HomeViestejäMuita kirjoittajia21.11.2014 - Katrina Cavanough - Kuusi asiaa jotka sielusi haluaa sinun tietävän

21.11.2014 - Katrina Cavanough - Kuusi asiaa jotka sielusi haluaa sinun tietävän

KUUSI ASIAA JOTKA SIELUSI HALUAA SINUN TIETÄVÄN

Kirjoittanut Katrina Cavanough (www.wakeup-world.com)
21.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaellamme kaikki elämän läpi etsien korkeampaa tarkoitusta. Elämme samojen kysymysten kera. Kuka olemme? Miksi olemme täällä? Mitä meidän on tarkoitus tehdä? Elänkö parasta elämääni?

Olen koko elämäni pohtinut näitä kysymyksiä. Kokemukseni yli 400 kuolemasta eturintaman sosiaalityöntekijänä vilkkaassa ensiavussa antoivat minulle suurimmat oivallukset ja uuden ymmärryksen kuolemasta, kuolemisesta ja siitä, miten sielumme haluaa ilmaista itseään elämässä.

Jokainen elämänkokemus on kutsu elää mahdollisimman lähellä sielun todellista ydinolemusta.

Tämä sielusi haluaa sinun tietävän auttamaan sen tekemisessä ...

1. Olet ok juuri sellaisena kuin olet

Elämän päätarkoitus ei ole oikeasti muuttua, kasvaa tai transformoitua. Se on olla rauhassa se kanssa, kuka olet joka hetki, riippumatta siitä, mitä olet tehnyt tai ollut tekemättä, sanonut tai ollut sanomatta. Transformoituminen on vaihtoehto, mikä meillä kaikilla on, mutta sielun perspektiivistä se ei ole tärkein prioriteetti.

2. Sielusi kutsuu sinua katsomaan itseäsi ymmärryksen linssillä

Vaikka tavallamme reagoida elämän tapahtumiin on osittainen merkitys onnellisuudellemme, tärkeämpiä ovat ne ajatukset, joita sinulla on itsestäsi, silloin kun arvioit, käsittelitkö jonkin tilanteen hyvin.

Liian usein kritisoimme itseämme siitä, ettemme käsitelleet jotain tilannetta hyvin.  Sellaiset ajatukset kuten "Miksi ihmeessä sanoin niin?" tai "Olin liian tunteikas tuohon tilanteeseen" ovat yleisiä esimerkkejä.

Sielusi kutsuu näkemään itsesi ystävällisesti ja sanomaan sen sijaan itsellesi: "Tein parhaani tuossa hetkessä sen perusteella, mitä tiesin, ja parhaani oli riittävän hyvä."

3. Sielusi haluaa sinun tietävän, että sinun on tarkoitus tuntea syvästi.

Emme ole täällä vain sipaisemassa kokemuksiamme, vaan kokemassa tunteitamme ja kuuntelemassa tuntemuksiamme, koska ne opastavat meitä joko lähemmäs sitä, mikä on parasta, tai kauemmas siitä.

4. Olet täällä virittyäksesi hyvään, kirkkaimpaan, parhaimpaan ja ilahduttavimpaan.

Olemme täällä tietääksemme ilonaiheet, tunteaksemme keveyttä ja ennen kaikkea tunteaksemme rakkauden, ystävällisyyden, myötätunnon ja ilon.

5. Olet täällä kokemassa elämää. Se mitä tämä merkitsee, riippuu täysin sinusta.

Kyse ei ole niinkään siitä, mitä koet, vaan sillä on eniten merkitystä, mitä tunnet kokiessasi. Meissä on esimerkiksi monia, jotka kokevat suurta menestystä, muttemme salli itsemme tuntea ja hengittää sisään runsaasti sitä, mitä olemme saavuttaneet. Sen sijaan vain kruksaamme tuon laatikon ja siirrymme seuraavaan tavoitteeseen.

Elämää ei ole tarkoitettu elettäväksi näin. Olemme täällä uppoutumassa jokaiseen kokemukseen ja tuntemassa sen mahtavuuden, kuka olemme eläessämme joka päivä.

6. Sielusi haluaa sinun tuntevan hiljaisuuden.

Kun olemme hiljaa, voimme todella kuunnella. Kun kuuntelemme, avaudumme ymmärtämään, ja hiljaisuudessa voimme tuntea suurimman yhteyden omaan sieluviisauteemme. Siksi meditointi, oleminen hiljaa luonnossa ja hiljaisen hetken löytäminen itsellemme tuntuvat niin miellyttäviltä. Ne ovat tilaisuuksia yhdistyä siihen, kuka todella olemme. Ystävällinen, myötätuntoinen, lempeä ja viisas.

Meidän täytyy vain kuunnella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >