HomeViestejäMuita kirjoittajia18.2.2011 - Adonna - Päivämääriä, portteja ja kumppaneita

18.2.2011 - Adonna - Päivämääriä, portteja ja kumppaneita

PÄIVÄMÄÄRIÄ, PORTTEJA JA KUMPPANEITA
 
Taivaan enkeleitä kanavoinut Adonna (www.operationterra.com)
18.2.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Okei, no niin. Olemme pyytäneet saada puhua kanssasi aiheesta "päivämääriä, portteja ja kumppaneita" ja saat jakaa sanomamme julkisesti. Meidän ei ollut enää tarkoitus antaa lisää informaatiota julkisuuteen, koska havaintomme mukaan jokaisen ihmisen polku ja sen yksityiskohdat olivat niin yksilöllisiä, ettemme tuntuneet voivan sanoa mitään laajemmin sopivaa, joka pätisi useimmille lukeville ihmisille. Koska nykyään kuitenkin keskitytään eri päivämääriin ja ennustuksiin tämän suuren syklin erilaisista "lopuista" ja on hämmennystä jokaisen ylisielun luomista eri komponenteista, tunsimme tarvetta päivitykseen ja selkeytykseen, jotta asiat saadaan selviksi sen mukaisesti, mitä me pidämme tärkeänä niille, jotka osallistuvat Operaatio Terraan laajemmin.
 
Ensin päivämäärä-aiheeseen. Kuten voit nähdä, tänään on gregoriaanisen kalenterinne päivä, mitä sekä Carl Johann Calleman että Ian Lungold käyttivät merkitsemään viimeisen tason alkua Maya-kalenterin pitkässä tulkinnassa. Itse asiassa tämä on vain päivä, aivan kuten jokainen päivä lähestyessämme vielä pidemmän "laskennan" loppua - sen joka alkoi miljoonia vuosia sitten, kun 144000 elohimiä tuli yhteen ja "saosti" todellisuuden tämän sektorin. He tekivät myös sopimuksen tuolloin, että he valvoisivat tilannetta ja osallistuisivat luomukseensa, kunnes oli aika antaa sen hoitaminen uudelle elohim-ryhmälle, mikä jatkaisi siitä.
 
Aika vähenee
 
Olette lähes tämän miljardien vuosien luomissyklin lopussa ja on vielä monia tehtäviä, ennen kuin voidaan saattaa loppuun se, mitä kirjoitettiin tapahtuvaksi. Matkan varrella on ollut vaikutuksia, joka ovat kohentaneet noita tehtäviä, jottei niiden vaikutuksen pitäisi olla niin dramaattinen, mitä ne muuten olisivat olleet, mutta yleisesti ottaen tehtävälista on sama ja aika - teidän kokemallanne ja laskemallanne tavalla - loppuu kaiken sen suorittamiselta, mitä on saatava valmiiksi osana tätä loppua ja uutta alkua. Tiiminne tekevät kellon ympäri töitä varmistaakseen, että olette kaikki valmiina sille, minkä on nyt tultava. Se tulee henkeäsalpaavalla vauhdilla ja sen vauhdin vuoksi millä kaikkien asioiden on tapahduttava valmistuakseen siihen mennessä, kun saavutatte tuon kiinteän kynnyksen, mistä olemme puhuneet, ei ole tilaisuutta toipua jokaisesta vaikutuksesta, ennen kuin seuraava tapahtuu.
 
Sitä ei alun perin kuviteltu näin, mutta monet sellaiset asiat jätettiin odottamaan, joiden odotettiin tapahtuvan pidemmän ajan kuluessa ja sallivan näin asteittaisemman prosessin. Polariteettipelin kumpikin puoli laittoi ne odottamaan "ostaakseen aikaa" ja toteuttaakseen omaa agendaansa ja tavoitteitaan, mikä oli maksimoida niiden ihmisten määrä, jotka "korjattaisiin satona" omaan polariteettiin. Kuitenkin näyttää siltä, että halussaan kokea kaikkea mahdollista Luoja tasapainotti asiat niin, ettei kumpikaan polariteetti saanut hallintaa toisesta ja lukumäärät ovat sen vuoksi, mitä ovat. Kumpikaan polariteetti ei haali suurta määrää ja ne jotka "menevät ylös" itselleen kuuluviin maailmoihin, ovat periaatteessa samoja, jotka "tulivat alas" osallistuakseen näihin aikoihin. Valmisteluja on tapahtunut vuosisatoja eikä kumpikaan puoli ole kyennyt kääntämään tasapainoa suuntaan tai toiseen.
 
Huolimatta siitä selvästä menestyksestä minkä negatiivisuus näyttää saavuttaneen tapojensa vakiinnuttamisessa 3D-maan nykyversiossa, on ollut joitain itsepäisiä tukipilareita, jotka ovat kieltäytyneet luopumasta tavastaan olla keskellä ja antamasta periksi paineille noudattaa konsensustodellisuutta. Valitettavasti heidän määränsä on pieni, mutta heitä on ollut riittävästi ylläpitämään tarvittavan jännitteen ja pitämään tasapainon ja näin kumpikaan puoli ei ole saavuttanut kovin paljon lisää satoa ja se on pieni kummallakin puolella. Kun näimme näin olevan vuonna 1997, hyväksyimme sen ja teimme muita suunnitelmia ja yritimme kylvää perspektiiviämme tavoilla, jotka hyödyttäisivät 3D-inkarnaatioiden tulevia sukupolvia ja pitäisivät oven Terraan avoimena heille "porttina", minkä läpi hekin voisivat kulkea ja päästä Terraan pidemmän ajan jälkeen 3D:ssä.
 
Portit
 
Tällä hetkellä on periaatteessa 12 porttia auki poistumispolkuina. Yksi niistä johtaa Terraan ja yksi sen negatiivisen polariteettivastakohdan planeetalle, mikä pysyy nimettömänä. Jäljelle jää 10 muuta, joista joitain toiset tutkijat ja kirjoittajat ovat dokumentoineet ja joitain eivät (mikä merkitsee, ettei niitä yleisesti nähdä "tulevaisuutena" tänä aikana ja ne tulevat vähän yllätyksenä). On paljon hämmennystä liittyen tiettyihin päivämääriin 2011 ja 2012 ja siihen, mitä ne saattaisivat merkitä lopputuloksina tai mitä joku voisi odottaa kokevansa niihin liittyen.
 
Osa siitä mitä on sanottu tai ennustettu, ei ole yksinkertaisesti totta kenellekään ja se on negatiivisen polariteetin huijareiden työtä, jotka tekevät normaalia ihmisten johtamista harhaan ja hämmennykseen. Loisto ja kimallus ovat osa niiden huijaustyökaluja, erityisesti ne jotka vetoavat niiden alempaan omakuvaan, jotka vaativat pelkojensa lievittämistä sellaisilla julistuksilla. Jotkut tuntevat jatkuvaa tarvetta tulla syötetyksi sellaisella pupulla ja näin joku toinen vastaa tuohon tarpeeseen antamalla sitä. On varmasti paljon kysyntää ja on monia halukkaita tyydyttämässä tuota kysyntää, aivan kuin muillakin hyödykemarkkinoillanne - tietystä hinnasta. Ja tuota hintaa ei mitata ainoastaan valuuttana. On maksettava hintansa myös siinä, miten paljon pidempään ollaan 3D-ilmaisussa.
 
Kuitenkin taas kerran, tältä se näyttää pinnalta. Jokaisella yksittäisellä valinnalla on todellisuudessa juurensa Luojan halussa kokea kaikki mahdolliset kokemukset, joten mikään polku tai valinta ei ole parempi kuin jokin toinen. Siinä mielessä ne ovat kaikki tasaveroisia, koska ne vain täyttävät oman paikkansa niissä mahdollisuuksissa, jotka Luojalla on käytettävissä itsensä kokemiseen omien luomustensa kautta. Toisin sanoen, se kaikki palvelee Luojaa, jolle kaikki sen luomukset ovat yhtä "hyviä".
 
Kumppanit
 
Nyt kumppaniaiheeseen. On oikeasti vain yksi Luoja, joka ilmaisee itseään luomustensa kautta, kuten olemme usein huomauttaneet ja korostaneet. Ajatus "kumppanista" on eräänlainen rakenne, mikä aiheuttaa eräänlaista etsintää niissä, jotka ovat noita luomuksia, ja tuo etsintä on oikeastaan pyrkimystä siirtyä pois erillisyyskokemuksesta Jumalan kanssa ja tulla taas yhdeksi Luojan kanssa. Silloin kun tietoisuuspiste kokee itsensä erillisenä Luojasta ja toisista tietoisuuspisteistä, joita on olemassa, on luonnollista pyrkimystä yhdistyä ja tulla taas kokonaiseksi kaikkien niiden osien kanssa, jotka ovat Jumalan mielessä. Kuitenkin erillisyyskokemus on itse asiassa harhaa, joka antaa Luojan etsimiä kokemuksia, joten tuo etsintä on todellisuudessa Luojan pyrkimystä kokea itsensä erillisinä osina, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja jotka "teeskentelevät" olevansa erillisiä eivätkä oikeasti kokonaisuuden osia.
 
Ajatus kaksosista, sielukaksosista, kaksoisliekeistä ja vastaavasta on ihmismielen tuotosta, mikä lisää tätä kuvitteellista etsintää, ja se syntyy ylisielusta, joka kirjoittaa jokaisen elämän niin, että kokonaisuutena, summana kaikista kokemuksista joita kaikkien ylisielujen kirjoittamat kaikki elämät antamat, saadaan Luojan haluamat kokemukset. Mikään ja kukaan ei ole erossa Luojastaan. Se ei vain ole mahdollista, koska on vain yksi Luoja, joka ilmaisee itseään luomustensa kautta.
 
Joillakin teistä on ollut hiljattain kokemus, että teistä on jakautunut osia ja ne ovat jättäneet teidät, kun taas toiset osat ovat ilmestyneet teille uusina tapoina kuvata ja määritellä itsenne. Jotkut teistä ovat huomanneet, että planeetalla kulkee useampia "kaksosianne", kun taas toiset ovat havainneet, että vaikka vain yksi sinä kulkee 3D:ssä, teillä on useampia kehoja olemisen korkeammilla tasoilla. Koko rakenne kaikista näistä olennoista on "keksitty" eikä mikään siitä ole "totta" isolla T:llä. On vain yksi Luoja. Kaikki muu on fiktiota, mutta tietysti se kuljettaa tarinaa eteenpäin, eikö vain! Ja se on koko syy kaikkeen, mitä on - kuljettaa Luojan "tarinaa" eteenpäin, aivan kuin mikä tahansa hyvä käsikirjoitus. Kaikki toiminta ja vuorovaikutus, kaikki takaosa ja etuosa, palvelee näyttämönä ja antaa toimintaa tarinan tai draaman etenemiseen ja kokemuksia Luojalle.
 
Niinpä suosituksemme teille kaikille, jotka ehkä mietitte näiden päivämäärien, porttien ja mahdollisten kumppaneidenne merkitystä, on palata perusasioihin, koska siihen päädytte joka tapauksessa. Päästäkää irti ja antakaa Jumalan antaa yksityiskohtia matkastanne, kun se kehittyy, ja lakatkaa yrittämästä tajuta asioita, jos edelleen teette sitä. Monet teistä jotka ovat matkalla Terralle, alkavat jo kokea elämisen rauhaa läsnä olevassa hetkessä, ilman ajatusta tai aikomusta enää menneisyydestä tai tulevaisuudesta. Näin olette kaikessa ajassa, kun olette täysin ankkuroituneet olemuksenne korkeammille tasoille. 4D on vain yksi noista tasoista, vaikka sinne keskitytte suurimman osan ajasta osana sopimuksenne täyttämistä yhtenä niistä 144000 elohimistä, jotka tukevat liikettä sen loppuunsaattamiseen, mikä luotiin miljardeja vuosia sitten. Sitten kun olette valmis tuosta nimenomaisesta tehtävästä, siirrytte toisiin tehtäviin ja annatte toisenlaisia kokemuksia Luojalle.
 
Työ mitä on tehty solumuistinne puhdistamiseksi, on tehnyt kaiken tämän mahdolliseksi, koska muuten te kaikki olisitte edelleen niiden kaikkien kokemusten jäämäsuossa, joita teillä on ollut noiden miljardien vuosien aikana, olemisenne koko skaalassa. Teillä on edelleen verho ettekä voi tajuta sitä laajuutta, miten pitkä ja laaja kokemisenne on ollut. Mutta sitten kun olette siirtyneet yli verhokynnyksestänne ja saaneet takaisin muistinne, vaaditaan vähän sopeutumista, koska yhdistettävänä on niin paljon informaatiota, että teidän täytyy olla hyvin hiljaa ja hyvin paikallanne, kun se täyttää teidät.
 
Kiinnittäkää turvavyönne!
 
Päätimme puhua teille tänään, koska on päivä, minkä ainakin kaksi ihmistä alun perin asetti loppulaskennan alkamiseksi tälle syklille. Koska täytyy tapahtua vielä hyvin paljon tehtäviä antamaan tarvittavia kokemuksia ja loppuunsaattamisia, aika tästä jokaisen tällaisen poistumispolun loppuun on aina vain intensiivisempää. Mitä lyhyempi aika kuhunkin poistumispolkuun on, sitä intensiivisempää kokeminen on ja polku Terraan ja sen polaarivastakohtaan ovat lyhyimmät 12 poistumispolusta, joten ne ovat intensiivisimmät. Ihmisille jotka ovat muilla poistumispoluilla, päivämäärät ovat erilaisia sekä kokemuksina että niiden johtopäätöksenä.
 
Aikajanat alkavat erota toisistaan ja te jotka ette enää käänny ulkopuolisten informaatiolähteiden puoleen "uutisissaan", ette edes huomaa, mitä noilla muilla havaintoruuduilla tapahtuu. Huomionne on enemmän ja enemmän sisällä ja kokemuksenne keskittyvät enemmän ja enemmän tietoisuusmuutokseenne ja siihen, miten teitä muutetaan. Täydellisellä hetkellä ja täydellisellä tavalla jokainen teistä joka osallistuu Operaatio Terraan, kokee itsensä eri paikassa, eri kehossa ja eri toimintajärjestelmän kera. Se tapahtuu luonnostaan ja ilman erityistä ponnistelua osaltanne. Kuten olemme sanoneet toistuvasti, tämä ei ole mitään, jonka ansaitsette tai voitte luoda itsellenne. Teidän täytyy vain rentoutua siihen ja vastaanottaa se.
 
Niinpä se mitä on jokaisen ihmisen edessä, on periaatteessa jatkumoa siitä, mitä on tapahtunut aiemmin kullekin heistä. Jokainen askel on johtanut seuraavaan ja niin jatkuu. Voitte katsoa taaksepäin ja jälkiviisaana nähdä, miten tämä on toiminut elämässänne, ja se jatkuu, jotta jokainen teistä pääsee sinne, minne ylisielunne on kirjoittanut teidän pääsevän. "Tulevaisuus" on jo olemassa ja polku "menneisyydestä" "nykyisyyden" kautta "tulevaisuuteen" on jo hahmoteltu ja piirretty. Saatte kokea tuon polun jokaisen hetken kuin helminauhaa, mutta jokainen helmi kulkee nauhaa pitkin ja kun näin tapahtuu, ne vuorovaikutukset ja kokemukset muuttavat teitä, jotka tapahtuvat tuon nauhan tietyssä paikassa. Se on paljon monimutkaisempaa, mutta emme välitä sanoa siitä enempää.
 
Tulevaisuutenne on jo olemassa eikä teiltä voi mennä ohi siihen pääseminen. Ei ole mitään "lopullista määränpäätä". Myös tulevaisuus johon keskitytte nyt, on vain yksi askel, vain yksi hetki kokemusnauhassa, tietoisuuspisteenä Kaikkeudessa ja se venyy, kunnes yhdistytte takaisin täysin Jumalaan ja kadotatte tunteen itsestänne erillisenä tietoisuuspisteenä. Kuitenkin nyt tietoisuutenne on hyvin mielenkiintoisessa matkan osassa ja tunsimme, että olisi hyödyllistä muistuttaa teille niistä perusperiaatteista, joita olemme antaneet teille käytettäväksi elämässänne.
 
Tapahtumahorisontti on annettu ja kurssi on asetettu. Järjestelmässä ei ole enää pelivaraa eikä tilaa sekaantumiselle. Kaikki kulkee nyt päätökseen. Vetäkää muutama kerta syvään henkeä ja rekisteröikää tämä. On mielenkiintoista aikaa olla kehossa ja asiat kehittyvät nopeasti tästä eteenpäin.
 
Rakastamme teitä ja olemme kanssanne aina. Aamen, adonoy sabayoth. Olemme Taivaan enkeleitä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >