HomeViestejäMuita kirjoittajia13.9.2011 - Roxanne Burnett - Ei niin varmaan ole tarkoitus olla ... vai onko

13.9.2011 - Roxanne Burnett - Ei niin varmaan ole tarkoitus olla ... vai onko

EI NIIN VARMAAN OLE TARKOITUS OLLA … VAI ONKO?
 
Kirjoittanut Roxane Burnett (spiritlibrary.com)
13.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Innostut tutkimaan uutta polkua, kirjaa, nettisivustoa jne. ja otat ensimmäiset askeleet seikkailussa. Kenties ystävä (tai kolme) mainitsee uuden puhujan nettiradiossa, joka kuulostaa sinusta innostavalta. "Oppaasi" ja "universumi" ovat samaa mieltä ja sanovat tämän olevan seuraava askeleesi. Tunnet luovan intohimon virtaavan taas. Innostut siis, löydät sivut, luet biografian, silmäilet kirjaa ja saat yksityiskohdat ohjelma-ajasta. Upeaa - "universumi" on avannut sinulle oven. Ohjelmapäivänä poikkeat kauppaan töiden jälkeen, tulet kotiin vähän myöhässä ja ryntäät työpöytäsi ääreen. Kiireesti menet radion nettisivuille ja yrität muutaman minuutin kirjoittautua kuuntelemaan ohjelmaa. Ei mitään. Ei pihaustakaan. Turhaudut lisää, koska voit lukea chattikommentit ja kaikki ovat innoissaan informaatiosta. Muutaman taisteluminuutin jälkeen annat periksi ja sanot: "No ok, ei niin varmaan ollut tarkoitus olla." Kruksaat tuon puhujan ja radio-ohjelman pois kiinnostuslistaltasi ja siirryt seuraavaan mentoriisi.
 
Mitä tapahtui? Vasta eilen luulit tämän puhujan olevan seuraava innostuksesi kohde ja tänään häntä ei edes ole olemassa. Miten jonkin sinua eilen innostanut voi olla yhtäkkiä merkityksetön? Koska internetyhteys oli heikko? Huijasivatko "universumi" ja "oppaasi" sinua?
 
Tämä ilmiö on hyvin yleinen sekä vastaheränneillä että niillä, jotka ovat keskittyneet polkuunsa vuosia. Silloin kun ei ole helppoa tai yksinkertaista ottaa seuraavaa askelta, hylkäämme tuon polun välittömästi. Kun tielle ilmesyy hidasteita, käännymme toiseen suuntaan. Kuulostaako tutulta? Mutta mitä jos tässä tapahtuu enemmän, kuin kuivittelet? Tässä seikkailussa voi itse asiassa olla edessäsi jalokiviä, joita et tunnista. Mitä jos oppaillasi oli jumalainen, kätketty motiivi? Mitä jos universumi tarjosi sinulle jotain täysin erilaista - ja paljon palkitsevampaa - kuin olisit voinut koskaan odottaa? Mitä jos sillä ei ollutkaan mitään tekemistä tuon uuden puhujan kanssa?
 
Vaihtoehtoja olan kohauttamiselle ja pois kävelemiselle (tai juoksemiselle)
 
Mikä innosti sinua?
 
Jokin kiehtoi sinua tässä ihmisessä tai hänen informaatiossaan. Mikä se oli? Jos voit selvästi tunnistaa, mikä sinua innosti, tunnistat paremmin, mikä oikeasti resonoi kanssasi ja mihin voit keskittää huomiosi ja aikomuksesi.
 
Se voi olla niin yksinkertaista kuin puhujan energia ja se, miten hän esittäytyy. Se voi olla ääni, jolla hän kirjoittaa.
 
Huomaa, onko tämä malli
 
Miten monta kertaa olet osunut pikkukiveen polulla ja kääntynyt sivuun sanoen: "Oppaani kehottivat minua olemaan seuraamatta tätä polkua"? Monet tosiaan käyttävät oppaita tai enkeleitä tekosyynä kääntymiseen pois, silloin kun nämä olennot tekivät vain kaikkensa osoittaakseen sinulle arvokkaan informaatio-osasen, mikä odotti vain, että olisit jatkanut kulkemista. Oletko harrastelija? Onko mallinasi harrastella siellä täällä new age -piirissä etkä koskaan laskeudu mihinkään riittävän pitkäksi aikaa tehdäksesi vakavasti henkilökohtaista työtä? Kenties haluat näiden puhujien vain viihdyttävän sinua? Ja sekin on ok. Pointtina on tunnistaa malli ja omistaa se.
 
Reagointisi tapahtumaan
 
Kysy itseltäsi: "Mikä energia on tuntemani turhautumisen tai pettymyksen takana, silloin kun asiat eivät virtaa niin tasaisesti, kuin haluaisin?" 3D-reaktioidemme takana on paljon henkilökohtaista informaatiota. Jos pysähdyt riittävän pitkäksi aikaa katsomaan reaktiotasi, huomaat elämän malleja. Havaittuasi (vaikkei sinulla ole edes sanoja niihin) voit selvittää ne pois.
 
Missä huomiosi oli?
 
Voisit saada paljon hyötyä tästä tilanteesta ymmärtääksesi todella, miten loit sen. Mikä johti turhautumis-, pettymys- tms. reaktioosi? Yllä olevassa internetradio-ohjelmaesimerkissä henkilö kiirehti kotiin ja ryntäsi kirjautumaan ohjelmaan hermostuneena ja stressaantuneena. Oliko hän maadoittunut ja tyyni? Valmistautuiko hän tähän uuteen kokemukseen tarkoituksellisesti keskittyen? Selkeyttikö hän päivänsä niin, että voisi kuunnella ja saada informaation täyden huomionsa kera?
 
Ei ollut mikään sattuma, että tunsit vetoa tuota ihmistä kohtaan ja sitten loit seikkailun, johon astuit. Sillä ei oikeastaan ole merkitystä, jatkatko oppimista tältä uudelta ihmiseltä. Sillä rikkaalla tilaisuudella on merkitystä, minkä tämä kokemus esitteli sinulle ymmärtääksesi paremmin mallejasi, aikomuksiasi ja halujasi. Sinä olet tärkein ihminen maailmassasi. Sellaisia täydellisiä tilaisuuksia on edessäsi päivän joka hetki - vain odottamassa, että huomaat ne ja käytät hyväksesi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >