HomeViestejäMuita kirjoittajia23.7.2012 - Irene Langeveld - Viisi tavallista estettä kanavoimiselle ja miten ne voi voittaa

23.7.2012 - Irene Langeveld - Viisi tavallista estettä kanavoimiselle ja miten ne voi voittaa

VIISI TAVALLISTA ESTETTÄ KANAVOIMISELLE JA MITEN NE VOI VOITTAA
 
Kirjoittanut Irene Langeveld (www.shining-light.eu)
23.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siitä lähtien kun laitoin ensimmäisen kanavoidun viestini internetiin, ihmiset ovat kysyneet minulta: "Voinko minäkin kanavoida?" Vastaukseni: "Kyllä voit!" On kuitenkin muutamia esteitä, jotka sinun on voitettava. Tässä artikkelissa kerron, mitä ne ovat ja miten voit käsitellä niitä.
 
Kanavointia tulee monissa muodoissa. Yhdistymällä korkeampaan itseesi voit yhdistyä enkeleidesi ja oppaidesi kanssa ja tuoda läpi heidän antamiaan sanoja tai kuvia. Voit yhdistyä myös arkkienkeleihin tai valo-olentoihin ja kommunikoida heidän kanssaan. Voit käydä keskustelua, missä puhut enkeleille elämästäsi ja he antavat sinulle oman näkemyksensä asioista. Voit saada äkillisen inspiraation, mahtavan idean, mikä tuli "tyhjästä", mutta todellisuudessa se tuli korkeammalta itseltäsi.
 
Jos haluat kommunikoida suoraa korkeamman itsesi, oppaidesi ja/tai enkeliesi kanssa, on muutamia asioita, jotka voivat mennä tielle.
 
1. Omat epäilysi, ajatuksesi ja uskomusjärjestelmäsi. Elämä on itsensä toteuttava ennuste, joten jos sinulla on uskomus, ettet osaa kanavoida, et pysty tuomaan mitään läpi! Sinun on ohitettava mielesi riittävän pitkäksi aikaa antaaksesi sille tilaisuuden.
 
2. Sinulla on ehkä energiatukos tai pelko kanavointiin liittyen menneiden elämien ongelmien vuoksi. Et halua taas tulla poltetuksi roviolla! Monta kertaa olemme pystyttäneet hyvin tehokkaita muureja itsemme suojaksi. Kuitenkin tällä hetkellä on täysin turvallista kanavoida, olla oma itsesi ja puhua ainutlaatuista totuuttasi riippumatta siitä, mitä pelkosi kertovat sinulle. On aika päästää irti näistä peloista, parantaa entiset traumasi ja astua täysin omaan voimaasi. Yhdisty tuohon pieneen lannistuneeseen itseen menneisyydestä, mikä pelkää näyttäytyä. Anna sille rakkautta, hyväksy se ja vakuuta sille, että maailma on erilainen paikka nyt. Vakuuta sille, että olet nyt täysin kykenevä käsittelemään vastuun oman totuutensa puhumisesta, ja näe, miten energia muuttuu.
 
3. Pelko siitä, mitä toiset ajattelevat sinusta. Joskus tämä voi tuntua selviytymismekanismilta, mikä laittaa sen yllä olevaan kategoriaan. Kuitenkin meillä kaikilla on tämä pelko tavalla tai toisella, vaikka olisitkin parantanut kaikki menneiden elämien juttusi. On täysin inhimillistä haluta sopia joukkoon, saada tunnustusta ja hyväksyntää. Me kaikki vapisemme, kun julkaisemme ensimmäistä kertaa omaa informaatiotamme, on kyse sitten omista artikkeleistamme tai kanavoidusta informaatiosta. Ainoa tapa päästä siitä yli … on päästä siitä yli! Astu tuon pelon yli ja tee se joka tapauksessa. Aloita hitaasti, jos haluat, näyttämällä informaatiotasi ihmisille, joihin luotat. Pyydä heiltä palautetta ja anna heidän auttaa sinua saamaan rohkeutta sanasi levittämiseen laajemmin.
 
4. Kiinnittyminen lopputulokseen. Silloin kun kysyt Hengeltä jostain asiasta, missä olet kovasti itse mukana, et ole selkeä kanava. Sinun on päästettävä irti kiinnittymisestäsi lopputulokseen tai vastaukseen ollaksesi avoin kaikille mahdollisuuksille, joita Henki ehkä näyttää sinulle. Sinun on astuttava yli ihmisen ajattelusta kyetäksesi vastaanottamaan korkeamman näkemyksen. Siksi on tärkeää selvittää mielesi, ennen kuin aloitat kanavoinnin. Jos olet tunteikas tai poissa tasapainosta, odota, kunnes olet tasapainossa ja korkeammassa energiassa, ennen kuin kanavoit.
 
5. Perfektionismi. Tuodaksesi viestejä kotoa niiden on kuljettava oman suodattimesi läpi. Ei ole muuta tapaa. Olemme kaikki ihmisiä, joten kaikki kanavoitu informaatio on suodatettua ja epätäydellistä jollain tavalla. Se kantaa kanavansa energiaa. On tärkeää pitää mielessä, ettei se ole huono asia. Päinvastoin se tekee jokaisesta informaatio-osasesta ainutlaatuisen ja arvokkaan. Jokainen ihminen ja jokainen kanava tuo läpi oman värinsä. Kaikilla väreillä voidaan luoda upea maalaus. Jos pidättelet omaa väriäsi, koska et ole riittävän hyvä, värisi on liian samanlainen kuin jonkun toisen tai se on liian erilainen kuin toisten, niin väheksyt koko maalausta. Anna siis palaa ja jaa se, mitä sinulla on annettavana!
 
Jos keräät rohkeutta astua pelkojesi, epäilyjesi ja rajoittavien uskomusjärjestelmiesi yli, kaikki on mahdollista. Henki odottaa sinun aloittavan kommunikoinnin. Sinulla on jotain erityistä ja ainutlaatuista annettavana, on se sitten kanavoitua informaatiota tai omaa tietoasi ja viisauttasi. On aika puhua totuuttasi ja näyttää meille, mitä sinulla on tarjottavana. Jos teet sen, me kaikki hyödymme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >