HomeViestejäMuita kirjoittajia9.12.2017 - Diane Kathrine - Helppo empaattieliksiiri

9.12.2017 - Diane Kathrine - Helppo empaattieliksiiri

HELPPO EMPAATTIELIKSIIRI

Kirjoittanut Diane Kathrine (theknowing1.wordpress.com)
9.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko yksi niistä monista empaateista, jotka kamppailevat tasapainossa pysymisen kanssa? Et ole yksin. Empaattielämän stressit vaativat tosiaan veronsa tunnepuolen ja fyysisestä hyvinvoinnista. Mutta tiesitkö, että vain juomalla enemmän vettä voit tulla onnellisemmaksi ja terveemmäksi empaattina? Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Jatka lukemista …

Keho koostuu 75%:sti vedestä (joissain kehon kudoksissa on 95%), joten ei tule yllätyksenä, että meidän täytyy juoda paljon vettä pysyäksemme tasapainossa fyysisesti ja henkisesti.

Huonovointisena voimme käyttää vettä ensisijaisena holistisena hoitonamme. Se ei auta ainoastaan kehoa toimimaan kunnolla, vaan myös käsittelemään empaatin pakahtumista ja tunne-energiaa.

Useimmat eivät tiedä, miten "nestehukkaisia" he ovat, koska he juovat säännöllisesti nesteitä päivän aikana. Mutta kun keho käyttää paljon vettä pelkästään toimintaansa, se on nopeasti käytetty ja tarvitaan jatkuvasti täydennystä.

Pelkkä hengittäminen käyttää neljänneksen kehon vedestä päivittäin, ja tämä tapahtuu ilman mitään fyysistä rasitusta.

Nestehukka vaikuttaa hyvinvointiin ja ulkonäköön ja nopeuttaa ikääntymistä. Hyvä nesteytys periaatteessa pitää kehon toimimassa optimaalisesti ja yksilön energian suojassa. Emme selviytyisi muutamaa päivää pidempään ilman nestettä, ja tämän pitäisi tehdä selväksi, miten tärkeää se on.

Mutta veden riittämätön saanti ei aiheuta ongelmia ainoastaan mielen ja kehon toimintaan, vaan se voi vaikuttaa myös siihen, miten empaatti tulkitsee ja kokee toisten energian. Koska empaatti on usein ylikuormittunut liian suuren tunnemäärän kokemisesta, hänen suodatusjärjestelmänsä ei aina toimi niin tehokkaasti, kuin voisi, ja myrkyt pysyvät kehossa pidempään, kuin niiden pitäisi. Ja se vaikuttaa kehotasapainoon, että keho taistelee liikamyrkkyjen kanssa.

Kun juo paljon ihanaa vettä, helpottaa huuhtomaan pois kaikkea, mikä ei poistu kehon ollessa "suuressa hälytystilassa" – tai tunneylikuormassa – ja auttaa näin energiakehoa pysymään vahvana.

Vahva energiakeho auttaa pysymään suojassa toisten tunne-energialta. Se auttaa myös fyysistä kehoa pysymään vahvana, mikä vuorostaan toimii kilpenä kaikille ulkoisille epämiellyttävyyksille. Vesi ei ainoastaan ruoki kehon soluja, vaan toimii myös negatiivisuuden puskurina ja puhdistajana.

Jos sallit empaattina itsesi kärsiä nestehukasta, saatat olla altis kärsimään tarpeettomista ahdistus- ja paniikkikohtauksista, erityisesti vietettyäsi aikaa vilkkaissa paikoissa tai pessimististen ihmisten lähellä.

Vedenpuute näkyy monin tavoin: ulkoisesti ryppyisenä tai paperimaisena ihona, kuivana suuna, silminä ja huulina. Sisäisesti päänsärkynä, huimauksena, aivojen sumuisuutena ja väsymyksenä. Se voi johtaa myös lihasheikkouteen ja kestävyyden puutteeseen.

Nestehukka myötävaikuttaa myös tunnestressiin – ongelma josta empaatit kärsivät jo liikaa. Paljon veden juominen kun kärsitään jonkinlaisesta stressistä, vähentää merkittävästi sen negatiivista vaikutusta kehoon ja mieleen. Kokeile sitä ja näe itse.

On vanha uskonnollinen sitaatti: "Puhtaus jää toiseksi hurskaudelle." Uskoin ennen, että sanonta oli naurettava kiusaustaktiikka saada nuoret lapset pesemään korviensa tausta. Nyt näen sen toisesta perspektiivistä. Vesi pesee enemmän kuin vain lian pois – sillä on voima puhdistaa aura ja negatiivinen energia.

Hyvän nesteytyksen lisäksi yksi helpoimmista tavoista nähdä veden voimakas puhdistusvoima on hypätä suihkuun suoraan, kun tulee kotiin työstä tai on viettänyt aikaa kansoitetuissa paikoissa, ja nähdä sen kohottava vaikutus. Maksimaalisten energiapuhdistushyötyjen saamiseksi varmista, että päälaki on suihkun alla (mikä merkitsee hiusten kastumista). Jos et ole suihkuihminen, kylpy toimii yhtä hyvin.

Sinun pitäisi pyrkiä juomaan ainakin kymmenen lasillista puhdasta vettä joka päivä täydentämään sen, mitä kehosi menettää luonnostaan.

Vesi on todella helppo eliksiiri empaateille. Tarvitsemme paljon juttuja auttamaan siinä, että pysymme terveenä, onnellisena ja maadoittuneena. Stressaavina jaksoina tai muutosaikoina on vielä tärkeämpää pitää vesitaso korkeana. Se auttaa pysymään tasapainossa ja maadoittuneena ja rakentaa voimakkaampaa puolustusta niitä pakahduttavia "ihmisenergioita" vastaan, joita saatat kohdata.

Huom. Jos juot paljon vettä, varmista, että täydennät ruokavaliotasi suolalla, jossa on paljon eri mineraaleja. Suuren vesimäärän juominen voi huuhtoa pois tärkeitä mineraaleja, jotka täytyy täydentää (katso tämä postaus suolasta empaateille).

Toivottavasti tämä auttaa empaattimatkallasi.

Seuraavaan kertaan …
Diane

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >