HomeViestejäMuita kirjoittajia12.3.2012 - Angela Peregoff - Uusi suunnitelma toiminnassa

12.3.2012 - Angela Peregoff - Uusi suunnitelma toiminnassa

UUSI SUUNNITELMA TOIMINNASSA
 
Kirjoittanut Angela Peregoff (angelaperegoff.com)
12.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Toivon, ettet stressaantunut, kun maaliskuun tuulet puhalsivat sisään magneettista epävakautta viime viikolla. Se oli taas yksi muistutus galaksimme aurinkoaivoilta, että meillä on vielä uskomaton määrä informaatiota integroitavana DNA-koodeihimme, kun matkustamme tällä ylösnousemuksen muutosjunalla.
 
Aurinko esittää erittäin aktiivista roolia 2012 ja 2013 lähettäen magneettisesti varautuneita hiukkasia, joita kutsutaan koronan massapurkauksiksi, ja ne lentävät avaruuden läpi pakottavalla voimalla auttamaan meitä tänä ratkaisevana aikana.
 
Ylösnousemuksella on liike ja viime kirjoituskertani jälkeen valonnopeus on lisääntynyt 17% ja saanut aikaan uusia kasvukipuja, jotka johtavat uusiin ja upeisiin harmonian ja rauhan horisontteihin.
 
Nämä suuret räjähdykset auringon ilmakehässä vapauttavat aurinkosäteilyä, millä voi olla suuri vaikutus fyysiseen, tunne- ja mentaaliseen hyvinvointiin. Gammasäteet kulkevat aurinkotuulilla ja ovat auringon jännittävien syvätunteiden tie - toisin sanoen, saat äkkilähdön prosessoimaan mitä tahansa karmamalleja, joita sinun täytyy parantaa. Tämä aika sallii sinun oppia nämä läksyt ja kohdata ja poistaa kaikki sielukohtalon energiavirustukkeet. Tunnet harjoituksen. Ennen kuin uusi sinä voi saada otteen, vanhaa on venytettävä ja rikottava vähän. Neuvostot jotka ohjaavat ja neuvovat tätä planetaarista ylösnousemuskokeilua, voivat vaikuttaa meihin järjestämällä auringon magneettikentät uudelleen, mikä vapauttaa täsmällisen latauksen hyvin aktiivista tulielementtiä. Viimeisimmät lataukset vähentävät kaksinaisuuden heiluntakaarta ja luovat liikettä suurempaan kristallitaajuusulottuvuuteen.
 
Kun nämä varaukset vaikuttavat maapalloon, ne ilmentävät joukon haasteita planeettaytimeen ja Gaiaa ympäröivään magnetosfääriin. Kun aurinkotuulet tulevat ilmakehäämme, säteily voi kärventää sähkölaitteita, kuten satelliitit, sekä fyysisen kehon sähköpuolta, mikä sisältää tarpeen solujen ja DNA:n sopeutumiseen. Tämä johtaa epätavallisiin ja kaoottisiin energioihin ympäristössämme, mikä saa ihmiset ja eläimet hämmentymään mieleltään. Hyvin usein aurinkotietoisuuden voimakkaan magneettiviestintäjakson aikana media raportoi eläinten oudosta käyttäytymisestä.
 
Ympäristötekijät, mielen ja tunnereaktioiden rinnalla, voivat kytkeä geenejä päälle ja pois muuttaen geeniohjelmia. Varmista siis, että energeettistä vastustusta vähennetään, käyttämällä kenties kuparia tai kultaa kummassakin ranteessa ja tiettyjä jalokiviä sormuksina ja riipuksina auttamaan kenttäsi pitämisessä ehjänä. Sinun kannattaa myös nesteyttää kehoa madollisimman paljon tällaisten ylösnousemusmekanismien aikana ja jälkeen.
 
Sisäinen ylösnousemusprosessi tekee fyysiselle keholle mahdolliseksi sopeutua näihin kosmisiin valoviesteihin. Selkäranka ja DNA palvelevat antennina ja etsintämodeemina, joka lähettää ja vastaanottaa signaaleja henkilökohtaiseen kenttääsi (aura) ja integroit ne käpylisäkkeen kautta. Tietoisuuskasvua tuetaan tuollaisten "trans-harmonisten" valosupervaltateiden kautta. Usein tällaiset latausjaksot aiheuttavat laajentumista tai venymistä (lue: ylikuormaa), mikä johtaa väliaikaiseen energiahukkaan. Ensimmäinen aisti-indikaattori on tunnealakulo, väsymys ja huonovointisuus. Monet huomaavat tulevansa vähän haavoittuvaksi ja tuntevat pakahtuvansa toisinaan - ikään kuin et pysty saamaan asioita tehtyä, että päivässä ole riittävästi tunteja. Toiset vaipuvat masennukseen ja tuntuu, kuin kulkisi siirapissa. Myös tunteet voivat vaihdella ekstaasin korkeuksista syvään alakuloon, mitä varjostaa veltto masennus. Avaimena on tiedostaa ylösnousemusylikuormasi määrä ja kehittää hyödyllisiä vastalääkkeitä, jotka neutralisoivat pommitusta.
 
Ihmisten muutostarpeesta tulee oleellista 5D-tasapainon ylläpitämiseksi. Kieltäminen ei palvele. Kosmisesta aaltoilusta tulee vain intensiivisempää, kuten myös planeetan kohonneesta energiasta. Uuden kehityssyklin energia vaatii enemmän omaa ponnistustasi. Sinun on ennakoivasti nostettava taajuuttasi sopeutuaksesi ja pysyäksesi tahdissa. Olet vastuussa energiasi hallitsemisesta ja nostamisesta tilanteen tasalle. Herkkyys sille mitä on sisälläsi (ja toisissa), tuottaa harmoniaa ja järjestystä elämääsi. Viime viikon aurinkotuuliviestit muistuttavat sinua aurakenttätasollasi, että tämä on seikkailua, joka vaatii ytimen uudelleenvakauttamista ja -maadoittamista. Tavoitteesi tällä viikolla on olla pehmeä, lempeä ja joustava sielu, kun hyväksyt, että muutos on hyvä ja tarpeellinen.
 
Auringon lähetykset lisääntyvät taajuudeltaan ja määrältään, mikä vaikuttaa sinuun fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti. Pommitukset lähetetään auttamaan havaintotavan muuttamisessa, sillä näinä vuoden 2012 muuttuvina aikoina aistisi korostuvat ja laajentuvat olosuhteiden pakosta. Kosmisten vaikutusten on tarkoitus stimuloida sujuva henkinen herääminen ihmiskunnalle. Navigoi tämän ymmärryksen kera edessä olevaa tietä kovasti nauttien ja tietäen, että havaintojasi tönitään laajentumaan elämänlaatusi parantamiseksi.
 
Kun mielesi havaintotarkkuus laajentuu, tiedät yhtäkkiä asioita, näet energiamalleja ja tunnet mahdollisia tapahtumia päiviä tai kuukausia etukäteen. Päästät hitaasti irti tavastasi olla kolmatta ulottuvuutta. Tämä tapa - kuten kaikki tavat - on käyttäytymistä, joka on peräisin tiedostamattomasta mielestä, koska se on ollut käytössä vuosituhansia. Siksi ehdotukset parempiin käyttäytymistapoihin ja ajatuksiin tulevat korostamalla vanhoja ja ei-tukevia tekoja, ajatuksia ja tunteita.
 
Sinulla on pari viikkoa aikaa hidastaa, pohdiskella ja painaa elämän tauko-nappulaa, koska Merkurius-planeetta alkaa perääntyä tänään ja jatkaa sitä loppukuun ajan. Käytä sen virtaus, mitä on juuri tapahtunut kosmisesti, löytääksesi tällä astrologisella jaksolla kaikki harhakuvat, jotka verhoavat kätkettyjä totuuksiasi. Seuraavat pari viikkoa ovat täydellisiä tietoisuutesi kohottamiseen aurinkokohotuksen jälkeen. Jos voit tehdä päivissäsi tilaa tiedostamiselle ja henkiselle harjoitukselle, saatat hyvinkin havaita astuvasi toiseen maailmaan - rauhan, autuuden ja heräämisen maailmaan.
 
Käytännön tasolla Donna Taylor toteaa: "Tämä nimenomainen Merkurius-jakso pyytää meitä palaamaan taaksepäin ja tekemään muutoksia ja olemaan innovatiivinen aina kun mahdollista. Meidän täytyy ajatella laatikon ulkopuolella ja olla välittämättä paljon siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat kummallisista ja epäsovinnaisista ideoistamme, sillä juuri kummallinen ja tavaton toimii parhaiten tänä aikana. Yleisen käytännön ja protokollan noudattaminen ei korjaa positiivisia tuloksia tänä aikana." ( www.donna-taylor.co.uk)
 
Miten upeaa aikaa tämä on tuoda kolmannen ulottuvuuden olemassaolosi lähde tiedostamattomasta mielestä tietoiseen tajuntaasi! Anna tuon löydön olla harjoitus, mikä sallii sinun kokea tietoisesti maapallon seuraavan kehityssykli.n
 
Ja tee se oudolla ja eriskummallisella tavalla!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >