HomeViestejäMuita kirjoittajia23.7.2011 - Sonia Barret - Itsensä kunnioittaminen

23.7.2011 - Sonia Barret - Itsensä kunnioittaminen

ITSENSÄ KUNNIOITTAMINEN

Kirjoittanut Sonia Barrett (www.spiritinform.com)
23.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Sen omistaminen joka hetki, kuka on, ja oman totuutensa kunnioittaminen pelkäämättä naurunalaiseksi joutumista on äärimmäisen vapauttava kokemus. Tämä voidaan tehdä tuputtamatta omaa totuuttamme toisille, ellei meitä pyydetä jakamaan. Oman totuuden kunnioittaminen on myös sen käsittämistä, ettei ole tarpeellista väitellä tai puolustaa näkökantaansa. Väitteleminen, puolustautuminen ja jakaminen ovat hyvin erilaisia kokemuksia. Jos pelkäämme oman totuutemme omistamista, meidän pitäisi pyrkiä ymmärtämään, mitä pelätään tai spekuloidaan mahdollisessa lopputuloksessa. Omana itsenään olemisessa ei ole kyse rohkeudesta, siinä on kyse vain sellaisena olemisesta, kuka on - olet heijastus ymmärryksestäsi.

Silloin kun toimitaan tarpeesta pelastaa maailma ja ottaa se henkilökohtaiseksi tehtäväkseen, todellisuudessa on kyse tarpeesta kokea, millaista olisi olla supersankari. Näyttämö on aina lavastettuna ja hahmoja on aina tukemassa kaikkia kokemuksia. Maailman tai ihmisten pelastaminen on yleinen asenne, mikä useimmiten koetaan jossain kohtaa heräämistämme. Useimmiten tämä on tulosta tuntemastamme innostuksesta, kun kasvamme syvällisempään muistikuvaan siitä, kuka olemme. Herääminen tuosta ajattelutavasta voi singota meidät takaisin sisäiseen yhteyteemme, kun vaihdamme pois ulkoisiin asioihin häädetystä energiasta. Peliin osallistuvalle tarkkailijalle tämä voi saada aikaan tilaisuuksia - vaikka niitä tarkastellaan haasteina, niistä voi tulla tilaisuuksia. Emme sitten enää elä loputtomien haasteiden ajattelutavalla, vaan tilaisuuksien ja kasvun perspektiivistä. Miten testaat sen rajoja tai vapautta, mitä jo tiedät, ellei ole simulointia? Oman totuutensa kunnioittaminen on testata ajan ja paikan rajoja (vaikkei niitä olekaan).

Muista siis, että tekojesi luokitteleminen rohkeudeksi ei mitenkään liity vain itsesi kunnioittamiseen. Kautta historian suuria johtajia on astunut asemaansa ilmeisestä vaarasta huolimatta, mutta he olivat vain sitä, kuka he olivat. Jos havaintotapasi liittyy taisteluun tai asianajoon, ymmärrä sitä energiaa, missä olet, koska tämä on sotiva planeetta. Kaikessa tämän todellisuuden puitteissa on kyse vastakkaisuudesta ja vastustajista. Kuitenkin oman tietoisuutesi edustaminen voi siirtää vuoria sitoutumatta taisteluun. Taistelussa on kyse toisistaan vastustavista oikean ja väärän voimista, kuten ihmisohjelma ne määrittelee. Toimiminen omasta värähtelytilasta siirtää pois tuomitsemisesta, koska perimmiltään jokainen reagoi vain sen mukaan, mihin hän resonoi. Toimimme oman tietoisuusvärähtelymme mukaisesti - oman tiedostamis- tai heräämisvärähtelymme mukaisesti. Vain ole!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >