HomeViestejäMuita kirjoittajiaKesäkuu 2015 - Amateo Ra ja Steven Bancraz - Viisi maan ulkopuolista päärotua maakontaktissa

Kesäkuu 2015 - Amateo Ra ja Steven Bancraz - Viisi maan ulkopuolista päärotua maakontaktissa

VIISI MAAN ULKOPUOLISTA PÄÄROTUA MAAKONTAKTISSA TÄLLÄ HETKELLÄ
 
Kirjoittanut Amateo Ra ja Steven Bancraz (www.spiritscienceandmetaphysics.com)
Kesäkuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uskotko maan ulkopuoliseen älykkyyteen? Entä se ajatus, ettei sitä ainoastaan ole, vaan se on kontaktissa maan kanssa tällä hetkellä? Kaikki todisteet joita olen nähnyt, ovat osoittaneet tämän olevan totta, ja jos olet nähnyt jotain informaatiota siitä, olen varma, ettei tämä ajatus ole kaukaa haettu sinulle. Tämä artikkeli paljastaa salaisen tarinan ja esittelee rotuja, joiden kanssa voit olla suorassa kontaktissa nyt.
 
Ihmiset ovat löytäneet jo 2000 eksoplaneettaa universumistamme, joista yli 500 tänä vuonna. Nämä planeetat ovat mahdollisesti sopivia elämälle ja niillä on oikeat olosuhteet tukemaan sitä, mm. happea, hiiltä ja vettä.
 
Jatkuva avaruustutkimuksemme on johtanut meidät käsittämään, että erittäin todennäköisesti universumi kuhisee elämää, erityisesti otettaessa huomioon, että universumissamme on arvioilta 100 miljardia galaksia. Jotkut ihmiset saattavat ajatella olevan mahdotonta, että maan ulkopuolisia voisi olla, ja vielä mahdottomampaa, että ne pystyisivät matkustamaan valovuosia tapaamaan meitä. Mutta ajattelepa tätä:
 
Maapallomme on vain 4 miljardia vuotta vanha universumissa, mikä on 14 miljardia vuotta vanha. Mitä sellainen rotu voisi oppia, luoda ja tehdä, joka on 2 tai 3 miljardia vuotta meitä edellä?
 
Todistettu kontakti
 
Ihmiset jotka toimivat henkisinä kanavina, ovat puskeneet valtavirtakonsensusta vastaan vuosia ja kertoneet, että heillä on ollut suora kontakti maan ulkopuolisiin. Valtava määrä neurologeja, hypnotisoijia, psykologeja jne. on testannut läpikotaisesti siepattuja ihmisiä, armeijan henkilöstöä, ilmiantajia ja maineikkaita tiedemiehiä ja todistaneet kiistämättä, että näillä ihmisillä on ollut kontakti maan ulkopuolisten kanssa, joista osan on kerrottu olevan positiivisia ja osan negatiivisia.
 
Jos tämä tulee uutisena sinulle, tässä on Kanadan entisen puolustusministerin Paul Hellyerin parlamentissa antama täydellinen paljastus ufo-peitetarinoista ja maan ulkopuolisista kontakteistamme. Hän selittää hallituksen virkamiesten edessä, että tunnemme yli 80 muukalaisrotua ja erityisesti neljä niistä on suorassa kontaktissa maapalloon www.youtube.com/watch?v=JDuqZbjxB_E.
 
Uskotaan, että kaikki ne jotka ovat ottaneet meihin yhteyden tähän mennessä, ovat hyväntahtoisia ja haluavat auttaa meitä. Jotkut näistä olennoista voivat vaikuttaa kummallisilta tai paranormaaleilta meistä ja ymmärrykseni mukaan tämä johtuu siitä, että meidän on vaikea täysin ymmärtää niiden tietoisuutta, älykkyyttä ja tapaa olla vuorovaikutuksessa todellisuuden kanssa.
 
Puhumattakaan siitä, että pelkästään niiden olemassaolo muuttaa ymmärrystämme universumista ja paikastamme siinä niin dramaattisesti, että meille on hyvin luonnollista olla altis torjumaan se, mikä on niin vierasta ja haastavaa meille. Tiedän myös, että tämä on alun alkaenkin hyvin ristiriitainen keskustelunaihe, mutta maailman täytyy tietää tämä.
 
Uskon, että on aika alkaa tietoisesti olla vuorovaikutuksessa näiden olentojen kanssa, luoda uusi suhde niihin ja avata kommunikointisilta. Olen kokenut tämän itse ja myös monet muut ovat. Uskon todella, että se on osa tulevaisuuden kohtaloamme rotuna ja luonnonmukainen osa kypsymistä älykkääksi, rakastavaksi ja myötätuntoiseksi planeetaksi.
 
Pidemmittä puheitta, tässä on viisi maan ulkopuolista päärotua, jotka ovat kontaktissa maapallon kanssa. Pidä mielessä, ettei tätä informaatiota ole keksitty. Tämä tulee hallituksen ja armeijan korkean tason henkilökunnalta, tiedemiehiltä ja kontaktoijilta.
 
1. Essassanit
 
alt

Essassanit ovat teknisesti ottaen matelijoidemme, harmaa-ihmishybridien sukulaisia. Kauan sitten maapallolle tuli rotu nimeltään "harmaat". Kertomusten mukaan he olivat geenimanipuloineet itsensä siihen pisteeseen, etteivät pystyneet enää lisääntymään. He selvisivät hengissä vain kloonaamalla.
 
Suostuimme jakamaan geenimme niiden kanssa, jotta pystyimme muuttumaan heidän historiaansa ja tulevaisuutensa kurssia. Suurin osa sieppauksista liittyi tähän geneettiseen kurssikorjaukseen ja oli erittäin hämmentävää ihmisille. Suostuimme jollain tasolla tähän suhteeseen.
 
Sen jälkeen luotiin täysin uusi olentotyyppi, mikä oli kehittyneempi kuin me, ja sille annettiin valmis planeetta asuttavaksi, mikä on sallinut niiden kehittyä ja kasvaa nopeasti ilman yhtä primitiivistä matkaa kuin omamme maan päällä.
 
He ovat tavallaan suoria sukulaisiamme ja ovat täällä tukemassa meitä evoluutiopolullamme. He auttavat meitä pysymään suositeltavimmalla todellisuuskurssilla, minkä haluaisimme luoda, toivottavasti rauhan ja harmonian todellisuus. Essassanit ovat hyväntahtoinen ja rakastava rotu. Niillä on läheinen suhde korkeampaan itseensä, ne ovat äärimmäisen leikkisiä ja kuvastavat janoamme ymmärtää itseämme paremmin.
 
Essassanit ovat kontaktilähettiläitämme ja sinulle saattaa olla tutuin essassanirodusta Bashar, jota kanavoi Daryl Anka.
 
2. Jajelit (eli shalanajat)
 
alt
 
Jajelit ovat upea ja sulavaliikkeinen hybridiolentorotu. Heidän sanotaan säteilevän hyvin puhdasta auringonkultaista energiaa ja he ovat yksi lähimmistä tähtisukulaisistamme.
 
He ovat ensimmäinen rotu, joka tekee meihin avoimen kontaktin tulevaisuudessa. He ovat noin meidän pituisiamme, raamikkaita ja he näyttävät enkelianimehahmolta, joista monet näyttävät hyvin monikulttuurisilta. He ovat huomattavan kauniita, lempeitä, älykkäitä, sydänkeskeisiä ja huomaavaisia.
 
Heillä on erittäin terve suhde teknologiaan ja he ovat täällä auttamassa meitä kehittymään. Hekin ovat tulleet primitiivisistä ajoista ja ovat tällä hetkellä paljon kehittyneempiä kuin me. Sanotaan, että monet sosiaalisen verkostoitumisen alustoistamme annettiin heidän tietoisuusvirtansa avulla.
 
3. Siriuslaiset hybridit
 
alt    
 
Nämä "hyper sapiensit" ovat korkealle kehittyneitä ja tiedostojen mukaan heillä on ollut paljon kontakteja alusta saakka. Heitä on sanottu isäroduksemme, joka tuli yhteen auttaakseen ihmisten luomisessa geneettisesti. Monet muinaiset profetiat ja henkiset tekstit sanovat, että maan ulkopuolisia oli mukana ihmisolentojen luomisessa.
 
Sirius-olennot ovat noin 300-500 vuotta tulevaisuudessa ja ovat kymmeniä tuhansia vuosia kehittyneempiä kuin oma rotumme. He ovat erikoistuneet teknologiaan, arkkitehtuuriin, kestävän kehityksen energiaan ja pyhään geometriaan. Sanotaan myös, että Avatar-elokuvassa kuvatut olennot näyttävät kovasti siriuslaisilta.
alt 
He ovat suunnilleen meidän pituisiamme – vaikka yleisesti vähän pidempiä – hoikkia ja heillä on hyvin selvät lihakset. Heillä on lämmin sininen vivahde ihossaan, lämpimät ovaalit silmät ja pitkät, näppärät sormet.
 
4. Plejadialiset
 
alt

Plejadilaiset "hyper sapiensit" ovat pitkiä, pyöreäkasvoisia, suurisilmäisiä ja heillä on pehmeät, kuitenkin selkeät piirteet. He ovat kauniita olentoja, joita kuvataan melkein yksinomaan vaaleampihiuksisiksi (jos heillä on hiuksia) ja sinisilmäisiksi. On sanottu, että monet meistä ovat viettäneet aikaa Plejadeilla harjoitellen ja opetellen elämää ennen tulemistaan maapallolle ja monet ovat sanoneet olevansa menossa sinne maapallon jälkeen.
 
Heidän kehonsa toimii kuin hienoviritetty instrumentti, mikä pystyy noukkimaan psyykkisiä signaaleja, joita virtaa universumin poikki. Niinpä jos ollaan psyykkisesti kontaktissa plejadilaisten kanssa, he voivat olla usein yksi suorimmin vastaava ja läheisimmältä näyttävä maan ulkopuolinen rotu, jonka kanssa olemme kontaktissa.
 
Plejadilaiset ovat myös diplomaattisia, koska he osallistuvat kovasti tähtienvälisiin alliansseihin, jotka tukevat siemenrotujen kehittymistä muilla planeetoilla ja varmistavat niiden kehityksen. Plejadilaiset ovat äärimmäisen lempeitä ja rakastavia ja niiden kanssa on helppoa olla psyykkisessä kontaktissa. He ovat välittömästi käytettävissä ja vastaavat aina nopeasti ja ovat vuorovaikutuksessa.
 
5. Arcturuslaiset
 
alt
 
Linnunratagalaksimme muinaisin rotu, arcturuslainen hyper sapiens, on hyvin kehittynyt muukalaisrotu. He ovat hyvin tietoisia, innovatiivisia ja kokeneita. On sanottu, että arcturuslainen systeemi kylvettiin ensimmäisenä tähän galaksiin, mikä aloitti sarjan siitä polveutuvia rotuja, myös oman asutuksemme.
 
Arcturuslaisia tulee monissa muodoissa, koska korkealle kehittynyt tietoisuus on sallinut niiden ohittaa yksittäisyyden ja olla rinnakkain hyvin kehittyneessä korkeavärähteisessä todellisuudessa. Alkuperäinen rotu on noin 1.2-1.5 metriä pitkä, sillä on sininen iho ja suuret aivot. Niiden keho on kuitenkin hämmästyttävän uhkea ja hyväkuntoinen.
 
Arcturuslaiset "kiihdyttävät" ja niistä tulee vähemmän fyysisiä. Arcturuslaiset ovat ymmärryksemme ylittävän nokkelia ja psyykkisiä ja ne valvovat ja tukevat aina elämänkokemustamme. He ovat joitain varhaisimpia esi-isiämme tähdissä.
 
Lisäinformaation saamiseksi ihmisten aloittamista maan ulkopuolisista kontakteista, hallitusten salailusta, muukalaissieppauksista ja ilmiantajatodistuksista, suosittelen katsomaan the Sirius Documentaryn. Se sisältää vuosikausien kokoaikaista tutkimusta ja on paras yhteenveto ilmaisen energian laitteista, muukalaisroduista ja henkisyydestä www.youtube.com/watch?v=lp9aOb04e20.
 
Miten ottaa kontaktin näihin olentoihin
 
Suosittelen, että otat aikaa meditoimiseen joka päivä samaan aikaan. Puhdista tilasi, asetu mukavasti ja vedä muutaman kerran syvään henkeä. Tee invokaatio toivottamaan ne tervetulleeksi tilaasi. Ja sitten vain meditoi … ole hiljaa ja kuuntele. Kenties esität jonkun kysymyksen ja katsot, millaisen vastauksen saat.
 
Kuten Max Plank sanoi kerran, mielien lukumäärä universumissa on yksi. Nämä olennot ovat tuhansia ja miljoonia vuosia edellä evoluutiossa, joten sellaiset asiat kuin telepatia, parapsykologia ja psyykkinen viestin lähettäminen on niille yhtä helppoa kuin radiosignaalin lähettäminen meille.
 
Muinaiset tiesivät tämän
 
Muukalaisvierailijoista on kerrottu tuhansia vuosia ja kaikki muinaiskulttuurit puhuvat "jumalista, jotka tulevat taivaalta" kirkkaan valon kera ja antavat heille tietoa, työkaluja, teknologiaa ja kulttuuria. Usein kuvataan, että näillä olennoilla on säteilevä iho tai ne käyttävät jonkinlaisia avaruusvarusteita ja niillä on yleensä suuri pää ja suuret silmät.
 
"Chariots of the Gods" on upeaa luettavaa, mikä tekee yhteenvedon valtavasta määrästä todisteita, että maan ulkopuolisia olentoja vieraili muinaisihmisten luona ja he tekivät taidetta, luolamaalauksia ja veistoksia näistä kaukaisista vieraista kuvaamaan kokemuksiaan.
 
Nämä ovat viisi päärotua, jotka ovat kontaktissa maapallon kanssa. Taas kerran haluaisin painottaa, ettei tämä ole mitään new age –hölynpölyä. Tämä informaatio tulee sotateollisuuden, hallituksen ja kontaktoijien korkealta tasolta.
 
On monia muita, jotka ovat kontaktissa kanssamme tällä hetkellä, ja monia lisää jotka haluavat olla. Kenties he odottavat meidän avaavan mielemme ja sydämemme, päästävän irti ahneudesta ja ylpeydestä, kasvavan vähän ja kehittyvän enemmän henkisesti, ennen kuin ne tekevät läsnäolonsa tunnetuksi koko maailmalle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >