HomeViestejäMuita kirjoittajiaTammikuu 2016 - Kate Spreckley - Energiaraportti: 2016 - sielun vuosi

Tammikuu 2016 - Kate Spreckley - Energiaraportti: 2016 - sielun vuosi

ENERGIARAPORTTI: 2016 – SIELUN VUOSI
 
Kirjoittanut Kate Spreckley (www.spiritpathways.co.za)
Tammikuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
2016 lupaa olla yllätysten, ihmeiden ja taian vuosi. Vuosi alkaa tukevalla kosmisella energialla, joka pyytää sinua antamaan mennä ja luottamaan universumin opastavaan henkeen. Se on yksi syvällisen parantumisen ja kollektiivisen heräämisen vuosi, joka liikuttaa laajentamaan rakkauskapasiteettiasi. Kaikki mitä olet kestänyt tähän mennessä, on edesauttanut sielusi vähittäistä ruumiillistumista täysin ja valokehosi käyttöönottamista. Kasvu, parantuminen ja henkinen evoluutio ovat kiihdyttäneet tätä prosessia ja tuoneet monia uusia polkuja, suuntia ja tilaisuuksia. Tämä jatkuu, kun siirrymme tähän uuteen vuoteen. On tietysti aina sinun valintasi, otatko vastaan nämä uudet mahdollisuudet. Saatat jatkaa kasvupolkuasi ja vaihtaa todellisuuttasi tai jäädä muuttumatta vanhan maailman tuhoon ja kaaokseen. Vain sinulla on valta valita.
 
Tänä vuonna tapahtuu ehdoton todellisuusmuutos, kun syvempi tietoisuus moniulotteisesta elämästämme tulee selvemmäksi. Moniulotteisina olentoina jotka elävät moniulotteisessa universumissa, olemme monissa eri versioissa kerralla. Jokainen todellisuus vaikuttaa kaikkiin muihin todellisuuksiin, kun kaikki on yhteydessä kaikkeen. Sielukokemuksesi moniulotteisuus luo ainutlaatuisen tilaisuuden oppia, kasvaa, tutkia ja kehittyä. Kun tietoisuutesi laajentuminen jatkuu, alat oivaltaa, että olet oma universumisi, joka on jaettu kaikkiin mahdollisiin ilmentymiin. Tietoisuutesi toisista todellisuuksista syvenee ja tulee selvemmäksi, kun vuosi etenee. Tämä uusi tietoisuus avaa ovia sallimaan jälleenyhdistymisen alkuperäsielusi kanssa ja syvemmän liittymisen henkiolemukseesi.
 
Vuoden 2012 jälkeisinä vuosina muutos ja transformaatio ovat pitäneet meitä tiukasti otteessaan. 2016 näemme näiden sisäisten muutosten huipentuvan. Kun sopeudut tuleviin energioihin, syvällisempi tietoisuus sielustasi ja sen pyhästä todellisuudesta synnyttää merkittävän muutoksen elämässäsi, tarkoituksessasi ja syyssäsi olla täällä näinä tärkeinä aikoina. Sielusi sisäisistä aspekteista tulee selvempiä ulkoisessa todellisuudessasi ja elämäsi muuttuu sen mukaisesti.
 
Muutama viime vuosi ovat antaneet sinulle monia tilaisuuksia syleillä todellista henkeäsi, mikä on vapauttanut sinut vanhoista malleista ja rajoituksista. Olet parantunut, päästänyt irti, harmonisoitunut, prosessoinut ja puhdistanut uudestaan ja uudestaan henkisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. On ollut monumentaalista muutosaikaa, mikä on käynnistänyt yhdistymisen sieluusi ja valokehosi käyttöönoton.
 
Siirtymisesi valoon on ollut vähittäistä, kun energiakenttääsi on täytetty valolla ja harmonisoitu sen kanssa. Maan ajankohtainen siirtymä on saanut aikaan valokehosi käyttöönoton eikä se ole ollut valinnainen kokemus. Jokainen yksilö on kehittynyt ja imenyt valoa omaan tahtiinsa. Kuitenkin yksilön ollessa tietoinen prosessista, transformaatio tapahtuu nopeammin. Ne jotka ovat tiedostamattomia, imevät valoa suorassa suhteessa Maan muutoksiin. Kukaan ei ole ollut immuuni näille muutoksille ja siirtymille ja planeetan jokaiselle yksilölle on tarjottu tilaisuus parantua, kasvaa ja kehittyä.
 
Jokainen uusivuosi vuoden 2012 jälkeen on avannut portteja, joiden kautta uutta energiaa ja ymmärrystä on tullut esiin. Jos jaamme viimeiset neljä vuotta osiin, näemme, miten kasvuprosessimme on kehittynyt:
 
* 2012 oli henkinen transformaatiovuosi ja se synnytti poikkeuksellisen henkisen heräämisen. Ennustettu suuri tietoisuusmuutos alkoi. Periaatteessa käynnistettiin siirtymä rajoittuneesta tietoisuudesta laajentuneeseen tietoisuuteen, henkisesti kehittyneempään olotilaan. Tämä aloitti jumalaisen valon lisääntymisen, kun sitä virtasi Maan ilmakehään, ja se on ollut taustavoima kaikissa evoluutioprosesseissa tähän päivään saakka. Tämä valon lisääntyminen toi esiin täyden jumalaisen potentiaalin kehittymisen, mikä yllytti ihmistietoisuuden suurempaan laajentumiseen.
 
* 2013 laukaisi ihmisen mentaalipuoli. Mentaalikehoa ovat rajoittaneet ja kontrolloineet vanhat ohjelmat ja vanhentuneet uskomukset. Tavanomaisista ajatuksista tulee voimakkaita malleja, jotka vaikuttavat suoraan elämääsi ja maailmaan eri tavoin. Mentaalikeho on tarkoitettu kehittymään ja transformoitumaan luonnostaan. Vuoden 2013 energiat aiheuttivat transformaation ja parannuksen mentaalikehossa, mikä mahdollisti sen, että se alkoi pohtia korkeamman taajuuden energiamalleja. Kun integroit nämä uudet energiat vuoden aikana, uusia malleja ja ajatusmuotoja luotiin. Näin ihmistietoisuus laajeni.
 
* 2014 toi tunnekehon transformaation ja parantumisen. Mentaalikehon muutokset käynnistivät tunnetason muutokset. Tämä muutos salli vanhojen tunnetukosten ja –mallien irtipäästämisen, mikä loi tilaa ilon, ehdottoman rakkauden, myötätunnon ja empatian esiintulemiseen ja ihmisten sydämen heräämiseen.
 
* 2015 laukaisi lisääntyneen valotulvan planeetalle. Tämä valo liikkui tehokkaasti transformoimaan ja muuttamaan fyysisen kehon energiaa. Tämä keho on perusvalorakenteesi ja se sulkee sisäänsä jumaluutesi valon. Se on raskain keho energiakentässäsi ja vaatii valtavan määrän valoenergiaa muuttuakseen. Näin ollen valoenergian lisääntyminen oli välttämätön merkittävien muutosten aikaansaamiseksi. Jokaista atomia, solua, elektronia, neuronia, kudosta ja DNA-säiettä stimuloitiin uudella tietoisuudella, joka aktivoi jumalaisen elämänsuunnitelmasi.
 
Tietysti kaikki energiakehosi ovat kietoutuneet yhteen ja yhteydessä keskenään, joten kaikki muutokset vaikuttivat jokaiseen kehoon samanaikaisesti. Kun siirryt vuoteen 2016, koet merkittävän laajentumisen, mikä tuo elämäsi aktiivisen uudelleenarvioinnin ja lopullisen antautumisen kohtaloosi. Tämä mahdollistaa sen, että sinusta tulee todella se jumalainen instrumentti, joka sinua kutsutaan olemaan, ja se sallii jumaluutesi määrätä elämästäsi.
 
2016 otat takaisin sielusi kaikki monet osat, mikä mahdollistaa siirtymisesi suurempaan, dynaamisempaan ja laajempaan versioon jumalaisesta itsestäsi. Tehtäväsi on aktivoida ja sisältää sielusi jumalaiset ominaisuudet ja laadut ja sitten käyttää niitä suurimmaksi parhaaksi. On edelleen suurta hämmennystä siinä, mikä sielu on, miten se toimii ja missä se asuu. Sen kuitenkin tiedämme, että sielu on jumalaisen itsen laajentuma. Se ei ole henki eikä ainetta ja se on moniulotteisessa universumissa. Se on luonteeltaan kristallinen ja puhtaan valo-olemuksen osa. Sielusi on ohjelmoitu tallentamaan matkasi universumin läpi ja se on linkkisi jumalaiseen Luojaan.
 
Sielusi asuu pyhässä sydämessäsi ja sisältää siemenen täyteen itsensä oivaltamiseen. Tämä siemen sisältää yleiskatsauksen jokaisen elämäsi kaikista kohokohdista, merkittävistä oppitunneista, joita olet oppinut, ja taidoista ja lahjoista joita olet kehittänyt matkatessasi kosmoksen halki. Sinut on ohjelmoitu tässä elämässä herättämään pyhä sydämesi, vaalimaan tätä siementä ja näin aktivoimaan täysi sielupotentiaalisi. Parantumis-, kasvu- ja transformoitumisprosessisi on herättänyt tämän siemenen ja nyt se käynnistää kaikkien sielusirpaleiden yhdistymisen olemuksessasi. Sielusi kaikki elämät ja osat ovat yhteydessä henkesi valon kautta. Kuitenkin trauma, kärsimys ja tuska voivat pirstoa sielusi ja jättää aspekteja jumiin ja/tai rajoittuneeksi vanhoihin energiamalleihin. Ymmärrys sielusi monien osien monisyisestä yhdistymisprosessista auttaa sinua kulkemaan tulevan vuoden läpi paljon helpommin ja sujuvammin.
 
Kun kuljet tämän vuoden transformaatioiden ja värähtelymuutosten läpi, siirryt kollektiivitietoisuuden massiivisten uskomusjärjestelmien yli ja virityt kosmiseen tietoisuuteesi sielusi monia osien kautta. Sielutietoisuutesi laajenee yhdistämään sinut sielupotentiaalisi korkeimmille tasoille. Rajat moniulotteiseen tietoisuuteen alkavat hävitä ja saat pääsyn kaikkeen sielusi viisauteen, kaikkiin taitoihin ja lahjoihin. Tehtäväsi tästä vuodesta lähtien on laajentaa, kehittää ja parantaa sielusi kaikkia aspekteja luomaan yhtenäisvoiman, jonka kautta uusi rakkauden, harmonian, tasapainon ja rauhan todellisuus voi ilmestyä esiin.
 
Kätkettyjä pelkoja voi edelleen nousta ja saatat löytää itsesi roikkumasta edelleen kiinni vanhoista mukavuusalueista, ennen kun kykenet päästämään täysin irti. Noina aikoina on tärkeää muistaa, ettei voi enää kääntyä takaisin. Ole lempeä, ystävällinen ja myötätuntoinen itsellesi noina hetkinä. Kehityksesi on tuonut sinut tähän uskomattomaan paikkaan ja kun vuosi etenee, näet ja ymmärrät, miten yhdistynyt, keskittynyt ja täynnä tarkoitusta olet.
 
Kun jatkat henkilökohtaisen kasvun ja henkisen evoluution polkua, tehtäväsi on muistaa vanha ja viisas puolesi, paljastaa sen totuus ja murtautua läpi siitä, mikä jatkaa sisäisen jumalaisen valosi varjostamista. Muista, ettet voi ilmaista sellaista, mitä et ole vielä ottanut omaksesi. Tämän vuoden tulevat energiat aktivoivat kykysi välittää täydellisiä valomalleja maailmaan. Vaikutuspiirisi laajenee, kun osallistut täysin jokapäiväisen elämän tapahtumiin tietoisuus fokusoituneena. Näin ollen sinun täytyy oppia käsittelemään harmonisia ja riitasointuisia energiamalleja, joiden kohteena olet. Ryhdy tarkoituksenmukaiseen toimeen. Olet tunteellisesti ja mentaalisesti kurinalainen ja pyri tulemaan itsesi mestariksi. Älä käännä selkääsi maailmalle ja elämän kokemuksille, vaan kohtaa ne suoraan. Opi katsomaan elämää korkeammasta perspektiivistä ja pyri näkemään suurempi kuva.
 
Perimmäinen matka on olemuksesi jokaisen aspektin oivaltaminen ja olla täysin tietoinen itsestäsi moniulotteisena olentona. Itsesi vapauttaminen siitä, mikä jatkuvasti sitoo sinua, aktivoi jumalaiset energiat nopeuttamaan etenemistäsi, yhdistää sinut jumalaiseen keskukseesi ja paljastaa sen puhtaan ja selkeän tietoisuuden, joka sinulla on sisälläsi. On aika vaatia paikkasi koko universumissa ja asettua oman tarkoituksesi keskukseen. Salli sielusi muinaisen viisauden ja totuuden opastaa tietäsi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >