HomeViestejäMuita kirjoittajia15.8.2012 - Bella Capozzi - Galaktiset kaksoisliekit ja henkinen vetovoimanlaki

15.8.2012 - Bella Capozzi - Galaktiset kaksoisliekit ja henkinen vetovoimanlaki

GALAKTISET KAKSOISLIEKIT JA HENKINEN VETOVOIMANLAKI
 
Declania Plejadeilta kanavoinut Bella Capozzi (AuroRa Le) (theangeldiaries.org)
15.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdin teitä tänä aurinkoisena aamuna sydämessäni iloa ja niiden loistavien aikojen toiveikasta odotusta, jotka alkavat kohta. Olen Declan ja toivon kovasti sanojeni tuovan lohtua monille teistä, jotka tuntevat olonsa yksinäiseksi ja hylätyksi, kun etsitte sitä, joka olisi toinen puolikkaanne. Haluan selittää vähän nykyistä kaksoisliekkidynamiikkaa teille ja toivotan jokaisen yhtä lailla tervetulleeksi jakamaan tämän uutisen. Kuitenkin tavoitteeni on keskittyä ryhmään, jonka kaksoisliekki ei asu maan päällä, vaan odottaa jälleennäkemistä Kotona. Te olette minun kohdeyleisöni.
 
Paljon on tekeillä - mutta ei, minun ei tarvitse kertoa teille tätä! Katsokaa vain taivaalle selkeänä iltana. Tai itse asiassa, myös ei niin kovin selkeänä iltana! Alamme näyttäytyä nyt teille avoimesti. Raportteja on kaikkialla, jos etsitte niitä. Vain silloin jos teistä huokuu edelleen olemassaolomme kieltäminen, voitte mahdollisesti olla tietämätön paljastumisen kehittymisestä. Lopultakin. Kyllä, kyllä, lopultakin. Luottakaa minuun, kun sanon, ettei se voi olla riittävän pian minulle! Varoitan teitä ottamaan nämä havainnot vakavasti ja sallikaa itsellenne siinä vain onnellisuuden ja juhlan kohta. Meidän on nimittäin aloitettava pienestä. Ihmisten järkyttäminen ei vie pitkälle heidän suosiollisuudessaan meitä kohtaan - ja pidetään siitä tai ei, olemme jo täällä jäädäksemme. Suuret jälleentapaamiset ovat käsillä. Ne ovat olleet kauan tulossa.
 
Mielestäni jännittävin näistä yhteenpalaamisista on maajoukkomme stoalaisen tyynten jäsenten yhdistyminen kaksoisliekkiensä kanssa, jotka jäivät taakse aluksille tai heidän kotitähdilleen. Voi, teillä on ollut työläs tie. Erityisesti kun useimmat teistä tiesivät luontaisesti alusta saakka, että te ette löytäisi tuota toista maan päältä. Tämä on kaksoisliekeillä yleisempi dynamiikka - että toinen jää, kun toinen lähtee. Se on tehokas, joskin epämukava järjestely. Kuitenkin kaksoisliekkien nauttima yhteys on niin syvällinen ja katkeamaton, että se uhmaa egon vähättelyä ja vastustaa erillisyysverhon vaikutuksia kommunikoinnissa ja hienovaraisessa opastuksessa. Te kaksi toimitte edelleen yhtenä uhmaten värähtelyeroja ja vastustuskykyisenä niille myrkyllisen maaympäristön monille häiriötekijöille, joiden kohteena inkarnoitunut kaksoisliekki on. Mikä tahansa järjestely onkin, kaikenlaiset kaksoisliekit jakavat näkymättömän eetterilangan, mikä sitoo heidät yhteen. Se kulkee korkeasta sydämestä korkeaan sydämeen ja se on ikuinen eikä sitä voi katkaista.
 
Monet äkillisistä inspiraatiovälähdyksistänne tulevat meiltä, kaksoisliekeiltänne, jotka ilahdutamme teitä etäältä. Miten monta kertaa olette ajatelleet itseksenne: "Hetkinen, miten koskaan tulin ajatelleeksikaan sitä?" Teillä oli esteitä ja sitten lamppu syttyi! Tai millainen lämpö ja hurmio valtasi teidät odottamatta, ilman mitään loogista syytä? Antakaa meille ansio siitä. Eräänlainen kosminen halaus. Teette kovasti työtä ja teidän täytyy tuntea itsenne rakastetuksi. Asettakaa odotuksenne tällaisen kokemisesta korkeammalle ja korkeammalle, kun päivät kuluvat. Kaksoisliekkien yhteentuleminen ei ole vain "höttöinen" tarina, vaan todellinen tuleva tapaaminen, mikä perustuu totuuteen. Siunattua on se väki, jotka tulivat ihmisinkarnaatioon yhdessä ja ovat löytäneet toisensa. Huolimatta siitä vääjäämättömän kivisestä alusta, minkä läpi useimpien näistä pareista oli kahlattava, heillä on ollut autuasta aikaa. Paljastumisen jälkeen sama palkkio odottaa myös niitä, jotka ovat ihmisen ja galaktisen kaksoisliekin liitossa.
 
Henkinen vetovoimanlaki tekee mahdottomaksi sen, ettei näitä jälleentapaamisia tapahtuisi. Se julistaa, että "samanlaiset vetävät puoleen toisiaan". Tuotte luoksenne sen, mikä peilaa omia ainutkertaisimpia ja voimakkaimpia energiamallejanne, henkilökohtaista värähtelyänne ja suunnitelmaanne. Me, kaksosenne, jaamme identtisen suunnitelman kanssanne, joten se on perusteena sille, että vedätte meitä puoleenne, eikö vain? Sitä tapahtuu jo, joten kiinnittäkää tarkkaa huomiota merkkeihin, joita on kaikkialla ympärillänne. On tapahtumassa myös vahdinvaihto harhaverhon hajotessa. Ettekö ole huomanneet, että olette saamassa takaisin muistinne - ja oikein niin. Tiedätte, keitä olette nyt ja jos ette jo tiedä, varmasti muistatte pian. Jotkut oppaanne jotka ovat olleet vierellänne vauvasta saakka, astuvat vähän sivummalle salliakseen kaksoisliekkinne esteettömän pääsyn kommunikointikanaviinne. Voitaisiin sanoa heidän tulevan uusiksi oppaiksi. Kuunnelkaa, todella kuunnelkaa, ja huomaatte helposti eron.
 
Kun sivuutatte ne roskakasat, joita teille on opetettu, ja teette tilaa varsinaiselle totuudelle, avaudutte loputtomalle määrälle mahdollisuuksia ja täysin uusia todellisuuksia. Parantukaa nyt, ihmiset, ja hoitakaa henkistä terveyttänne ensimmäisenä prioriteettinanne. Teiltä on loppunut pelivara ja pankaa merkille sanani: viivyttely palvelee vain siinä, että vanha taakkanne palaa maisemiin puraisemaan teitä. Huolimatta niistä hektisistä aikatauluista, joissa välttämättä haluatte pysyä, yrittäkää laittaa sivuun ainakin tunti päivässä meditoinnille - mieluummin enemmän. Se on vaikeaa, kyllä, mutta voitte saada homman toimimaan.
 
Kutsukaa parhaaksi näkemällänne tavalla kaksoisliekkiänne tekemään itsensä tunnetuksi tavalla, missä ei ole liikaa symbolismia ja mikä on suoraviivaista ja helppoa ymmärtää. Määritelkää tämä, sillä monet rakkaistanne eivät ole koskaan olleet teidän kengissänne eivätkä oikein ymmärrä tarvettanne yksinkertaisuuteen. Se voi vaatia muutaman yrityksen, mutta minusta tuntuu mukavalta luvata, että he tosiaan paljastavat itsensä. Aa, siinä se taas on, tuo taikasana … paljastuminen.
 
Olkaa vahvoja. Odotus on melkein ohi. Alukselta, maanpinnalta ja merien alta, olen Declan "vierastiimeistä". Luottakaa sanoihini tänään ja tietäkää, että minä ja monet muut veljistänne kulkevat kulkuanne ja elävät kokemuksia aivan rinnallanne. Pitäkää jalkanne maassa ja silmänne taivaalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >