HomeViestejäMuita kirjoittajia2.2.2015 - Nanice Ellis - Tekevätkö korkeammat värähtelyt sinut sairaaksi?

2.2.2015 - Nanice Ellis - Tekevätkö korkeammat värähtelyt sinut sairaaksi?

TEKEVÄTKÖ KORKEAMMAT VÄRÄHTELYT SINUT SAIRAAKSI? – ENERGIAMUUTOKSEN INTEGROIMINEN
 
Kirjoittanut Nanice Ellis (www.nanice.com)
2.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletko ajatellut, että jokin sairaus tai tunneongelma voi olla tulosta energiaylikuormasta?
 
Ei ole mikään salaisuus, että ihmistietoisuus ja planeetan tietoisuus käyvät läpi monumentaalisia muutoksia. Monet näistä muutoksista ovat tulosta siitä korkeamman energiavärähtelyn tulvasta, mikä tulee planeetallemme ja erityisesti virtaa jokaiseen meistä. Voitaisiin sanoa, että ihmisten evoluutio on energiatransformaatiota.
 
Tämä korkeampi energiavärähtely auttaa lopulta meitä parantamaan monia niistä ongelmista, joita meillä nyt on elämässämme ja maailmassa, mutta tämä energia aiheuttaa myös muita haasteita, joita myös kohtaamme.
 
Jokainen meistä on energiaolento ja jokaisella meistä on oma värähtelysormenjälki. Jos henkilökohtainen energiamme ei ole harmoniassa sisään virtaavien uusien taajuuksien kanssa, energiasiirtymä matalalta korkealle voi olla äärimmäisen pakahduttavaa kehollemme ja mielellemme ja tuloksena voi olla tunne- ja fyysisiä ongelmia.
 
Energiaylikuorman yleisiä oireita ovat mm. ahdistus, päänsärky, kehosäryt, selkäkipu, masennus, tunneongelmat, hämmennys, vammat, tärinä, nukkumisongelmat, energiasyöksyt, hermostolliset vaivat – ja mikä tahansa akuutti tai krooninen sairaus voi olla (ainakin osittain) energiaylikuorman tulosta.
 
Ajattele sitä näin. Kun sähkölaitteeseen tulee liikaa virtaa, esim. kytketään 110 voltin laite 220 voltin pistorasiaan, laite saattaa yrittää ensin käsitellä sähkövirran, mutta jos sen tuleminen jatkuu, sähkövirta vahingoittaa sitä ja aiheuttaa toimintahäiriön tai polttaa sen täysin. Se ei ole virran eikä laitteen syy. Ongelmana on, etteivät ne sovi yhteen.
 
On monia selityksiä tästä korkeammasta energiavärähtelytulvasta ja siitä, miksi se tulee nyt. Johtuuko se auringonpurkauksista? Onko se osa jotain sellaista ikivanhaa aikajanaa kuin Mayojen? Matkamme vaikutusta kosmoksen läpi? Vai paluu Lähteeseen?
 
Riippumatta siitä, mistä tämä energia on peräisin tai miksi sitä tulee nyt, asian ydin on, että se tapahtuu ja vaikuttaa meihin kaikkiin. Ja jos fyysinen itsesi ei pysty käsittelemään niitä korkeampia energiataajuuksia, joita nyt tulee kehoosi ja ympäristöösi, tuloksena saattaa olla fyysisiä ja tunnepuolen haasteita.
 
Korkeamman värähtelyn integroiminen
 
Jotta kehosi voi käsitellä helposti ja vaivattomasti tätä korkeampaa energiaa, vaaditaan kaksi asiaa:
 
1. Kehosi värähtelyn on oltava yhteensopiva tulevan energian kanssa. Toisin sanoen, kehosi täytyy värähdellä samalla taajuudella kuin tuleva energia tai lähellä sitä. Värähtelytasosi on aina suorassa suhteessa ajatustesi taajuuden kanssa. Positiiviset ja rakastavat ajatukset tuottavat korkeampia taajuuksia, kun taas negatiiviset ja pelokkaat ajatukset tuottavat matalampia taajuuksia.
 
2. Kehosi kaikkien osien täytyy olla vapaita tunnetukoksista, jotta energia pystyy virtaamaan tasaisesti koko kehosi läpi. Tukoksia syntyy, silloin kun tallennamme ongelmia kehoomme – tähän sisältyvät menneisyyden loukkaukset ja tulevaisuuden pelot. Mikä tahansa heikentävä uskomuksemme voi johtaa tunnetukokseen, mikä tallennetaan kehoon.
 
Emme ehkä huomaa tätä tukosta, ennen kuin energia yrittää virrata tämän keho-osan läpi ja jää jumiin. Sitten jumiutunut energia varastoidaan, kunnes tukos vapautuu. Tästä jumiutuneesta energiasta tulee pysähtynyttä energiaa ja tuloksena voi olla sairaus tai vamma. Tuloksena voi olla myös kipua ilman mitään fyysisen sairauden tai vamman ilmentymistä.
 
Kipu – ilman fyysistä ilmentymistä tai sen kera – on kehomme tapa kertoa, että on tukos, mihin täytyy tarttua, jotta energia voi virrata. Tunneongelmat täytyy vapauttaa, jotta energia voi virrata. Kun energia virtaa, keho parantuu.
 
Esimerkiksi jos sinulla jonkin sydämen tunneongelma, mitä ei ole vapautettu, se voi aiheuttaa energiatukoksen, ja kun korkeampi energiavärähtely yrittää päästä läpi, se ei voi virrata. Lopulta energiatukos voi ilmentyä fyysisenä ongelmana. Pelkästään fyysiseen ongelmaan tarttuminen ei riitä parantumiseen – myös tunnetukoksen on vapauduttava.
 
Keho ei valehtele. Jos kiinnität huomiota kehoosi, tiedät täsmälleen, missä energia virtaa ja missä se on jumissa. Mitä kauemmin energia on jumissa tietyllä kehoalueella, sitä suurempaa fyysinen tai tunnetuska on.
 
Hyvä uutinen on, että silloin kun energia virtaa vapaasti kehosi läpi, sillä on voima parantaa sinut ja tukea ylösnousemustasi seuraavalle tietoisuustasolle, mihin sisältyy terveys ja hyvinvointi.
 
Jos sinulla on energiatukos tai –ylikuormaa …
 
Jos uskot kokevasi korkeamman taajuuden energiaa tai suuremman energia-aallon, mikä aiheuttaa sinulle ongelmia, voit pyytää korkeampaa itseäsi vähentämään energiaa ja sitten lisäämään sitä vähitellen sillä vauhdilla ja voimakkuudella, minkä kehosi pystyy käsittelemään. Mutta on myös oleellista, että valmistelet tietoisesti kehoasi korkeampiin ja suurempiin energiataajuuksiin.
 
Voit tehdä monia asioita harmonisoidaksesi kehosi korkeampiin energiataajuuksiin ja tukeaksesi lisääntynyttä energiavirtaa:
 
Hengitä
 
Tietoinen hengittäminen voi olla voimakas lääke energian liikuttamiseen. Kuvittele, että kun hengität syvään ja hitaasti, energia liikkuu tasaisesti kaikkien keho-osien läpi. Keskitä enemmän huomiota niille alueille, joissa energia saattaa olla jumissa.
 
Liikkuminen
 
Jooga, Tai Chi tai mikä tahansa liikkuminen, mikä saa kehosi liikkumaan sopusoinnussa.
 
Kehotyö
 
Hieronta, Reiki, akupunktio, akupainanta tai mikä tahansa kehotyö liikuttaa energiaa.
 
Mukavien puhuminen keholle
 
Kun olemme negatiivisia kehomme osalta, alennamme kehon värähtelyä, ja kun puhumme hyvää kehostamme, kehon värähtely nousee luonnostaan. Sinun kannattaa ehkä myös puhua rakastavasti kehollesi. Itsensä rakastaminen on yksi parhaista tavoista lisätä värähtelyään.
 
Nestetasapaino
 
Koska kehomme on suurimmaksi osaksi vettä, nestetasapainon ylläpitäminen sallii värähtelyn pysyä ylhäällä. Jos keho kärsii nestehukasta, värähtely vaarantuu.
 
Ravinto
 
Kaikella mitä laitat kehoosi, on värähtely ja tämä värähtely vaikuttaa suoraan kehon värähtelyyn. Roskaruualla on matalampi värähtely, kun taas raa'alla luomuruualla on korkeampi värähtely.
 
Hallitse ajatuksesi
 
Negatiivinen ajattelu alentaa kehosi värähtelyä, kun taas positiivinen ajattelu nostaa sitä. Rakastavat ajatukset värähtelevät korkealla, kun taas pelkoajatukset värähtelevät matalalla. Voit muuttaa välittömästi kehosi värähtelyä muuttamalla vain ajatuksiasi.
 
Tunnetukosten vapauttaminen
 
Käytä jotain tunneparannusprosessia, mikä sallii sinun vapautua tunnetukoksista. Anteeksianto on tavallisesti hyvä valinta.
 
Riippuvuudet
 
Riippuvuus on merkki energiatukoksesta. Jotta riippuvuudesta voidaan vapautua, on tartuttava sen syyhyn.
 
Meditointi
 
Meditointi sallii sinun päästää irti. Irtipäästettäessä värähtely nousee luonnostaan.
 
Sulje se
 
Sulje televisio ja irrottaudu internetistä. Sulje kaikki, mikä vaikuttaa negatiivisesti energiaasi. Ota vastuu huomiokentästäsi.
 
Luonto
 
Luonnossa vietetty aika sallii värähtelysi nousta luonnostaan. Kasvit, puut ja eläimet puhuvat meille tiedostamattomalla tasolla. Tämä sisäinen kommunikointi auttaa meitä harmonisoitumaan luonnonrytmin kanssa ja sen tuloksena värähtelymme nousee helposti.
 
Poista myrkyt kehostasi
 
Vapautumalla tallentuneista kemikaaleista ja myrkyistä, keho pystyy harmonisoitumaan ylöspäin.
 
Puhu omaa totuuttasi
 
Oman totuutesi pidättely tai oman äänesi kätkeminen voi varmasti vangita energiaa kehoon. Ole rohkea ja ilmaise itseäsi terveellä tavalla.
 
Kuuntele kehoasi
 
Tiedät intuitiivisesti, mikä vaikuttaa kehosi värähtelyyn. Tee tarvittavia muutoksia.
 
Kunnioita temppeliä
 
Riippumatta siitä, miltä tilanne näyttää, sinulla on täysi kontrolli omasta värähtelystäsi. Voi olla haasteellista harmonisoida kehosi näiden korkeampien energiataajuuksien kanssa, mutta jos sinun on tarkoitus kasvaa, parantua ja herätä, tämä energiaharmonia on oleellista ja positiivinen tulos on mittaamaton.
 
Kun lopulta integroimme korkeammat energiat fyysiseen kehoomme, tuloksena on suurempi selkeys, lisääntynyt energisyys, luonnollinen energia, nuorekkuus, fyysinen terveys, henkinen hyvinvointi ja parempi kyky luoda tietoisesti.
 
Ajattele kehosi temppelinä henkisen energiasi ilmaisemiseen fyysisessä muodossa. Kun kunnioitat sitä temppeliä, mikä majoittaa henkesi, nostat luonnostaan värähtelyäsi, jotta korkeammat energiat voivat harmonisoida sinua ylöspäin – korkeampiin ja korkeampiin versioihin siitä, kuka oikeasti olet. Tämä on pyhä matka takaisin eheyteen.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >