HomeViestejäMuita kirjoittajia12.11.2011 - Laura Tyco - Settufeut Minulle - Muutos

12.11.2011 - Laura Tyco - Settufeut Minulle - Muutos

Settufeut Minulle 12.11.2011

Olette eilen kohdanneet erilaisia energioita joita sataa planeetallenne. Energiat vaikuttavat jokaiseen eri tavalla. Älkää huolestuko jos kaikkea sitä mitä odotitte ei tapahtunut.

Joulukuuhun 2012 saakka tulee olemaan runsaasti mahdollisuuksia kokea se mitä toivotte. Teillä kaikilla on erilaiset tarpeet, ja uudentyyppiset energiat joita teitä kohden ohjataan auttavat teitä saattamaan loppuun tämän jäljellä olevan jakson ajan.

Monet teistä tuntevat uupumusta ja väsymystä. Tämä johtuu siitä että teillä on aktiivisia unia, ettekä oikeastaan nukkuneet. Teette unitilassanne paljon työtä.

Unissanne tekemänne työn tulokset tulevat pian ilmenemään todellisuudessanne. Nähkää mitä kauneimpia ja rajattomampia unia. Tästä lähtien paljon enemmän tulee olemaan mahdollista.

Tulevina päivinä koette ja tunnette monia muutoksia. Nämä muutokset tulevat olemaan kehittyviä, asteittaisia ja helliä, että saatte aikaa tottua uuteen ympäristöönne.

Tarvitsette nyt paljon unta ja lepoa, koska soluillenne täytyy antaa aikaa muuttua valosoluiksi. Tämä muutos kulkee rinnakkain Äiti Maan muutoksen kanssa ja se koskee sekä tietoisuuttanne että fyysistä kehoanne.

Olkaa valmiita kokemaan toisten jumalainen läsnäolo elämässänne, ja myös oma jumalainen läsnäolonne joka hetki Äiti Maan päällä.

Olkaa siunattuja, olkaa yksi. Settufeut.

Laura Tyco
http://galacticlauratyco.blogspot.com/2011/11/settufeut-to-me-12-nov-2011-11-12.html

< PrevNext >