HomeViestejäMuita kirjoittajia9.12.2014 - Trish LeSage - Rinnakkaisuniversumien kokeminen

9.12.2014 - Trish LeSage - Rinnakkaisuniversumien kokeminen

RINNAKKAISUNIVERSUMIEN KOKEMINEN

Kirjoittanut Trish LeSage (www.in5d.com)
9.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sen korkeampaan tietoisuuteen siirtymisen tuloksena, mikä tapahtuu parhaillaan, monet ihmiset alkavat kokea todellisen moniulotteisuutensa ja oivaltaa, että elämässä on muutakin kuin se fyysinen maailma, missä elämme. Tästä johtuen useammat ja useammat ihmiset kokevat todellisuusmuutoksia, kuten esineiden häviäminen ja ilmestyminen takaisin, teleportaatio, kaksoispaikantuminen ja siirtyminen vaihtoehtoisiin todellisuuksiin (rinnakkaisuniversumeihin).

Monet ihmiset eivät kuitenkaan huomaa siirtymistä rinnakkaisuniversumiin, koska he ovat usein liian kiireisiä modernin elämän hektisessä tahdissa. Lisäksi universumien väliset muutokset ovat usein hyvin pieniä ja siksi huomaamattomia, kunnes kiinnitettään huomiota kaiken pieniin yksityiskohtiin.

Kun siirrymme rinnakkaisuniversumiin, se tapahtuu usein ainoastaan hyvin lyhyeksi aikajaksoksi, kuten minuuteiksi tai tunneiksi. Kuitenkin harvinaisemmissa tapauksissa jotkut kokevat pidempiä pysymisiä rinnakkaisuniversumeissa, jotka kestävät päiviä, viikkoja, kuukausia tai pidempään.

On monia syitä, miksi saatetaan kokea rinnakkaisuniversumeja. Yksi syy on vaaran välttäminen nykyuniversumissa.

Esimerkkinä tästä. Kun heräsin yhtenä aamuna, nousin ylös sängystä ja kun menin käytävään ja astelin vessaan, haistoin savua. Haju oli vienompi kuin normaalisti 3D-maapallolla. Se oli kuitenkin riittävän selvä haistaakseni sen ja saamaan allergiani vaivaamaan minua. Kurkkuani alkoi kutittaa ja aloin yskiä. Huomasin myös, että vessan ja makuuhuoneen välissä käytävällä oli savupilvi. Kummallisesti savu pysähtyi aivan makuuhuoneen ovelle. Se oli siinä ikään kuin savumuurina ja jokin näkymätön esti sitä menemästä makuuhuoneeseen. Sitten muistin, etten herätessäni ollut haistanut lainkaan savua - haistoin sen vasta käytävässä. Niinpä siinä oli järkeä, että savu pysähtyi makuuhuoneen ovelle. Huolestuneena siitä, että kotonani oli tulipalo, kävelin talon läpi ja haistoin savua kaikkialla. En kuitenkaan löytänyt paloa mistään. Kun palasin käytävään ja vessaan, savu ja savunhaju olivat täysin poissa. Se oli hävinnyt jättämättä jälkeäkään. Taas kävelin talon läpi ja savunhaju oli täysin poissa myös muualta.

Kun energiavärähtelyni muuttuu niin, että pystyn kulkemaan rinnakkaisuniversumeihin, näen usein kummankin - universumin mistä lähden ja universumin mihin menen. Siksi haarukoidessani näitä kahta universumia, haistoin edelleen sen aiemman universumin savun, mistä olin lähdössä, vaikka olin myös turvassa uudessa rinnakkaisuniversumissa, mihin minut vietiin ja missä ei ollut tulipaloa. Jättämässäni universumissa kotini oli tulessa ja olin vaarassa kuolla siihen. Kuitenkaan siinä rinnakkaisuniversumissa, mihin henki vei minut, kotonani ei palanut ja olin turvassa vahingoilta.

Vaikka joskus on erittäin vaikea huomata olevansa rinnakkaisuniversumissa, ellemme ota aikaa pienien yksityiskohtien katselemiseen, tuo tulipalokokemus oli niin syvällinen, että tiedän epäilemättä ja ehdottomasti siirtyneeni rinnakkaisuniversumiin ja jumalainen väliintulo oli varmistanut tarpeen tullen, että olin turvassa vahingoilta.

Vlatko Verdelin artikkelin "Living in a Quantum World" mukaan, "Scientific American" -lehden kesäkuun numerossa 2011, kvanttikietoutuminen, kvanttiteleportaatio ja "kvanttikaivautuminen" ovat ilmiö, mikä antaa vihjaa rinnakkaisuniversumien olemassaoloon. Tiedemiehet olivat todistaneet aiemmissa kokeiluissa, missä hiukkaset olivat samanaikaisesti olleet useammassa paikassa sekä hävinneet ja ilmestyneet toisiin paikkoihin, että tällainen ilmiö on jo olemassa mikrotasolla. Tiedemiehet ovat kasvi-, lintu- ja kristallikokeilluillaan todistaneet nyt näiden ilmiöiden olevan olemassa myös makrotasolla, mikä vihjaa mahdollisuuteen matkustaa rinnakkaisuniversumeihin makrotasolla. Näiden kokeilujen perusteella tiede alkaa nyt todistaa, että rinnakkaisuniversumeita todella on ja niihin matkustaminen on mahdollista.

On nyt mielenkiintoista nähdä sillan muodostuvan siihen kuiluun, mikä on ollut pitkään tieteen ja metafysiikan välillä. Ihmiskunnan siirtyessä korkeampaan tietoisuuteen, alamme nähdä enemmän ja enemmän tämän tyyppisten kuilujen häviämistä, kun ihmiset alkavat kokea todellisen moniulotteisuutensa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >