HomeViestejäMuita kirjoittajia4.12.2011 - Julie Miller - Täydellisen rauhan löytäminen

4.12.2011 - Julie Miller - Täydellisen rauhan löytäminen

TÄYDELLISEN RAUHAN LÖYTÄMINEN

Melchizedekiä kanavoinut Julie Miller (lightworkers.org)
4.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdin jokaista Jumalan lasta täydellisen rakkauteni ja valoni syleilyssä, mitä lähetän ehdottomasta sydämestäni.
 
Näen ja kuulen paljon, mitä tapahtuu ympäri tätä kaunista maapalloa. Teidän on kuunneltava sydämellänne, kun katselette häiritseviä uutisia tai luette järkyttävän artikkelin. Elätte kaoottisia aikoja, jotka tuovat paljon muutoksia. Muutos on välttämätön, vaikkei sitä aina oteta vastaan hyvin. Älkää pelätkö muutosta. Kouluttakaa itseänne siinä, mitä aiheuttaa häiriötä normaalisti tasapainoiselle havaintotavallenne.
 
Kaiken muutoksen myötä tulee kasvumahdollisuus. Ottakaa oma aikanne informaation suodattamiseen ja oppikaan luottamaan intuitioonne siinä, mikä kuulostaa todelta teille. Erottelukyky tulee monilta tasoilta ja monen asteisena. Ja alatte itseluottavammin erotella, mikä on totta teille. Muistaen, että totuus voi hyvin luultavasti olla erilainen kuin toisen. Kun kuuntelette sydämellänne, kysytte itseltänne: "Onko tämä informaatio korkeinta hyvää?" Sydämenne voi vastata vain rakkaudella, rakkaat ystävät, ja teidät ohjataan selkeää ja rakastavaa vastausta kohti. Avatkaa sydämenne ja mielenne monille oppimistilaisuuksille, joita tulee helposti ulottuville. Sallikaa itseänne johdettavan siihen, mikä on oikein teille - saatatte vain yllättyä.
 
Näin myllertävinä aikoina on tärkeää ylläpitää tasapaino feminiini- ja maskuliinienergioissanne. Kun teistä tulee henkisesti kypsempi, huomaatte nämä energiat helpommin ja tiedätte, milloin teidän on puhdistettava pois myrkyllistä jätettä, mikä on tarttunut omaan energiakenttäänne. Kiinnittäkää huomiota chakroihinne ja oppikaa myös ne. Ne ohjaavat teitä löytämään täydellisen mielen, kehon ja sielun rauhan, millä on upeita vaikutuksia henkilökohtaiseen arkielämäänne.
 
Hoivaavaa energiaa mihin päästään minun energiastani ja opastuksestani, käytetään kaikilla henkisen kehityksen tasoilla. Jokainen teistä on päässyt tähän hoivaavaan energiaan jossain kohtaa uskomattoman matkanne varrella. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä korkeampaan tietoisuuteenne, mikä mahdollistaa teille yhdistymisen värähtelyyni ja sallii minun parantaa ja opastaa teitä. Rakkauteni ja hyväksyntäni teitä kohtaan on täydellistä ja puhdasta.
 
Ei ole koskaan liian myöhäistä alkaa ymmärtää aitoa itseä. Jotkut rakkaat sielut työstävät tätä jatkuvasti ja monet vain silloin, kun ilmenee jotain odottamatonta. Aidon itsenne ymmärtäminen alkaa itsenne rakastamisesta. Rauhan löytääksenne teidän on löydettävä sekä feminiini- että maskuliinienergiat, oma jin ja jang. Tasapainoa vaaditaan kaikilla tasoilla. Sitten kun kaikkien energioidenne tasapaino saavutetaan, sen ylläpitäminen on haaste. Uskon täysin kykyihinne.
 
Opitte hyvin paljon itsestänne, sitten kun alatte ymmärtää koko itseänne. Teette tämän useita kertoja matkallanne valaistumiseen. Kun jatkatte oppimista, kasvatte, teistä tulee viisaampi ja havaitsette syntyvänne uudestaan usean kerran nykyisen elämänne aikana. Elämänne on ollut tähän saakka täynnä jännittäviä kiemuroita ja käänteitä. Joitain ei ehkä muisteta jännittävinä, mutta noista haasteista saadut oppitunnit ovat olleet ällistyttäviä. Lisää on tulossa ja olette jo valmistautuneet siihen, koska olette saaneet arvokasta tietoa, mikä auttaa teitä matkallanne.
 
Älkää pelätkö, vaan syleilkää jokaista uutta haastetta positiivisella asenteella. Se on tärkeää, rakkaat ystävät, miten astutte jokaiseen uuteen haasteeseen. Astukaa aina positiivisena ja rakasten itseänne ja kaikkia osallisia. Älkää olko ujo sanomaan: "Kiitos tästä arvokkaasta oppitunnista" ja "Olen oppinut, että olen mieleltäni ja tunteiltani vahvempi sen tuloksena." Positiivisten affirmaatioiden lisääminen näihin julistuksiin auttaa työntämään teitä ajankohtaisessa haasteessa eteenpäin ja kannustaa tasaisempaan siirtymiseen täyttymykseen ja onnistumiseen.
 
Olemme lähestymässä keskustelumme loppua, rakkaat ystävät. Aikani tämän rakkaan lapsen ja teidän kaikkien kanssa oli uskomattoman kaunis ja minulla on aikomus palata puhumaan pidempään siitä, miten paljon uskon teihin, ja opastamaan teitä täydellisen rauhan löytämisessä.
 
Ja niin se on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >