HomeViestejäMuita kirjoittajia9.2.2012 - Ann Anderson - Itsensä maadoittamisen tärkeys

9.2.2012 - Ann Anderson - Itsensä maadoittamisen tärkeys

ITSENSÄ MAADOITTAMISEN TÄRKEYS
 
Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Ann Anderson (tauksuzanne.com)
9.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ann: Hei. Tässä on Ann. Onko täällä ketään?
 
Kyllä. Me olemme täällä. Olemme Kahdentoista neuvosto. Olemme täällä tervehtimässä sinua tänään. Mitä kuuluu?
 
A: Hyvää. Mitä teille kuuluu?
 
Hyvää ja loistavaa. Pidämme tuosta ilmaisusta. Meille sopii "hyvää ja loistavaa". Mistä haluaisit puhua?
 
A: No, miten olisi new age -hulluus? Taipumus "ostaa" mikä tahansa teoria, vaikka se olisi kuinka mieletön.
 
Kyllä, sitä tapahtuu paljon. Ihmiset ovat epäluuloisia, joten he eivät usko mitään ja uskovat kaiken. On vaikeaa käyttää erottelukykyä, silloin kun ei ole vakaata kosketusta totuuteen. Totuus ei ole täysin suhteellista. On joitain asioita, jotka ovat kiistattomia, mutta olemme panneet merkille, että myös lähtökohtatodellisuudesta keskustellaan.
 
Voimme vain sanoa, että on parasta sivuuttaa se, mikä ärsyttää teitä. Kaikilla ei ole kapasiteettia päätellä ja analysoida. Harvat ihmiset osaavat ajatella. Harvoilla on taito ajatella analyyttisesti. Kaikkea ei pitäisi jättää intuition varaan. Jumala antoi teille älyn ajattelua varten! Se on käyttämistänne varten - ihmisaivot. Se ei ole vähäpätöistä. Pohdiskelkaa. Ajatelkaa asioita.
 
Ei ole mitään salaseuraa, joka kykenee suunnittelemaan kaikki juonet ja salaliitot, mitä siihen liitetään.
 
A: Kuten yhtenä päivänä kommentti, että Hilary on klooni?
 
Hilary Clinton ei ole klooni. Hän on ahkera yleisön palvelija, jonka kanssa olette tai ette ole samaa mieltä, mutta ennen kaikkea hän ei ole itsenäinen. Hän toteuttaa työnantajansa, Obaman hallinnon, ohjelmia ja politiikkaa.
 
Planeetallanne on paljon vähemmän järjestäytymistä, kuin monet ihmiset luulevat. Joskus asiat menevät huonosti kaikkien tavallisten syiden vuoksi: huono suunnittelu, huonot ideat, seuraajien puute, persoonien yhteenotot. Maailma on upea ihmeiden maalauskangas. Se on myös äärimmäisen maallinen ja monet tapahtumista, jotka liitetään valtaviin salaliittoihin, ovat vain tavallisia byrokratian möhlimisiä.
 
Pidä asiat yksinkertaisina. Etsi faktoja. Jos sinulla ei ole faktoja, älä oleta niitä. Ja muista, ettei negatiivista voi todistaa. Auttaako tämä?
 
A: No, ajattelen jo niin. Pitäisikö minun julkaista tämä?
 
KYLLÄ!
 
A: Okei, teen sen. Jotain muuta? Loppukommentti?
 
Pysy tasapainossa kaikessa, mitä teet, myös järjestellessäsi käsitystäsi maailmasta. Pysy täysijärkisenä. Ole onnellinen. Keskity sydämeen, mutta käytä myös upeita aivojasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >