HomeViestejäMuita kirjoittajia16.8.2011 - Alfred Lambremont Webre - Maan ulkopuolisten varoitus yhdistää ihmistietouden

16.8.2011 - Alfred Lambremont Webre - Maan ulkopuolisten varoitus yhdistää ihmistietouden

VENÄLÄINEN KOSMONAUTTI MARINA POPOVICH: MAAN ULKOPUOLISTEN VAROITUS MULLISTUKSISTA YHDISTÄÄ IHMISTIETOISUUDEN
 
Kirjoittanut Alfred Lambremont Webre ( www.examiner.com/exopolitics-in-seattle)
16.8.2011 Examiner.com
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ryhmä nimekkäitä venäläisiä tiedemiehiä - venäläinen kosmonautti, tohtori Marina Popovich sekä tohtori Victoria Popova ja tohtori Lidia Andrianova - ovat ilmoittaneet maan ulkopuolisen kommunikoinnin löytämisestä piktografioista, joita maan ulkopuolinen älykkyys on laittanut viljaympyröihin ja kivimonumentteihin ympäri maailmaa. Ryhmä on tehnyt sanakirjan yli 250 maanulkopuolisesta piktogrammista, tulkiten sellaisia viljaympyröitä ja kivimonumentteja kuin Stonehengen ja Aveburyn kiviympyrät Iso-Britanniassa, Machu Picchu, Chavin De Huantar ja Nazcan linjat Perussa, Chichen-Itzan pyramidi ja kuun ja auringon pyramidit Meksikossa ja Pääsiäissaarten Moai sekä muita.
 
Popovich, Popova ja Andrianova kirjoittavat yhteisessä kirjassaan: "Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden kirjaimet: viimeinen varoitus. Maan ulkopuoliset sivilisaatiot varoittavat: maan magneettikentän heikentyminen on saavuttanut kriittisen arvon ja se uhkaa ihmiskunnan elämää. Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden ohjeet viljaympyröissä indikoivat, miten paeta maailmanlaajuisia mullistuksia, jotka alkavat pian."
 
Maan ulkopuoliset ennustavat maailmanlaajuisia mullistuksia
 
Tiedemiesryhmä toteaa, että piktogrammit kommunikoivat: "maan ulkopuoliset sivilisaatiot ennustavat kolmea pääkatastrofia, joita seuraa maailmanlaajuisia mullistuksia, joiden suuruus ylittää kaiken, mitä muistetaan. Kaikkien näiden tapahtumien välillä on lyhyt aika."
 
He jatkavat: "Maan ulkopuoliset varoittavat, että sivilisaatiota on informoitava ennakolta maailmanlaajuisten mullistusten näkymästä ennen tapahtuman alkua. Sivilisaatiolla jota ei ole varoitettu, ei ole mitään mahdollisuutta tehdä siirtymää ajoissa ja pitkittää elämää. Ensimmäiseen esimullistukseen liittyy maailmanlaajuisen kommunikointijärjestelmän häiriöt - puhelin ja internet. Ennalta informoitu sivilisaatio välttää supervoimakkaan katastrofin järkytyksen ja kaaoksen ja sillä on tilaisuus tehdä siirtymä ajoissa."
 
Venäläinen tiedemiesryhmä "korostaa, että tämä on planeetan luonnollinen sykli. Osa tätä prosessia on ihmistietoisuuden kehittyminen pisteeseen, missä ihmisillä on "tilaisuusikkuna" tehdä siirtymä korkeammalle olemassaolon tasolle." He selittävät, että tämä aika historiassa voidaan nähdä eräänlaisena ihmiskunnan valmistumisaikana korkeammalle ja hienojakoisemmalle kokemustasolle, eräänlaisena ihmiskunnan muodonmuutoksena, joka yhdistyy ylösnousemukseen. Ketään ei voida pelastaa yksilönä, koska siirtymä voidaan tehdä vain ihmistietoisuuden synkronisen yhdistymisen kautta.
 
Venäläinen tiedemiesryhmä toteaa: "Ihmisten aika paeta katastrofia tietoisuuden yhdistymisen kautta on pian ensimmäisen esimullistuksen jälkeen. Toisen esikatastrofin jälkeen ihmiskunnalla ei ole mitään mahdollisuutta pitkittää elämää, koska henkiin jäävien ihmisten määrä ei riitä aloittamaan siirtymämekanismia. Tulevaisuudessa ihmiskunta liittyy kehittyneiden maan ulkopuolisten olentojen galaktiseen yhteisöön, mikä linkittyy tietoisuuden kautta."
 
Kosmonautti tohtori Marina Popovich
 
Tohtori Marina Popovich "(syntynyt 20.7.1931) on eläkkeellä oleva Neuvostoliiton ilmavoimien eversti, insinööri ja legendaarinen Neuvostoliiton koelentäjä, jolla on 107 lentämisen maailmanennätystä yli 40 konetyypillä. Hän on yksi Venäjän historian kuuluisimmista lentäjistä ja yksi kaikkien aikojen tärkeimmistä naislentäjistä. Marina Vasilievasta tuli Neuvostoliiton ilmavoimien lentäjä ja 1964 sotavoimien koelentäjä. Hän on kirjoittanut yhdeksän kirjaa ja kaksi käsikirjoitusta. Monien muiden palkintojen joukossa häntä on kunnioitettu Sosialistityön sankarina ja Rohkeusveljeskunnan sankarina (palkinnon ojensi henkilökohtaisesti Vladimir Putin kesäkuussa 2007) ja tähti Ravun tähdistössä kantaa hänen nimeään."
 
Popovish ja ufot
 
Yksi lähde toteaa: "Marina Popovich on ollut suorasanainen ufo-todellisuudesta. Hän kirjoitti kirjan "UFO Glasnost" (julkaistu Saksassa 2003) ja antanut julkisia esitelmiä ja haastatteluja. Hän on maininnut Neuvostoliiton armeijan ja siviililentäjien tekemistä yli 3000 ufo-havainnosta. Vaikka hänen toteamuksiaan ei voi pitää virallisena, hän sanoo, että Neuvostoliiton ilmavoimilla ja KGB:llä on hallussaan osia viidestä romuttuneesta ufosta. Mainittuja törmäyspaikkoja olivat Tunguska (1908), Novosibirsk, Tallinna/Eesti, Ordzhonikidze/Kaukasus ja Dalnegorsk (1986). Popovich sanoi, että jätteet analysoitiin ja johtopäätös oli, että sitä ei ollut valmistettu maan päällä täkäläisellä teknologialla. Vuonna 1991 hän myös esitti kuvan, mitä hän väittää viimeiseksi venäläisen Phobos 2 -avaruusluotaimen ottamaksi, ennen kuin sen kontakti maahan katkesi ja se hävisi. Tämä kuva näyttää selittämättömän sylinterimuodon, mikä voisi olla kameralla tehty."
 
Venäläiset tiedemiehet Popova ja Andrianova: Barkhausen-vaikutus
 
Heidän biografiansa mukaan "Victoria Popovalla on yli 100 tieteellistä julkaisua ja 14 patenttia. Hän on NCC:n paras keksijä. Lidia Andrianovalla on yli 50 tieteellistä julkaisua ja neljä patenttia. Heidän tutkielmansa perustui Barkhausen-vaikutuksen tutkimiseen ja sen soveltamiseen ferromagneettisten aineiden ei-tuhoavassa testaamisessa ja arvioinnissa. Myöhemmin ymmärsimme, että pelkästään Barkhausen-vaikutus voi selittää maailmanlaajuisten mullistusten alkamismekanismin … Puretun informaation perusteella olemme kirjoittaneet 12 kirjaa. Kaksi kirjaamme julkaistiin yhdessä tohtori Marina Popovichin kanssa." Yksi lähde toteaa: "Barkhausen-vaikutus on sarja äkillisiä muutoksia ferromagneettisen alueen koossa ja suuntautumisessa tai jonossa olevien atomimagneettien mikroskooppisissa ryhmissä, joita tapahtuu magnetisoitumisen ja "de-magnetisoitumisen" jatkuvan prosessin aikana. Barkhausen-vaikutus antoi suoran todisteen ferromagneettisten alueiden olemassaolosta, mikä on aiemmin postuloitu teoreettisesti. Heinrich Barkhausen havaitsi, että magneettikentän hidas ja tasainen lisääminen ferromagneettisessa materiaalissa, kuten rauta, saa sen magentisoitumaan, ei jatkuvana vaan pieninä askelina."
 
Katso venäläisten tiedemiesten videoesitys, mikä selittää maan ulkopuolista kommunikointia (video poistettu).
 
Venäläiset tiedemiehet Popova ja Andrianova ovat tehneet englanniksi 15 lyhyen videon sarjan, mikä hahmottelee heidän löytönsä kriittisiä tekijöitä. (Videoita voi katsoa heidän sivuiltaan www.ourtransition.info)
 
Maan ulkopuolisten piktogrammien ennustamat mullistukset
 
Venäläisen tiedemiesryhmän mukaan maan ulkopuoliset piktogrammit ennustavat mallin, mikä näyttää maan käymässä läpi kolme erityistä mullistusta, joita seuraa yleinen katastrofaalinen mullistustila.
 
Maan magneettikentän heikentyminen on erikoismekanismi, jota venäläiset tiedemiehet pitävät tämän mullistusajan laukaisimena ja joka alkaa kolmella esimullistuksella. Ensimmäisen esimullistuksen ajankohdasta ja laajuudesta he toteavat: "Ensimmäinen näistä esimullistuksista uhkaa - poikkeuksellinen tapahtuma, mikä ylittää ihmiskunnan kaikki tuntemat luonnonvoimat." Tiedemiehet väittävät katastrofaalisen seismisen tapahtuman lähtevän Perun länsirannikolta, Brasilian magneettiselta poikkeusalueelta, Humboldt ja El Nino -virtausten risteyksestä Tyynessämeressä. USA:n alue Meksikonlahdelta Suurille järville hukkuu tsunamin seurauksena. Edgar Caycen, kuuluisan amerikkalaisen profeetan, ennusteen mukaan muutamassa minuutissa Meksikonlahti yhtyy Suuriin järviin. Tällä katastrofilla on tuhoisa vaikutus Tyynenmeren koko keski- ja eteläalueelle, megatsunamien luultavasti iskiessä Uuden Seelannin ja Australian itäiseen merenpohjaan. Tsunami voi vaikuttaa myös Afrikan luoteisrannikolle ja Länsi-Euroopan rannoille, mutta mullistuksen ikävimmät seuraukset keskittyvät Pohjois-Amerikan itärannikolle. Toinen ja kolmas esimullistus ovat paljon voimakkaampia."
 
Ihmistietoisuuden yhdistyminen ja ylösnouseminen korkeampaan tilaan on selviytymistapa
 
Venäläinen tiedemiesryhmä toteaa, että heidän tulkintansa maan ulkopuolisten kommunikoinnista on, että ihmiskunnan ainoa tapa selviytyä on tietoisuuden siirtäminen korkeampaan ulottuvuuteen. Tämä vaikuttaa samanlaiselta prosessilta kuin "ylösnousemus", mitä kuvaavat toiset tiedemiehet, kuten bulgarialainen tiedemies tohtori Georgi Stankov, joka toteaa, että ulottuvuusylösnousemus vuonna 2012 on ainoa tapa, jolla ihmiskunta voi paeta katastrofaalista "helvettiä" maan päällä (samaa termiä käyttävät myös venäläiset tiedemiehet).
 
Tohtori Georgi Stankov - Tiedemies: Universaalit lait tukevat talouden romahtamista 2011 ja ylösnousemusta 2012 www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/scientist-universal-law-supports-collapse-of-economy-2011-ascension-2012 (englanniksi)
 
Tähän tietoisuusyhdistymiseen ja ylösnousemusprosessiin viitaten venäläinen tiedemiesryhmä toteaa: "Ihmiskunnan ainoa pelastumistapa on siirtyä toiselle aineellisen maailman turvalliselle tasolle yhtenäistietoisuuden kautta. Maan ulkopuoliset informoivat, että siirtymiseksi rinnakkaisten maatasojen kautta vaaditaan kehotransformaatio. Maan sivilisaatio voi tehdä siirtymän ainoastaan aineellisen maailman korkeimman tason kautta. Tämä siirtymä ei vaadi kehotransformaatiota, vaan kehon tuhoamisen. Tämä tuhoaminen voidaan tehdä vain laserilla yhtenäistietoisuustoiminnan tuloksena. Maan ulkopuoliset varoittavat, että maan sivilisaatiolla on riittämättömän tietoisuuskehityksen vuoksi erittäin heikkoa yhtenäistietoisuustoimintaa. He esittävät sivilisaation vaadittavan yhdistyneen solun korkean homogeenisen solurakenteen resonanssiaktiivisuudella (??). Sivilisaation tietoisuuden synkroninen yhdistyminen aiheuttaa lasersäteen, mikä poistaa kehomme maailmanlaajuisten mullistusten tasolta. Samanaikaisesti heräämme henkiin aineellisen maailman korkeimmalle tasolle ilman mullistuksia. Tällä tavalla ihmiskunta pakenee maailmanlaajuisia mullistuksia ja pitkittää elämää uuden korjaussyklin kahdessa kategoriassa - helvetti ja paratiisi. Jokainen on vastuussa tänä päivänä tekemistään teoista. Tämä on siirtymäskenaariomme, ainoa tapa pelastua."
 
Maan ulkopuoliset: Välttämätöntä informoida ihmisväestöä
 
Venäläinen tiedemiesryhmä korostaa, että on välttämätöntä ja tarpeellista informoida ihmisväestöä näistä tulevista mullistuksista. Ryhmä toteaa: "Sivilisaatiota on informoitava ennakolta. Maan ulkopuoliset vaativat informaation levittämistä laajasti tulevista mullistuksista ja siirtymästä yhtenä ja ainoana tapana pitkittää maan ihmiskunnan elämää. He varoittavat, että ihmiskunnan on tehtävä päätös siirtymästä mahdollisimman nopeasti, koska ensimmäisten esimullistusten jälkeen sen tekeminen on erittäin vaikeaa. Tämä liittyy puhelin- ja internetkommunikointiyhteyksien katkeamiseen supervoimakkaan katastrofin seurauksena. Informoimattomalla sivilisaatiolla ei ole mitään mahdollisuutta tehdä siirtymää ajoissa ja pitkittää elämää."
 
Tiedemiesryhmä toteaa: "Maan ulkopuoliset informoivat, etteivät maailmanlaajuiset mullistukset koskaan lopu ja ne vain voimistuvat, koska niiden tarkoituksena on planeettamme tuhoaminen. On siis mahdotonta piiloutua bunkkereihin - jotka ovat suosittuja tänä päivänä ja joita myydään monissa maissa - ja odottaa mullistusten loppuvan."
 
Miten arvioida venäläisen tiedemiesryhmän työskentelyhypoteesia ja havaintoja
 
Tiedemiesryhmän raportoidussa havainnossa on monia työhypoteeseja. Jokaista hypoteesia voidaan arvioida sen itsenäisen todisteen mukaisesti, joka tukee hypoteesia, kuten normaalisti tehdään tieteellisessä menetelmässä.
 
1. Viljaympyrät, kivimonumentit, maan ulkopuolisten piktogrammit ja kommunikointi.
 
Venäläinen tiedemiesryhmä väittää tutkineensa 15 vuotta viljaympyröitä ja kivimonumentteja, jotka sisältävät maan ulkopuolisia piktrogrammeja, kuten Nazcan linjat Perussa. Heidän työskentelyhypoteesinsa on, että kaikki maan ulkopuoliset piktogrammit kivissä välittävät alustavaa informaatiota tietoisuuden kehittymisestä. Viljaympyrät välittävät hätätilainformaatiota ja -ohjeita ihmiskunnan pelastumiseksi mullistuksesta.
 
Tiedemiesryhmä on tehnyt sanakirjan piktogrammeista ja 12 kirjaa tukemaan tätä työskentelyhypoteesia. Riippumaton tutkimus tukee hypoteesia, että viljaympyrät ja piktogrammit ovat maan ulkopuolista kommunikointia.
 
Tukevia todisteita maata mahdollisesti uhkaavasta mullistuksesta
 
2. Maan magneettikenttä ja maan mullistukset.
 
Ryhmä kehittää työskentelyhypoteesin, että maan ulkopuolinen kommunikointi varoittaa, että maan magneettikenttä on heikkenemässä. Tämä aiheuttaa alkumullistusjakson, jota seuraa määrittelemätön mullistusjakso. Itse asiassa, NASA on päätynyt siihen, että maan magneettikentän reikiä pidetään yhtenä tekijänä, mikä voisi voimistaa aurinkomyrskyjen vaikutuksia ja aiheuttaa vakavia maanmuutoksia 2011-2013 aurinkojaksolla 24.
 
2012 voi tuoda "täydellisen myrskyn" - auringon purkauksia ja järjestelmien romahtamisen
www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/2012-may-bring-the-perfect-storm-solar-flares-systems-collapse
 
3. Valtavirtamedia raportoi kaasujättiläisestä tai ruskeasta kääpiöstä Pluton ulkopuolella.
 
Sellaiset mediat kuin The Independent ja CNN ovat raportoineet jättimäisestä taivaankappaleesta, joka on neljä kertaa Jupiterin kokoinen - kenties kaasujättiläinen tai ruskea kääpiötähti tai planeetta - aurinkokunnan ulkopuolella, Pluton tuolla puolen.
 
Lukijat voivat katsoa Ali Velshin CNN:n raportin täältä (video poistettu).
 
Yksi raportti jättimäisestä taivaankappaleesta toteaa: "IAU:lla on myös viimeinen sanansa sanottavana kaasujättiläisen nimestä. Kreikkalaisille Tyche oli jumalatar, joka oi vastuussa kaupunkien kohtalosta. Hänen nimensä valittiin väliaikaisesti viittaamaan aiempaan hypoteesiin - joka on nyt laajalti hylätty - että aurinko saattaisi olla osa kaksoistähtijärjestelmää, jolla on himmeä kumppani, jota alustavasti kutsutaan nimellä Nemesis. Sen ajateltiin olevan vastuussa massojen häviämisestä maan päällä. Myytissä Tyche oli Nemesiksen hyvä sisar."
 
Raportti jatkuu: "Professorit Matese ja Whitmire ehdottivat ensimmäisinä Tychen olemassaoloa selittämään, miksi monet näistä pitkäaikaisista komeetoista tulivat väärästä suunnasta. Icaruksen, aurinkokuntatutkimusten kansainvälisen aikakauslehden, viime julkaisussa helmikuussa raportoitiin, että yli 20% liikaa pitkäaikaisista komeetoista, joita on tarkkailtu vuodesta 1898 saakka, tulee nauhasta, joka kiertää taivaalla korkeammassa kulmassa, kuin "galaktinen aaltoiluteoria" ennustaa. 
 
"Mitään muuta ei ole ehdotettu selittämään tätä poikkeavuutta, koska siihen vihjattiin ensimmäisen kerran 12 vuotta sitten. Mutta Tyche-hypoteesissa on yksi vika. Konventionaalisen teorian mukaan kaasujättiläisen pitäisi myös irrottaa komeettoja sisäisestä Oortin pilvestä, mutta näitä ei ole havaittu.
 
"Professori Matese ehdottaa, että tämä voi johtua siitä, että komeetat on jo nykäisty pois kiertoradaltaan ja kuljettuaan useita kertoja aurinkokunnan sisäosan läpi ne ovat häipyneet siinä määrin, että niitä on paljon vaikeampaa jäljittää.
 
"Jos se siis on todellinen, Tyche ei ehkä ainoastaan häiritse komeettojen kiertoratoja, vaan se voi myös kääntää vakiintuneen tieteellisen teorian ympäri."
 
4. Astrofyysikko Alexei Dmitriev varoittaa fotonivyöhykkeen uhkaavasta maailmanlaajuisesta katastrofista
 
Yksi raportti toteaa: "Astrofyysikko Alexei Dmitriev sanoo, että sekä Voyager 1 että Voyager 2 -satelliitti paljastaa, että aurinkomme ja koko aurinkokuntamme liikkuu nyt tähtienväliseen energiapilveen. Opher, NASA:n heliofysiikan vieraileva tutkija George Mason -yliopistosta, sanoo, että tämä tähtienvälinen energiapilvi on turbulentti. Dmitriev selittää, että tämä energiapilvi magnetisoi planeettojemme ilmakehää ja erityisesti aurinkoamme. Kun tämä tähtienvälinen energiapilvi jatkuvasti magnetisoi/varaa aurinkoa, auringosta tulee aktiivisempi, mikä johtaa auringon suurempaan "tuotantoon" eli suurempiin ja säännöllisempiin aurinkomyrskyihin ja koronan massapurkauksiin, minkä tuloksena on Carrington-vaikutus.
 
"Myös maa imee tätä tähtienvälistä sähköenergiapilveä ja tiedemiehet ovat havainneet, että se johtaa lisämaanjäristyksiin ja samalla vaikuttaa dramaattisesti säätilaamme täällä maan päällä. Kysyttäessä, miten kauan auringolta kestää kulkea tämän tähtienvälisen energiapilven läpi, tohtori Dmitriev vastasi: "En tiedä. Mutta jos minun olisi arvattava, sanoisin joissain kahden ja kolmen tuhannen vuoden välillä." Tämä tähtienvälinen pilvi on harsomainen varattujen hiukkasten vyöhyke, jonka läpi aurinkokuntamme on hitaasti liikkumassa.
 
"Kun tohtori Dmitrieviltä kysyttiin, mitä kaiken tämän seuraamukset ovat maapallolle, hän vastasi: "Maailmanlaajuinen katastrofi! Ei kymmenien vuosien, vaan vuosien kuluessa. Niin ollen tämä maailmanlaajuinen katastrofi on periaatteessa ihan nurkan takana ja asettaa näyttämön NASA:n viimeisimmälle aurinkomyrskyvaroitukselle 2012-2013."
 
Todiste joka tukee "tietoisuusyhdentymisen ja ylösnousemuksen" hypoteesia.
 
5. 2011-2013 katastrofaalinen ja positiivinen aikajana.
 
Tutkiessaan mahdollisesti uhkaavia siirtymämuutoksia 2012-13-aikahorisontissa, tämä Examiner.com:n toimittaja on määritellyt tilanteen, mitä voidaan kuvata kahdeksi rinnakkaistodellisuudeksi, joita kumpaakin tukee riippumaton data ja henkilökohtaiset ja institutionaaliset päätökset - 2012-2013 katastrofaalinen aikajana ja 2012-2013 positiivisen tulevaisuuden aikajana.
 
Kaksi rinnakkaista aikajanaa ovat täysin vastakkaisia luonteeltaan. Mullistusaikajana kuvittelee 2012-2013 aikana, jolloin maahan osuu tuhoisia "auringonpurkauksia, suuria meteoreja, tsunameja, maailman rannikoiden hukkumisia ja megakatastrofi". Positiivinen aikajana kuvittelee 2012-13 seuraavanlaiseksi: 2012 on merkki maan astumisesta kultaiseen aikaan ja ennen sitä on siirtymäaika tunnetusta elämästä elämään, mikä on täysin harmoniassa koko luonnon kanssa.
 
Empiiriset todisteet rinnakkaisten aikajanojen olemassaolosta (katastrofaalinen ja positiivinen) voivat itse asiassa heijastaa 1) maata mullistuksessa ja 2) yhtenäistietoisuutta ja ylösnousemusprosessia, kuten venäläisten tiedemiesten hypoteesit ja löydöt ennustavat.
 
Katso:
 
1. Ollaanko katastrofaalisella 2012-2013-aikajanalla? Vai ollaanko positiivisen tulevaisuuden 2012-2013-aikajanalla? Osa 1 www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/are-you-on-a-2012-13-catastrophic-timeline-or-are-you-on-a-2012-13-positive-future-timeline-part-1 (englanniksi)
 
2. Ollaanko katastrofaalisella 2012-2013-aikajanalla? Vai ollaanko positiivisen tulevaisuuden 2012-2013-aikajanalla? Osa 2 www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/are-you-on-a-2012-13-catastrophic-timeline-or-are-you-on-a-2012-13-positive-future-timeline-part-2 (englanniksi)
 
6. Hyötyjä venäläisten tiedemiesten hypoteesin ja havainnon tutkimisesta
 
Vain se, että todisteet tukevat jotain hypoteesia ja ehdotettua löytöä, ei merkitse, että se on täysin oikein. Hypoteesi voi olla täysin oikein, osittain oikein tai täysin väärässä. Yllä oleva tukeva empiirinen data antaa todennäköisyysnäytön, että venäläisten tiedemiesten hypoteesi ja löytö pitäisi ottaa vakavasti ja julkiseen keskusteluun muun informaation rinnalla, joka koskee lähestyvää maan mullistusriskiä.
 
A. Ajoitus. Yksi painavimmista kysymyksistä minkä näiden tiedemiesten hypoteesi ja löytö nostaa, on näiden hypoteettisten mullistusten ajoitus. Heidän nettisivunsa toteaa nyt, että ensimmäinen esimullistus voi tapahtua elokuun loppupuolella 2011. Tuo päivämäärä on hyvin lähellä tämän artikkelin päivämäärää (16.8.11), joten pian tiedämme.
 
Jos ensimmäistä esimullistusta ei tapahdu elokuun lopussa, menettääkö heidän koko hypoteesinsa uskottavuutensa? Mitkä ovat ajoituksen parametrit tässä tapauksessa?
 
B. Mittakaava. Venäläisten tiedemiesten kuvaamien uhkaavien mullistusten laajuushypoteesi ylittää ymmärryksen ja historialliset tilastot. He toteavat, että mullistusten tarkoituksena on "tuhota maapallo".
 
Tämä hypoteesi on yhtenevä heidän ylösnousemushypoteesinsa kanssa ja sellaisten muiden ylösnousemuksen puolestapuhujien kanssa, kuin tohtori Georgi Stankov, Anthony Kane ja George Kavassilas.
 
Katso:
 
1. Georgi Stankov - Tiedemies: Universaalit lait tukevat talousromahdusta 2011 ja ylösnousemusta 2012 www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/scientist-universal-law-supports-collapse-of-economy-2011-ascension-2012 (englanniksi)
 
2. Anthony Kane - 2012: Martin Luther Kingin sukulainen, kontaktoija, tuo ufo/maanulkopuolisen viestin ulottuvuusmuutoksesta 2012 www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/2012-dr-martin-luther-king-relative-contactee-brings-ufo-et-message-of-dimensional-shift-2012 (englanniksi)
 
3. George Kavassilas - Maanulkopuolisten eksperttikontaktoija: Puolet ihmiskunnasta ylösnousee viidenteen ulottuvuuteen 21.3.2013 www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-et-contactee-half-of-humanity-ascends-to-5th-dimension-on-march-21-2013 (englanniksi)
 
Tieteellinen yhtenevyys. Erilliskysymys on, onko tämän katastrofaalisen tuhon laajuus yhtäpitävä tieteellisesti tunnetun maapallon tieteen kanssa.
 
C. Tietoisuuden yhdistyminen. Ihmiskunnan tietoisuusyhdistymistä ehdotetaan positiivisena lopputuloksena venäläisten tiedemiesten hypoteesissa ja löydössä. Maan mullistukset nähdään laukaisijana tähän yhdistymiseen ja ylösnousemiseen uuteen olemassaoloulottuvuuteen.
 
Tämä tiedemiesten hypoteesi ja löytö on yhtenevä Maya-kalenterin ajan nopeutumismatriisin ykseystietoisuuden kanssa, minkä ovat popularisoineet sellaiset tutkijat kuin Carl Johan Calleman ja Barbara Hand Clow.
 
Ykseystietoisuusmallissa singulaarisuus universumimme ytimessä lähettää nyt tarkoituksellista "ennakkoaaltoa", valistuneen universaalin tietoisuuden viimeiseen 9. aaltoon, mikä joidenkin mukaan alkaa 9.3.2011 ja päättyy 28.10.2011. Sitä lähtien universumimme singulaarisuus lähettää jatkuvaa valaistunutta universaalia tietoisuutta. Singulaarisuus galaksimme keskellä (galaktisen keskuksen musta aukko) muuntaa myös tätä universumin tietoisuusenergia-aaltoa. Tämä on minkä tahansa standardin mukaan erittäin hyvä tieteellinen uutinen. Universaalit vaihtelevat energia-aaltoliikkeet ovat olleet universumimme ominaisuus suuresta pamauksesta saakka ja nämä aaltoliikkeet ovat muotoilleet tietoisuuden luonnetta universumissamme yli 18 miljardia vuotta.
 
Viime viikonlopun (??) seitsemän kuukauden ennakkoaallon alkaminen on valmistelua valaistuneen universaalin tietoisuuden singulaarisuuslähetysten yhdeksännen ja viimeisen aallon alkamiseen (9.3.-28.10.2011) - kaikkien vaihtelevien energia-aaltoliikkeiden kulminaatio sen jälkeen, kun universumimme luotiin suuressa pamauksessa.
 
Kuten Carl Johan Calleman on todennut, lokakuun 28. päivän jälkeen 2011 "universaalit vaihtelevat energia-aaltoliikkeet loppuvat ja maa on asetettu asteittaiseen mahdollisuuteen saavuttaa kehittyneen utopia-planeetan asema - käytännössä Eedenin puutarha." Tämä virstanpylväs merkitsee loppuvalmistelujen alkamista maan astumiseksi kauan ennustettuun Utopian kultaiseen aikaan tai positiiviselle 2012-2103-aikajanalle.
 
Ykseystietoisuuden ennakkoaalto, kuten kaikki universaalin energian aaltolähetykset, aiheuttaa henkilökohtaisen ja kollektiivitodellisuutemme "meemin" tai tarinasisällön. Nämä havainnot tietoisuusenergian säteilemisestä ulottuvuuksien välisestä portaalista universumimme ytimessä vihjaavat, että korkeimmat ajatuksemme ja "meemimme" ovat/voivat olla itse asiassa lähtöisin universumin singulaarisuuden energia-aalloista, galaktisen singulaarisuuden välittämänä - musta aukko galaksimme keskellä, mitlä Mayojen mukaan on Hunab Ku.
 
Aurinkokuntamme singulaarisuus on Sol, aurinkomme - ulottuvuusportaali toisiin galakseihin fyysikko Nassim Harameinin mukaan. Nämä universumin singulaarisuuden energia-aallot palvelevat "universumin mielen ja hengen ohjelmiston" kantaja-aaltoina - tapa millä tarkoituksellinen universumi (jotkut kutsuvat sitä lähteeksi, valomereksi tai jumalaksi) kertoo meille aikomuksensa tietoisuudesta koko universumissa. Käytännön asiana: onko sillä merkitystä, oletko virittynyt ja sitoutunut yhdeksänteen universaalin tietoisuuden energia-aaltoon? Kyllä, me ihmiset viritymme universaaleihin energia-aaltoihin ja sitoudumme määräämään planeetta-asemamme ja sen, miten saavutamme potentiaalimme planeettana.
 
Tuleeko maasta dystopia vai utopia? Hyvä uutinen on, että universumimme singulaarisuus lähettää nyt utopia-tietoisuusaaltoja vaihtelevina energian kantaja-aaltoinaan. Mitä enemmän me ihmiset yksilöinä ja kollektiivisesti viritymme valaistuneen universaalin tietoisuuden universaaliin energia-aaltoon ja sitoudumme saavuttamaan yhtenäisen, ei-kaksinaisen tietoisuuden, sitä voimakkaammaksi positiivinen aikajana tulee ja sitä nopeammin saavutamme potentiaalimme planeettana - "mahdollisuuden saavuttaa kehittyneen utopia-planeetan asema".
 
Näin ollen ihmistietoisuuden transformaatio ja yhdistyminen voi tapahtua ajan kuluessa ilman planeettamullistuksen traumaa tai ylösnousemista toiseen ulottuvuuteen. Meidän ykseystietoisuutemme on uusi ulottuvuus.
 
Katso:

Hyvä uutinen! Universumin singulaarisuus lähettää nyt valaistuneen ykseystietoisuuden esiaaltoa. www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/good-news-universe-singularity-now-emanating-pre-wave-energy-for-enlightened-unity-consciousness
 
----------
 
7. Ajallinen kiireellisyys
 
Venäläinen tiedemiesryhmä painottaa kiireellisyyttä maan ulkopuolisten piktogrammiviesteissä. Elokuun 17. päivän seurantakirjeessään tälle toimittajalle, Alfred Lambremont Webrelle ryhmä toteaa: "Tänään on epätavallinen tilanne - hyvin vähän aikaa ennen kuin maailmanlaajuinen mullistus alkaa. Tämä aloituspäivämäärä tunnetaan Maya-kalenterin loppuna - maanulkopuolisten kalenterin! He antavat meille päivämäärän vain, koska kaikkien näiden tapahtumien alku - kolmen esimullistuksen ja maailmanlaajuisen mullistuksen - aiheutetaan keinotekoisesti. Luomalla tiettyä säännöllisyyttä mullistusten alkuun maan ulkopuoliset pelastavat sivilisaatiomme elämän - yksityiskohtaisempaa lisätietoa esitetään alla olevassa artikkeleissa. Siis kaikki nämä tapahtumat alkavat valittuna päivänä ja hetkenä.
 
"Näin ollen aikaa päätöksemme tekemiseen siirtymästä on vähemmän ja vähemmän jäljellä. Tämä on aika ensimmäisen esimullistuksen lopusta ennen toista. Ensimmäinen esimullistus tarvitaan maan ulkopuolisten ymmärryksen mukaan välttämättä - nyt monet ihmiset eivät halua muuttaa mitään. Tämä johtuu siitä, ettei kukaan tunne lähestyvän luonnonilmiön voimaa.
 
"Ihmiset luulevat, että joku voi jotenkin paeta - ei tietenkään kaikkia, mutta jotkut ihmiset voidaan pelastaa. Kuitenkin maan ulkopuoliset sanovat voimakkaasti "ei"! Maailmanlaajuisista mullistuksista voi selvitä vain koko sivilisaatio tehden siirtymän aineellisen maailman seuraavalle tasolle harmoniassa maan kanssa yhtenäistietoisuuden avulla. Pitkitämme elämäämme, mutta kehomme ei ole yhtä tiheä kuin nyt holograafisesti. Vain se vaaditaan!
 
"Havainnollistaakseen luonnonilmiön voimaa mikä alkaa kaikkialla maan päällä, maan ulkopuolisten täytyy aloittaa ensimmäinen esimullistus. Tämä on tietysti hyvin surullista heille valtavan ihmishenkien menetyksen vuoksi muutamassa minuutissa. Mutta ei ole muuta tapaa. Muuten maailmanlaajuinen mullistus alkaa tappaa maan koko sivilisaatiota muutamassa minuutissa. Maan ulkopuolisilla ei ole vaihtoehtoa. Mutta meillä on!
 
"Auttakaa siis mahdollisimman nopeasti levittämään tätä tietoa mahdollisimman laajalti. Tämä johtuu siitä, että ensimmäinen esimullistus tuhoaisi kommunikointijärjestelmän - puhelin ja internet. Sen palauttaminen ei ole helppoa ja menettäisimme paljon aikaa. Näin ei-informoitu osa sivilisaatiota ei ymmärtäisi, mitä tapahtui, ja eläisi pitkään kaaoksessa, minkä seuraamukset olisivat epäilemättä hyvin surulliset - itsemurhia ja paljon muuta. On välttämätöntä tehdä se ennalta.
 
"Siksi maan ulkopuoliset eivät voi aloittaa ensimmäistä esimullistusta, ennen kuin koko sivilisaatio on informoitu tapahtumista. Mutta maailmanlaajuisten mullistusten alkupäivä on jo päätetty! Sen jälkeen äärimmäisen pieni määrä magneettikenttää on enää maan ulkopuolisten vallassa. Niinpä maailmanlaajuiset mullistukset alkavat.
 
"Meidän on levitettävä informaatiota maailmanlaajuisten mullistusten alkamisskenaariosta!
 
"Meidän on tehtävä siirtymä ajoissa, kommunikointijärjestelmän hajoamisesta huolimatta. Meillä on äärimmäisen lyhyt aika - vain muutamia kuukausia ja valtava työmäärä. Maan ulkopuoliset informoivat, että siirtyvän ihmistietoisuuden on muodostettava lasersäde. Lasersäteen voi aiheuttaa vain sivilisaation tietoisuuden yhtenäinen "värähtelyväline". Ja sitä on erittäin vaikea käsittää. On välttämätöntä toteuttaa toistuvia yrityksiä, ensin maittain, sitten mantereittain ja sitten meillä on koko sivilisaation yhtenäistietoisuus. Kaikilta maan ihmisiltä vaaditaan hyvin pitkää ja työlästä työtä yhtenäistietoisuutena.
 
"Meidän on tehtävä kaikkemme levittääksemme laajalti tätä varoitusinformaatiota kaikille maan ihmisille. Ja mitä aikaisemmin teemme sen, sitä enemmän aikaa jää sivilisaation kouluttamiseen ja siirtymään.
 
"Venäjään ei vaikuteta voimakkaasti ensimmäisellä esimullistuksella. On hyvin, hyvin tärkeää levittää tätä informaatiota maissa, joihin se vaikuttaa voimakkaasti. Niiden joukossa ovat Afrikan luoteisrannikko, Länsi-Euroopan rannikot - Englanti, Ranska ja Espanja - sekä Japani, Australia ja Uusi Seelanti."
 
8. Mitä sinä ajattelet?
 
Mitä ovat sinun ajatuksesi ja ehdotuksesi venäläisten tiedemiesten hypoteesin ja havaintoihin? Kirjoita kommenttisi ja ehdotuksesi kommenttiosaan alla.
 
 
Katso venäläisten tiedemiesten nettisivut www.ourtransition.info (myös "konesuomeksi")
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >