HomeViestejäMuita kirjoittajia11.9.2010 - Espen Steenberg - Yltäkylläisyys, varallisuus ja hyvinvointi

11.9.2010 - Espen Steenberg - Yltäkylläisyys, varallisuus ja hyvinvointi

YLTÄKYLLÄISYYS, VARALLISUUS JA HYVINVOINTI

Kirjoittanut Espen Steenberg ( www.espensteenberg.com)
11.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystäväni,

Jutellaanpa vähän yltäkylläisyydestä, varallisuudesta ja hyvinvoinnista tänä iltana. Kaikki nämä asiat asuvat sydämessäsi. Kyllä, tiedän, ettei tämä kuulosta kovin hyödylliseltä, mutta ajattele sitä vertauskuvana merestä ja siitä, miten se liittyy loputtomiin jokiin, jotka virtaavat siihen. Meri mikä symboloisi sydäntäsi, on ikuisesti täydellinen itsessään. Riippumatta siitä, miten monta jokea siihen virtaa, meri on silti meri. Kaikki maailman joet ovat kuin tietoisuussolmuja, jotka on lähetetty maailmaan kokemaan, mitä meri ei voi kokea. Joet saavat nähdä vuoria, laaksoja ja metsiä.

Meri lähettää näitä jokisolmuja vuorille pilvien kautta. Ne lähetetään kokemaan kaikkea, mitä tällä planeetalla on tarjottavana. No niin, meren osalta tätä pidetään elämänä ja yltäkylläisyytenä. Meri lähettää itsensä maailmaan ja kuitenkin jatkuvasti vastaanottaa vettä takaisin loputtomana silmukkana. Jokien vedellä on monta tarinaa kerrottavana merelle ja sitten kun se tulee takaisin mereen, ne yhdistyvät ja tietoisuus kasvaa kovasti. Kierto on loputon, hyvin samanlainen kuin oman sydämesi toiminta.

Se mitä sydämesi lähettää, tulee aina takaisin. Tätä pidämme yltäkylläisyytenäsi. Sydämesi ja meri ovat hyvin samanlaisia - valtavan kokoinen, kaunis ja seikkailunhaluinen. Tosiaankin siinä on jotain ihailtavaa.

Kun siis ajattelet yltäkylläisyyttä, anna itsesi katsoa korkeammasta näkökulmasta, anna sydämesi osoittaa sinulle kaikki kauneus ja yltäkylläisyys, mikä on aina läsnä elämässäsi. Yltäkylläisyys ei ole jotain, mitä sinulta puuttuu, rakas ystävä, se on jotain, mille sinun on avattava silmäsi. Sydämesi silmät, jos voin ilmaista sen näin. Kyse on tuntemisesta ja se mitä tunnet, päättää usein, miten avaat sydämesi vastaanottamaan yltäkylläisyyttä.

No niin, hyvinvointi ja varallisuus ovat toisaalta jotain vähän erilaista. Nämä termit kuuluvat aineelliseen maailmaasi. Varallisuus voidaan määritellä ja sitä voidaan katsoa ja hyvinvoivana pidetään jotakuta, joka on tunnettu varallisuuden ilmentämisestä. Varallisuus ja hyvinvointi ovat todella kauniita käsitteitä, mutta niitä ei pidä sekoittaa yltäkylläisyyteen. Voi olla hyvin yltäkylläinen eikä omista aineellista omaisuutta. Yltäkylläisyys näkee yksinkertaisesti koko luomakunnan osana omaa olemusta, se näkee ykseydestä eikä erillisyydestä.

Varallisuus ja hyvinvointi, jos niin halutaan, on jotain, mitä sydämesi mielellään ilmentää sinulle. Jujuna on tuntea se sydämesi kautta, sillä jos annat sydämesi huolehtia siitä, kaikki menee paljon tasaisemmin. Varallisuutta voidaan hankkia monella tapaa, mutta sydämen kautta ilmennetty varallisuus on erilaista, koska sydämesi tietää, mitä haluat. Jos sallit sydämesi työskennellä puolestasi, kaikki toiveesi toteutuvat - on kyse sitten varallisuudesta, hyvinvoinnista, yltäkylläisyydestä tai kaikesta tästä. Todellakin varallisuus on yksi kauneimmista asioista, mitä voit antaa itsellesi, jos siitä nautitaan sydämestä. Vaaditaan vain tuon kauniin sydämesi avaamista ja sen hyväksymistä, mitä olet kutsunut.

Luota sydämeesi, koska sydämesi on täällä luotettavin Jumalan osa. Se tuntee vain rakkauden!

Namaste
Espen Steenberg

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev