joita tulee sen tunteen ja värähtelyn perusteella, johon olet juuri päässyt. Ajatukset sopivat luonnostaan yhteen sen värähtelyn kanssa, jota tunnet ja koet parhaillaan. Jos värähtelysi on onnellinen ja iloinen, sinulla ei ole ajatuksia, jotka liittyvät energeettisesti suruun tai masennukseen. Se on mahdotonta. Fokusoitumisen voimalla voit lisätä värähtelyäsi lisää pitämällä huomiosi uusissa ajatuksissa, jotka liittyvät uuteen värähtelyysi, jonka sallit juuri nousta.  
 
Voit muuttaa värähtelyäsi minuuteissa. Sen tuloksena todellisuutesi muuttuu sopimaan yhteen lähettämäsi värähtelyn kanssa. Se on oikeasti näin helppoa. Voisimme värähdellä korkealla jatkuvasti, jos haluaisimme. Luonnollinen ja jumalainen oikeutemme on olla Lähteen korkeimman värähtelyn ilmaisumuoto. Lennä siis korkealle!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >