HomeViestejäMuita kirjoittajia22.12.2018 - Kate Mathieson -Toimintamallin muuttaminen - miten ankkuroida 4D- ja 5D-todellisuus

22.12.2018 - Kate Mathieson -Toimintamallin muuttaminen - miten ankkuroida 4D- ja 5D-todellisuus

TOIMINTAMALLIN MUUTTAMINEN – MITEN ANKKUROIDA 4D- JA 5D-TODELLISUUS
 
Kirjoittanut Kate Mathieson (www.in5D.com)
22.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meillä on ollut uusi maailma jonkin aikaa – 4D-siirtymäulottuvuustila ja äärettömän rakkauden 5D-ulottuvuustila. Se merkitsee, että 3D-tiheys ja myös vanhemmat henkiset ajattelumallit jäävät pois ja ovat jääneet jo jonkin aikaa. Tämän tarkoitus ei ole lainkaan halventaa tai saattaa huonoon valoon sitä, mitä on ollut aiemmin. Vanhat henkiset ajattelumallit olivat kehityksen astinkiviä, joiden täytyi tapahtua meidän saamiseksi siihen, missä olemme tänä päivänä. Se ei kuitenkaan merkitse, että meidän täytyy jatkaa niissä.
 
Nyt on enemmän kuin koskaan aika oivaltaa se kirkkaasti palava valo, jota kaikki olemme. Voimme ankkuroitua tuohon uskomattomaan valoon näkemällä, miten kauas olemme päässeet ja kehittyneet, ja ymmärtämällä, että ulottuvillamme on uusi toimintatapa, kun siirrymme uutta 5D-olemistapaa kohti – äärettömän rakkauden ja täydellisen valaistuksen paikkaan.
 
Kun uusi 4D- ja 5D-malli korvaa vanhan 3D:n, jotkut yksilöt, erityisesti ne jotka ovat olleet polulla jonkin aikaa, ovat innokkaita siirtymään ylöspäin, oppimaan, kehittymään, kasvamaan ja antautumaan siinä, miten elämä tulee esiin eri tasolla. Mutta tosiasia on, että vanha toimintamalli elää edelleen niitä varten, jotka eivät ole löytäneet uutta tai joille uusi ei ole vielä miellyttävää. Sekin on täydellistä.
 
Jos haluat ankkuroida 4D- ja 5D-todellisuuden valolähetykset, lue kolmas vaihtoehto alla olevista. Käytä näitä sanoja kehottamaan itseäsi ankkuroimaan uudet muutokset.
 
Huom. Jos jokin "laukaisee" sinut tässä, uskomatonta! Tähän "laukaisemiseen" – mikä merkitsee, että sinulla on johonkin liittyvä lataus – liittyy tavallisesti tunne – viha, turhautuminen, suru, apatia, onnellisuus (ei ilo-autuus, vaan sain-mitä-halusin -onnellisuus). Tämä on upea asia ja tapa herätä vanhasta ehdollistumisesta ja kierteestä. Kaikilla eri tasoilla voi olla isoja ja pieniä "laukaisimia", uskomuksistasi ja odotuksistasi riippuen.
 
Joskus kun sinut "laukaistaan", erityisesti iso "laukaisin", tuntuu siltä, kuin tykinkuula lentäisi elämääsi ja repisi sen kappaleiksi. Tämä tekee tietä vanhojen osiesi, jotka eivät enää ole harmoniassa, sulautumiselle oivallukseen palavan kirkkaasta olemuksestasi.
 
Vaihtoehdot
1. 3D-tiheys
2. vanha henkinen 3D-malli
3. uusi henkinen muutos (4D ja 5D)
 
1. Elämä on vaikeaa. Paskamaisia asioita tapahtuu. Hyviä asioita tapahtuu. Ne ovat sattumanvaraisia.
2. Karma tulee ihmisille – sekä hyvä että huono.
3. Kaikki on lahja, mahdollisuus oppia ja rakastaa useampia asioita itsessämme ja rakastaa itseämme ja toisia enemmän.
 
1. Kaikilla on ongelmia. Niin vain on. Mene terapiaan tai jatka elämääsi.
2. Minun täytyy tarkastella varjoitseäni ja nähdä, mitä täytyy työstää. Minun täytyy korjata nämä asiat itsessäni.
3. Kaikki on rakkautta, joka odottaa vielä suurempaa rakastamista. Ei ole valoa tai pimeyttä. Ei ole kaksinaisuutta. Ei ole mitään korjattavaa – on vain asioita, joita nousee rakastettavaksi.
 
1. Minun täytyy käydä töissä saadakseni rahaa. Asioita varten säästäminen vie aikaa.
2. Vetovoimanlaki. Voin ilmentää asioita elämääni, mutta minun täytyy välttää kaikkia negatiivisia ajatuksia elämässäni ja ajatella vain sitä, mitä haluan – muuten se luo niukkuutta.
3. Kaiken yltäkylläisyys on ainoa tila, joka on. Kaikki on täydellisesti asemoitunut. Jos näen itselläni puutetta, niin minussa on jotain – "laukaisin" tai "tarjonta" – voitettavaksi rakkaudella.
Sillä miten asiat tapahtuvat, ei ole mitään tekemistä mielesi tai sen kanssa, minkä haluamiseen olet käyttänyt aikaa. Et ole syy siihen, miksi olet sairas, miksi asiat eivät selviä tai miksi asiat selvisivät. Näillä asioilla ei ole mitään tekemistä ilmentymisen tai ilmentymättömyyden kanssa.
Asiat kehittyvät niin, kuin kehittyvät, ja sinä voit valita, annatko niiden "laukaista" itsesi vai et. Annat tai et – kumpikin antaa tavan lähettää itsellesi lisää rakkautta.
 
1. Menen lomalla paikkoihin, joihin haluan mennä. Rannalle. Saarille. Kaupunkeihin. Vuorille.
2. Joissakin maailman paikoissa on voimakkaampi henkinen yhteys – ley-linjoja, pyhiä paikkoja jne. Se tekee helpommaksi yhdistyä tuohon informaatioon.
3. Voit yhdistyä korkeampiin ulottuvuuksiin mistä tahansa – makuuhuoneestasi, vuorenhuipulta. Kaikki on samaa energiaa. Kaikki on sama asia.
 
1. On eri uskontoja, jotka merkitsevät eri asioita. Ja new age -juttuja.
2. On henkinen hierarkia, aina guruihin, ylösnousseisiin mestareihin, arkkienkeleihin jne. saakka.
3. Ei ole enkeleitä. Tai ylösnousseita mestareita. On vain ykseys. Ääretön lähde. Tämä energia voi näyttäytyä enkelinä, mutta todellisuudessa se on energiakaikkeutta, jonka merkittävä ja merkityksetön osa olet. Olet yksi osa ja kokonaisuus. Kuten kaikki muutkin. Ykseyttä.
 
1. Maailma tuntuu hajoavan vähän kappaleiksi. Niin paljon sotaa ja nälkää, eikä ihmisistä tunnu turvalliselta. On feminismiä, rasismia, syrjintää jne.
2. Meidän täytyy aikaansaada yhteiskuntakehitystä saadaksemme kaikki hereille. Toimiaksemme sitä vastaan, mitä tässä maailmassa tapahtuu. Poltetaan salviaa. Lähetetään "rakkautta ja valoa". Rukoillaan sen puolesta.
3. Kaikki on täydellistä juuri sellaisena, kuin se on. Jatkan itseni rakastamista enemmän. Ja jatkan toisten rakastamista enemmän.
Jumalainen paljastuminen jatkuu joka päivä.
 
1. Milloin ihmiset saavat ratkaistua ongelmansa? En halua kuulla negatiivisia juttuja.
2. Olen imenyt jonkun energiaa ja minun täytyy saada se ulos. Se ei ole minun. Minulla ei ole varmaan ollut rajoja. Minun täytyy työstää sitä.
3. Olemme kaikki samaa energiaa. Ei ole rajoja. Olen aina valoa.
Jos minut "laukaistaan" tai ratkaisemattomia asioita nousee esiin minussa ja tuntuu siltä, että minut vedetään pois valostani (vaikkei vedetäkään), niin rakastan sitä itsessäni vielä enemmän.
Toiset ihmiset jotka ilmentävät tuskaa, vihaa, väkivaltaa, epäoikeudenmukaisuutta jne., eivät poista minua valostani. Vain kuuntelemalla, kun he päästävät irti tuskasta, hekin saattavat oivaltaa, että he ovat valossa. Tai sitten eivät. Sillä ei ole merkitystä. Kaikki on täydellistä.
 
1. Minusta tuntuu pahalta joskus, hyvältä toisilla kerroilla.
2. Minun täytyy työstää chakrojani – x chakrani on epätasapainossa.
3. Chakroja ei ole. Niitä oli pelkästään siksi, koska tarvitsimme jotain, mihin fokusoitua, keskittyäksemme siihen yhteyteen, joka meillä on aina ollut lähteeseen. Kun tuo yhteys pysyy aina ja on ankkuroitu, mitään tarvetta chakroille ei ole!
Olemme aina äärettömän elämän rakkauslähde. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu.
 
1. Tarkoitukseni elämässä? En tiedä. Saada lapsia. Pitää tätä maailmaa pyörimässä.
2. Guruismi. Minun täytyy löytää joku guru, henkinen mentori tai opettaja löytääkseni tien, auttamaan oman elämäntehtäväni ja tarkoitukseni löytämisessä.  
3. Ainoa tehtävä jota tulimme tänne tekemään, on rakastaa itseämme ja toisiamme. Se tapahtuu monilla eri tavoilla sieluille.
Kun rakastamme itseämme ja toisiamme äärettömästi, olemme valmis ylösnousemaan.
Ei ole mitään vakiintunutta hierarkiaa. On ihmisiä, jotka saattavat antaa meille avainoivalluksia, kun astelemme polkuamme pitkin – mutta vanha guruismi, voimamme antaminen toisille tai toisten palvominen jää pois.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >