HomeViestejäMuita kirjoittajia1.11.2001 - Michael Lightweaver - Galaktinen satu

1.11.2001 - Michael Lightweaver - Galaktinen satu

GALAKTINEN SATU
 
Kirjoittanut Michael Lightweaver (www.n2012.com)
1.11.2001
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauan, kauan sitten hyvin kaukaisessa galaksissa kaikki pienet valo-olennot vain oleskelivat nauttien elämästä tuossa iloisessa ja ajattomassa ulottuvuudessa. Ja sitten yhtenä päivänä hyvin suuri ja mahtava enkeli tuli heidän luokseen. Hänellä oli erittäin vakava ilme kasvoillaan. Hän etsi vapaaehtoisia erittäin tärkeään kosmiseen tehtävään.
 
"Meillä on pieni, mutta hyvin erityinen Gaia-planeetta Alycon-galaksin reunalla. Se on hyvin ainutlaatuinen, kuin kaunis puutarha ja se on täynnä satojatuhansia erilaisia elämänmuotoja. Se on ollut jonkinlainen kokeiluasema galaksissa ja siellä on hyvin mielenkiintoinen humanoidielämänmuoto, mikä yhdistää korkeimpia ja matalimpia taajuuksia, joita tunnetaan kosmoksessa. Se on itse asiassa malliesimerkki kaksinaisuudesta. Toisaalta se on uskomattoman kaunis elämänmuoto ja kykenee kantamaan korkeimpia rakkaus-, valo- ja ilotaajuuksia, joita tunnetaan koko universumissa. Toisaalta se kykenee kantamaan tiheimpiä ja pimeimpiä taajuuksia, joita kosmoksessa on koskaan koettu - taajuuksia joiden yli muu luomakunta kehittyi aioneita sitten.
 
Tässä on nykytilanne. Aika-alueena tämä planeetta käy läpi jaksottaisia kosmisia syklejä. Se on tulossa nyt kahden merkittävän syklin loppuun - 2000 vuoden Kalojen aika ja 25000 vuoden kosminen vuosi - matkallaan Alcyonen, Linnunratagalaksin keskusauringon ympäri.
 
Tämän syklin myötä monia asioita tulee loppuun ja monia asioita alkaa. Mutta mikä tärkeintä, planeetta kokee valovalelua, mikä lisää dramaattisesti sen taajuutta. Kuten missä tahansa siirtymäajassa, on tietty määrä myllerrystä. Osa tästä on geologista, sillä Gaia itse on elävä planeetta ja se myös kehittyy. Mutta paljon siitä liittyy humanoidilajiin, joka hallitsee planeettaa.
 
Tämä ei ole erityisen helppoa aikaa lajille - erityisesti niille, jotka nukkuvat, ja niille jotka värähtelevät matalimmilla taajuuksilla. Kun taajuus muuttuu, se luo epävarmuutta, mikä vuorostaan saa aikaan pelkoa.
 
Ensimmäinen evoluutiokausi tällä planeetalla oli fyysinen kausi ja avainsana oli selviytyminen. Toinen kausi mikä nyt on loppumassa, oli mentaalinen kausi ja avainsana oli logiikka. Kolmas kausi mikä nyt on alkamassa, on sydämen kausi ja avainsana on rakkaus. Tämä on korkeinta taajuutta.
 
Ne joilla parhaillaan on valta planeetalla, edustavat vanhaa fyysistä ja mentaalista järjestystä. Siinä määrin kun he kykenevät tekemään sujuvan siirtymän sydänkeskeiseen ja jumalaisesti ohjattuun elämään, siirtymä on helppo. Siinä määrin kun he eivät kykene tähän, he kokevat paljon myllerrystä.
 
Tämä on siis Gaian nykytilanne. Olen täällä etsimässä vapaaehtoisia, jotka olisivat halukkaita inkarnoitumaan humanoidimuotoon planeetalle tänä aikana ja auttamaan tämän siirtymän tekemisessä helpoksi ja tasaiseksi. Olemme lähettäneet profeettoja ja opettajia menneisyydessä. Hyvin usein heitä vainottiin raa'asti tai heidät tapettiin. Toisissa tapauksissa heistä tehtiin jumalia palvottavaksi ja nämä humanoidit rakensivat yksityiskohtaisia uskontoja ja rituaaleja heidän ympärilleen ja käyttivät uskontoja toistensa kontrolloimiseen. He tekivät kaikkea muuta, paitsi seurasivat niitä yksinkertaisia opetuksia, joita tarjottiin.
 
Tällä kertaa siis kokeilemme erilaista lähestymistapaa. Ei enää profeettoja, pelastajia ja avataroja, joita he voivat käyttää uskontojen luomiseen. Tällä kertaa lähetämme tuhansia - itse asiassa satojatuhansia - tavallisia valo-olentoja, joilla on vain kaksi tehtävää:
 
1) Pysy sydämessäsi. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, pysy sydämessäsi.
2) Muista, kuka olet, miksi olet täällä ja mistä tässä kaikessa on kyse.
 
Tämä näyttää tarpeeksi helpolta, vai mitä? Valitettavasti ei! Kuten olen sanonut, kaksinaisuus on saavuttanut huippunsa tällä planeetalla. Tämä laji on kehittänyt täydellisen harhan hyvästä ja pahasta. Suurin haaste mitä koette, on muistaa, kuka oikeasti olette, miksi olette täällä ja mistä tässä kaikessa oikeasti on kyse. Kun muistatte, kykenette pysymään sydämessänne ulkoisista tapahtumista huolimatta.
 
Miten siis tiedätte, kun unohdatte? Se on helppoa. Tarkkailkaa tuomitsemistanne. Sillä hetkellä kun huomaatte tuomitsevanne, tiedätte, että olette unohtaneet, kuka oikeasti olette, miksi olette täällä ja mistä tässä kaikessa on oikeasti kyse. Tämä on merkkinne.
 
Tässä on haaste. Elämä tällä planeetalla vaatii suurta erottelukykyä - sen viisasta arviointia, mikä on totta, mikä on tarkoituksenmukaista ja mikä on korkeinta hyvää sekä itsellenne että planeetalle. Monin tavoin erottelukyky on samanlaista kuin tuomitseminen. Tiedätte kuitenkin, milloin tuomitsette, milloin olette siirtyneet pois sydämestänne ja milloin syyttelette.
 
Tiedämme, miten haastava tämä planeetta voi olla. Tiedämme, miten hyvin todellisilta tämän planeetan harhakuvat vaikuttavat. Ymmärrämme tämän ulottuvuuden uskomattoman tiheyden ja kohtaamanne paineen. Mutta jos selviydytte tästä tehtävästä - ja se on vapaaehtoista - kehitytte hypervauhtia.
 
Meidän pitäisi myös sanoa tietävämme, että jotkut teistä jotka menevät tälle planeetalle tähtisiemeninä, eivät koskaan idä - eivät koskaan herää muistamaan sitä, kuka oikeasti olette. Jotkut teistä heräävät ja alkavat säteillä, tullakseen vain ympärillään olevien mielipiteiden ja vallitsevien ajatusmuotojen tukahduttamaksi. Toiset heräävät ja pysyvät hereillä ja valostanne tulee inspiraation ja muistamisen lähde monille.
 
Teitä inkarnoituu ympäri planeettaa - joka kulttuuriin, joka rotuun, joka maahan ja joka uskontoon. Mutta olette erilaisia. Ette koskaan oikein sovi joukkoon. Kun heräätte, käsitätte, että todellinen perheenne ei ole omasta rodustanne, kulttuuristanne, uskonnostanne, maakunnastanne tai edes biologisesta perheestänne. Se on kosminen perheenne, niitä jotka ovat tulleet teidän laillanne tehtävänään auttaa pienillä ja suurilla tavoilla nykysiirtymässä.
 
Todellinen veljeys ja globalisaatio korkeimmassa muodossaan tulee vain sen muistamisesta, kuka oikeasti olette, miksi olette täällä ja mistä tässä kaikessa oikeasti on kyse. Se tulee, kun palaatte jumalaisen olemuksenne todelliseen temppeliin, sydämeenne, missä tämä muistaminen tapahtuu ja mistä teitä kutsutaan palvelemaan maailmaa.
 
Siis oletteko valmiita? Hyvä!
 
Ai niin muuten, on pari muuta pikkuasiaa, joista minun pitäisi mainita …
 
Tiheyden vuoksi ette voi toimia tuossa ulottuvuudessa ilman avaruuspukua. Tämä on biologinen puku, mikä muuttuu ajan kuluessa. On monia asioita, joita voisimme kertoa teille tästä, mutta orientoimisaikamme on lyhyt, joten luulen, että voitte vain hypätä siihen ja kokea sen. Teitä pitäisi kuitenkin varoittaa ennalta. On sellainen vaara, että jos unohdatte, kuka oikeasti olette, saatatte luulla olevanne yhtä kuin avaruuspukunne sen sijaan, että se on vain kulkuneuvonne tuossa ulottuvuudessa. Kun olette siellä, huomaatte, että avaruuspukuja on ääretön valikoima ja niille annetaan paljon huomiota. Kuitenkin tästä äärettömästä valikoimasta huolimatta ne kaikki osuvat kahteen peruskategoriaan nimeltään "sukupuoli", koska tämä on kaksinaisuuden planeetta. Taaskaan meillä ei ole oikeastaan aikaa mennä tähän nyt. Mutta huomaatte suhteenne uuteen avaruuspukuunne olevan hyvin opettavainen ja mielenkiintoinen.
 
Se toinen pikkuasia on tämä. Toimiaksenne tuossa ulottuvuudessa saatte myös mikrosirun nimeltään "persoonallisuus". Tämä on kuin identiteettileima, mikä avaruuspukunne ohella tekee teistä oleellisesti erilaisen kuin kaikki muut. Tämä sallii teidän osallistua hologrammiin siellä - jotain mitä kutsutaan "konsensustodellisuudeksi". Taas kerran on suuri vaara, että syvennytte niin kovasti hologrammin persoonallisuusdraamoihin, että unohdatte, kuka oikeasti olette, ja luulette olevanne yhtä kuin persoonallisuutenne. Tiedän tämän kuulostavan melko uskomattomalta nyt, mutta kun pääsette sinne …
 
Taaskin on paljon enemmän, mitä voisimme kertoa teille orientoitumisena, mutta luulemme, että voitte oppia loput kokeilemalla paikan päällä. Ainoa tärkeä asia muistaa on, kuka oikeasti olette, miksi olette täällä ja mistä tässä kaikessa oikeasti on kyse. Jos voitte tehdä sen, kaikki muu selviää hienosti. Mutta huomatkaa: niin harvat todella muistavat tämän, että he erottuvat erilaisina ja toiset kutsuvat heitä "valaistuneiksi" tai "heränneiksi" tai vastaaviksi. Kummallista, eikö vain?
 
No, hyvää onnea ja hyvää matkaa!!!"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >