HomeViestejäMuita kirjoittajia19.6.2015 - Jocelyn Daher - Miten tunnistaa energiavampyyri ja mitä tehdä

19.6.2015 - Jocelyn Daher - Miten tunnistaa energiavampyyri ja mitä tehdä

MITEN TUNNISTAA ENERGIAVAMPYYRI JA MITÄ TEHDÄ

Kirjoittanut Jocelyn Daher (www.in5D.com)
19.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aloitan sanomalla, että jokaisella tätä artikkelia lukevalla on hyvin luultavasti kokemus energiavampyyristä, koska elää sen tyyppisessä yhteiskunnassa, missä elämme tänä päivänä.
 
Kaikki meistä kokevat tätä eri tasoilla – on kyse sitten suhteesta, missä sinua manipuloitiin niin, että aloit kyseenalaistaa oman mielenterveytesi ja sinun täytyi alkaa pitää lukua joka hetkestä, koska tämä ihminen vakuutti sinulle, että taivas oli itse asiassa violetti, tai pelkästään ystävästä tai työtoverista, joka ei ole onnellinen onnekkaista hetkistäsi elämässä. Se on tunne, että energiasi, luontaisen ilosi ja elämänvoimasi valuttaa tyhjiin joku lähelläsi. Voit tuntea hänen tarkoituksella tai tahattomasti uuvuttavan ja muuntavan ympäristönsä negatiiviseksi.
 
Päätehtävämme tällä planeetalla on rakastaa toisiamme – liittää kädet ja päät yhteen ja rakentaa korkeampi värähtely kaiken karistamiseksi, mikä on puutteellista. Mielestäni tämän energian imemistunteen on alettava jostain – yleisestä odotuksesta, että toinen ihminen (energiavampyyri) jakaa tämän tunteen, tämän keskinäisen riemun tehtävän.
 
Nykyinen yhteiskuntarakenne on rakennettu vastakkaiselle ideologialle, mikä kertoo meille tiedostamatta päivittäin syntymästä saakka, että silloin kun emme saa tarvitsemaamme tunne-energiaa (minkä pitäisi tulla jakamisesta), meidän täytyy siirtyä hallintaan tai toisten kanssa kilpailemiseen. Tiedostamaton energiakilpailu on taustalla kaikissa energiavampyyrikonflikteissa. Hallitsemalla tai manipuloimalla toisia ne saavat ylimääräistä energiaa, mitä ne luulevat tarvitsevansa. Se tuntuu niistä hyvältä, mutta kumpikin osapuoli vahingoittuu konfliktissa. Se totuus häämöttää kuitenkin aina luonnostaan, ettei meidän tarvitse koskaan kontrolloida, nujertaa tai manipuloida ketään tai mitään tilannetta, koska jokaisella ihmisellä on suora yhteys lähde-energiaan, yltäkylläisimpään ja voimakkaimpaan energialähteeseen mitä on.
 
Mitä siis ovat erityyppiset psyykkiset vampyyrit ja miten havaitset ne?
 
Minä raukka saa meidät tuntemaan syyllisyyttä ja vastuuta itsestään.
 
Tämä on sellainen henkilö, että jos sinulla on flunssa, hänellä on ollut se pahempana, tai myös sellainen jolla on jatkuvasti huono suhde, huono taloudellinen asema ja jokin häämöttävä kärsimys sen lisäksi. Eikö ole sattumaa, että he jotka eivät ole heränneet lähdeyhteydelleen, ovat myös sairaita, rahattomia eikä heillä ole onnea rakkaudessa? Vai onko se lainkaan sattumaa? Näitä ihmisiä näen eniten, mutta he ovat myös vähiten haitallisia, kun useimmat heistä tekevät tämän epäilkeästä ja useimmiten tiedostamattomasta näkökulmasta. Vaikka olen kokenut joitain, joille tämän on jäävuoren huippu kelaamaan sinut kerroksittaisiin manipulointitekniikkoihin jatkuvaksi uhriksi ja isännäksi. Silloin kun et saavu heidän säälibileisiinsä, tämä tulee täydellä arsenaalilla syyllisyyttä, yrityksenä imeä energiaa ja huomiota. Pidä aina mielessä, että tämä "minä raukka" –asenne tulee siitä, ettei saa riittävästi rakkautta sisältä.
 
Kylmäkiskoinen energian imeminen osoittamalla välinpitämättömyyttä.
 
Tämä henkilö on liian makee ja hän saa sinut epäsuorasti sanomatta mitään kyseenalaistamaan, pitäisikö sitä, mitä teet, juhlia lainkaan. Hän velloo välinpitämättömyydessään riittävän kauan vaikuttaakseen psyykkisesti prosessiisi, jolloin huomio kääntyy häneen sinun alkuperäisen ilosi sijasta. Tätä tyyppiä inhottaa hiljaa mutta täysillä saamasi ylennys tai hämmästyttävä oppitunti, minkä olet oppinut elämässä ja minkä haluat jakaa. Tunnet myös imun häneen siitä, mitä teet, koska hänen päätaktiikkansa on pysäyttää energiavirta kontrollointimekanismina.
 
Kuulustelijat valuttavat energiaa tuomitsemalla ja kyseenalaistamalla.
 
Näiden tarkoitus on lakkaamatta ja sinnikkäästi olla oikeassa kaiken kustannuksella. Siksi kyse voi olla jostain, mikä tiedetään yleisesti, ja he vastustavat sinua pelkästään sanomalla asiasi eri tavoin tai täsmällisemmin. He astelevat jatkuvasti kantapäillä ja yrittävät päästä kuvitteellisen askeleen edellesi pienentämällä sinua ja osoittamalla, että olet väärässä. Heidän tavoitteensa on kontrollointi ja egon kasvattaminen, koska tämä tulee epävarmuudesta. Heidän taktiikkansa on muodostaa älyllinen eroaminen universaalista totuudesta ja saada sinut kyseenalaistamaan sisäisen kompassisi ja tietosi, jotta he voivat kontrolloida sinua, itseään ja tilannetta.
 
Pelottelijat varastavat energiaa toisilta uhalla tai pelolla.
 
Minusta tämä on syvimmälle juurtunut vampyyri ja hienostunein. Tämän henkilön täytyy päästä tarpeeksi lähelle tietääkseen henkilökohtaiset pelkosi ja käyttääkseen niitä sinua vastaan. Tämä on sellainen hyvin alkukantainen matelija-aivotaktiikka, että jos olet pelossa, niin olet ohjaajan paikalla päätöksissäsi ja elämänvoimaenergiassasi. Tätä taktiikkaa ei pidä ottaa kevyesti ja siihen liittyy usein lahjomisjärjestelmä. Esimerkiksi, jos et tee tätä, vaarannat oman tai toisten turvallisuuden. Et haluasi sitä, ethän? Hyvin ilkeää, hyvin tarkoituksellista. Minusta eroaminen tai piittaamattomuus on paras vastaus tähän.
 
Luonnostaan seuraava kysymys olisi:
 
Miten suojaudun energiavampyyreilta?
 
Käytän aina tätä helppoa kolmen kohdan järjestelmää.
 
1. Yritä nostaa vampyyri korkeampaan värähtelyyn.
 
Kaikki asiat joko tulevat rakkaudesta tai ovat rakkauden tavoittelua. Jos ihminen joka yrittää imeä energiaa sinulta, etsii rakkautta, mikä on tunne omasta lähdeyhteydestä, muistuta häntä siitä – on se sitten ystävällinen teko tai voimaannuttavat sanat hänen tilanteessaan. Tämä tekniikka toimii parhaiten "minä raukka" –tyypeille.
 
2. Jos hän vastustaa värähtelyn nostamista, voit aina suojautua.
 
Jos yrität antaa hänelle rakkautta ja hän vastustaa tätä, voit aina siirtyä suojautumismoodiin. Useimmat ihmiset näkevät tämän seinän rakentamisena, sulkeutumisena tai valkoisen valokuplan visualisoimisena ympärille. Vaikka minusta visualisointi on kätevää, koska se tuo takaisin omaan lähdeyhteyteen ja sen muistamiseen, että olet voimakas lähteen laajentuma, tämä on vain laastari haavaa. Se on vain väliaikainen korjaus tilanteeseen, jos haluat pitää tämän ihmisen lähellä.
 
Tilanteesta tulee tukala, koska meillä on odotuksia ja ne ovat ymmärrettäviä ja universaaleja odotuksia. Olemme tehneet sopimuksen ja tuntuu hyvältä jakaa hyviä värähtelyjä toisten ihmisten kanssa ja auttaa ihmiskunnan värähtelyn nostamisessa ylösnousemukseen. Siksi energiavampyyrin alkaessa imeä avointa energiaasi sen sijaan, että liittyy rakentamaan värähtelyä, annat hänelle avoimen pääsyn uhrina olemiseen. Tämä johtuu vain siitä, että alennamme omaa värähtelyämme pettyneenä hänen reaktionsa tai toimintansa vuoksi. Voimme estää tämän pääsyn olematta odotuksen uhri – odotamme pelkästään vastakkaista tälle ihmiselle (kuin jatkaa samoja energiaa kuluttavia käyttäytymismalleja) tunnistaen, että tämä on irrallaan henkilökohtaisesta kokemuksestamme. Voit sitten nähdä, että sinun on oltava samaa energiavampyyrin taajuutta edes tullaksesi isännäksi.
 
Toinen taktiikka on parannusharjoitus, minkä tekemisestä pidän, silloin kun minua loukataan tai tunnen pettyneeni johonkuhun. Silloin kysyn itseltäni, mikä valheellinen uskomukseni sallii minun ylipäätään pettyä. Menen tähän yksityiskohtaisemmin artikkelissani "How to Protect Yourself as an Empath", jos haluat tietää enemmän tästä parantumispolusta.
 
3. Katkaise kommunikointisiteet tai ole vain piittaamatta hänestä.
 
Viimeisenä, ja sanon tämän, koska todella uskon, että olemme täällä peileinä toisillemme jakamisen kautta, mutta jos tämä ihminen on riittävän itsepintainen aiheuttaakseen sinulle henkistä ja fyysistä ahdistusta, niin on aika erota fyysisesti tai henkisesti. Ala keskittyä sentyyppisiin suhteisiin, jollaisia haluaisit ympärillesi, ja rakenna ympäristöäsi taajuuksilla, missä haluaisit värähdellä. Tämä on epäsuorasti energiavampyyrejä hylkivää kahdesta syystä.
 
Ensinnäkin energiavampyyrit tarvitsevat reaktion tai negatiivisen huomiosi jatkaakseen vampyyrinä olemista ja toiseksi ne tarvitsevat sinut uhritaajuuteen. Niinpä mielestäni on hyödytöntä yrittää oikeuttaa itsesi lyöttäytymällä yhteen toisten kanssa, jotka ovat tätä henkilöä vastaan, "hyvät vastaan pahat" –tilanteena, koska rehellisesti sanottuna tämä on moniulotteista. Kukaan ei ole kokonaan hyvä tai kokonaan paha, olemme vain eri parantumis- ja havaitsemistasoilla. Jos alat keskittyä siihen, mitä haluat, ja vähemmän siihen, mitä he tekevät, yllätyt, miten helposti nämä ihmiset häviävät. Kun kuuntelet sisäistä sydänkompassiasi, lähdeyhteyttäsi, yllätyt, mikä "valta sinulla on heihin", koska totuus on, ettei ole toista korkeampaa voimaa. Ei ole kontrollointia, on vain ykseys. Jatka vain ilosi seuraamista.
 
Yhteenvetona kaikesta, minkä tahansa vampyyritilanteen dynamiikka on hyvin yksinkertainen, kuten voit nähdä – he yrittävät vetää energiaa sinusta ja alat tuntea heidän kontrollointitaktiikkansa draamaa, mikä johdattaa sinut väliaikaisesti pois suloisesta yhteydestä lähteeseen. Mitä enemmän osallistut heidän alempaan värähtelyynsä, sitä enemmän voimaa annat heille.
 
Kukaan ei halua myötää sitä, mutta totuus on, että olemme kaikki olleet energiavampyyrejä jossain kohtaa, koska olemme olleet ohjelmoituja saamaan energiaa lapsuustraumojen ja yhteiskunnallisen ohjelmoinnin kautta, ei yltäkylläisen ykseyden. Asteikko ja taajuus millä olemme energiavampyyrejä, on ainutlaatuinen jokaisella ihmisellä, mutta ensimmäinen askel ihmiskunnan parantamiseen on muistuttaa itsellemme ja toisille, ettemme ole ainoastaan rakastettu, vaan myös kaikkitietävän, kaikkivoimaisen ja yhdistynen lähteen kanava.
 
Meidän pitäisi sukeltaa syvälle ja tulla tietoiseksi hienojakoisista energioista ympärillämme ja yrittää ymmärtää, missä alitajunnassamme on se valheellinen uskomus, mikä saa tämän tilanteen syntymään, ja sitten tunnistettuamme korvata sen totuudella. Kun teemme näin, ei ole paljon aikaa ja tilaa millekään muulle kuin noissa lämpimissä, makoisissa ja iloisissa taajuuksissa likoamiselle – säteillen ja jakaen nämä nopeutuvat taajuudet kaikkien ympärillä olevien kanssa tässä universaalissa nyt-hetkessä.
 
Tähän artikkeliin innosti kirja "Yhdeksän oivalluksen tie". Kuullaksesi lisää tästä kirjasta ja kaikki yhdeksän oivallusta, katso "Spirit Science 14 – Insights of Ascension".
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >