HomeViestejäMuita kirjoittajia4.5.2012 - Nuri Akyol - Henkilökohtainen transformaatiomatkani

4.5.2012 - Nuri Akyol - Henkilökohtainen transformaatiomatkani

HENKILÖKOHTAINEN TRANSFORMAATIOMATKANI
 
Kirjoittanut Nuri Akyol (the2012scenario.com)
4.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steve Beckow: Lukijamme Nuri Akyol Hollannista jakaa kanssamme henkilökohtaisen transformaatiomatkansa ja kokemukset, joita hän on kohdannut tähän saakka …
 
Tämä artikkeli on minulle tapa selviytyä transformaatioprosessista, mitä käyn läpi. Samaan aikaan toivon, että se auttaa toisia ihmisiä antaen lohtua samanlaisten kehityskulkujen tunnistamisena näinä tunneräjähdysaikoina. Näin se menee …
 
Huhtikuun kaksi viimeistä viikkoa minulla oli suurta tunnepuhdistusaikaa. Tunteeni olivat sekaisin. Joku tuntui ikään kuin vetävän hammasta tunnekehostani. Tuo vetäminen tuli kuitenkin aaltoina, ilman varsinaista mallia - vaikka se oli intensiivisempää meditoidessani. Epäilin kaikkea ja tällä tarkoitan tosiaan kaikkea! Suhteitani, ideologista projektiani minkä osalta olen intohimoinen - ja unohtamatta omaa itseäni …
 
Vanha kolmannen ulottuvuuden diagnoosi tästä luultavasti olisi, että olin masentunut. Ja kenties olin/olen, mutta tiedän intuitiivisesti, että on suurempi kuva. Tämä tuntuu erilaiselta kuin kaikki muut kokemani tunnemyllerrykset. Se tuntuu tosiaan siltä, että käyn läpi jonkinlaista siirtymäprosessia. Tällä kertaa olen kuitenkin riittävän vahva kestämään sen. On voimakas tunne itsestä, vaikka sekin on muuttumassa. Tunnen, että suunta johon olen menossa, on ikään kuin oikea, tietämättä tarkkaan, mikä määränpää on tai miltä se tuntuu … On voimakas itseluottamuksen tunne ja vahva tietoisuus, että tämä on oikea polku. Pystyn ikään kuin paremmin käsittelemään vanhojen uskomusjärjestelmieni romahtamisen vaikutukset. Tämä romahtaminen ottaa kiinni energeettisesti sen, että matka kiihtyi vähän yli vuosi sitten.
 
Kaikkia peruskysymyksiä - kuten kuka olen, mitä rakkaus on, miten palvelen, mikä on uskonnon ja henkisyyden rooli elämässäni, mitä oikeasti haluan ja miten paljon siitä on oikeasti minun, mikä on tarkoitukseni elämässä - on tarkasteltu uudestaan ja ne ovat edelleen edessäni. Tämän lisäksi on se mieltä hätkähdyttävä ymmärrys, että meillä on tähtiveljiä ja -sisaria, jotka huolehtivat meistä ja opastavat meitä tällä siirtymäjaksolla, missä on lopputavoitteena ylösnousemus - mikä ei itsessään ole loppu vaan pelkästään alku, kun kaikki muuttuu, mikään ei ole pysyvää jne. … (vetäen taas kerran syvään henkeä mielessä …).
 
Oli hetkiä, jolloin tabletti oli liian suuri nieltäväksi, se juuttui kurkkuuni ja se oli huuhdeltava alas suurella vesimäärällä. Kun puhutaan yleisesti, niin taianomaisesti kyllä tämä ei ole ollut tähän mennessä niin musertavaa, kuin voisi odottaa. (Älkää ymmärtäkö väärin, en halua vihjata, että meno on ohi.) Se saattaa liittyä suhteellisen nuoreen ikääni (syntynyt 1983, vaikka käsitys inkarnoitumisesta poistaisi tältä väitteeltä arvon) tai kenties olen aina ollut avoin uusille/muille uskomuksille ja kokemuksille.
 
Minulla toimi todella "Valaistun sydämen herääminen" -työpaja, jonka oli suunnitellut Drunvalo Melchizedeck. Olen oppinut siirtymään tietoisesti sydäntilaani, missä ykseys, rauha, tyyneys, rakkaus ja myötätunto asuu. Ehdottoman upeaa!
 
On tunne, että tulevat taajuudet voimistuvat, kun näen muutoksia tapahtuvan sisälläni. Tunnen yhteyden luontoon lisääntyvän eksponentiaalisesti entiseen verrattuna ja näen ihmisten sieluun paljon voimakkaammin ja useammin jo ennen sanallista yhteyttä. Avatarin fraasi "Näen sinut" saa täysin eri merkityksen. Määrittelen myös uudestaan suhdetta tyttöystävääni, koska määrittelen uudestaan rakkauden.
 
Alan tuntea/tietää, että olen ehyt ja kokonainen itsessäni. En tarvitse mitään itseni ulkopuolelta tekemään minut kokonaiseksi. Tämä kulminoitui siihen, että itkin silmäni punaiseksi ja vuodatin sydämeni tyttöystävälleni, minkä tuloksena hän ymmärtää sen nyt "sydämestä toiseen" -tasolla ja tunnemme kumpikin suhteemme paljon paremmaksi. Jälkikäteen ajateltuna tämä oli kaikki, mitä halusin saada: "sydämestä sydämeen" -yhteyden syvällä tasolla.
 
Olen ikään kuin katkaisemassa siteet kaikkeen, rakentaakseni ne vain myöhemmin uudelleen - puhtaampina ja ilman lankojen (lue: odotusten) kiinnittämistä. Syntyy tunnereaktioaaltoja, kun tämä haastaa minut. Katkaisen välit vanhoihin tapoihin ja niin kornilta kuin se kuulostaakin, vertauskuva kotelon muuttumisesta perhoseksi kuvaa tätä tunne-, henkistä, sosiaalista, mentaalista ja fyysistä transformaatiota täysin, mitä minä ja muut ihmiset ja tiedostavat olennot Gaian pinnalla ja Gaia itse käymme läpi näinä poikkeuksellisina aikoina.
 
Tässä prosessissa saan paljon kaivattua tukea tietyistä kanavoinneista, mitkä jotenkin tietävät täsmälleen, mitä kanavoida ja milloin. Haluaisin mainita muutaman niistä, jotka ovat merkinneet minulle paljon, ja päätän tämä artikkelin viisaisiin sanoihin avaruusveljiltäni ja -sisariltani:
 
"Kaikki jotka ovat valmiita, puhdistavat nyt fyysisiä solumuistoja sekä kaikkia horroksessa olevia energioita, joita on edelleen tunne- ja mentaalikehossa. Tämä on välttämätöntä sopeutumiseksi uusiin ja korkeampiin ykseystaajuuksiin - valon ja ehdottoman rakkauden taajuuksiin.
 
"Nämä puhdistukset voivat toisinaan olla epämukavia. Teidän tehtävänne on sallia tämä prosessi ja levätä enemmän, jos tarvitsette sitä, mutta älkää vaatiko takaisin sitä, mikä lähtee. Tämä tehdään usein tahattomasti sanomalla: "Olen niin masentunut, olen niin tätä tai tuota …" ja tätä tapahtuu, silloin kun koette uudestaan vanhoja taajuuksia niiden lähtiessä. Tunnette sen usein fyysisenä tai tunnepuolen epämukavuutena, mutta henkisesti tietoisina yksilöinä teidän tehtävänne on vain sallia prosessi. Jos jokin asia jatkuvasti esittäytyy ajatuksiinne, niin katsokaa sitä, sillä ehkä se on jotain, mistä täytyy päästää irti tietoisemmalla tavalla, tutkien rehellisesti uskomusjärjestelmäänne." (Arcturuslainen ryhmä 22.4.2012)
 
"Vietettyänne hyvin monta aionia siinä harhakuvaympäristössä, minkä teitte pelataksenne pelejä, se on saanut teidät rakentamaan ympärillenne kovan kuoren suojelemaan hyökkäyksiltä, jotka ovat olleet tuon kummallisen ympäristön jatkuva piirre. Tällä hetkellä olette enimmäkseen mukana tuon kuoren pehmentämisessä ja poistamisessa, jotta voitte täysin olla vuorovaikutuksessa sen jumalaisen rakkauskentän kanssa, mikä ympäröi teitä kaikkina aikoina ja mikä kaipaa teidän pitämistänne rakastavassa syleilyssään.
 
"Tämän kuoren pehmentämiseksi ja irtipäästämisen mahdollistamiseksi tartutte kaikkiin näihin ei-rakastaviin asioihin ja asenteisiin, kun ne virtaavat tietoisuuteenne, joskus hyvin horjuttavin vaikutuksin. Herääminen on heräämistä jumalan läsnäoloon, missä kaikki on rakkautta. Mikään mikä on ei-rakastavaa, ei voi astua sisään, koska jumalaisen valon kirkkaus pakahduttaa ja kauhistuttaa kaikkea, mikä on ei-rakastavaa. Kaikki pelko mitä teillä ehkä on jumalan tuomitsemisesta, kumpuaa tämän syvästä sisäisestä tietämisestä." (Saul 29.4.2012)
 
Menkää ulos luontoon, hiljentäkää mielenne, eläkää sydämestänne, odottakaa näitä muutoksia rakastaen itseänne ja kaikkia muita … ja heräätte ilossa kauniiseen uuteen maailmaan. (Andromeda-neuvosto)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >