HomeViestejäMuita kirjoittajia2012 - Sandy Stevenson - Tapahtuuko ylösnousemus oikeasti?

2012 - Sandy Stevenson - Tapahtuuko ylösnousemus oikeasti?

TAPAHTUUKO YLÖSNOUSEMUS OIKEASTI?
 
Kirjoittanut Sandy Stevenson (www.lightascension.com)
Vuodelta 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aivan ehdottomasti. Maa on kehittynyt pisteeseen, jossa se on valmis siirtymään korkeampaan ulottuvuustaajuuteen. Tämä on normaali evoluutioaskel kaikelle elämälle universumissa. Tätä prosessia kutsutaan ylösnousemukseksi. Tuo ulottuvuus on viides. Kaikki ylösnousee, kun sen energiavärähtely saavuttaa tietyn valotaajuuden.
 
Maan päällä on monia elämänmuotoja, eli ihmiset, eläimet, mineraalit, puut jne. Kaikella mikä elää jumalaisen järjestyksen luonnollisessa virrassa, on samanlainen värähtelyluokka kuin Maalla ja näin se voi ylösnousta automaattisesti sen kanssa. Esimerkki jumalaisessa järjestyksessä elämisestä voidaan nähdä kasvien ja eläinten reaktioissa eri vuodenaikoihin.
 
Kaikki maan päällä päättävät nyt jollain tasolla, harmonisoituvatko he tuon jumalaisen järjestyksen kanssa ja näin ylösnousevat viidenteen ulottuvuuteen vai haluavatko he jatkaa oppimistaan kolmannessa ulottuvuudessa. Kolmannen ulottuvuuden oppimiseen sisältyy kokeminen monissa eri tilanteissa, mikä opettaa meille suurempaa viisautta ja rakkautta.
 
Kaikki jotka ovat mukana tässä oppimisessa – kuten ihmiset ja jotkut eläinlajit – ovat eri värähtelykohdassa riippuen saavutetusta oppimisesta. Positiivisesti eläminen luo korkean värähtelytason. Negatiiviset mallit, kuten pelko, luovat alempaa värähtelyä.
 
En tiedä, mitä minun pitäisi tehdä!!
 
Sinun ei tarvitse tietää, mitä teet! Se ei ole osa sopimusta! Tavallisesti mieli tai ego haluaa tietää yksityiskohdat ja merkityksen. Henki antautuu tyytyväisenä jumalaiseen järjestykseen ja tekee yksinkertaisesti sitä, mikä tuntuu oikealta, epäröimättä ja täysin uskoen ja luottaen – ja siirtyy seuraavaan jännittävään hetkeen.
 
Olenko valotyöntekijä?
 
Jos sinulla on halu auttaa – vaikket tiedäkään, minkä muodon tuo apu ottaa – niin vastaus on "kyllä".
 
Miten tiedän auttavani?
 
Jos teet, mikä tuntuu oikealta, riippumatta siitä, mitä se on, niin autat. Olettaen, että se resonoi kanssasi, teet sitä, mitä tulit tänne tekemään. Kiinnostus, innostus ja se mikä resonoi ja tuntuu oikealta syvällä sisällä, osoittaa oikean polkusi hetkestä toiseen. Luota vaistoosi.
 
Tarvitsenko kaikki yksityiskohdat suunnitellakseni työni?
 
Vain jos se tuntuu oikealta ja innostaa sinua. Kun antaudumme ja käytämme intuitiota, emme tarvitse yleensä paljon yksityiskohtia ja merkitystä, jotka muodostavat 3D-maailmamme. Jos kuitenkin tarvitset yksityiskohtia tai sinun täytyy "miettiä asiaa", sen tekeminen tuntuu hetkessä oikealta. Tämä on hyvin erilaista kuin jonkin selvittäminen mielessä, koska ajattelet, että sinun tarvitsee. Jos sinun on tarkoitus tehdä jotain, joka tarvitsee tiettyä energiaa – kuten pimennys- tai täysikuuenergiaa – ja teet sitten suunnitelmasi intuitiivisesti, niin se tulee olemaan läsnä.
 
Enimmäkseen kuitenkin voit antaa mennä ja suunnitella tietämättä, oliko tuona päivänä täysikuu. On kuitenkin aina poikkeuksia. Jostain jumalaisesta syystä sinun ehkä täytyy tietää, että tuona päivänä on täyskuu. Jos näin on, se tuntuu oikealta! Jos suunnittelet intuitiivisesti, yleensä kaikki mitä on tarkoitus olla läsnä, on. Joidenkin valotyöntekijöiden tehtäviin sisältyvät yksityiskohdat ja merkitys. Muista, että oikeuden tunne ylittää kaiken – myös "auktoriteettien" ja ylösnousseiden mestareiden toteamukset.
 
Täytyykö minun käydä monissa työpajoissa?
 
Jos kyse on työpajasta, kirjasta tai jostain muusta, niin tee se, jos se innostaa sinua. Jos ei innosta, älä tee. Pelkästään se, että jokin auttoi jotakuta muuta, ei merkitse, että se on oikea sinulle. Merkki innostuksesta on sinun polkusi.
 
Onko välttämätöntä työstää valokehoa?
 
Valtavalla enemmistöllä valotyöntekijöistä on jo valokeho. Jätit sen "ylös" varastoon, kunnes sitä tarvittaisiin. Olet integroimassa sitä. Jos sinulla ei mahdollisesti ole sitä, niin sitä luodaan. Tämä on osa sitä tasapainotusta, joka tapahtuu ylösnousemusta varten. Sinun ei tavallisesti tarvitse tehdä mitään erityistä. Se tapahtuu luonnostaan, kun omaksut mestaruutesi. Kun antaudut jumalaiseen järjestykseen, se vain tapahtuu.
 
Olenko, missä minun on tarkoitus olla?
 
No, tarkista asia. Kysy itseltäsi: "Jos voisin tällä hetkellä olla maailmassa missä tahansa ja tehdä, mitä haluan, niin missä olisin?" Jos vastauksesi on: "Tässä tekemässä sitä, mitä teen", niin seuraat intuitiivista opastustasi tuossa hetkessä ja olet, missä sinun on tarkoitus olla.
 
Miten tiedän, kontrolloiko egoni?
 
Jos katselet ympärillesi, kuka on huomannut, se on melko hyvä merkki! Voit myös kysyä itseltäsi: "Jos en koskaan kerro kenellekään, että teen tätä, eikä kukaan koskaan tiedä siitä, niin haluanko edelleen tehdä sitä?" Anna itsellesi totuudenmukainen vastaus.
 
Miten tiedän, etten ole yhdistynyt negatiiviseen energiaan?
 
Sinulla on mahtava lahja – kyky tuntea, milloin jokin tilanne tai joku ei tunnu oikealta sinulle. Tiedosta ensitunteesi ja luota siihen. Riippumatta siitä, ajatteleeko koko maailma, että tämä esiintyjä, tekniikka, kirja, tuote tai guru on paras, luota omaan intuitioosi joka kerta. Saatat säästää itsesi suunnattomalta ahdistukselta! Itseluottamuksen puute ja luottamattomuus omaan tietämiseensä voi saattaa sinut todella vaikeuksiin!
 
Miten tunnistan totuuden?
 
Sydämesi kertoo sinulle – joka kerta. Sinun täytyy vain luottaa intuitioosi, kun se puhuu sinulle. Kun luet tai kuuntelet jotain, pane merkille, jos jokin ei tunnu oikealta. Se voi olla vain yksi sana tai lause. Älä sivuuta tuntemuksiasi … älä koskaan hyväksy mitään, mikä tuntuu väärältä.
 
Miksi minulta menee muisti?
 
Koska olet lähtemässä 3D-maailmasta, jossa käytetään muistia jonkin tietämiseen. Olet matkalla viidenteen ulottuvuuteen, jossa tietäminen on toimintatapa. Muisti häviää kannustamaan sinua käyttämään kykyäsi vastata/toimia intuitiivisesti. Nyt on aika vain tietää se, mitä sinun täytyy tietää tiettynä hetkenä. Muistin menetys on positiivinen tapahtuma! Se vaikuttaa kaikkiin ikäryhmiin. Se pätee erityisesti valotyöntekijöihin, jotka ovat olleet täällä kauan.
 
Miksi näköni muuttuu?
 
Jokaisen joka haluaa ylösnousta, täytyy saattaa kaikki aspektinsa tasapainoon voidakseen saavuttaa oikean värähtelytaajuuden. Tähän sisältyy sulautuminen yhteen "minä olen" –olemuksesi kanssa (mikä on inkarnoitumaton osasi). Näkösi on sopeuduttava ja voi tulla vaikeaksi lukea pientä tekstiä huonossa valossa. (Erityyppisillä näköongelmilla on eri syy.) Et tarvitse optikkoa. Osta vain heikkotehoisimmat valmislasit, kunnes muutos on valmis. Se voi kestää jonkin aikaa. Tämä riippuu sinusta. Mitä positiivisempi olet, sitä nopeammin "minä olen" –olemuksesi voi yhdistyä kanssasi. Mitä enemmän "minä olen" –olemus yhdistyy, sitä enemmän apua sinulle annetaan positiivisena olemiseen.
 
En näytä saavan kaikkea tehtyä?
 
Olet jättämässä kolmannen ulottuvuuden ja ajan ja olet matkalla ikuisen hetken viidennen ulottuvuuden maailmaan. 5D:ssä ei ole aikaa, koska sitä ei vaadita viidennen ulottuvuuden oppimiseen. Kun Maa siirtyy ajattomuuteen, sen taajuus nousee ja se "hukkaa" ajan. Olemme nyt hukanneet vuorokaudesta 6 tuntia 54 minuuttia. Tämä yhdistettynä siihen, että yrität tehdä asioita, joita luulet, että sinun pitäisi ja täytyy tehdä, on syy, ettet saa kaikkea tehtyä. Pura elämästäsi kaikki "pitäisi" ja "täytyy". Tee vain sitä, mikä tuntuu oikealta sinusta. Se ei aina ehkä tunnu innostavalta eikä se aina ehkä ole miellyttävää, mutta sen tekeminen tuntuu oikealta. Joskus tunteemme ja ajatuksemme menevät tielle ja hämmentävät meitä. Siirrä nämä reaktiot sivuun ja tarkista, tuntuuko oikealta.
 
Eikö ole itsekästä tehdä sitä, mikä tuntuu oikealta minulle?
 
Ei, se on epäitsekästä. On vain yksi jumalainen järjestys. Kaikki jotka toimivat sen luonnollisessa virrassa, on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja antavat parhaan apunsa tuossa hetkessä. Ole rohkea ja luota siihen niistä reaktioista huolimatta, joita toisilla on. Tekosi ovat oikeita myös heille (kuten heidän tekonsa ovat sinulle, jos he toimivat intuitiivisesti). Kenties heidän reaktionsa tulee mielestä tai egosta. Kenties autat heitä tuomaan tunteet pintaan. Sinun ei tarvitse tietää syytä. Tee vain se. Päästä irti kaikista odotuksista, mitä ajattelet, että pitäisi tapahtua, ja jatka sitä, mikä tuntuu oikealta seuraavassa hetkessä … ja seuraavassa … ja seuraavassa.
 
Miten lakkaan ajattelemasta koko ajan?
 
Ota joka päivä 10 minuuttia, jolloin sinua ei häiritä. Hiljenny. Aina kun ajatuksia tulee mieleesi, sano "peruuta". Jatka hiljaisuuteen keskittymistä. Älä anna sekuntiakaan huomiostasi millekään ajatukselle. Älä lopeta harjoitustasi. Tee tämä joka päivä, kunnes mieli oivaltaa, ettei se ole enää kontrollissa. Mieli hiljenee ja se vastaa vain, kun sinä – Henki – kutsut sitä. Sen ei tarvitse kestää pitkään.
 
Miten lopetan tunnekaaoksen elämässäni?
 
Paikallista oppituntisi varhain. Jos reagoit johonkin ihmiseen tai tilanteeseen, tiedosta se ja anna reaktiosi mennä. Jos et päästä siitä irti tai et huomaa reaktiotasi, vedät puoleesi jatkuvasti vaikeampia ja traumaattisempia tilanteita, kunnes viesti menee perille! Sen paikallistaminen varhain merkitsee, ettet joudu kamaliin järkytyksiin! Älä hautaa tai tukahduta tunnereaktiotasi. Jos teet sen, sinun täytyy luoda lisää tilanteita tuomaan ne taas pintaan.
 
Miten pääsen sydämeeni?
 
Lähde pois päästäsi ja egostasi, eikä ole enää muuta paikkaa, minne mennä. No ok, kyse on kurinalaisuudesta. Tee pistokokeita itsellesi. Kysy muutaman kerran päivässä itseltäsi: "Olenko päässä vai sydämessä?" Jos näet ajattelevasi, mitä teet, pysähdy, vedä syvään henkeä ja siirry sydämeen. Kysy itseltäsi, mitä haluaisit tehdä tuolla hetkellä? Mikä saisi sydämesi laulamaan, ei vajoamaan? Tee sitten sitä. Tai ota ainakin askelia alkaaksesi tehdä sitä.
 
Miten opin todella rakastamaan ehdottomasti?
 
Tiedosta joka kerta, kun kritisoit jotakuta tai tuomitset hänet, mukana luettuna itsesi. Ja lakkaa tekemästä sitä. Käytä tarvittavaa harjoitusta vaatiaksesi itseltäsi positiivisen ja rakastavan asenteen. Älä päästä itseäsi koskaan pälkähästä negatiivisessa ajatuksessa. Sinun ehkä kannattaa katsoa seuraavia mahdollisuuksia. "Kaikki tekee parhaansa sillä tiedolla, mitä hänellä on käytettävissään." "Jokainen tällä planeetalla auttaa kaikkia muita."
 
Kuka näyttää minulle tien?
 
Sinulle näytetään merkkejä elämäsi jokapäiväisissä tapahtumissa. Sinun täytyy olla vain läsnä olevassa hetkessä nähdäksesi ne. Jos olet sekava tai liian maadoittunut, sinulta voi mennä ohi se, mitä tapahtuu edessäsi.
 
Ei ole johtajia. Ylösnousemusprosessi vaatii sisäisen mestaruuden ottamista. Tästä syystä sinua kannustetaan etsimään omaa sisäistä totuuttasi ja olemaan oma johtajasi. Muistatatko Ihmemaa Ozin taikurin ja "seuraa keltaista tiilitietä"? Vastaukset löytyvät sisältä.
 
Olemme kaikki tasavertaisia. Jos ymmärrät tämän, et tunne kutsua antaa omaa voimaasi joillekin guruille ja johtajille, joiden luulemme olevan parempia kuin me. Annamme usein itseluottamuksen puutteesta voimamme jollekin, jonka uskomme auttavan meitä. Tällä tavalla toivomme, että ainakin silloin autamme. Voimamme antaminen voi olla niin yksinkertaista kuin jonkun kuvan ihaileminen ja oman energiansa ajatteleminen hänen suuntaansa. Tiedosta yhteydet, joita sinulla on – jotkut eivät ole, miltä näyttävät! Ensimmäinen sisäinen vaistosi osoittaa sinulle.
 
Miten varmistan, että olen yhteydessä korkeimpaan valoon?
 
Määräyksiä voidaan käyttää auttamaan tässä. Varmistaaksesi, että olet harmoniassa korkeimman valon kanssa, tee seuraavaa:
 
"Jumalaisella määräyksellä ja Jumalan nimeen kutsun pyhän violetin liekin muuntamaan tässä hetkessä jokaisen ajatuksen, yhteyden, liittolaisuuden tai kuuliaisuuden jollekin negatiiviselle olennolle, energialle tai esineelle, jonka olen muodostanut tietämättäni tai tietoisesti tässä universumissa, kun se ei ole koko luomakunnan korkeimman Lähteen ja Maan jumalaisen suunnitelman mukainen.
 
"Olen nyt täysin harmoniassa kaikissa alemmissa ja korkeammissa kehoissani koko luomakunnan korkeimman Lähteen kanssa.
 
"Annan universaalin lain alaisuudessa luvan, että kaikki pyhät koodit ja matemaattiset ohjelmat joista olen vastuussa ja joita kannan, olen kantanut tai tulen kantamaan, saatetaan nyt puhtaaseen tilaan, jumalaisen järjestyksen mukaisesti ja pidettäväksi siinä tilassa ikuisesti jumalaisen korkeamman tahdon mukaisesti. Niin olkoon. Niin on tehty."
 
Sinun täytyy sanoa tämä kolme kertaa. Helpoin tapa pysyä vapaana ei-optimaalisista yhteyksistä on olla koskaan epäilemättä omaa kykyäsi tietää, mikä on oikein sinulle.
 
Täytyykö minun osata kanavoida?
 
Jokainen on valon ja parannuksen kanava jossain muodossa. Mitä tulee tietyn materiaalin kanavoimiseen ylösnousseista maailmoista, niin jos tämä oli osa sopimustasi, niin kanavaksi tuleminen resonoi kanssasi – kun egosi on sivussa. Jos planeetan kaikkien miljardien ihmisten olisi tarkoitus kanavoida vaatimuksena ylösnousemiselle, niin saattaisimme olla täällä vielä uuden 26000 vuoden syklin! Jos sinun on tarkoitus kanavoida, niin sinua koulutetaan siihen jo (kuten kaikkia valotyöntekijöitä erityistehtäviinsä), joten sinun ei tarvitse mennä minnekään oppimaan kanavointia.
 
Vaikka kanavointiin näyttää liittyvän vähän glamouria, se on vain yksi tehtävä. Se ei merkitse, että joku on kehittyneempi tai erityisempi. Jos kanavointiin tartutaan nöyrästi, antautuen ja palvellen, niin korkean tason totuutta voidaan tuoda läpi. Jos näitä ominaisuuksia ei ole, kanavointi voi vääristyä, kun se suodattuu alempien kehojen läpi. Koska korkeampien maailmojen kanssa ei tehty alun perin sopimusta, ihmiset jotka kanavoivat egohalusta, kannustavat usein alemman ulottuvuuden olentoja, jotka väittävät olevansa korkeammista ulottuvuuksista. Opimme lopulta kaikki sen seuraamisen arvon, mikä todella resonoi sydämessämme. Siinä on iloa.
 
Miten toimin mestarina, kun minusta tuntuu uhrilta?
 
Lakkaa tuntemasta olevasi uhri. Jäljelle jää vaihtoehto – mestari.
 
Miten tunnistan väärän informaation?
 
Jos tunnet, ettei jokin ole oikein, se ei ole! Luota luontaiseen kykyysi tuntea ero. Mikään ei ole luotettavampi kuin oma sisäinen opastuksesi. Luota siihen koko sydämestäsi ja sielustasi. Ole oma neuvonantajasi. Jos havaitset negatiivisen energian, sinun ei tarvitse samalla päättää, että tämä energia on hyvää tai pahaa, oikein tai väärin. Se on kolmannen ulottuvuuden tuomitsemisen uskomusmalli.
 
Negatiivisen energian tavoite on etäännyttää ihmiset Lähteestä. Valotyöntekijänä et ole linjassa tämän tavoitteen kanssa, joten ehkä päätät vetää tukesi, energiasi ja voimasi tästä toiminnasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vetää myös ehdotonta rakkauttasi. "Ehdoton" merkitsee juuri sitä. Se ei merkitse: "Rakastan sinua vain, jos työskentelet positiivisen energian kanssa ja teet asioita, joita minä pidän oikeina!"
 
Milloin ylösnousen?
 
Tämä tapahtuu, kun se on täysin oikein jumalaisessa järjestyksessä. Sinua ei kiidätetä täältä pois sopimattomalla hetkellä. Se ei ole asia, joka tehdään sinulle! Ylösnousemus on tee-se-itse-juttu. Menet, kun olet valmis. Ylösnousemuksen tapahtumiseksi sinun täytyy olla valmis siinä, mitä tulit tekemään maan päälle. Kaikki tunne- ja mentaalikehosi tiheät energiat on muunnettu korkeammaksi taajuudeksi. Olet tasapainossa. Ilmeesi on iloinen, harmoninen ja rauhallinen. Et tee enää sellaisia toteamuksia kuin: "Milloin ihmeessä pääsen pois täältä!" tai "Toivon, että tämä on viimeinen fyysinen inkarnaationi!" Halusi lähteä on samanveroinen kuin halusi jäädä. Kun kaikki tämä on järjestyksessä, saatat havaita ylösnousevasi kaksoisliekkisi kanssa ja meneväsi "tehtävä suoritettu" –juhliin!
 
Mitä minun siis tarvitsee tehdä?
 
Ole oma itsesi. Tämä merkitsee, että päästät irti kaikesta, mikä ei ole sinä – kaikista esteistä joita olet rakentanut, kaikista uskomuksista, oikeutuksista, kritiikeistä, tuomitsemisista, negatiivisista ajatuksista, ei-halutuista tunteista, "pitäisi, tarvitsee ja täytyy" –asioista ja pyrkimyksestä kontrolloida elämääsi.
 
Ajatus irtipäästämisestä tai kontrollista luopumisesta voi tuoda meissä esiin pelkoa. Muttei ole mitään pelättävää. Et kadota identiteettiäsi eikä sinua imaista johonkin suureen tuntemattomaan! Antautuminen merkitsee, että olet virittyneempi universumin tietoisuuteen. Tämä auttaa sinua toimimaan ymmärtäen syvemmin, mikä on parasta koko Itselle. Todellisella "sinulla" – Hengellä – on välittämistä, rakkautta ja syvää myötätuntoa, jotka ylittävät kovasti sen, mitä koet tunnekehosi kautta. Antautuminen tuo helppoutta ja iloa elämään, mikä saa sinut ihmettelemään, miksi et tehnyt sitä aiemmin.
 
Ja yhdellä sanalla!
 
Intuitio (sisäinen ohje).
 
Kun päästät irti ja annat Jumalan …
 
Sinulle annetaan parasta mahdollista apua, täytät sopimuksesi, tasapainotat karmasi, yhdistyt "minä olen" –olemukseesi, integroit tai luot valokehosi, tulet niiksi Jumalalaaduiksi joita olet päättänyt heijastaa maan päällä, muunnat kaikki tiheät energiat alemmissa kehoissasi, otat takaisin voimasi, viisautesi, kykysi ja mestaruutesi, välität tai vaihdat kaikki tarvittavat koodit ihmisille tai paikkoihin, saat korkeinta opastusta, koet ällistyttävää synkronismia, olet ylösnousemuspolullasi, yhdistyt oikeisiin ihmisiin, vedät puoleesi merkkejä näyttämään tietä, olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan, yhdistyt lähemmin kaksoisliekkiisi, koet optimitilanteita oppimisesi kannalta, tiedostat, että sinulla on kykyjä ja voimia, joita tarvitset tietyllä hetkellä, olet positiivinen, luottavainen, tietoinen, viisas, rakastava, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, tuomitsematon ja keskittynyt, saat takaisin moniulotteisen tietoisuutesi, siirryt sisäiseen iloon, hauskuuteen, innostukseen, täyttymykseen ja rakkauteen, luotat itseesi ja jumalaisen järjestyksen mukaisen prosessin ehdottomaan täydellisyyteen ja suurenmoisuuteen,
 
kun päästät irti ja annat Jumalan.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >