HomeViestejäMuita kirjoittajia23.4.2018 - Stephanie MacDonald - Ole oma selvänäkijäsi

23.4.2018 - Stephanie MacDonald - Ole oma selvänäkijäsi

OLE OMA SELVÄNÄKIJÄSI

Kirjoittanut Stephanie MacDonald (www.in5D.com)
23.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä saattaa suututtaa jotkut, mahdollisesti monet, mutta tämän tarkoituksena on saada aikaan voimaantumista, tiedostamista ja vastuuta omasta itsestä. Kuten sanonta kuuluu, älä ammu viestintuojaa, vaan katso sisälle selvittääksesi, miksi tietyt aiheet ylipäätään saavat aikaan jonkin reaktion. On yleistietoa, että on lukemattomia yksilöjä, jotka väittävät olevansa selvänäkijöitä, meedioita tai energiaparantajia, ja on vielä enemmän yksilöitä, jotka kuluttavat kovalla työllä ansaitsemaansa rahaa saadakseen "parannusta" ja informaatiota, joka koskee heidän hyvinvointiaan, huoliaan, tulevaisuuttaan tai joka on viesti heidän edesmenneeltä rakkaaltaan. Pintapuolisesti se näyttää harmittomalta, ja hitto soikoon, selvänäkijöitä on ollut ikuisuuksia ja tiedetään, että joitain on kuvattu hyödylliseksi, kannustavaksi ja asiakkaan parasta intressiä ja korkeinta hyvää palvelevaksi. Mutta kun kaivetaan syvemmältä, onko näin oikeasti?

Olemme alustalla, jolla ihmisiä on monien, monien sukupolvien ajan ohjelmoitu etsimään itsensä ulkopuolelta informaatiota, totuutta, vahvistusta, rakkautta, hyväksyntää ja onnellisuutta. Ja tuon etsinnän aikana ihmiset harhautuvat hyvin helposti itsestään. Harhautuvat toisten ihmisten ideoista, uskomuksista, mielipiteistä ja "totuuksista". Onneksi nyt enemmän kuin koskaan näemme monien tulevan siihen oivallukseen, että iloisen elämän, rakkauden ja onnellisuuden perusteet voivat tulla vain sisältä. Ymmärrämme myös, että kaikki on yhteydessä, kaikki on yhtä, ja useimmat meistä pystyvät helposti olemaan samaa mieltä tästä, mutta kuitenkin suuri ihmismäärä jumittaa edelleen siinä ajattelussa, että heidän täytyy tavata parantajia ja selvänäkijöitä saadakseen vastauksia ja opastusta. Juttu on niin, että meillä kaikilla on sama potentiaali, samat kyvyt ja sama alkuperäinen yhteys Lähteeseen. Ainoa asia joka vaihtelee, on yksilön tiedostamistaso.

Tiedostaminen on suoraan yhteydessä tietoisuuteen. Mitä enemmän tiedostat itsesi ja ympäristösi, sitä enemmän laajennat tietoisuuttasi, ja näin kehität taas yhteyden näihin korkeampiin lahjoihin. Nämä lahjat ovat odottaneet koko ajan, että tulet rehelliseen ja aitoon oivallukseen henkisestä ja moniulotteisesta luonnostasi tällä fyysisellä kaksinaisuusplaneetalla. Kenelläkään ei ole enempää vastauksia sinusta tai sinulle kuin sinulla itselläsi. Miten se auttaa työstämään itseäsi, että maksat jollekin toiselle kuullaksesi sinusta, kun sinulla on samat kyvyt, jos ei enemmän? Onko kyse siitä, että hän on erityislaatuinen tai osuu oikeaan tai vakuutti auttavansa sinua? Oletko vakuuttanut itsesi tuollaisen avun tarpeesta? Valtava enemmistö näistä "asiakkaista" ei oivalla, että he ovat luonnostaan itse selvänäköisiä/psyykkisiä, ja kyse on vain tiedostamisesta. Mikä muuten ajaisi heidät saamaan tai maksamaan tietynlaista ulkopuolista apua? Välitön mielihyvä. Kärsimättömyys. Uskonpuute omiin kykyihin. Eikö nämä hyvin selvät "ongelmat" pitäisi ensin käsitellä, eikä vain laittaa eräänlaista laastaria päälle ja olla edelleen tekemättä oman osansa työstä, jotta saavuttaa korkeampia tietoisuustiloja itse?

Kenties se johtuu siitä, että monet haluavat jonkun toisen tekevän tuon työn puolestaan, ja monet (eivät suinkaan kaikki!) jotka tekevät tuota työtä, muuttavat sen rahaksi ja ajattelevat olevansa jotenkin erityislaatuisia. Sano sitä kaikkien auttamiseksi, jos haluat, mutta kun liiketoiminta perustetaan antamaan vain väliaikaista parannusta, niin näe, että sen on tarkoitus saada sinut palaamaan takaisin, jatkamaan rahan kuluttamista ja maksamaan näkemyksistä, vastauksista ja yhteyksistä, jotka sinulla jo on. Tämä ei ole parantamista, vaan bisnestä. Se on taas uusi järjestelmä, joka ottaa perimmiltään voimasi pois, koska se harhauttaa sinua ja estää löytämästä oman voimasi. Siitä voi helposti tulla kainalosauva. Monet tulkinnat estävät ihmisiä tekemästä kovasti kaivattuja virheitä ja valintoja itse, ja näin he kieltäytyvät ottamasta täyden vastuun elämästään ja siitä, mihin he ovat matkalla. Vain sinä voit kulkea sinun polkuasi. Ja ne jotka ovat kuolleet, ovat aina yhteydessä sinuun – rakkauden voimaa ei voi katkaista, sillä sellainen sen voima on! Et tarvitse mitään välimiestä siihen yhdistymisessä. Se on jo siinä – kyse on vain opettelusta kuuntelemaan hiljaisuutta sekä olemuksesi, sydämesi ja luontaisen intuitiosi sisäistä tietämistä.

Energiaparannuksen kanssa kannattaa myös olla tarkkana. Kyllä, ihmiset rakastavat sitä, miltä heistä tuntuu sen jälkeen, mutta heidän on palattava takaisin tasapainottamaan tai puhdistamaan itsensä. Se ei kestä, koska se täytyy tehdä itse. Kun jatkat luottamista johonkuhun toiseen, parannus ei koskaan kestä eivätkä myöskään rahasi riitä. Aito ja kestävä parantuminen tulee sisältä, aivan kuten onnellisuus. (Tietysti lääkäreillä ja parantajilla on paikkansa, mutta heitä pitäisi käyttää vain tarvittaessa, eikä luottaa heihin ehdottomasti.) Ala luottaa enemmän itseesi ja vähemmän toisiin ihmisiin. Mitä jos selvänäkijää tai parantajaa on johdettu harhaan tai hänelle on annettu väärää informaatiota? Tosiasiassa, todisteita ei tässä mielessä ole.

Kaikki eivät tiedä, mihin he yhdistyvät tehdessään tätä työtä, mukaan luettuna kanavointi. Niiden jotka kutsuvat jotain muuta kuin omaa korkeinta itseään tai ylisieluaan, sellaista kuin valoa tai arkkienkeleitä, oppaita, maan ulkopuolisia jne., pitäisi tietää, ettei kaikkea valoa ole luotu tasavertaiseksi. En sano, että se on välttämättä negatiivista, mutta universumi jossa elämme, ei ole vain musta-valkoinen – on käsittämätön määrä värisävymuunnelmia, jotka voivat olla välissä, ennen, jälkeen, yläpuolella ja alapuolella. Siksi kaikki muunnelmat eivät ole yhteensopivia tai resonoi henkilökohtaisen parhaan intressimme kanssa. On helppoa nähdä, miten voi harhautua tai pakahtua, kun kyse on totuuden löytämisestä hyvin monien mielipiteiden ja hahmojen joukosta, ja aivan yhtä helppoa on nähdä, miksi on uskomattoman tärkeää, että jokainen yksilö löytää itse, mikä on totta hänelle. Selvänäkijät eivät voi tehdä sitä puolestasi. Parantajat eivät voi tehdä sitä puolestasi. Johtajat eivät voi tehdä sitä puolestasi. Uskonnot eivät voi tehdä sitä puolestasi – vain sinä voit tehdä sen itse.

Voi olla vaarallista kuunnella, mitä toiset ihmiset kertovat meille meistä, ja vielä vaarallisempaa päättää uskoa se. Mieleeni muistuu vanha tarina kananpojasta ja kotkasta. Se menee jotenkin näin. Maanviljelijä löysi kotkanmunan läheltä kanalaansa ja sen kummemmin ajattelematta laittoi sen yhden kanan alle haudottavaksi. Vähän ajan kuluttua kotkanpoika syntyi kananpoikatoveriensa joukkoon ja sitä hoidettiin samalla tavalla kuin muita kananpoikia. Se kasvoi uskoen olevansa kana. Yhtenä päivänä se nokki ruokaansa, katsoi ylös ja näki mitä kauneimman ja majesteettisimman linnun liitävän ilmassa. Vaivattomasti. Se oli hyvin voimakas. Nuori kotka katsoi parasta kananpoikaystäväänsä ja kysyi: "Mikä on tuo lintu, joka lentää noin korkealla ja vapaana? Haluan olla sen kaltainen!" Sen ystävä vastasi: "Se on kotka, ilman lintu. Et voi olla sen kaltainen, sillä olet kananpoika – lintu jonka on tarkoitus elää maanpinnalla. Älä haaskaa aikaasi fantasioimalla sellaisesta, mitä sinun ei ole tarkoitus olla. Jatka vain syömistä …"

Onneksi tämä kotka alkoi ajatella kuultuaan, mitä sen ystävä sanoi. Se tunsi halua. Kaipausta. Yhteyden tuohon liitävään kotkaan, jota se ei pystynyt kuvaamaan. Se ajatteli itsekseen: "Vaikka olenkin kana, osaan silti lentää vähän. Mikä tuo toinen kana on sanomaan, miten hyvin tai miten kauas pystyn lentämään, puhumattakaan siitä, mitä minun on tarkoitus tehdä!?" Tämä kannusti ja motivoi pientä kotkaa harjoittelemaan lentämistä mahdollisimman paljon, vielä suuremman rohkeuden ja sydämen kera. Se ei kuunnellut muiden kananpoikien mielipiteitä, kommentteja ja hihitystä – se yritti vain jatkuvasti lentää korkeammalle ja pidemmälle … kunnes yhtenä päivänä se löysi itsensä lentämästä pilvien yläpuolelta ja oivalsi silloin olleensa kotka koko ajan. Sille ei tarvinnut kertoa sitä – se päätti vain uskoa itseensä ja kykyynsä lentää.

Ei silti, että kananpojissa olisi mitään väärää – väärää on luottaa, että muut kananpojat vastaavat elämäsi kysymyksiin. Väärää on antaa muiden kananpoikien määritellä sinut tai kykysi kotkahenkenä, joka olet. Se kaikki on osa itsensä löytämistä, eikä mikään mikä estää ihmistä oivaltamasta oman potentiaalinsa, ole parantavaa tai hyödyllistä.

Yksi huomioon otettava seikka on, että selvänäköiset ennusteet perustuvat enimmäkseen tämänhetkisiin energioihin ja siihen, että ne pysyvät samoina. Tulevaisuus on hyvin virtaavaa siinä mielessä, että jokainen nyt-hetki muuttaa sitä jatkuvasti. Kaikenlainen turvautuminen ennusteisiin ymmärtämättä niiden todellista luonnetta, voi kannustaa, mahdollisesti epäsuoralla tavalla, ihmisiä ja tilanteita pysymään entisellään, jotta kyseiset ennustukset olisivat täysin paikkansapitäviä. Tämä saa ihmisen ottamaan passiivisemman lähestymistavan elämään ja kehottamaan selvänäkijöitä kertomaan itselleen, mitä liikkeitä pitäisi tehdä ja mitä tapahtuu. Kun luottaa liikaa toisiin ihmisiin, menettää oman voimansa ja etääntyy lisää niistä yhteyksistä ja vastauksista, joita itsellä on jo omien lahjojensa ja intuitionsa kautta. Ihmisiä pitäisi kannustaa kehittämään omia henkisiä lahjojaan sen sijaan, että he maksavat jollekin toiselle siitä. Monille "asiakkaille" koko tästä vuorovaikutuksesta tulee elämäntapa, joka voi rajoittaa vakavasti heidän kykyään nähdä itse mahdollisia tilaisuuksia. Siihen ei ehdottomasti kannata osallistua, jos "asiakkaalla" ei ole jo erittäin hyvää ymmärrystä itsestä ja hyvää itsetuntoa.

Äärimmäisempänä esimerkkinä tästä olisi, että selvänäkijä kertoo Marylle, että kyllä, Bob on se oikea hänelle. Tämä "kyllä" perustuu ajankohtaisiin energioihin, jotka on havaittu, ja tuossa nyt-hetkessä he tosiaan sopivat yhteen. Nyt Mary uskoo vilpittömästi tämän ja alkaa suunnitella kaikkea liittyen omaan tulevaisuuteensa ja elämäänsä Bobin kanssa. Myöhemmin syntyy ongelmia, ja hän yrittää jatkuvasti työstää suhdetta uhraten kaiken, mitä hänellä ja mitä hän on, koska hän uskoo, että Bob on se oikea – koska selvänäkijä sanoi niin. Ongelmana on, että asiat ja ihmiset muuttuvat – se mikä on ollut hyvä puoliso silloin, ei päde aina pitkässä juoksussa, vielä vähemmän kun mukana on muita ihmisiä.

Toinen esimerkki olisi, että kerrotaan sairaudesta tulevaisuudessa, joten ajattelet sairastumista uudestaan ja uudestaan, kunnes sinusta tulee itsensä toteuttava ennuste, tai voit ottaa tämän varoituksen vakavasti ja alkaa välittömästi tehdä terveellisempiä valintoja ja näin estää ennustetta koskaan toteutumasta. Joka tapauksessa, kun annamme ihmisten vaikuttaa elämämme tällä tavalla, voimme hyvin helposti alkaa kulkea epämiellyttäviä polkuja pitkin, jotka olisimme välttäneet, jos olisimme oppineet kuuntelemaan omaa intuitiotamme. Tämä voi sekoittaa vakavasti ihmisten mielen. Meidän täytyy olla itsemme ja tekemiemme valintojen kontrollissa. Mielipide on ok, mutta älä koskaan ota kenenkään toisen totuutta omaksesi (myöskään tätä artikkelia).

Tulevaisuus on jatkuvassa liikkeessä, koska teknisesti ottaen sitä ei edes ole – sen mahdollisuudet ovat loputtomat. Kaikki tapahtuu yhdessä ikuisessa nyt-hetkessä, ja koska tiettyä epävarmuutta on ihmisperspektiivistä katsottuna, sitä voidaan helposti käyttää hyötymiseen – erityisesti niistä henkilöistä, jotka on raskaasti ohjelmoitu uskomaan, että he tarvitsevat vastauksia ja vahvistusta ulkopuolisista lähteistä. Samanlaista voi olla energiaparannuksen kanssa. Kun henkilöä ei ole tehty tietoiseksi siitä, miten parantua ja tasapainottua itse omassa ytimessään, hän tulee jatkuvasti takaisin ja toimii palkkapussina. Kyllä, tuollainen ulkopuolinen parannus voi laittaa energian virtaamaan ja antaa tilaa parantumiselle, ja se voi olla erittäin upeaa, mutta ellei tuolle ihmiselle opeteta, miten hän voi tehdä sen itse, loppujen lopuksi kaikki tämä ulkopuolinen energiaparannus naamioi vain väliaikaisesti oireet, jotka ponnahtavat taas myöhemmin esiin.

Tämä luo mahdollisesti loputtoman hoitotarpeen ja saa "asiakkaan" jatkuvasti luottamaan, että joku toinen tekee henkisen työn ja parannustyön hänen puolestaan. Tämä työ on aina tilapäistä. Kun tietää tämän, niin miksi jatkaa rahan tekemistä jollekin toiselle siitä keinotekoisesta kerrosten kuorimisesta, mikä sinun on tarkoitus tehdä tietoisesti itse? Miksi jatkaa maksamista jollekin vastauksista, jotka jo tiedät? Koska se on nopeampaa? Vauhti ei ole yhtä kuin laatu. Kannattaa panostaa aikaa omiin kykyihinsä ja vastauksiinsa, mikä tukee pitkäaikaista parantumista ja jatkuvaa kasvua.

Ennen kuin saan kaikki selvänäkijät ja parantajat perääni, selitetäänpä lisää. Olisi pitkässä juoksussa arvokkaampaa, että he jakaisivat toisten kanssa omat tarinansa lahjojensa sijasta. Jakaisivat henkilökohtaiset vinkkinsä, temppunsa ja matkansa. Lakkaisivat tarjoamasta helppoa tietä ulos, koska se vain viivyttää toisella itsensä oivaltamista, lakkaisivat tarjoamasta laastarivastauksia ja tilapäistä parannusta ja kannustaisivat ihmisiä lukemaan itseään ja parantamaan itsensä. Reikin antamisen sijasta, opettakaa sitä. Korttien tulkitsemisen sijasta, opettakaa, miten niitä tulkitaan. Tai vielä parempi, opettakaa lisäämään intuitiota ja itsetietoisuutta, ja tämä tekee tuollaisista korteista täysin tarpeettomia. Olemme yli ulkoisten lähteiden väliaikaisista ratkaisuista ja toisten mielipiteistä ja "totuuksista". Kun kyse on sielumme voimasta ja tietoisuutemme kyvyistä, planeetalla ei ole yhtäkään selvänäkijää tai parantajaa, jolla on jotain, mitä sinulla ei ole. Älä ainoastaan usko sitä, vaan tiedä se.

Annatko lapsellesi koevastaukset oppitunnin lopussa, koska se on helpompaa hänelle ja säästää aikaharhaa, vai laitatko hänet opiskelemaan kyseisen materiaalin, vastaamaan itse kokeeseensa ja sitten autat alueilla, jotka olivat vaikeita? (Ajattele elämän valmentajaa.) Vastaus on ilmiselvä. Voimaannuta toisia ihmisiä. Kannusta heitä tekemään työ itse. Älä anna heille vain vastausta – se romuttaa oppimiskokemuksen. Kyllä, meillä kaikilla on laskuja maksettavana ja meidän täytyy ansaita elantomme jotenkin, mutta voit auttaa ihmisiä enemmän ja syvemmällä tasolla jakamalla tarinasi ja vinkkisi ja antamalla heille "miten", eikä vain hyötymällä omasta "minä tiedän jo miten" -menetelmästäsi.

Yleisesti ottaen on aika lakata huolehtimasta tulevaisuudesta ja keskittymästä siihen ja laittaa tuo energia nyt-hetkeen, jotta niistä tulevaisuuden lopputuloksista joita etsimme, tulee tämän nyt-hetken luonnollinen sivutuote.

En tietenkään kehota olemaan koskaan etsimästä apua niiltä, jotka ovat kokeneita omalla alueellaan, vaan tiedostamaan, mitä omat kykysi ovat ja mikä todellisuudessa auttaa sinua. Asian ydin tässä on, ettei koskaan turvaudu näihin palveluihin itsensä parantamisessa tai perustana elämänsä päätöksille. Se on sinun tehtäväsi, ja se on sisäinen tehtävä. Meidän on aika oivaltaa, että omistamme jo nämä lahjat, joita näemme toisilla. Vaikka löytämisprosessi saattaa olla hitaampi, se on kärsivällisyys- ja harjoitteluoppitunti, mutta aikomuksen ja intohimon kera tulokset ovat aidosti sinun. Oma totuutesi merkitsee aina enemmän kuin jonkun toisen antama välitön mielihyvä, jonka alkuperästä et voi olla henkilökohtaisesti varma.

Kun meillä on kamppailuja ja ongelmia, joita emme tunnu pystyvän kohtaamaan yksin, parhaita ulkoisen avun muotoja ovat aina menetelmät, jotka kannustavat periaatteessa tekemään kaiken työn itse. Jos haluat ymmärtää itseäsi, se on sinun tehtäväsi. Virheiden tekeminen matkan varrella on myös osa sitä. Ei ole kenkään muun tehtävä yrittää estää meitä tekemästä omia virheitämme. Oppitunnit joita meidän on tarkoitus oppia tässä elämässä, tulevat joka tapauksessa takaisin – ja luultavasti vain vähän rajummin – joten meidän on parasta opetella oppituntimme itse, kun niitä ilmestyy. Tiedä samaan aikaan, että se mitä tapahtuu huomenna, ei ole läheskään yhtä tärkeää, kuin mitä teet nyt ilmentääksesi sen tulevaisuuden, jota vain sinä tiedät haluavasi ja jonka vain sinä pystyt luomaan.

Sillä mitä tulee omasta suustasi, intuitiostasi ja energiastasi, on pisimpään kestävä ja syvällisin vaikutus sinuun. Jos tuntee tässä mielessä tarvitsevansa vielä ulkoista opastusta, suosittelisin henkilökohtaisesti niitä, jotka käyttävät Dolores Cannonin QHHT-hypnoosia, Candace Craw-Goldmanin BQH-tekniikkaa tai muita samanlaisia menetelmiä, jotka sallivat ihmisen yhdistyä eri aspekteihinsa, erityisesti alitajuisella tasolla. Tällaiset hoitomenetelmät luovat eräänlaisen tilan, jossa voit parantaa itsesi sisältä käsin yhdistymällä kaikkeen mitä olet, korkeimpaan itseesi. Kaikki mitä olet, ulottuu jokaiseen elämänmuotoon, jonka olet koskaan kokenut, alkaen Lähteen osasta ja ulottuen kaikkiin ulottuvuuksiin, kaikkeen aikaan ja paikkaan, mikä tapahtuu jatkuvasti yhtenä, ikuisena ja alati laajentuvana nyt-hetkenä. Kun kaivat vielä syvemmältä, löydät, että sisällät tosiaankin kaiken, mitä etsit.

Kuten sanonta kuuluu, olemme voimakkaampia, kuin tiedämme, ja he pelkäävät sitä päivää, kun löydämme sen. Nimittäin sitten kun se löydetään suurempina joukkoina, mieletön määrä ihmisiä menettää rahansa ja kykynsä jatkaa vaikuttamista päätöksiimme. Jos suurin osa väestöstä herättäisi tämän sisäisen nukkuvan jättiläisen siihen, miten voimakas se on, tämän planeetan kaikki kontrollointijärjestelmät hajoaisivat vapaaksi yhteiskunnaksi. Tulevaisuus jota etsimme, on tulosta siitä, että jokainen meistä työskentelee kohti suurempaa tiedostamista ja korkeampaa tietoisuutta, ei suurempaa itsenä harhauttamista ja suurempia tilipusseja. Ole selvänäkijä, joka tietää, että tulevaisuus on hyvä, koska teet parhaasi sillä, mitä saat joka nyt-hetki. Kieltäydy lopettamasta oppimista ja kasvamasta. Selvänäkijältä sen kysyminen, järjestyykö jokin työpaikka, ei ole läheskään niin tärkeää, kuin pyrkiä jatkuvasti tekemään, mitä rakastat tehdä.

Useampien meistä on aika ottaa voimamme takaisin ja elää sen lahjakkaan luojan elämää, joka olemme. Olemme jokainen täällä kirjoittamassa omia tarinoitamme – meidän ei tarvitse lainata tai käyttää kenenkään toisen vastauksia tai ehdotuksia. Olemme täällä löytämässä vastaukset omiin kysymyksiimme, olemme täällä herättämässä omat kykymme ja olemme täällä parantamassa itsemme ja säteilemässä valoamme. Itsemme oivaltamisen myötä näemme tuolle puolen ja nousemme kaiken epäilyn ja erimielisyyden yli, jota tulee polullemme. Tiedämme, että kaikki tulee olemaan ok. Itsemme oivaltamisen myötä voimme alkaa nähdä kaikki puhtaan potentiaalin sieluina, koska voimme lopultakin nähdä itsemme sinä sieluna, joka olemme. Sitten kun valtaosa on voimaantunut tällä kauniilla yhteydellä Lähteeseen ja sen kaikilla valtavilla tiedoilla ja kyvyillä, jäljellä on vain avoin jakaminen, ymmärtäminen, myötätunto, ykseys ja se yksi asia, jota useimmat meistä haluavat: rauha. Aloita uskomalla enemmän siihen, mitä voit tehdä itse. Aloita siitä, koska uskomalla, että muilla olennoilla on vastaukset sinulle, tyydyt jatkuvasti vain vähempään.

Kiitos lukemisesta.

Stephanie MacDonald

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >