HomeViestejäMuita kirjoittajia20.2.2015 - Caroline Oceana Ryan - Viesti valotyöntekijöille

20.2.2015 - Caroline Oceana Ryan - Viesti valotyöntekijöille

VIESTI VALOTYÖNTEKIJÖILLE
 
Kollektiivia kanavoinut Caroline Oceana Ryan (carolineoceanaryan.com)
20.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viimeisin opastus ylösnousemuspolun valotyöntekijöille ystäviltämme, viidennen ja kuudennen ulottuvuuden olennoilta, jotka tunnetaan Kollektiivina.
 
Tervehdys, ystävät ja valotyöntekijätoverit! Toivotamme teidät tervetulleeksi jakamaan tämän ajan kanssamme, riemuitsemaan kaikesta, mitä tapahtuu nyt kauniilla planeetallanne.
 
Ja toivotamme teidät tervetulleeksi siihen oivallukseen, että vaikka jotkut tilanteet saattavat näyttää erittäin synkiltä, on silti mahtavia hetkiä ja paikkoja, joissa valoa virtaa pimeyden murenevien rakenteiden läpi ja saavuttaa maapallon tavoilla, joita ei ole ollut moniin tuhansiin vuosiin.
 
Ja muistutamme teitä 1200-luvun runoilijan Rumin kauniista riveistä:
 
"Soita kelloja, jotka vielä soivat.
Unohda täydellinen antisi.
Kaikessa on särö.
Niin valoa pääsee sisään."
 
Ja tiedämme – me kaikki täällä aluksilla, kun katselemme edistymistänne ja tuemme teitä energeettisesti uusissa energiaverkoissanne ja erityisesti sydänkeskuksessanne – että päästätte valoa sisään omaan olemukseenne siinä määrin, että teistä tuntuu uupuneelta monina päivinä, jopa vähän lannistuneelta, ja ihmettelette, milloin kaikki on viimeinkin valmista.
 
Kaikki nämä muutokset – dramaattiset mutta tarpeelliset – voivat taatusti vaatia veronsa.
 
Jotkin niistä liittyvät ulkoiseen maailmaanne ja merkitsevät niiden suurten pankkien ja vanhojen sukujen kaatumista, jotka ennen pitivät itseään uppoamattomina ja jotka nyt uppoavat aaltojen alle.
 
Toiset liittyvät sen paljastumiseen, ketkä ovat todellisuudessa joidenkin maailman armeijojen ja kapinallisjoukkojen takana – jotkut todella konservatiivisilta näyttäviä ihmisiä, jotka tukevat niitä armeijoita, joita useimmat pitävät oikean siiven agendan ja demokratian vihollisina.
 
Toiset muutokset liittyvät maapalloonne, kun pimeyden lohikäärmeet tyrmätään ja savustetaan ulos ja niille näytetään galaksin maankuulua ovea eikä niillä ole enää koskaan paluuta.
 
Ne koskevat myös uskontojenne, länsimaisen lääketieteen ja lääketeollisuuden ja hallituksen rakenteita sekä muita kapeita ja perinteisiltä näyttäviä rakenteita, jotka ovat pitkään väittäneet toimivansa teidän parhaan etunne mukaisesti.
 
Nämä haukkovat henkeään epätoivoisesti viimeisen kerran ja julistavat sitä ylivaltiutta, minkä ne menettivät kuukausia tai vuosia sitten, ja tästä syystä näette paljon tuhoja tällä hetkellä tietyissä maapallon kolkissa ja talouksissanne.
 
Ja kun nämä hajoavat ja häviävät, teistä tulee aina vain vahvempia ja teistä tulee itse asiassa sitä, minkä estämiseksi monet ovat tehneet pitkään ja kovasti työtä – korkeampi itsenne, viidennen ulottuvuuden itsenne ja valo-olentoaspektinne.
 
Vaikka olemme sanoneet monta kertaa, että olette lähes maaliviivalla meidän läsnäolomme paljastumisessa, NESARA-lain täytäntöönpanossa ja rikollisten syrjäyttämisessä, niin sanoisimme nyt, että hetkenne on täällä, useammalla tavalla.
 
Sillä näiden korkeampien taajuuksien tuleminen maapallolle mahdollistaa korkeamman ja syvemmän meditoinnin ja tietoisuuden, mitä ihmiskunta on koskaan ennen kokenut.
 
Voimaannutamme teitä aloittamaan elämisen viidennen ulottuvuuden todellisuudessanne tavoilla, joista olette ennen vain uneksineet.
 
Niinpä vaikka teistä ehkä edelleen tuntuu, että vanha järjestelmä on paikoillaan, käytte päivisin töissä, olette kiinni veloissanne ja tunnette edelleen uupumusta siitä katastrofivyöhykkeestä, missä maapallo on ollut, vakuutamme teille, että teistä tulee jumalainen itsenne enemmän ja enemmän joka päivä.
 
Näemme valonne ja kehittymisenne myös niinä hetkinä, jolloin te ette näe sitä itse, ja hämmästelemme ja iloitsemme transformoitumistanne.
 
Näemme teidän tulevan aina vain telepaattisemmaksi, yhdistyvän kykyynne edesauttaa luonnollista parantumista, kurkottavan kohti puhdasta vettä ja tarvitsevan kiinteää ruokaa vähemmän ja vähemmän.
 
Näemme teidän opettelevan tanssimaan tai harrastavan joogaa tai kulkevan luonnossa pelkästä ilosta, tilaisuudesta ilmaista elämää ja saada yltäkylläinen elämä.
 
Näemme teidän päästävän irti kaikesta surusta, alemmista energioista ja mielipahasta.
 
Päästävän irti vanhoista kaunoista, nauravan sille, mikä ennen ärsytti tai turhautti teitä, antavan anteeksi väärät tekemiset tapahtumahetkellä.
 
Näemme, ettei teidän enää tarvitse olla oikeassa, tuntea häpeää tai syyllisyyttä ja kritisoida itseänne tai muita.
 
Ja sanomme teille, että väsymyksenne hetkillä ja ihmetellessänne "miten kauan vielä?", teillä on suuri syy tuntea rauhaa ja iloa, päästää irti kaikista tunteista, että olette erillään henki- ja avaruusperheestänne ja kaksoisliekistänne.
 
Sillä tiedämme, miten upean voimakkaita olette kaikki ja miten voimakkaaksi olette vielä tulossa.
 
Ette ole nyt vähempää kuin sen loputtoman rakkaus- ja valovoiman kanssaluojia, mitä teidät kerran opetettiin pelkäämään.
 
Ja nyt kun lopultakin jätätte kaiken pelon – koskee se sitten rahaa, rakastanne, omaa terveyttänne tai mielenrauhaanne tai maailmantilaa – pyydämme teitä suunnittelemaan. Suunnitelkaa näkevänne meidät tänä vuonna.
 
Suunnitelkaa tervehtivänne kaksoisliekkiänne ja avaruusperhettänne.

Suunnitelkaa riemuitsevanne, ja aloittakaa nyt.
 
Sillä tuotte mukananne suurimman ajan – rakkauden ajan, Vesimiehen ajan, mitä hyvin monet nuoret ihmiset juhlivat laulussa vain muutama sukupolvi sitten.
 
Muistakaa heidän viestinsä, sillä he kertoivat totuuden: on vain rakkaus.
 
Namaste! Olemme kanssanne aina.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >