HomeViestejäMuita kirjoittajia10.2.2012 - Suzanne Spooner - Moniulotteisen näkemisen oppitunti

10.2.2012 - Suzanne Spooner - Moniulotteisen näkemisen oppitunti

MONIULOTTEISEN NÄKEMISEN OPPITUNTI
 
Jumalaa ja AE Gabrielia kanavoinut Suzanne Spooner (tauksuzanne.com)
10.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Suzanne: Hei Jumala.
 
J: Hei Suzy, mitä kuuluu tänään?
 
S: No, kaiken kaikkiaan voisin sanoa, että aivan hyvää! Kiitos kysymästä. Mitä sinulle kuuluu tänään, Jumala?
 
J: Minä olen, mutta sinä tiedätkin sen. Avataanpa portaali puistoosi.
 
S: Ihanaa, olen siellä. (Pysähdyn meditoimaan)
 
J: Hyvä. Huomasit tänään autoa ajaessasi, että pilvistä säteili värisävyjä.
 
S: Kyllä! Katselin pilviä lähellä aurinkoa ja erityisesti aurinkolasit päässä huomasin vaaleanpunaista ja sinistä joissain pilvissä ja kun pysähdyin katselemaan niitä, huomasin vihreää ja keltaista. Hyvin, hyvin kaunista! Otin myös kuvia puhelimellani. Luulen saaneeni joitain värejä, mutten niin kirkkaita ja selkeitä, kuin ne olivat silmilläni.
 
J: Näit moniulotteisesti.
 
S: Niinkö. No, se kuulostaa hauskalta! Jotkut sanoisivat sen olleen vain auringon heijastusta.
 
J: Kyllä ja jotkut sanoisivat sinun keksineen sen!
 
S: Mutta minulla on kuvia!
 
J: Asian ydin on, Suzy, että yhden ihmisen todellisuus on toisen ihmisen mielikuvitusta. Se on totta monilla tasoilla, muista se, mutta pysytäänpä 3D-kokemuksessa. Voisimmeko istuutua elämänpuusi alle?
 
S: Ehdottomasti. (Menen takaisin puistooni sieluni silmillä, minne olen kuvitellut valtavan, kauniin tammen. Sinne menen usein meditoidessa käymään ystävieni luona.)
 
J: AE Gabriel liittyy seuraamme.
 
G: Hei Suzy.
 
S: Hei Gabriel.
 
G: Liityn teidän seuraanne jakamaan tämän ajatuksen. Värit joita näit pilvien ympärillä, ovat siellä aina ja ikuisesti. Silloinkin kun pilviä ei ole, on värejä. Valkoset pilvet taustana, auringon energia yhdistettynä värähtelyysi ja värit materialisoituvat. Tätä tarkoitamme sanoessamme, että kaikki ulottuvuudet ovat yhdessä.
 
Värähtelyn tai taajuuden löytäminen näiden toisten ulottuvuuksien näkemiseksi tai kokemiseksi on se, mitä sinä ja toiset opettelette. Tämä on kolmannella silmällänne katsomista. Tämän ymmärryksen myötä voit harjoitella värähtelysi tai taajuutesi sopeuttamista näkemään monia muita ihmeitä.
 
Kokeile tätä. Kun keskityt johonkin henkilöön, lemmikkiin tai kohteeseen luonnossa, pehmennä silmiäsi, tyhjennä mielesi ja lähetä rakkautta ulos ja hengitä rakkautta sisään. Tämä avaa sydämesi ja kolmannen silmäsi paljastamaan sen todellisen kauneuden, mihin keskityt, erityisesti silloin kun sinulla ei ole ennalta määrättyä ajatusta siitä, mitä löydät. Ole vain nyt-hetkessä.
 
S: Kiitos, Jumala ja Gabriel. Harjoittelen tätä usein.
 
G: Rakastamme sitä.
 
Huomautus Suzannelta:
Portaalin avaaminen ja meneminen puistooni on meditaatioharjoitus, jonka opin TAUK:n kautta (TAUK = The Art of Universal Knowing = universaalin tietämisen taito). Tässä tilassa voin käydä ystävieni, opettajieni ja oppaideni luona toisella puolella. Visualisoin sen laajana avoimena tilana, missä on vuoria taustalla, iloinen puro virtaa läpi ja kukkulalla on valtava, kaunis tammi. Lisään sinne joskus narukeinun, pöydän ja tuoleja monille vieraille ja joskus vain istun nurmella uppoutuen siihen. Tämän viestin kuvat ovat niitä, jota otin ajaessani autolla. Toivon, että värit olisivat tulleet kuvaan paremmin, mutta luulen, että saat jotain selvää!
 
Luulen myös, että ehdotus puistoon menemisestä oli toinen moniulotteisuusharjoitus. He ovat tuolla tavalla nokkelia ja tuovat aina salaa jotain muuta pohdittavaa! Toivon, että kokeilet tätä kokemusta ja pidät hauskaa tutkien moniulotteista itseäsi! 
 
P.S. Jos klikkaat viestin kuvia, saat suuremman version niistä, jotta voit nähdä värit paremmin. Minusta alimmainen on paras!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >